X

Iohannis, invitat sau CONVOCAT la Casa Albă?

Administrația Prezidențială a anunțat că președintele Klaus Iohannis va efectua, pe 19 şi 20 august, o vizită la Washington, la invitaţia omologului american, Donald Trump.

În comunicatul Administrației Prezidențiale se arată că Iohannis și Trump vor discuta despre „întărirea şi dezvoltarea în continuare a Parteneriatului strategic” dintre Statele Unite și România.

„Cu prilejul întrevederii, preşedintele Klaus Iohannis şi preşedintele Donald J. Trump vor discuta despre întărirea şi dezvoltarea în continuare a Parteneriatului strategic puternic şi dinamic dintre România şi Statele Unite ale Americii, în toate dimensiunile sale, inclusiv în plan securitar şi economic. Preşedintele României va evidenţia, şi cu această ocazie, faptul că ţara noastră va continua să fie un partener strategic solid şi un aliat responsabil şi de încredere al Statelor Unite ale Americii, una dintre priorităţile politicii externe a României fiind consolidarea relaţiei transatlantice şi a securităţii spaţiului euroatlantic”, arată Administraţia Prezidenţială.

Vizita survine în contextul în care România marchează 30 de ani de la căderea comunismului şi 15 ani de apartenenţă la NATO.

Este pentru a doua oară, în actualele lor mandate, când preşedintele Trump şi preşedintele Iohannis au o întrevedere la Casa Albă, după întâlnirea din iunie 2017.

VIZITA ÎN SUA NU E VĂZUTĂ CU OCHI BUNI DE TOATĂ LUMEA

În mediul online nu au întârziat să apară reacțiile cu privire la aceasta vizită în SUA a președintelui Iohannis. Sunt destui care sunt de părere că Iohannis a fost „convocat” la Casa Albă, că există un preț pentru această vizită.

Avocatul Dan Chitic este de părere că prețul îl constituie „gazul din Marea Neagră”.

parteneriate energetice… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui KWI la Casa Albă de pe 20 August. In preț e inclus și un nou mandat de Președinte, desigur!

Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru… și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar ca nu contează cât de prostănac ești… important e să servești cu abnegație și dăruire!

Ce bine ca am scăpat de corupți… acum putem sa fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpânii noștri! Pardon, am vrut sa spun de partenerii noștri strategici.

Caci se pare ca aliații noștri nu acceptă să discute cu corupți… ci doar cu trădători!”, scrie Chitic.

Bogdan Duca este de părere va trebui să mai scoatem câteva miliarde de dolari pentru niște avioane ca noi.

„Trump l-a convocat pe Iohannis pe 20 august.
Ăștia sabotează guvernul. Nici nu au făcut bine rectificarea bugetară și acum află că trebuie să mai scoată câteva miliarde de dolari pentru niște avioane „ca noi”.
Nu e nimic. Tăiem de la Cercetare…”, a scris Duca.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
anti-România
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

 1. OFF TOPIC

  Tusea și junghiul României: Alogenii trădători Iohannis și Barna, candidații altora

  „Parteneriate energetice”… cu alte cuvinte gazul din Marea Neagră! Asta e prețul vizitei lui Klaus Werner Iohannis la Casa Albă de pe 20 august 2019. În preț e inclus și un nou mandat de președinte, desigur!

  Dăncilă va primi și ea ceva… probabil terminarea în pace a mandatului de prim-ministru și un post, ceva pe la o instituție internațională! Istoria a demonstrat doar că nu contează cât de prostănac ești, important e să servești cu abnegație și dăruire!

  Ce bine că am scăpat de corupți, acum putem să fim primiți și mângâiați pe creștet și de stăpanii noștri! Pardon, am vrut să spun de partenerii noștri strategici. Căci se pare că aliații noștri nu acceptă să discute cu corupții… ci doar cu trădătorii!

  Nu mai e niciun dubiu: USR-ul și Dan Barna sunt vârful de lance al colonialismului și al colonialistilor în România!

  Renunțarea la independentă și suveranitate este politică de stat pe care candidatul la prezidențiale Barna o propune românilor. Exact ce spunea și Cristoiu că se pregătește. Ăsta vă spune pe față că vrea să predea țara altora, chiar înainte de alegeri!

  Liderul USR Dan Barna propune ca MAI și parchetele să fie controlate, analizate și conduse de parteneri externi: „E nevoie de inlăturarea urgentă a tuturor celor care au permis perpetuarea crimei organizate și promovarea incompetenței în locul siguranței publice.Forțele de ordine și de securitate din România trebuie să își reinnoiască coordonarea cu partenerii europeni și internaționali. Nu este o rușine să ceri ajutor de la parteneri și aliați atunci când ești într-o situație de criză profundă. Iar situația de astăzi din România cere de urgentă instituirea unei celule de criză coordonate de la cel mai înalt nivel, prin CSAT și cu eventuală participare a unor misiuni din partea unor parteneri externi.”, a scris Dan Barna, pe Facebook.

  În aceste condiții, votul cerut de Barna românilor nu mai este o simplă opțiune electorală, ci o veritabilă renunțare la suveranitate, demnitate și verticalitate!

  Dan CHITIC

  https://www.justitiarul.ro/tusea-si-junghiul-romaniei-alogenii-tradatori-iohannis-si-barna-candidatii-altora/

  1. Tragedia națională este consecință celor 30 de DEGRADARE MORALA nemaiiintilnita nicicind în neamul romanesc. NECREDINȚA, HOȚIE, MINCIUNA, DEPRAVARE ȘI EGOISM în stare avansata încununată cu CRIMELE DE LA CARACAL.

   În concluzie, încălcarea PORUNCII PRIMORDIALE :Sa iubești pe DOMNUL DUMNEZEU TĂU CU TOATĂ INIMA TA și pe APROPELE TĂU CA PE TINE ÎNSUȚI.

   PSD a avut piinea și cuțitul în mina.
   Nu le-a meritat.
   Sub privirile lui atente ROMÂNIA a devenit groapa de gunoi a deavolilor.
   Deci sa nu ne mai miram ca DUMNEZEU ne pune pe spinare DIAVOLI ca iohanis, kovesi, barna, helwig, coldea și alți alogeni.
   Sint BICELE LUI pentru un popor fără DEMNITATE cum a ajuns nația romana.
   Și teama mi-e ca este Ireversibil.
   Prin cine vom renaște?
   Legea numerelor mari funcționează matematic.
   Majoritatea egoista și inumana primește CE MERITA prin BICE!

 2. Trump cere gazele din Marea Neagra drept taxa de protectie.
  Norvegia a refuzat sa ofere gazele din Marea Nordului drept taxa de protectie si acum are probleme cu Rusia.
  Rusia a informat Norvegia că va derula exerciţii militare navale şi aeriene în apele norvegiene, spre sfârşitul lunii august.
  http://www.romania-actualitati.ro/rusia_a_anuntat_norvegia_ca_va_face_exercitii_militare_in_apele_norvegiene-129686
  Producţia de gaze naturale din Norvegia depăşeşte orice record
  https://www.timpul.md/articol/productia-de-gaze-naturale-din-norvegia-depaseste-orice-record-81468.html

  1. S-ar putea ca „razboiul de uzura” simtit de unul dintre romani, numele lui fiind „Primo” daca l-am inteles eu bine, si care ar dori sa participe la prezidentialele din toamna aceasta, deci acest razboi sa fie cauza principala a acestei intrevederi la nivel inalt alaturi, desigur, de cedarea gazului(=vanzare de tara) catre mai marii lumii ca taxa de protectie nu pentru Romania, ci pentru presedintele ei. Este bine ca se afiseaza si oameni ca Primo(cred ca-l gasim pe Internet la Meritocratia), caci prin ei ni se ofera si alte variante de vot.
   Cineva zicea aici ca cei credinciosi nu au voie sa faca politica. Politica nu facem, ci fiind vii si simtitori luam atitudine in consecinta. Si multi dintre Sfintii inchisorilor, pe care ii cinstim chiar daca nu au fost inca trecuti in randul sfintilor, au luat atitudine la vremea lor, caci n-au putut suporta nedreptatea si au ajuns in inchisorile comuniste si de aici vor ajunge in Sinaxar. Cand stii care este adevarul si vezi ca o intreaga natie este prostita pe fata, nu poti sa ramai de lemn, ci iei ATITUDINE. De aceea „trancanim” si noi pe aici fiindca nu suntem de lemn, adica nu suntem papusi, ci oameni.
   Doamne ajuta !

 3. Aici e un nimeni. Ia voturi ca ceilalti sunt varza. Imi pare rau ca pana si mascariciul.de Trump a trebuit sa ii suporte compania lui Iohannis.
  Evident ca ia ordine, ca sa isi justifice in sinea lui ca a atins oarece „nevolnicie” lumeasca luterana (adica obedienta).
  Dar pe cine sa votezi? Pe masonul Tariceanu? Pe yoginul Barna? Pe papusa batrana Dancila? Daca vreodata electoratul.roman ar invalida alegerile.prin neprezentare la vot, daca ar da Domnul….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.