X

”Fidelitatea” Strategilor față de România = ambasadorul american la Budapesta spune că a discutat cu Trump despre gazele din Marea Neagră care trebuie să ajungă în Ungaria pentru că așa dorește Exxon Mobil

David B. Cornstein, ambasadorul Statelor Unite la Budapesta, spune, într-un interviu acordat publicației Budapest Business Journal, că prioritatea sa nr. 1 în momentul de față este reducerea dependenței energetice a Ungariei de Rusia, prin deschiderea de noi conducte de alimentare cu combustibil, transmite Radio Europa Liberă.

Nu e doar problema Ungariei, ci a întregii regiuni, a adăugat diplomatul american. Deși se discută de mai multe planuri pentru noi căi de alimentarea cu benzină a Europei, mai toate au ca sursă principală Rusia.

Cu două excepții: terminalul LNG din Croația și rezervele de petrol din Marea Neagră, din România, ExxonMobil fiind interesată de exploatarea lor.

Toți cei cu care am discutat în guvernul american vor să vadă redusă această dependență. Am discutat săptămâna trecută, în Biroul Oval, cu președintele. […] Una dintre alternative, dar să sperăm că amândouă, trebuie să se materializeze”, a conchis David B. Cornstein.

Întregul interviu, în engleză, îl puteți citi pe site-ul BBJ.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

35 comentarii

 1. „cei care conduc instituțiile precum Jandarmerie, Poliție, SRI, Armată, SIE și alte entități care trebuie să apere această țară, dacă-i dezbraci de uniformă, o să vedeți că poarta uniforma altor state și nu a statului român” a spus primarul din Baia Mare.
  https://www.activenews.ro/stiri-politic/Discurs-fara-precedent-al-Primarului-din-Baia-Mare-in-fata-Jandarmeriei-Cei-care-conduc-institutii-precum-Jandarmeria-Politia-SRI-SIE-si-Armata-poarta-uniforma-altor-state-pe-sub-uniforma.-Ei-isi-iau-salariile-si-gradele-din-alta-parte-VIDEO-156833

 2. A avut dreptate MARE Generalul Mircea Chelaru!
  Politica pașilor mărunți dar SIGURI, de când a fost băgat UDMR-ul în politică, ne-fiind partid….sprijiniți tot timpul, lăsați să-și facă de cap, să urle de la tribuna Parlamentului României împotriva ei și-a cetățenilor ei, blagosloviți cu funcții importante, de lungă durată, în ministere strategice (Min.Mediului unde au tăiat, decopertat munții, Min.Culturii (de parcă noi eram bozgori, nu români), servicii ”secrete” (recte SRI), șefii structurii fiind alogeni (cu iz maghiar), chiar și în așa-zisele comisii (complice) de ”supraveghere” a SRI!

  SCÂRBĂ MAXIMĂ!

 3. N-am dus ideea până la capăt – Ardealul ”trebuie” să ”re”vină Ungariei, pentru că așa a hotărât SUA!

 4. România este o curiozitate. În mod normal,statul român, nu trebuia să mai existe.iată că a rezistat 30 de ani.Guvernele post decembriste au făcut totul ca să disparem de pe hartă și totuși mai existăm… Foarte curios lucru.

 5. AIEA, de mână cu SUA, vor să repete istoria cu Irakul?
  Adică, Irakul (Sadam) ”a avut” arme biologice, Iranul – și-a îmbogățit uraniul (U-235), cu doar 3,67% – motiv de invazie, de un eventual război, chiar dacă nu a atins cei 90% necesari pentru a obține o armă nucleară…DAR, nu le convine pentru că și numai 20% dacă s-ar ajunge cu îmbogățirea uraniului, ar fi suficient pentru energia nucleară și pentru cercetare.
  De altfel, purtătorul de cuvânt al Organizației pentru Energie Atomică din Iran (AEOI), Behrouz Kamalvandi, a declarat că Republica Islamică a depășit capacul de îmbogățire a uraniului stabilit de acordul nuclear.

  https://www.breakingisraelnews.com/133017/un-nuclear-watchdog-confirms-iran-violated-deal/

 6. Sa vedem partea buna: ungurii ne vor vinde gazul „american” din Marea Neagra la un pret mai mic decat cel la care ne vand germanii de la Wintershall gazul rusesc.
  România a importat gaz rusesc la cel mai mare preț din UE, în primele trei luni din 2019
  https://www.comisarul.ro/articol/tradatori-de-tara!-romania-cumpara-gaz-rusesc-la-c_1007330.html
  Totusi, cativa tradatori ar trebui sa ajunga in fata unor ziduri, ca prea am ajuns sat fara caini.

 7. Premieră în istoria comercială a țării: România a importat mai mult gaz rusesc din Ungaria decât pe ruta ucraineană. Până să ne „fure” maghiarii gazul, companiile au cumpărat 65% din gazul importat de la vecinii vestici
  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/premiera-istoria-comerciala-tarii-romania-importat-mult-gaz-rusesc-ungaria-ruta-ucraineana-pana-ne-fure-maghiarii-gazul-companiile-au-cumparat-65-gazul-importat-vecinii-vestici-19023648

  Daca suntem cuminti, ungurii ne vor vinde si gaz american din Marea Neagra.

 8. Foarte interesant.
  Să ne amintim cum stau lucrurile.
  Ungaria are o companie petrolieră mult mai mică decât Petrom (MOL). La un moment dat a avut și un acționariat minoritar rus (controlat, se pare, de OMV). A acuzat OMV de tentativă de preluare ostilă și i-a dat afară pe acționarii ruși.

  Aceeași companie construiește în prezent un combinat chimic nepoluant care va fabrica o anumită categorie de produși care beneficiază de o mare cerere, produși care în momentul de față se produc și la fostul combinat Oltchim SA.
  Pe scurt, ungurii construiesc în sistem integrat cam ceea ce s-a distrus în ultimii ani în România.

  În timp ce ungurii au respins oferta de preluare a MOL de către OMV de 14 MILIARDE de euro Petrom a fost privatizat pentru 669 mil. euro (+ o majorare de capital până la 1,53 mld.). Această privatizare a fost asumată de Băsescu și alții ca o condiție de integrare în UE și dusă la îndeplinire de guvernul Năstase cu aprobarea tuturor orțelor politice din Parlament (cu excepția lui CV Tudor și a PRM) .

  Ungaria duce o politică de învingător (este curtată și de Rusia și de SUA, deși cumpără armament din Rusia), România duce o politică de învins (oferă resursele apropae pe nimic și este tratată în bătaie de joc atât de SUA, cât și de Rusia).

  Și sunt convins că atât Rusia, cât și SUA sunt favorabile unei eventuale anexări a Transilvaniei de către Ungaria.

  1. ”Și sunt convins că atât Rusia, cât și SUA sunt favorabile unei eventuale anexări a Transilvaniei de către Ungaria.”

   EXACT!

  2. Ionut: Să nu uităm că Orban este marca gyorgy soros. soros s-a născut la Budapesta (nu la București) iar unul din scopurile vieții lui este de a distruge România și a o anexa ungariei. Pentru asta e dispus să renunțe la Moldova Mare în favoarea rușilor, Oltenia dorește să o transforme în țara țiganilor din Europa, iar Transilvania să ‘re-vină’ ungariei. Pentru asta, soros a organizat ‘revoluția’ din 1989 și l-a lichidat pe patriotul Ceaușescu în Sfânta noapte de Crăciun, ca ritual satanic, soros fiind si mare contribuabil la biserica satanista din SUA, Lucius (ex Lucifer) Trust.

 9. https://www.youtube.com/watch?time_continue=98&v=1bLnXhCsu40
  KARISMA – Generalul Chelaru Mircia

  ”Ne-au măcelărit la Malta, ne devorează la Bruxelles.La începutul lui decembrie 1989, președintele României socialiste, Nicolae Ceaușescu, a primit din partea lui Iulian Vlad, un raport despre discuțiile din Malta dintre cele două mari super-puteri de la acea vreme, Statele Unite și URSS.

  Raportul vorbește despre ”un nou echilibru pe continentul European”, respectiv ”REDEFINIREA SFERELOR DE INFLUENȚĂ”.
  Ceea ce nu se știe e faptul că, odată cu informațiile mai sus amintite, spionii români care s-au ocupat de operațiunea ”Malta”, au mai adus și o hartă…acest document a produs, pe plan intern, în timp, demisia unui Șef de Mare Stat Major al Armatei Române și o catastrofă aeronautică: cea de la Balotești, din 1995.

  Pe plan extern, tot ceea ce conținea la acel moment harta, S-A PRODUS SAU ESTE PE CARE SĂ SE PRODUCĂ. Pe 31 octombrie 2000, generalul de corp de armată Mircea Chelaru, la vremea respectivă – Șeful Marelui Stat Major al Armatei, a anunța o conferință de presă ad-hoc, seara târziu.
  El a declarat, spre uimire asistenței, că structuri de tip mafiot încearcă să destabilizeze România și să enclavizeze sudul Olteniei, fără a furniza și alte amănunte.
  După câteva ore, în replică, răspunsul Ministerului de Interne, prin generalul Mircea Mureșan, spunea: ”se poate vorbi de elemente de crimă organizată, pe fondul nivelului scăzut de trai, al sărăciei”.
  A doua zi, pe 1 Noiembrie, Mircea Chelaru demisionează din funcția de Șef de Stat Major al Armatei.
  Despre ce era vorba?!

  În 1992, William B. Wood, geograf-șef al Departamentului de Stat american, fost ambasador al SUA în Afganistan, dădea publicității O HARTĂ CU NOILE GRANIȚE ALE STATELOR EUROPEI CARE AR FI TREBUIT MODIFICATE, ÎN VIRTUTEA INTERESELOR STRATEGICE DE DUPĂ CĂDEREA BLOCULUI COMUNIST.

  Adică, înțelegerea de la Malta…iată ce era programat să se întâmple…Scoția devine independentă…o parte a Irlandei de Nord se unește cu Republica Iralnda…Bretania se desprinde de Franța…Țara Bascilor și Catalunia se desprind de Spania…Italia se divide în zona de nord și zona de sud…Belgia se împarte în Flandra și Valonia…Cehoslovacia se rupe în două: Cehia și Slovacia…Kalingrad devine regiune autonomă în cadrul Rusiei, Kosovo se alătură Albaniei, TRANSILVANIA DEVINE PARTE A UNGARIEI, ACTUALELE JUDEȚE ROMÂNEȘTI: DOLJ, CARAȘ-SEVERIN ȘI TIMIȘ SE DESPRIND DE ROMÂNIA ȘI DEVIN ȚARA ȚIGANILOR….PARTEA VESTICĂ A BASARABIEI REVINE LA ROMÂNIA, iar partea estică a Basarabiei, inclusiv Transnistria, devin ”zonă autonomă Nistru” în cadrul Ucrainei.

  Un astfel de document primise Ceaușescu și despre el vorbea și generalul Chelaru. Să vedem similitudinile între datele hărții mai sus amintite și evenimentele de pe bătrânul continent, din 1990:

  1. În 1993, Cehoslovacia dispare de pe harta lumii și apar Cehia și Slovacia.
  2. Divizarea Iugoslaviei, așa cum spunea documentul, a fost efectul unui șir de conflicte armate, începând cu 1990, când Germania recunoaște prima independeța Sloveniei și Croației. În 1991 începe războiiul dintre sârbi și croați, iar în 1992, cel dintre sârbi și bosniaci.
  3. În 1996, mafia albaneză preia controlul traficului de droguri din Balcani.
  4. În 1999, NATO bombardează nimicitor Serbia.
  5. În februarie 2008 Kosovo își declară independența față de Serbia, cu recunoașterea U.E. și SUA. Se preconizează că se va uni cu Albania, în următoarea perioadă.
  În noiembrie 2007, premierul regional scoțian, Alex Salmond, șeful Partidului Național Scoțian (SNP), a vorbit pentru prima oară despre un calendar de separare de Marea Britanie și a prezis că Scoția va fi independentă peste 10 ani, respectiv în 2017. Faptul, a fost foarte aproape să se producă în vara lui 2016, din pricina BREXIT, procesul prin care Marea Britanie iese din U.E., în urma unui scrutin controversat, ce a bulversat poporul scoțian, care a cerut la rândul său rupture de Regatul Unit.

  Tot în noiembrie 2007, flamanzii aprind scânteia scindării în Belgia. Deputații flamanzi votează o lege ce reduce dreptul de vot al francofonilor. Se întâmplă pentru prima oară de la independența Belgiei, din 1830.
  În vara anului 2009, guvernul Berlusconi este zguduit de un scandal ce readuce în actualitate ideea secesiunii dintre sudul și nordul Italiei.
  În 2009, locuitorii din mai multe zone ale Cataloniei, au participat la un referendum ”symbolic” privind independența acestei regiuni, față de Guvernul de la Madrid.

  La noi, ESCALADAREA LUPTELOR DE STRADĂ ÎNTRE CLANURILE MAFIOTE, DIN ANII 2007, 2008, 2009 PAR SĂ NU SE MAI TERMINE ÎN PLIN CENTRU AL CRAIOVEI, CAPITALA REGIUNII ROMÂNEȘTI OLTENIA.
  Să revenim acum, la generalul Chelaru și îl cităm, din declarațiile pe care le-a făcut, la momentul în care conștiința l-a determinat să intreprindă demersul său.
  MIRCEA CHELARU: ”Oltenia urma să se desprindă de România, în decembrie 2000”. ”La vremea respectivă aveam informații conform cărora, enclavizarea sudului Olteniei de către structuri de tip mafiot, este iminentă”. ”Din câte știu, nu s-a renunțat încă la acest plan”.

  Să revenim și la groaznicul accident aviatic de la Balotești. SURSĂ DE ÎNCREDERE DIN INTERIORUL SITEMULUI: ”OMUL CARE A ADUS INFORMAȚIILE DE LA MALTA, ÎN 1989, SE AFLA ÎN AIRBUSUL PRĂBUȘIT LA BALOTEȘTI, ÎN 1995. NU A FOST ACCIDENT AVIATIC, A FOST O EXECUȚIE. ERA VIZAT CHIAR EL, ȘI NU TREBUIA LĂSAT SĂ AJUNGĂ LA BRUXELLES, CU ORICE PREȚ, INCLUSIV VIAȚA CELOR 49 DE PASAGERI AI AVIONULUI, PLUS MEMBRII ECHIPAJULUI”.

  (Îi arată în prim-plan pe Jimmy Carter, Bush senior și pe Gorbaciov – scârbosul bolșevic însemnat cu pata roșie pe chelie…) Pentru că oamenii nu trebuie să știe niciodată ce li s-a pregătit la Malta, în 1989. Multe dintre planurile lor au fost duse déjà la îndeplinire, iar altele, sunt în plină desfășurare. O VEDEM ȘI O SIMȚIM CU TOȚII, ÎN VIAȚA COTIDIANĂ. Până când nu vom continua să păstrăm tendința malefic, de a ne vinde aproapele, așa cum ne-a vândut pe noi acest patetic personaj sovietic, nu vom realiza ce ni se întâmplă, și ne vom continua viețile, în slujba câtorva indivizi vicioși, avizi de ireal.
  TENDINȚA DE SUPUNERE A MAJORITĂȚII DE CĂTRE O MINORITATE, SE MANIFESTĂ ACUM, LA VEDERE ȘI SE EXPRIMĂ, CEL PUȚIN ÎN PERCEPȚIA GENERALĂ, PRIN IMENSA INVOLUȚIE ÎN CEEA CE PRIVEȘTE STABILITATEA A ÎNSĂȘI VIEȚII PE PĂMÂNT. ”

 10. https://www.youtube.com/watch?v=NATKNafHou4
  Armele viitorului. Dezvălurile generalului Chelaru…

  11 :36” De la conceptul distrugerii în masă, a armelor nucleare și termonucleare, s-a evoluat până la lovitura chirurgicală distructivă…alegerea OBIECTIVULUI sau a INDIVIDULUI, selectarea lui din mulțime și NIMICIREA PUNCTELOR VITALE…apropos de ceea ce-nseamnă cyber-războiul. (…) Trecem de la nimicirea maselor, grupurilor, indivizilor, la aniliharea lor…s-a experimentat pe cele 2 războaie din Golf prin care, o mulțime de soldați, se predau fără luptă.
  Nimeni nu mai vrea deocamdată un război pe față, pentru că altfel, ”Vezi că am o bombă nucleară pe care dac-o dau la Washington, se sparg geamurile de la Moscova” – Hrusciov.
  Acuma s-a ajuns la fenomenele de anvelopare și anihilare a resurselor militare ale adeversarilor și ulterior…o să vedeți suntem în plin război…re-convertirea și modificarea mentalului comportamentului liderilor, pentru a fi scoși din decizia belicoasă. Aici este ARMA RĂZBOIULUI.
  Bătălia fiind pentru resurse (inclusiv umane, FĂRĂ ARME…prin facilitarea politică a migrării forței fizice și/sau intelectuale autohtone, acolo unde este nevoie…), iar omul având câtuși de puțin și o MORALĂ,
  mai ”Există la om și o MORALĂ PRE-EMPTIVĂ, adică TRANSCEDENTALĂ, ea nu vine din întâmplare.
  De la conceptual teritorialității pentru că TERITORIUL reprezintă sursa existenței, iar cel de-al doilea instinct puternic este pro-creerea și continuitatea.
  Abia după ce ai ”rezolvat” cele două elemente (teritorialitatea și pro-creerea) începi să faci CREAȚIA, dacă ești ființă rațională.
  O albină singură, nu poate să producă miere, ci numai în roi. O singură furnică, nu poate dă facă mușuroi…atunci când, supra-plinul de albine se produce în același stup, apare ROIREA și-și caută o altă teritorialitate, inclusiv zonele de unde-și culeg polenul.

  Așa este și cu masa umană. În momentul în care s-a produs această mișcare, s-au produs și coliziunile de spațialitate. Așa apare și conflictul distrugător, între mase.
  Omul, spunea Maltus se poate echilibra numai prin sine…și-atunci, el spunea că războiul este o necessitate. ”
  RĂZBOIUL ESTE O INSTITUȚIE A UMANITĂȚII. Această instituție a evoluat în timp, corespunzător inteligenței tot mai prolifice și creatoare, a omului – de la războiul rudimentar, vulgar….”forță contra forță”, de la Goliat și David, terminând acum, de la războiul cybernetic, până la NANO-PARTICULA distrugătoare de NEURON DECIZIONAL.
  Ref.la atacurile psihotronice.
  Gen.Chelaru: lumea a evoluat (din 90 încoace…) atât de rapid, exponențial…în identificarea căilor de a domina, pentru că este vorba despre A DOMINA LUMEA, încât eu însumi, îmi dau seama că, orice-aș face sunt în postura de victimă. Totul este de a umbla la atitudinea individului, grupului de indivizi și-a maselor = MODIFICAREA ATITUDINILOR.
  Trebuie să se înțeleagă că, atât gânditorii militari în domeniul strategiilor, tehnologiilor și procedurilor de-a duce un război, fără pierderi. Americanii ziceau ” să ducem o luptă, cu zero pierderi”. Pentru a produce zero pierderi, trebuie ca, în fața ta să nu mai ai OPOZABILUL. Și aici face referire la Alvin Toffler….spunând că, la ceea ce-a prezis el, se întâmplă astăzi și că, n-am ajuns la niciun sfert din ce prezice acolo (în cărțile lui).
  Ce-nseamnă asta? Pentru ca inamicul să nu aibă capacitatea de-a riposta, trebuie să găsești soluția de a bloca sistemele de arme. Conceptul se numește DE-OPERAȚIONALIZAREA ARMAMENTELOR! S-a întâmplat în Irak. Rachetele anti-aeriene ale lui Saddam, n-au mai plecat de pe rampă, pentru că, pur și simplu sistemul integrat electronic al axului, au intrat în computerele lor și le-a dat comanda: ”atenție, avioanele pe care le vezi sunt prietene”.
  Și există un sistem acolo, un singur PIN, un singur produs de cibernetică, de inteligență artificială n-a permis declanșarea rachetei pentru că avionul American era considerat prieten = DE-OPERAȚIONALIZARE.
  A doua mare direcție care este în curs de augumentare a acestei cercetări, de perfecționare până la NEBUNIE este aceea de a produce DE-VOLIVITIZAREA LUPTĂTORILOR și INDIFERENTISMUL MASELOR. Adică, luptătorul să nu mai aibă voința de-a lupta, să fie de-capacitat de acea forță interioară, iar masele…să trateze orice imagine, indiferent cât de expresivă e, ÎN AFARA EMOȚIEI. Deci, indiferentismul ”de masă” pentru a nu se produce din nou, re-capacitarea voinței maselor, de-a lupta!
  Aceste două direcții au produs cercetarea asupra dezvoltării armelor, cele 2 tipuri de arme: armele energetice de înaltă energie care să de-operaționalizeze sistemele electronice, armele inteligente cititoare de inteligența sistemelor de arme cu care intră în dialog și cad la pace….și-a doua – armele psihotronice, armele care intră în rezonanță BIO-sului, BIO-PSIHICULUI UMAN și care-i DICTEAZĂ COMPORTAMENTUL.
  În 2000, SUA, am fost de față la folosirea de arme împotriva oricăror forme de rebeliune civilă. Arme folosite nu în interiorul SUA, ci în spațiile de dincolo de noi…de locul unde existau guverne, baze pro-americane, etc.
  Acum s-a trecut la un modul mult mai sofisticat ce ține de INFO-MEDIU, de tot ce ține de informație.
  S-a trecut la arme de INFO-PSIHO-MEDIU…adică, se controlează din puncte fixe, planificate, stabile…mase ale căror amprentă energo-psi se ia, se studiază, se analizează tipul de frecvență și tipul de undă modulată la care acest tip de mulțime corespunde unei matrice energetice.

 11. Aceste elemente de control al maselor prin arme psihotronice este cvasi-generalizat. Poate produce fie starea de revoltă, fie starea de spaimă, starea de violență indusă sau de-capacitarea acestora….după 10-15 min.de manifestație rebelă, violentă, vedeți cum se înmoaie tot și pleacă liniștiți spre casele lor.
  Acum depinde de rezistența la un asemenea tip de armă, a fiecărui individ în parte. Întotdeauna, cei care nu răspund acestei vibrații, acestui test…sunt identificați și se RE-AMPRENTEAZĂ și DEVIN OAMENI DE STUDIU. Iar dacă sunt rezistenți MAXIMAL și devin pericol pentru sistem sau pentru cauza respectivă, sunt eliminați.
  Suntem în momentul în care NU SE MAI FACE ANVELOPAREA INDIVIDULUI, MOARTEA LUI CIVILĂ…se produce eliminarea și scoaterea lui din loc. Încă din anii 80, pentru 2000…armata americană este capabilă să ducă un război global, cu proiectarea forțelor în orice loc pe apă sau uscat, a Terrei.
  Urmărirea exploziei și distrugerii în miniatură, vorbind din perspectiva armelor hiper-inteligente, nano-dimensionate.
  De la armele fizice, immense, acum…s-a trecut la masificarea armelor invizibile, a nano-tehnologiei, de sub 1mm și ea (ca o buburuză) pleacă, având o cantitate suficientă de explozibil încât să spargă o țeastă de om, să-l facă praf și pulbere.
  Din 7,5 miliarde de oameni, ea se duce numai pe amprenta energetică a individului respectiv.
  Sunt pe 6 niveluri: lovitura de masă, lovitura pe grupuri identificate, lovitura numai pe tipuri și zone de armamente sau lovitura chirurgicală pe un singur individ.
  Mai nou, nu lucrează numai americanii…TERORISTUL INDIVIDUAL.
  Din păcate, administratorul de țară trebuie să fie și protectorul țării.
  Ați sesizat poate LÎNCEZAREA ȘI MOLEȘIREA POPULAȚIEI, un atac asupra BIO-lui BAZAL, prin renunțarea voinței de a se auto-depăși. Fiecare suntem ca un computer în interior, avem un bios-bazal.
  CĂDEREA VITALITĂȚII, A DORINȚEI DE VIAȚĂ, A BUCURIEI DE-A TRĂI ESTE O FORMĂ CRIMINALĂ DE ATAC PSI și ele se produc asupra maselor țintă ce trebuiesc, pe de o parte, de-volitivizate, eliminate, destructurate, din varii motive, de-capacitarea PSI a BIO-lui bazal.
  Mai sunt tehnologiile non-teriene care sunt gata să ne țină în frâu, sau să ne producă o altă viziune asupra vieții.
  Și mai e războiul climatic…îl recunoști dacă, în urma unui incediu foarte mare, apare imediat, ploaie. ”
  ”Suntem în faza schimbării câmpului cuantic și a fenomenologiei eco-sistemice. Astea sunt chestiuni extra-teriene, reconversia întregului flux cosmogonic psi, și modificare procesului de gândire umanoidă și de comportament, a orice entități vii.
  Ăsta-i primul pericol = se schimbă comportamentul forței vii, a tot ce înseamnă viu și a gândirii humanoide.
  Rețineți: tehnologia mineralizării a tot ce înseamnă coloid și reversul acestei mineralizări, din nou în coloid, cu revers temporar. Refrigerarea și mineralizarea instantanee a materiei de înaltă energie plasmatică.
  Armele plasmatice trebuie să-și găsească antidotul.
  Dar, ceea ce se încearcă la ora actuală este ceea ce se încearcă prin grupuri umane, așa-zise noi-născuți, apariția acestor copii…ALTCEVA decât rasa umană.
  NOII ANDROIZI.
  Fractarea temporală care înseamnă ieșirea din percepția timpul în care ești, și re-compunerea memoriei funcționale.
  Această fractare, te identifică ca fiind ALTCEVA, într-un alt loc și te debarasezi total de ceea ce-ai fost până atunci…INCONȘTIENT!

 12. Razboiul psihotronic si controlul mintii
  https://www.youtube.com/watch?v=lFXuZw320G0

  Daniel Roxin: ”Dacă acum sute de ani, forța brută a armelor rezolva conflictele dintre state sau ținerea în frâu a „prostimii”, astăzi un nou tip de război, mult mai prefid, este folosit pentru îngenuncherea altor țări sau pentru controlul populației: este vorba despre Războiul Psihotronic. Chiar dacă pentru publicul larg subiectul pare desprins mai degrabă dintr-un film SF, cei avizați știu că existența acestui tip de război este cât se poate de reală și de înfricoșătoare… Progresul tehnologic a ajuns atât de departe încât, prin metode diverse – câmpuri electromagnetice, emisii de ultrasunete, nanotehnologie și altele – este posibil astăzi să fie influențată psiho-mental cea mai mare parte a populației unei țări în sensul dorit de cei care sunt la butoane, sau chiar să fie eliminate persoanele indezirabile pentru sistem prin provocarea, de la distanță, a unui atac cerebral, a unui stop cardiac sau a unei boli incurabile. Vă invit așadar să urmăriți o emisiune extrem de incitantă în care tot ce se spune capătă mai multă greutate datorită invitatului pe care îl avem: domnul Gen. (rez.) dr. Mircea Chelaru, fost Șef al Marelui Stat Major al Armatei Române, fost Șef al Direcției Generale de Contraspionaj la înfIințarea S.R.I.”
  Daniel Roxin: ”Președintele firmei de protecție și pază din Federația Rusă – DIMITRI NICOLAEVICI FONAREV, fost membru al KGB-lui, fostă gardă de corp pentru Gorbaciov și Elțîn, în cartea METACONTACT – cartea pe care-a publicat-o în România și la care am fost și eu present, printre multe alte lucruri excepționale, spune și următorul lucru despre tehnologiile PSI actuale și posibilitățile pe care le au: ”Nivelul tehnologiilor PSI actuale, cu utilizarea tehnicii computerizate, televizate, radio, video, audio…face posibilă organizarea nu doar în plan individual, ci și la scară largă a influențării la distanță a psihicului și fiziologiei oamenilor. Astfel, apare posibilitatea de-a induce într-un mod ne-observabil în creierul uman, orice tip de informație capabilă să influențeze uni om – necesitățile, dorințele, gusturile, starea de confort, să-i modifice voința și personalitatea. ”
  G-ral Mircea CHELARU: Am condus Direcția Generală de contra-spionaj, la înființarea SRI, înainte de a pleca, în calitatea mea de atașat militar – aer și naval – al României, în zona Orientului Mijlociu, în Primul Război din Golf.
  Daniel Roxin: din informațiile pe care le aveți Dvs., la ce nivel sunt astăzi, aceste sisteme psihotronice, dezvoltate de marile puteri, dar nu numai…orice stat astăzi, nu-și permite să nu ofere o oarecare protecție liderilor respectivei țări…
  G-ral Mircea CHELARU:Vreau să încep cu FINALUL.
  Lumea de astăzi este țintă permanentă a unui asemenea tip de acțiune, indiferent dacă războiul este declarat sau nu.
  Acest război PSI și PARA-MENTAL, Fonarev descrie mai multe în cartea sa…noi, cunoscând și personajul și acțiunile, fiind de cealaltă parte a baricadei, a trebuit să contraca-răm confruntându-ne cu asemenea tehnici, am fost nevoiți să găsim soluțiile de contra-carare….unele reușite, altele mai puțin reușite, dar n-am fost indiferenți.
  Ei bine, eu am tăiat cam o treime din ce-a spus în acea carte. ”vedeți pe unde ne aflăm noi?
  Cât de departe suntem noi…capul jos, piticilor pentru că, de la început sunteți sub controlul nostru”. Ăsta e mesajul subluminal, o altă formă de manipulare.
  Asta nu înseamnă că nu e adevărat…DAR, în timp de pace, cât timp nu auzim exploziile obuzelor, misiunea de bază a celor care lucrează cu informații, a celor care sunt în META-RĂZBOI, nu în războiul propriu-zis, distructiv între două mase energetice…meta-războiul este starea potențială și dinamică a dezvoltării procesualității de impunere a voințelor în spațiul inamicului sau adversarului. Acesta este meta-războiul.
  Fonarev face parte din acest meta-război continuu…și de aceea, m-am întrebat: această formă de manifestare este temporară, este doar în perioada premergătoare confruntării directe sau în instantaneul lumii în care trăim?
  Pentru că ce ați adus în discuție, războiu PSIHO-TRONIC, atenție…este una, și META-RĂZBOIUL sau RĂZBOIUL PARA-PSI sau RĂZBOIUL MENTAL, este altul!
  Ele sunt complementare și suprapuse dar NU sunt una și aceeași, pentru că SE DUC cu mijloace diferite.

 13. Cele para-mentale și para-psi cum le spunem noi…sunt folosite energiile încă NE la îndemână ale ființei umane contra ființei umane, iar războiul psihotronic, înseamnă utilizarea mecanismelor fizice, electronice, de înaltă frecvență sau de înalte energii.
  Așa cum este și geo-războiul…este războiul meteorologic, este războiul, chiar mai nou, războiul sentimental.
  Constatăm că apar instantaneu unele iubiri față de un subiect de interes internațional, sau diferite animozități, uri!
  Mi-am propus s-o iau metodic: ce este trimiterea Dvs.la Fonarev este tocmai META-CONTACTUL – contactarea interiorului gândirii umane, controlul minții.
  Un control al minții, în dublu sens = a identifica ceea ce el cunoaște și doi = a-i produce alți vectori de voință pentru a-i modifica atitudinile și acțiunile. Nu e o noutate.
  E de când lumea și pământul. În toate mitologiile, luate de la mitologia comună, în contact cu civilizația noastră educațională, mitologia greacă.
  O să vedeți cum dezbăteau ei acolo, zeii trimiteau poruncile prin gânduri către semizei care la rândul lor foloseau niște instrumente…tridentul de foc, bagheta, lyra…dacii se spune că foloseau acele brățări radionice, uite cum se leagă… se știe că, a fost o relație în mentalul uman – de a conduce masele și-a fi conducător, de a-ți securiza autoritatea cu cea mai mare grijă, evitând conflictualitatea.

  Apoi, pe problemele de PROTECȚIE.
  Protecție, cu mijloace virtuale care aparține tot PARA-MENTALULUI, tot para-psi-lui.
  Să nu uităm despre magie și magi.
  De la Moise care și-a transformat toiagul în șarpe, și mai mult decât atât, a despicat apele în două peste podul imaginar.
  Este o magie. Practic, mi-e departe să cred, lucruri care aparțin puterii umane de-a controla energiile telurice.
  Dar dacă ele cumva au existat…nu sunt negaționistul Bibliei! Sunt negaționistul legendelor biblizate.
  Dar din punctul ăsta de vedere, trebuie să tragem prima concluzie: de când lumea și pământul, lumea, ca lume, e de când lumea.
  Diferitele forme de manifestare a tehnologiilor, corespunzător accesului la produsele câștigate ale civilizației materiale, până la cele de HI-TECH și SUPER-PSI este cu totul altceva.
  Numai că, este opinia mea personală….venită din convingerile apărute în urma studiilor asupra civilizațiilor memoriei, ale civilizațiilor de dincolo de antichitate…acolo suntem! Este evident, că cea mai mare putere pe care a avut-o creația lui Dumnezeu, a fost puterea gândului, a mentalului.
  De unde și vorba ” Atenție ce gândești, că se și-ntâmplă”.
  Numai că noi, de la” Facere” până în ziua de astăzi, suntem într-o continuă REGRESIE, într-o continuă cădere…e drept că, cunoașterea și accesul la instrumentalul materiei sau naturii controlate de noi, este exponențială!

 14. Dar nu putem face niciodată o trimitere dreaptă și corectă la comparativul OMULUI SUBLIM, cu OMUL SUB-UMANIZAT de astăzi și vedeți că, aici o s-ajung…omul sub-umanizat al omului-gloatei sau omul –gloată, cu accesul la tehnologii de înalt rafinament, mixate…UMANO-TEHNICE.
  Deci, umano-tehnicul ce generează? Un nou produs, dar de factură deloc coloidală, dar humoanidă. Din punctul ăsta de vedere, prima pătrățică de concluzie: meta-războiul, meta-contactul, războiul-psi, războiul psihotronic, este rezultanta gândului unei părți de a controla, de a supune cealaltă parte, FĂRĂ LUPTĂ!
  Și ca să fac un salt în timp și să punctez aici…conceptul a fost bine-definit, deja s-a manifestat, chiar în primul război din Golf, când forțele coaliției angajate în Furtuna Deșertului, coaliția sub egida ONU condusă de SUA, și-a propus să ȘI experimenteze pentru că atunci, în anul 1990, 1991 la acea confruntare, s-au pus noile baze, noile concepte ale armamentului viitorului și-a tehnologiilor de ducere-a războiului, în viitor.

  Noi suntem sub zodia primului război, din Golf. 1990 care făcea saltul către mileniul 3.
  Deasemenea, proiectarea unui asemenea tip de război, dar și pe mediile tematice aduse aici în discuție, era încă din anii 1970, configurate în anul 1980 într-un Concept numit RĂZBOIUL 2000. Divizia 2000.
  Primul război din Golf a fost CEL MAI MARE POLIGON DE EXPERIMENTE, din toate punctele de vedere = și-a sistemelor anti-rachete, și-a controlului strategic al ferestrelor de oportunitate prin ”orbirea” sateliților, tot electronice…. apropos de războaiele electronice, aici! Armă contra armă! ȘI A MANIPULĂRILOR DIRECTE ASUPRA LIDERILOR! Sadam a fost trădat în al doilea război, de 25 de generali, în același timp!
  Daniel Roxin: Sugerați că ei au fost controlați mental și au fost determinați….
  G-ral Chelaru: Exact! După care, cumpărați cu câte un milion de dolari fiecare, dar puși în situația de-a accepta! Până atunci, nu s-a reușit în prima etapă.
  Mai mult decât atât: s-au experimentat aceste arme psihotronice, acele tehnologii HI-TECH care, identificând frecvența rezonantă de pe amprenta energetică a masei, au putut produce și transmite acele energii de înaltă frecvență care produc două lucruri: fie modificări ale voinței și aicea a apărut un nou concept – DE-VOLITIVIZAREA – adică, le-a distrus voința de-a mai lupta!
  Li s-a produs modificări de percepție! Un soldat american când apărea în fața lui, era cât o Godzilă! Sau apărea într-o lumină mirifică, pe care el o interpreta ca fiind o mare zeitate.
  Scenele pe care le-ați văzut…cu aplecături, cu ridicarea armelor, a maselor….nu erau ca urmare a luării lor ca și prizonieri, fiind înconjurați și-au făcut o predarea a armelor, fără a fi încrâncenați!
  Se studiază foarte bine secvență cu secvență, peliculă cu peliculă, chip, cu chip…ei aveau o altă înfățișare.
  Ei nu mai erau oameni, erau ZOOMBI!
  Erau hipnotizați de acea energie care le-a schimbat comportamentul, și percepția.
  Asta a fost o primă lovitură.

 15. Ați auzit cum, multă vreme după întoarcearea din Primul Război din Golf, inclusiv ostașii americani…suferea de așa-zisul sindrom al Golfului.
  S-a întrebat cineva, care-i cauza?
  Sunt două explicații: Sindromul Golfului – acele modificări, tulburări majore de comportament și au fost destui supra-manipulatori care să spună ”datorită stresului, datorită marii încordări și-a atrocităților văzute, se produc remanențe într-un subconștient, și el se găsește în America, la fel ca-ntr-un teatru și are acțiuni…” Nu e adevărat! Nu! Pentru că, de ce a fost un poligon de experiment?
  În momentul în care arma a emis…și rețineți, nu a fost UNIDIRECȚIONATĂ, ea a fost pe suprafață, din poziția cosmică și a afectat și soldații americani.
  Americanii și-au folosit proprii soldați, ca și cobai! Bine, a încercat să-i ferească din ”câmp”, dar efectele…spre exemplu, a acelora care erau în incursiune în teritoriul teatrului Irakian – ranger-șii, cercetașii în adâncime, intellicenge-ul pe obiective, supraveghetorii sau, cei care trimiteau la țintă toma-hawk-rile, iradiind cu laserul OBIECTIVUL.
  Deci, oamenii ăia nu aveai cum să-i mai ferești.
  Erau în interiorul spațiului beligerant sau spațiului țintă.
  Despre asemenea lucruri, au scris: americanii înșiși…atenție!
  Cel mai important articol posibil dat, este făcut de către Comandantul Forțelor Australiene.
  Generalul care a condus atunci, a demascat toate aceste lucruri pentru că și la ei au apărut lucrurile-astea.
  Francezii nici nu mai vorbesc!
  Acum sunt studii complete în Academiile Militare în cadrul Universităților Militare, ale Facultăților de specialitate….am fost și în Egipt, dar știu sigur că la Universitatea din Mota, Regatul Iordaniei, se studiază lucrul acesta, știu sigur că acest lucru face obiect de studiu în cadrul școlilor de specializare din Arabia Saudită. Mai departe, nici nu mă mai interesează! Fie și un singur exemplu îmi demonstrează că, preocuparea asupra fenomenului există.

  Daniel Roxin: Telespectatorii s-ar întreba acum, ce șansă am avea noi într-un război cu oricine…nu contează, ruși sau americani, o altă putere…dacă acea putere are sisteme bine perfecționate, ce șanse ar avea armata română să nu cedeze din prima săptămână, să predea armele? În România sunt dezvoltate sisteme care să poată preveni așa ceva? Să protejeze militarul român, populația României în fața unor asemenea agresiuni?

  Din informațiile pe care le am eu, REIESE CĂ POPULAȚIA ROMÂNIEI ESTE BOMBARDATĂ REGULAT, ZILNIC…LA ORE LA CARE OAMENII SUNT RECEPTIVI, CU APARATE PSIHOTRONICE ȘI CU OAMENI ANTRENAȚI PENTRU A TRANSMITE ANUMITE SUGESTII LA NIVELUL MASELOR ȘI A CREEA O ANUMITĂ STARE DE SPIRIT CONVENABILĂ CELOR CARE FAC ACESTE LUCRURI. Dacă puteți să ne răspundeți la aceste întrebări.

  G-ral Chelaru: Unele dintre ele…haideți să vi-o dau sub forma diplomată: CHIAR DACĂ LE-AȘ ȘTII, NU VI LE-AȘ SPUNE! (afirmația sinceră este făcută după ce s-a ”închis”, încrucișându-și brațele a apărare…probabil și picioarele, dar nu se vede pe sub masă:) Numai că, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece. Posibilitatea atacării României, a altora, inclusiv a americanilor…a rușilor, a chinezilor…din păcate, populațiile sunt victime sigure!
  Nu sunt capabile să se apere singure și nici nu există sisteme protective care să apere întreaga forță/masă civilă.
  În momentul în care se produce un asemenea atac, este ca și cum d-ta ( Daniel Roxin) ai încerca, eu având această putere, să produci un scut protector anti-iluzionist sau anti-hipnotic…nu!

  SINGURA FORMĂ DE PROTECȚIE ESTE PREGĂTIREA CONTINUĂ ȘI EXPLICAREA LOR, A EFECTELOR ACESTORA, OMULUI (atacat…) SPRE A PRODUCE AUTO-CONTROLUL, ÎN MOMENTUL APARIȚIEI INDICELOR DE ATAC PSIHOTRONIC. Sau indicelor de atac para-mental.
  Daniel Roxin: ați putea puncta căteva?
  G-ral Chelaru: În primul rând, începi să realizezi că zilnic, nu mai reacționezi la fel la același tip de stimuli, că nu mai interpretezi la fel de corect propriile dorințe, că începi să ai renunțări majore, nu-ți dai seama de ce…că ești într-o continuă stare de depresie și-ți vine să-ți iei lumea-n cap și totuși îți spui ”nu așa am fost eu…mă bucuram de viață, mă întâlneam cu alții la un șpriț, și pot să continui…” Nu e o mare filozofie să descoperi o populația țintită, ca și OBIECTIV DE MASĂ pentru modificarea comportamentului de grup sau de mulțime.

  Daniel Roxin: Este populația României o victimă?
  G-ral Chelaru: de 20 de ani, în primul rând, ESTE MANIPULATĂ PRIN CEL MAI INSIDIOS VECTOR DE ATAC MENTAL, NUMITĂ M E D I A!

  S-a constatat și avem informații exacte, nu numai de la noi că, unele produse preluate de către televiziunile noastre, pachet…și date pe post, LA O FRECVENȚĂ CARE DEPĂȘEȘTE RATA LUI 1/16 SECUNDE, DECI…ÎN SPATELE ECRANULUI SAU PESTE ECRAN EXISTĂ O IMAGINE INDUSĂ SUBLIMINAL, PE CARE NU O PERCEPI LA NIVELUL RETINEI (retina percepe imaginile doar cu o secvență de 1/16)…dacă este mai mare, n-o mai vezi, dacă este mai mică, o vezi secvențial, pe părți, ca la Cinematograf.
  De fapt, asta este mare descoperire a lui Lumie!

 16. Nu faptul că a băgat o peliculă, ci viteza peliculei pentru a produce o ANIMARE…filmele pe peliculă de celuloid, atunci când se scădea viteza, nu mai aveai continuitate, sau când mergi cu viteza de peste 1/100, nu mai vezi nicio imagine, ci o continuă lumină albă! Ei, această continuă lumină albă se transmite prin ecran, dar în realitate, PRIN EA SE TRANSMIT ANUMITE INFORMAȚII PE CARE LE RECEPȚIONEAZĂ SUB-CONȘTIENTUL.
  Dacă este ȘI unul care produce și o secvență energetică combinatorie cu tubul respectiv sau cu plasma respectivă, atunci îți atacă și părțile directe, DE PERCEPȚIE…ATÂT CREIERUL LIMBIC, CÂT ȘI CENTRUL DE MOTIVARE…
  Daniel Roxin: Conform CNA-lui, informațiile transmise sub-liminal sunt interzise. Din ce spuneți, sugerați că nici televiziunile care le dau, nu știu, nu detectează…
  G-ral Chelaru: Una este informația subliminală pe care o spune C.N.A.-ul, acolo nu sunt specialiști de identificare a produselor PARA…deci, dincolo de ceea ce se vede!
  Ei se ocupă cu vânarea, greșelilor de lingvistică, cine pe cine-a înjurat, dacă este pedepsită problema politică într-un fel sau altul, nu se sesizează dacă unul face prozelitism immoral, de genul celor care pot să schimbe formarea corectă a unui copil…mă surprinde!
  O iau de bună dacă îi interesează subliminalul. Dar cred că se referă la diferite tipuri de etichete și de reclame pentru produse.
  Noi vorbim despre modificarea comportamentului atitudinilor, trăirilor și stărilor sentimentale a unei mulțimi.
  Când vom vorbi despre individ, veți vedea că acestea se combină altfel la nivelul țintelor, numite LIDERI.
  Daniel Roxim: Vreau să vorbim după pauză și despre TEHNOLOGIA HAARP și alte sisteme, cum ar fi folosirea nano-tehnologiei în controlul maselor, în controlul minții…
  Sistemele psihotronice, tehnologiile care crează o influență LA DISTANȚĂ, influențând într-un anumit sens, mase mari de oameni folosesc atât principiile radionice, dar și ultra-sunetele și, cred că cu toții ați aflat despre existența unor aparate care folosesc ultra-sunete și care pot îndepărta șoareci, șobolani, câini, chiar și țânțari.
  Nu în ultimul rând, nano-tehnologia se arată a fi una dintre tehnologiile foarte avansate, ce permit extrem de multe lucruri. De ce?
  O nano-particulă este extrem de mică, microscopică, ne-detectabilă cu ochiul liber.
  Fiind atât de mică, ea poate fi introdusă și în apa de băut, și-n pâine, și-n orice!
  O nano-particulă are calitatea de a fi un sistem de emisie-recepție, de câmpuri electromagnetice.
  Mai mult decât atât, prin magnetizare, în condițiile în care se cunosc frecvențele diverselor organe sau a diverselor celule, care fiecare are o formă specifică, o culoare proprie, printr-o programare specifică, o nano-particulă, odată ce a intrat în corp, nu contează pe unde…să se deplaseze prin vasele de sânge și să se localizeze exact acolo unde este programată.
  Dacă inițiatorul unui astfel de demers dorește ca, 3 milioane de nano-particule să se localizeze în celulele creierului, acestea se vor lipi de membrana celulară, iar la un stimul exterior care presupune o programare, ele vor acționa asupra celulelor creierului, ca un sistem de emisie-recepție.
  PRIMEȘTE INFORMAȚIE ȘI O TRANSMITE, GENERÂND LA NIVELUL CREIERULUI CARE, este imposibil de detectat pentru persoana care este vizată și astfel, ea își modifică comportamentul, dorințele, intențiile în accord cu altă forță care este atât de insidioasă, încât victima, nu sesizează, nu realizează că și-a schimbat abordarea în viață, că face alte lucruri și că, NU este expresia a propriei ei, voințe.
  Dacă doriți să comentați….
  G-ral Chelaru: Fiind într-o continuă stare de conflictualitate, om cu om, grupare cu grupare, colectivitate cu colectivitate….stat cu stat, grupuri de state, trans-naționale cu trans-naționale, lumea de astăzi, propagatoare de civilizație vulgară comportamental, nu este una elegantă deloc!
  Este o lume a lipsei de noblețe, a lipsei de character, într-o continuă stare de conflictualitate, de contestare reciprocă, încearcă să-și producă avantajul față de celălalt. În această confruntare, se întâlnesc două elemente fundamentale ale omului: VOINȚA și CREATIVITATEA SUPERIOARĂ DE AVANTAJ.
  Poți să fii creativ foarte bun, dar să nu ai voința s-o folosești.
  Alții, au o voință extraordinară și atunci, își exersează această stare de creativitate, de jos, în sus.
  Lumea se află sub imperiul acestora, demult! În asemenea situații, INTELIGENȚA SUBLIMEAZĂ…dar este o INTELIGENȚĂ DISTRUCTIVĂ! LUCIFERICĂ!

  Nu una constructivă pentru a produce armonie și bunătate…în lumea asta trebuie să cantonăm să vedem de ce nu suntem în lumea sfinților, a armoniei, a îmbrățișărilor fără de sfârșit…că am văzut și asemenea deontologi de profesie care să spună ”Nu domnule, drumul nostru este creaționist, dirijat către armonie, pace, îndumnezeire!”

  Greșit! Drumul nostru, la ora actuală a fost deviat prin DISPARIȚIA CREDINȚEI, PRIN DISPARIȚIA VALORILOR UMANE, în acest sens – al DISTRUCȚIEI CONTINUE! Și-atunci, cele două elemente – VOINȚA și CREAȚIA DE AVANTAJ – funcționează!
  Maltus spunea: ”războiul este forma supremă de salt înainte a omenirii”.

 17. Doi: necesitatea războiului se manifestă în aceea că, întotdeauna cei mai buni rămân pe mai departe și întărește specia.
  De la mega-sistemele care sunt circumterestre, mă refer la sistemele de supraveghere începând cu cele de la GPS, până la sistemele de detecție la 2-3 km sub pământ, până la sistemele de măsurători ale radiațiilor în infraroșu de-ți găsesc și un șoarece sau un șobolan într-o cutie de aluminiu, până la nano-tehnologiile fie cosmice, fie cele teriene în care, se încearcă A SE SUBSTITUI OMULUI, NEURONUL!
  Sau, celula funcțională a unui anume organ vital.
  Dacă de exemplu, impulsul de 1/70 al inimii este dat de un centru nervos care are o dimensiune de aproximativ 1 la puterea (atenție!) minus 30, deci aia e dimensiunea acelui neuron…în milimetrii mă refer, nano-tehnologul, ce încearcă să facă?
  Să găsească această corespondență între funcționarea acelui neuron care emite impulsul continuu pentru bittingul inimii, pentru ritmul inimii de 70 de bătăi/minut, să introducă și să substituie pentru a-i produce alt ritm cardiac pe stări diferite.
  Adică, dacă ești la masă, și începi să ai 120 sau când tu, trebuie să ai 120 în efort dar ei 30… ești scos din luptă…se numește DE-OPERAȚIONALIZAREA INDIVIDUALĂ, de A-L DE-CAPACITA DE CAPABILITĂȚILE LUI FIZICE, MOTRICE, DE GÂNDIRE ȘI DE VOINȚĂ. Ăsta este un aspect.
  Al doilea aspect al nano-tehnologiei este acela de a controla energiile PSI, ACELORA CARE PREDICTEAZĂ CE? INTENȚIA DE ACȚIUNE! Și-atunci, există un scenariu numit ”în mintea omului”. El dacă își proiectează un obiectiv pe care trebuie să-l facă, o acțiune…se schimbă întregul registru energetic al mentalului, este sesizat de aceste nano-particule și emise ca atare!
  Sunt decriptate după niște programe malefice, foarte riguros științific create, și ce descoperă?
  Că, generalul Chelaru intenționează să plece până în Basarabia pentru a sta de vorbă cu nu știu cine acolo, și să producă o acțiune de realizare a comunităților satelor românești.
  Deci, el surprinde treaba asta. NU TE SCOATE DIN OPERATIV, TE LASĂ…DAR EL PREGĂTEȘTE PRIN TOATE MIJLOACELE, PE CEL CARE TE DUCE, ASTFEL ÎNCÂT TU CA SĂ FII UN OM MORT ÎNTR-UN SPAȚIU OSTIL.
  Adică, ca să spună ăia ”Du-te domne de-aici, nu vezi că ești DUS?” Pare a fi since-fiction acuma!
  Acum 30 de ani, citeam ca cei din secolul trecut, pe Jules Verne despre așa-ceva. Acum, suntem în timpul fizic, concret, real și foarte exact!
  De ce spun treaba-aceasta…eu, ca și generație în stadiul 3 de educație, am fost într-o perioadă a mecanicismului în sine, am trecut într-o perioadă a generației informatizate, și-acuma-am intrat, pe ultima parte a vieții mele, ÎN SOCIETATEA CUNOAȘTERII MULTI-PLEXE!
  Deci, DE LA MECANICA FINĂ, ce era cea mai grozavă, LA INFORMAȚIONALUL prin informatică și cibernetică, la SUBSTITUTUL OMULUI PRIN NANO-TEHNOLOGII ȘI CONTROLUL OMULUI PRIN ELOGII GLOABALE…ce-nseamnă asta?
  TENTAȚIA PERMANENTĂ DE A-L SUBSTITUI INCLUSIV PE DUMNEZEU!

 18. Daniel Roxin: Ce putem face?
  Știu că există pe internet în România, o firmă care comercializează tot felul de pânze care au fir de argint și de cupru și care pot fi folosite pentru protecție electromagnetică.
  Sigur, că e important controlul și prevenirea a ajunge la o stare stresantă. Conform savantului Bruce H.Lipton, ”stresul este fundalul pe care agresiunile electromagnetice sau de altă natură, funcționează și își ating obiectivul”.
  Un om ne-stresat, care este relaxat, care are o stare de pozitivitate, prin natura acestei stări, el este oarecum protejat.
  Tocmai de aceea, ei este nevoie ca să te aducă în prima fază într-o stare de stress, să ai grija zilei de mâine, să fii tot timpul…
  G-ral Chelaru: Această stare de stress, se numește DEZECHILIBRAREA ENERGETICĂ și reconfigurarea rămasului de energie, către ținte și obiective care nu îți produc satisfacție.
  Spre exemplu, dacă tu ești concentrat numai spre a rezolva o problemă care ți-e dependentă de un altul și ai déjà premiza eșecului, toate celelalte cad în planul doi, tu trăind un sentiment al inutilității, al pierderii de timp.
  Încă ceva foarte important, apropos de protecție: Oameni buni!
  Toate sistemele de tipul nano-tehnologiei nu se folosesc în cantități de masă! Nu se dau așa, ca un praf stellar și fiecare inhalează ! Nu!
  Astea sunt țintite, nano-tehnologiile sunt introduse la rândul lor prin tehnologii de înaltă acuitate ce nu sunt la îndemâna oricui…doi – există TEHNICI DE AUTO-PROTECȚIE printr-o singură deviză ”cunoaște-te pe tine însuți și crede în tine”.
  Primul lucru – AUTO-ENERGIZAREA.
  Doi: omul în sine, în această formulă este o Cutie Faraday.
  Dacă aceste tehnici sunt déjà valide, această cutie Faraday poate să reziste atacurilor hipertronice! Dar trebuie să ai tu însăți acea forță și acea energizare interioară care să producă scutul energetic.
  Trei: există aparatele Kirlian de măsurare a câmpului energetic…deci, există fizic!
  Pot măsura câmpul energetic și se identifică spargerile din acest scut energetic pe diferite organe, pe diferite stări.
  Și-atuncea, cunoscându-ți vulnerabilitățile, vei știi cum să le acoperi.
  Patru: Nano-particulele sunt milimetrice – produc confuzii și incapacități.
  Asta nu înseamnă că ele pot controla definitiv, atâta timp când tu ai un BIOS foarte sănătos pentru că, orice BIOS sănătos și-o genă viguroasă, le respinge, le izolează și le fagocitează…adică le înghit și le aruncă.

 19. Apar, e-adevărat niște stări, niște chestiuni care demonstrează că ai fost infestat, dar, organismul se protejează.
  Ce te faci cu organismele bolnăvicioase, degenerative, care mănâncă prost, care au sisteme și câmpuri energetice descoperite…adică, sunt varză. Acești oameni intră în marea masă ușor manipulabilă, victimă sigură!
  De aceea, pregătire BIOS-lui, sănătatea mentală cum spuneau dacii ”vindecă sufletul și mintea pentru a vindeca trupul”, este obligatorie să fie ca o politică de stat! A unui stat național…
  Daniel Roxin: Este adevărat din ceea ce știți Dvs.,că SE ACȚIONEAZĂ CU SISTEME PSIHOTRONICE CHIAR DIN ROMÂNIA, ASUPRA POPULAȚIEI ROMÂNIEI?
  G-ral Chelaru: Păi, dar NUMAI AȘA SE FACE!
  Daniel Roxin: Nu numai la noi, peste tot…
  G-ral Chelaru: Nu! Se introduc acele centre și se activează LA ORDIN…sunt surse greu identificabile care pot emite prin limon-control, se activează prin comandă de satelit, dar cineva trebuie să le pună acolo, și dacă SERVICIILE nu cunosc treaba aceasta sau s-au făcut cu acceptul lor, déjà este o altă temă!
  Dar, cunosc și am văzut DISPOZITIVE PLASATE ÎN PRINCIPALELE CENTRE DE RISC MAJOR, ALE ADUNĂRII MULȚIMILOR. SE NUMESC DISPOZITIVE PSIHOTRONICE ÎMPOTRIVA RĂSCOALELOR! AU FOST TESTATE ÎN PERIOADA 1995-2005, ÎN DIFERITE TEATRE DE OPERAȚIUNI ȘI AU DAT REZULTATE DE EXCEPȚIE!
  Daniel Roxin: Georgia este una dintre țări?
  G-ral Chelaru: Haideți să nu botezăm pe nimeni, da? Poate că m-aș duce mai degrabă la PRIMĂVARA ARABĂ! Ne ducem mai degrabă la niște centre de mare ridicare acum, chiar în SUA. M-aș duce exact la ce s-a întâmplat în Maidanul Ucrainian. Mă bucură că ai noștri, au înțeles că nu trebuie să se mai expună în anumite piețe.”

 20. Multumesc mult, Magds pentru aceasta noua lucrare dr transctiere.
  Dumnezeu sa-ti rasplateasca.
  DOAMNE AJUTA TUTUROR OAMENILOR DE OMENIE!

 21. Iasi: bubuitură puternică si undă de şoc în urmă căreia ferestrele s-au cutremurat.
  Profesorul Silviu Gurlui, de la Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza” a spus: „La ora 14:08 și 30 secunde în orașul Iași și pe o rază de cel puțin 50 km s-a simțit un zgomot puternic. Un zgomot care a produs vibrații mecanice puternice, multe geamuri au tremurat serios. În mod cumva surprinzător cu 3 ani în urmă, pe la aceeași oră, același sunet (nu pot confirma dacă de același calibru) de asemenea a rămas un mister.
  Nu mă hazardez cu ipoteze. La un asemenea impact e nevoie însă de o energie cinetică imensă care nu poate fi lansată de o persoană privată. Poate fi un fenomen natural de mare calibru sau un exercițiu militar neconfirmat din varii motive. ”
  „Și eu am auzit și am asemănat-o cu o explozie fff.puternică. Stând în Tătărași am crezut că fac trageri cei de la UM. Am simțit-o că fiind f. aproape de mine”.
  „S-a auzit destul de tare în Războieni, lângă Tg. Frumos, dar nu știu ora cu exactitate”.
  „Zgomotul de acum 3 ani a fost mai puternic. La noi, în Centru Civic s-a auzit o bubuitură puternică și s-au zguduit ferestrele. M-am speriat groaznic. Am crezut că e cutremur”.
  https://www.digi24.ro/stiri/bubuitura-puternica-la-iasi-oamenii-lanseaza-teorii-ale-conspiratiei-in-lipsa-unor-raspunsuri-oficiale-despre-fenomenul-misterios-1157587

  Rusii isi „verifica” armele neconventionale.

  1. Numai ei?! Ăilalți, or fi sfinții din icoane, no?
   Strategicii, nu?
   Poate împreună cu autohtonii!
   Otoritățile DE CE tac?
   Au intrat ei direct pe tarlaua oamenilor fiind surzi și muți la atenționările omului…deh! N-avea cine să le citească Moliftele Sf.Vasile Cel Mare…

 22. Publicat in Editorial
  Motto: ,,NU vi se pare ciudat că scandalul Valea Uzului a izbucnit chiar cînd sînt mii de procese verbale ale căror «chei» nu se închid?”. Renate Weber

  Aș putea rezuma cam așa: analiza faptelor și probelor apă­rute de la alegeri și pînă la ora actuală arată clar că nimic nu e în regulă cu rezultatul alegerilor – dar nici cu atitudinea principalilor actori. Să o luăm pe rînd, pentru că sînt multe date.

  Condamnarea lui Liviu Dragnea este, fără doar și poate, una dintre cele mai flagrante aberații din Justiție, cel puțin în spiritul acestei axe fundamentale a societății moderne, stabile. Spun asta nefiind un admirator al fostului lider PSD – și am ceva argumente pentru asta. Dar, e clar, prima condamnare e o absurditate, în condițiile unui demers practicat de toți liderii politici, demnitari sau nu – aceea de a impulsiona ieșirea la vot; a doua, la fel de absurdă pentru situația actuală, în care toate instituțiile gem de angajați pe pile, ba chiar în funcții înalte și bine plătite, nu la o direcție oarecare dintr-un județ. Cele două dosare sînt pline de vicii, nu există probe clare, iar asupra magistraților și a justiției integral s-a făcut o continuă presiune, imediat după alegerile din 2016. Nu mai spun că Dragnea a fost lucrat din interior, cu ordonanțe ciudate și tergiversări aparent fără sens.

  Că Dragnea a fost o țintă, e clar – dar de ce atîta efort pentru a-l distruge și, mai ales, de ce a fost dată sentința a doua zi după alegeri? Sînt cîteva ,,ciudățenii” pe care trebuie să le luăm în calcul.

  Preludiu. Primo: Iohannis declanșează un referendum ambiguu în ziua alegerilor – la fel de ambiguă este și atitudinea PSD față de prezența la referendum. Secundo: Curtea Supremă stabilește că sentința finală în cazul care îl viza pe Liviu Dragnea va fi dată a doua zi după alegeri.

  Un prim eșantion de ,,ciudățenii” sînt legate de prezența la alegeri. Adică:

  1. Nici un partid (mai ales PSD și PNL, partide cu structuri puternice, cu peste 1.000 de primari) NU au avut semnale că va fi acea prezență mare la vot; dacă a fost chiar așa mare în realitate!

  2. Nici una dintre firmele de sondare a opiniei publice – și sînt cîteva tari, care au nimerit cam de fiecare dată scorurile – NU a anticipat nici prezența, nici răsturnarea de situație a preferințelor politice.

  3. Din experiența politicii românești, această ,,orbire” s-a mai întîmplat o singură dată, la turul doi al alegerilor prezidențiale din 2014, dar atunci a fost vorba doar de răsturnarea uriașă a rezultatului, nu și de prezență.

  După cum se va vedea, acele cifre de prezență pot fi puse sub semnul întrebării… dar numai de presă, se pare. Voi reveni.

  În al doilea rînd, există ,,ciudățenii la vot”, care au apărut la iveală chiar în ziua alegerilor și la numărătoare și finalizarea proceselor verbale.

  1. Carmen Dan, adică MAI, a raportat proble­me legate de votul multiplu. Pînă la final au fost peste 9.200 de sesizări de vot multiplu!

  2. Procesele verbale au o ,,cheie” – prin care se verifică dacă s-au consemnat date corecte; la circa 3.000 de secții aceste „chei” NU s-au închis!

  3. Referendumul și alegerile se desfășoară în același loc, apar ,,tabletele” – și rezultă un adevărat haos, cu dezvăluirea publică a opțiunii alegătorului (prin strigarea faptului că participă sau nu la Referendum).

  În al treilea rînd, sînt ,,ciudățenii” apărute după vot.

  1. Liviu Dragnea este condamnat a doua zi după alegeri, dar există suspiciuni întemeiate că decizia fusese luată înainte. De ce s-a dorit a se da decizia a doua zi după alegeri, cînd lumea era șocată de rezultat și nu erau decît ochi pentru alegeri?! Faptul nu e caracteristic justiției atunci cînd condamnă politicieni, magistrații căutînd publicitate în asemenea cazuri.

  2. Iese la iveală că scorul confortabil al UDMR a fost obținut prin voturi primite din zone cu puțină populație de etnie maghiară – și în care rezultatele uniunii erau tradițional slabe. Ce a făcut UDMR atît de remarcabil ca să schimbe radical opinia zonelor?!…

  3. La cîteva zile după alegeri, UDMR începe un ,,balet” ciudat, căutînd nod în papura PSD, anunță despărțirea de PSD și apropierea de PNL și Iohannis; apar date că voturile primite de maghiari ar fi venit pe linie PNL.

  4. După alte cîteva zile, UDMR provoacă un veritabil scandal cu iz etnic la Valea Uzului, care abate atenția de la situația politică.

  5. Fără a aștepta validarea de către CCR a Referendumului, Iohannis convoacă partidele la consultări, dar anunță brusc un ,,Pact”, numit în final ,,Acord”. Practic, imediat după alegeri, Iohannis a ținut ocupată agenda publică pe baza rezultatelor nevalidate ale referendumului.

  6. Iese la iveală neînchiderea proceselor verbale; lideri ai PSD – Codrin Ștefănescu, Lia Olguța Vasilescu, Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae ș.a. – afirmă, pe baza situației PV, că ar fi vorba de un furt electoral de peste 1.000.000 de voturi.

  7. Gelu Vișan, om de bază al sistemului Băsescu – Udrea, anunță că s-a procedat la o fraudă prin soft și printr-un soft duplicat.

  8. Renate Weber face publică observația că scandalul din Valea Uzului se suprapune exact cu momentul în care se descoperă problemele cu neînchiderea proceselor verbale.

  În final a mai rămas un singur aspect, care vine ca o concluzie a ,,ciudățeniilor”: În ciuda tuturor acestor ,,ciudățenii”, PSD NU depune o contestație oficială, documentată, susținută de numeroșii avocați ai marelui partid! Ceea ce este cel mai ciudat!

  Concluzia ar mai putea fi că totul are o logică… – mai puțin atitudinea PSD! Adică ori sînt înspăimîntați, ori infiltrați, ori ambele. Și hai să punctăm încă o dată: alegerile au fost fraudate, există proba miilor de sesizări și a PV-urilor neînchise; Referendumul a fost acoperirea pentru scopul real – manevrele de la alegeri; plasarea sentinței finale, condamnarea puternicului Dragnea, chiar a doua zi după alegeri, a fost un semnal clar pentru (baronii) PSD să-și „bage mințile în cap”, să nu se facă scandal și contestații, efectul fiind valabil și azi; UDMR a fost băgat în calcule de PNL și a mulțumit schimbînd barca și creînd evenimentul/incidentul de la Valea Uzului; o parte a opoziției dovedește că era pregătită de marele scor, nu vrea Guvernarea – în schimb participă la un circ permanent, care ocupă agenda zilei de la alegeri încoace; ,,Acordul” surpriză lansat de Iohannis e o perdea de fum tipică; inexplicabil, PSD nu întreprinde o acțiune oficială; după validarea mandatelor europarlamentarilor și desemnarea grupurilor, contestarea rezultatelor naționale nu mai are rost – sau nu se mai poate face.

  Pe undeva, situația descrisă are un aspect pozitiv – în sensul că lumea va înțelege acum că Vadim nu striga de nebun ,,Fraudă”! Da, PSD era maestrul alegerilor – iar faptul că acum și-a luat-o se datorează unui mecanism complex, pe care am încercat să-l conturez. Să vedem ce urmează…

  P.S. – O dilemă: un alt eveniment care a distras atenția a fost vizita Papei în România (31 mai – 2 iunie). Din respect pentru Sanctitatea Sa, nu am menționat acest eveniment printre factorii care au blocat investigarea și contestarea alegerilor; desigur, nu cred că are legătură, dar a picat de minune! Și avînd în vedere că Biserica Catolică are o istorie politică în spate, iar atitudinea unor figuri marcante ale B.C. din România pare părtinitoare politic, ar fi interesant de văzut cine și cum a stabilit data. Da, invitația oficială a fost făcută de președinte, conform protocolului, dar nu e clar cine a stabilit data. La finalul săptămînii în care fuseseră alegeri! Anunțul vizitei a fost făcut de președinte pe 11 ianuarie… dar (numai) Q Magazine a știut cu o săptămînă înainte! Adică… Serviciile?…

  DRAGOȘ DUMITRIU

  Vezi linkul:
  http://romaniamare.info/o-lucrare-formidabila-falsificarea-alegerilor-din-mai-2019/

  1. Armata Greciei sta acum mai rau decat oricand si nu are nici o sansa in fata Turciei.
   Paisie a spus si de vremea spanacului si nu prea s-a intamplat cum a zis.
   Dimitrios Grapsas despre care era vorba in cele de mai jos a ajuns intr-adevar seful statului major intre August 2007 si August 2009, dar turcii nu au atacat atunci cum a spus Paisie.

   Câţiva militari aşteptau la gardul chiliei Părintelui, la Panagouda. Şi-au ridicat ochii ş l-au văzut venind către ei. A deschis poarta de sârmă şi le-a urat bun venit. Le-a pregătit să se aşeze sub un copac şi a-nceput să discute cu ei. La un moment dat, unul dintre ei i-a spus: Nu mai suport, gheronda. M-am săturat de militărie… Părintele s-a întors, l-a privit şi i-a spus: Tu n-o să renunţi. Tu o să fii Comandantul Apărării atunci când ne vor ataca turcii… Toţi l-au privit plini de uimire. Şi când va fi, gheronda, treaba asta ?, l-au întrebat. Când va fi vremea spanacului, le-a zis, şi a schimbat apoi vorba.

   Au trecut mulţi ani de atunci, gheronda Paisie a adormit iar respectivul a rămas în cadrul armatei şi a avansat în grad. În prezent, el este Comandantul Armatei, domnul general Grapsas… Constituie oare acestea profeţii ? Dacă da, acum se împlinesc, din moment ce suntem deja în „vremea spanacului”…”(Calauza ortodoxa-06 februarie 2009).
   https://mucenicul.wordpress.com/2009/03/09/e-vremea-spanaculuinu-mai-avem-prea-mult-timp/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.