X

Comentariul zilei: “diavolul ne-a făcut complici crimelor de la Caracal”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cititorul Sebi, postează următorul comentariu la articolul Ce nu zice episcopul Sebastian al Slatinei în predica sa bine-radicală despre moartea/răpirea Alexandrei Măceșanu

diavolul ne-a făcut complici crimelor de la Caracal

fraților, asistam de 10 zile la un film horror ce se derulează 24/24 pe toate televiziunile, site-urile, ziarele.  Odioasele crime de la Caracal au îngrozit și revoltat întreaga țară, puțini fiind cei fericiți, care și-au păzit privirea și urechile de contactul cu astfel de monstruozități. Căci, de la simpla știre despre acest caz, numit generic – cazul Caracal, despre care este bine să luăm aminte, până la scenarita ce i-a cuprins pe toți, totul este o mare capcană a diavolului. Asistăm la derularea unei campanii de imagine a diavolului, cu detalii în imagini și cuvinte monstruoase, sataniste. Auzi din gura unor oameni, ce în mod normal nu ar omorî o muscă, detalii terifiante privind modul în care jigodia de criminal a ucis fetele, le-a tranșat, dezosat, ars, îngropat ș.a.m.d. Adică mintea celor ce se gândesc la așa ceva se murdărește de sângele ce și-l imaginează, apoi își pierd liniștea sufletească, se tulbură peste măsură și simt o răzbunare nefirească.

Astfel nu mai văd esențialul, pe care cu siguranță autoritățile încearcă să-l ascundă, fie pentru a-și masca incapacitatea sau mai grav complicitatea cu rețelele de carne vie. După părerea mea, esențialul ar trebui să fie în primul rând un gând de milă și de rugăciune pentru aceste fete ce au căzut victime nevinovate, să reflectăm că în locul lor puteau fi copiii sau apropiații noștri. Și să luăm măsuri: să cerem lui Dumnezeu, dinainte – zi de zi, să ne păzească de astfel de necazuri, Maica Domnului să ne acopere cu sfântul ei acoperământ și sfinții, dimpreună cu îngerii păzitori să vegheze asupra noastră și a familiilor noastre.

În rest, că mergi la ocazie, că nu mergi, că angajezi bodyguarzi pentru copii tăi sau alte măsuri lumești, vor fi în zadar, dacă nu facem esențialul. Pentru că „de n-ar păzi Domnul cetatea, în zadar ar priveghea cel ce o păzește” (Ps. 126:1).
Să evităm a ne uita la tot acest circ din mass-media, care se pare că este un experiment în masă, iar mulți vor deveni victime colaterale într-un mod sau altul. Diavolul e deja în campanie electorală…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. intr-adevar am simtit o furie teribila o saptamana intreaga cand eram toti bombardati cu dovezi despre cat greseli au facut angajatii din institutii… apoi aflai ca de fapt nici ei nu au ce le trebuie, ca nici macar nu sunt pregatiti… am obosit la un moment dat de atatea detalii si senzational, ca am refuzat sa mai urmaresc… o sa ma rog pentru sufletele celor doua fete, pentru ca sigur sunt ucise, ori de monstrul din Caracal, ori de traficantii de persoane

    1. SRI mandria tarii care supervizeaza comertul de trafic de minore si trafic de organe. Nu e admisibil ca in tara in care vegheaza 15 mii de capete sriste de bovine, platite regeste, acestea sa nu aiba habar despre derularea celor 2 activitati criminale infaptuite de clanurile din Romania specializate in aceste branse??? De aceaa SRI trebuie sa prezinte urgent Rapoartele Anuale din perioada 2010-2018 cu instiintarile prin care SRI, mandria tarii a atentionat institutiile abilitate ale statului roman pentru ca aceste institutii sa ia masuri adecvate pentru dezmembrarea clanurilor ce activeaza in tara asta. Si va asigur ca vom vedea ca SRI a atentionat o laie bucalie. Sefii si sefutii care au condus si coduc SRI au avut si au drept preocupare doar sa faca Politie Politica pe fata pentru a-i arunca in puscarie pe politicienii, oamenii de afaceri, medicii… romani care nu s-au aflat si se afla in barca puterii Statului de Drepti condus de Basescu in trecut si acum de Johannis.

      1. BRAVO ,GELU !
        Inveti repede !
        Ai trecut de la Aritmetica la MATEMATICI superioare ? ! Felicitari !
        Cind tot mai multi APOLITICI (fara exceptie,”O ORGANIZATIE NATIONALA APOLITICA” care nu trebuie sa se amestece cu nimeni care in ultima suta de ani a facut parte din Partidele politice si CLIENTELA -JUSTITIE,POLITIE,MASMEDIA,
        MASONERIE ,SOC. CIVILA etc.) vor lua taurul de coarne si vor cere socoteala dreapta SINGURULUI ORGAN responsabil de TRAGEDIA NATIONALA POSTDECEMBRISTA care a ordonat si coordonat disparitia ROMANIEI la propriu,UCIDEREA EI IN cei 30 de ani ,adica SECURITATEA nationala ROMANEASCA (SRI,SIE ,STS),atunci cazuri CRIMINALE abominabile ca securistul cu grad de general in secu numit GHEORGHE DINCA multiplicat in fiecare din cele 42 de judete ,SUB ACOPERIRE ,nu vor mai exista in ROMANIA.
        Iar basescu si compania trebuie sa raspunda cu capul intre picioare !
        Sint cinci milioane de bucati,fara exceptie !

        Dar sint NECESARE imediat trei LEGI FUNDAMENTALE date ca ORDONANTE DE URGENTA de guvernul dancile ,obligat sa o faca , prin care ROMANIA sa isi revine LA NORMALITATE in 48 de ore !

        1.Legea Venitului EGAL GARANTAT de la vladica la opinca timp de zece ani de O MIE CINCI SUTE DE EURO NET LUNAR-stat-privat (salarii,somaj,pensii).
        (la preturi egale cu UE sint necesare venituri egale! sau sintem toti sobolani ?)
        2.REINVESTIREA 100 % in RO a profitului obtinut timp de zece ani .(sic! multinationale !)

        3.Legea desfiintarii cheltuielilor de PROTOCOL in orice unitate de stat si privata timp de zece ani !

        Scapa doar cine E PERFORMANT !
        Tipa UE ? E strict problema ei !
        Ne punem castle in urechi si le dam cu LEGEA DREAPTA DE MASA prin EUROPARLAMENTARI ca rahatii securisti de raresi bogdan ,obligati sa traiasca la brucsel din O MIE CINCI SUTE DE EURO salar si fara cazare gratis,transport cu avionul gratuitetc.eventual pot sa -si gaseasca o gazda mai convenabila pe la vreo mansarda,iar daca nu le convina ,sa-si dea demisia sau sa-i plateasca
        brucselu !
        Adica nimeni nu beneficiaza de garda de corp,de masina de servici ,si de orice alte facilitati gratuit la locul de munca .
        Te vrei PRESEDINTE ,MINISTRU,SECURIST ,europarlamentar ,JURIST,POLITAI,etc.mergi cu MASINA PROPRIE ,MIJLOACELE de TRANSPORT in comun ,sau “CU OCAZIA ” ca ALEXANDRA si LUIZA din SALARIU PROPRIU.
        Doar asa te vei ocupa TU STAT ROMAN de SIGIRANTA transportului de persoane.

        Este singurul mod prin care ROMANIA isi REVINE RAPID !
        VOR FI DEMISII IN LANT ?
        PERFECT !
        POSTURILE VACANTE vor fi ocupate PRIN EXAMENE GRELE DE SPECIALITATE,sustinute la ACADEMIA ROMANA !
        Garantat doar ROMANII de inalta tinuta MORALA SI PROFESIONALA vor trece la BUTOANELE STATULUI ROMAN.

        Sa vedem marii MILIARDARI de carton ai natiei ,traind doar din SALARIU DE O MIE CINCI SUTE DE EURO,fara alte FACILITATI,FARA DIVIDENDE si muncind pe brinci cu familia la REINVESTIRE MASIVA DE PROFIT !Nu au bani pentru impozitele pentru vile si limuzine?!
        Vor scoate din ECONOMIILE PROPRII sau vor fi confiscate de stat .
        SI BINEINTELES fara INDEMNIZATII in EN consilii de administratie !
        Venituri stricte !
        La fel si pe cei care sint abonati la ajutoare sociale,care nu vor mai primii nici UN COVRIG !
        Deci se poate,FARA REVOLUTII !
        DOAR UN GRUP DE CITIVA BARBATI ROMANI DESTEPTI cu niste oua in dotare SANATOASE !

  2. Discuțiile permanente despre oase, dinți, sânge, hălci de carne(așa titrau tâmpiții de la rtv), precum și descrierile terifinate despre cum au fost arse, date la câini…toate astea nu fac decât să minimalizeze oroarea în mintea oamenilor! Dacă până acum, la o simplă știre despre vreun accident preveneau că dau știre cu impact emoțional, acum, de două săptămâni are loc un tsunami emoțional, menit să tocească orice sentiment de oroare, de groază și de empatie la ceea ce ei macină întruna!

  3. ce-ar fi sa apara acum un guru trimis de oculta care sa zica exact unde sunt trupurile fetelor ucise, binenteles cu date exacte oferite de reteaua din care face parte dinca… asa e ca se vor uita la el mai bine de jumatate din tara ca la un profet? ei, prin astfel de cazuri, va insela si antihrist lumea… asteptarea unui salvator va fi asa de mare, incat si mirajul falselor sale minuni va fi la fel de mare… nu mai holbati ochii la asa ceva

  4. Fetele nu au fost ucise, asta este evident, dar populatia trebuie traumatizata cu un astfel de torent de “stiri/laturi” ca sa fie desensibilizata, robotizata. Si cazul fetei “pline de sange” de la Galati face parte din acelasi scenariu. Este o manipulare grosolana menita sa creeze o stare de confuzie totala in randul oamenilor.
    Oliver Stone a avertizat că, prin utilizarea tehnologiei, guvernele pot manipula comportamentul, creând societăți „robot” în cadrul regimurilor totalitare: ” Îți manipulează comportamentul. S-a întâmplat deja, relativ puțin, prin internet, dar veți vedea că peste tot-va apărea o nouă formă, sincer, de societate robot, în care ei vor ști cum doriți să vă manifestați și ei o vor simula ca să se potrivească cu obiceiurile voastre și vă vor hrăni cu ea. Este ceea ce ei numesc totalitarism”.
    https://mucenicul.wordpress.com/2016/08/06/regizorul-filmului-snowden-oliver-stone-vorbeste-despre-telefoanele-mobile-google-si-pokemon-go-video/

  5. @Bianca: Poate că Alexandra şi Luiza încă sunt în viaţă, şi se abate atenţia de la căutări. Nu ştim dacă într-adevăr o să apară vreun clarvizionist care să spună “unde sunt trupurile”, dar este clar că se întâmplă ceva tare demonic pe-acolo. Domnul să aibă grijă de noi toţi, inclusiv de ele.

  6. OFF TOPIC
    Cine este polițistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dincă să „mărturisească” cele două crime

    Surse citate de Adevărul au declarat că polițistul misterios care l-a convins pe Gheorghe Dincă să vorbească nu este din cadrul IPJ Olt, așa cum a presupus avocatul Bogdan Alexandru, și nici nu îl cheamă Marius Preda, așa cum s-au lansat speculații în presă, scrie adevărul.ro.

    Există un polițist cu numele Marius Preda la Poliția Caracal, însă acesta nu a fost implicat nicicum în caz. Cel cu care a dorit să vorbească Gheorghe Dincă este polițist judiciarist în București, după cum ne-au declarat surse apropiate anchetei.

    „Este un polițist foarte bun de Judiciar, din București, nicicum din Caracal sau de unde se mai speculează. Inculpatul a solicitat să discute cu dumnealui întrucât polițistul are rude în zona respectivă și inculpatul îl știe din vedere, știe că e polițist bun și are încredere în el. Inculpatul a susținut că nu are încredere nici în avocat. Acest lucru (n.r. – discuția cu inculpatul) s-a întâmplat în baza delegării procurorului de caz. (…) Polițistul era, întâmplător, în zona respectivă, la rude, s-a făcut o delegare, s-a întâmplat totul într-un cadru formal. (…) Inculpatul a început să vorbească: să spună unde e telefonul mobil, unde e cartela, să spună ce a mai indicat el în dosar”, au declarat sursele Adevărul.

    1. Ha!, Ha!, Ha!

      Polițistul era, întâmplător, în zona respectivă, la rude, s-a făcut o delegare, s-a întâmplat totul într-un cadru formal. (…) Inculpatul a început să vorbească: să spună unde e telefonul mobil, unde e cartela, să spună ce a mai indicat el în dosar”, au declarat sursele Adevărul.

      Hai nu zau! Mai sa fie! El era intamplator pe-acolo. Era in vacanta. Si imediat inculpatul a inceput sa vorbeasca…
      Mai da’ prosti ne mai cred astia.
      Nu cumva era trimis cu misiune?

      1. @TRAIAN
        CORECT,BARBATE DESTEPT !
        Cit de prosti ne considera ,JAVRELE SECURISTE nenorocite cu basescu si iohanis in frunte !
        Diversiunea functioneaza la marele fix !
        Din pacate daca de 40 de ani ne-au fraierit si ucis cum au vrut muschii lor de diavoli CRIMINALI ANALFABETI (zece ani 1979-1989 INFOMETARE artificiala si fortata ,petru a da lovitura de stat ,cind de fapt RO avea capacitatea sa ne asigure gratis totul zi de zi in cantitati alimentare decente pentru fiecare roman din cei 23mil.dar securitatea,cozile de topor la indicatia agenturilor straine a exportat TOTUL mintindu-l pe CEAUSESCU sa semneze AUSTETITATE pentru ca ECONOMIA Ro nu ar poatea sa plateasca si DATORIA EXTERNA de unsprezece miliarde dolari si sa asigure un nivel de trai decent natiei cu banii jos ca de obicei,UN FALS GROSOLAN,iar valuta din exporturile ilegale de alimente ,de zece miliarde dolari a fost depusa in conturi secrete pe care i-a furat dupa 1990 !!!SI.treizeci de ani pina in 2019 cind au DARIMAT SI UCIS la propriu ROMANIA dupa cum vedem toti )IN CONTINUARE FOLOSESC PE FATA,sub ochii nostri aceste MINCIUNI SI CRIME !

  7. Probele din pădurea groazei din Caracal ar fi fost plasate recent în pădure. Anunțul făcut de avocatul familiei Luizei

    Avocatul familiei Luizei Melencu consideră că probele găsite în pădure nu s-ar fi putut păstra atât de bine după atâtea luni.

    Tonel Pop are dubii cu privire la osemintele găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal. Pop a precizat că “am suspiciunea că aceste probe au fost puse foarte recent acolo”.

    Potrivit adevarul.ro, miercuri urmează să aflăm ce ascundea suspectul în gropile betonate care au fost găsite în curtea lui.
    https://www.antena3.ro/actualitate/locale/probele-din-padurea-groazei-din-caracal-ar-fi-fost-plasate-recent-in-padure-anuntul-facut-de-532808.html

  8. Riscul exaltării teoriilor conspiraționiste & informații vitale

    Acum poate să vadă și Alexandru Cumpănașu cum este să fii încolțit de Sistemul pe care și el l-a crescut, oploșit, sprijinit vocal. Este pur și simplu tocat de presa cu epoleți și de bufonii roșii ai intelectualității progresiste.

    Politologul globalist Tismăneanu, în stilul pur de la “Scânteia” anilor ’50 pe care l-a supt din fragedă pruncie în familia sa de staliniști notorii, îl atacă isteric pe un om care, totuși, și-a pierdut un membru al familiei, o nepoată de 15 ani: „mahalagiu și șarlatan, escroc și pehlivan (…) calcă pe cadavre (nu știu dacă doar metaforic), nu are niciun fel rețineri, remușcări, scrupule (…) un Hopa Mitică funambulesc evadat dintr-un iarmaroc al dezaxaților, detracaților și depravaților” – emanație care spune multe despre „deranjul” creat în mațele putrede ale structurilor corporatocrate.

    M-am uitat ieri pe un interviu dat unui tabloid de Alina Mungiu-Pippidi. Bun, dumneaei aduce aminte faptul că A.C. „era de partea unor instituții de forță ale statului”. Știm asta. Dar individul care prelucrează interviul nu se poate abține. Dacă în alte oficine Cumpănașu era deja un personaj „controversat”, aici devine direct un „profitor”.

    Se întreține astfel perfid zvonul că Alex. Cumpănașu ar candida la prezidențiale, călărind astfel valul de emoție colectivă și supraexpunerea sa mediatică. Zvonul a prins, deși el personal a negat „știrea” de mai multe ori.

    Nu pot să nu observ însă și faptul că destui amici fac următorul raționament fals: Cumpănașu cere cartele prepay cu buletinul = vrea Big Brother = joacă teatru, de fapt el face agenda Statului Paralel. Chestiune care mi se pare cel puțin exagerată și care pare împinsă în public chiar de Sistem.
    I-au explicat inclusiv oameni din servicii că e o prostie, că oricine are acces la Internet poate să ia contact cu alte persoane maloneste (teroriști, să spunem) cu ajutorul unor alte programe de comunicații.

    De aceea cred că ar trebui sfătuit să nu mai continue această campanie care deturnează discuția de la adevărata problemă ce a reieșit din cazul Alexandra: țesătura dintre poliție/procurori/servicii cu clanurile mafiote și posibilul trafic cu minore pentru militarii bazei de la Deveselu (ultima ipoteză alimentată de vizita la ministrul de interne a ambasadorului Klemm și de posibila extragere a zeci de militari din bază și trimiterea înapoi în țară, pe modelul folosit în cazul morții lui Teo Peter).

    În altă ordine de idei, cei care au văzut aseară interviul cu avocatul din oficiu al monstrului Dincă au observat că acesta își face datoria de avocat: încearcă să-și scoată clientul ca un turbat violent care nu și-a premeditat răpirile/violurile/crimele. Luiza și Alexandra au murit din greșeală, le-a lovit prea tare, nu și-a dozat forța. Ba chiar a încercat să le salveze/resusciteze, dar nu a reușit. Plus că nu are nicio legătură cu un clan mafiot local susținut de instituții.

    O informație însă VITALĂ a scăpat în acest interviu lung: Gh. Dincă a recunoscut crimele comise după ce inițial negase totul, în urma unei discuții de peste o oră cu un polițist, care s-a insinuat și la cercetările din casa lui din Caracal, deși nu făcea parte din echipa de lucru.

    Deci individul putea planta probe și putea să-l prelucreze pe inculpat, spunându-i exact ce să declare ca să îndepărteze cercetarea de legăturile lui cu rețeaua din care fac parte personaje din instituții.

    Este o pistă ESENȚIALĂ în descoperirea adevărului!

    Interogarea ofițerului MAI ar putea să facă lumină în acest hățiș demonic, în care victime erau copile luate din familii, exploatate și omorâte cu concursul instituțiilor statului, sub fumul și focul de artificii al „luptei împotriva corupției”.

    https://ortodoxinfo.ro/2019/08/06/comentariul-zilei-diavolul-ne-a-facut-complici-crimelor-de-la-caracal/

  9. O informație însă VITALĂ a scăpat în acest interviu lung: Gh. Dincă a recunoscut crimele comise după ce inițial negase totul, în urma unei discuții de peste o oră cu un polițist, care s-a insinuat și la cercetările din casa lui din Caracal, deși nu făcea parte din echipa de lucru.

    Deci individul putea planta probe și putea să-l prelucreze pe inculpat, spunându-i exact ce să declare ca să îndepărteze cercetarea de legăturile lui cu rețeaua din care fac parte personaje din instituții.

    Este o pistă ESENȚIALĂ în descoperirea adevărului!

    1. EU NU INTELEG NIMIC !
      A fost declarata de catre INSITUTIILE STATULUI ROMAN, MOARTA ALEXANDRA , in urma analizelor stiintifice a RAMASITELOR ORGANICE aflate in butoi !NU ARE NICI O IMPORTANTA daca familia nu crede ! STATUL ROMAN trebuie sa fie consecvent cu institutiile lui .
      De ce nu este ARESTAT pina acum PROCURORUL, JUDECATORUL ,SEFUL STS si al POLITIEI din CARACAL pentru FAVORIZARE DE CRIMA, fiind AUTORII MORALI ai crimei prin INCOMPETENTA din CARACAL ?
      Deocamdata SECURISTUL psihopat DINCA GH.este DOAR SUSPECT ,neputindu-se STII daca sint REALE recunosterile lui .
      DAR STATUL ROMAN A RECUNOSCUT CRIMA !
      prin rezultatele analizelor !
      RESPONSABILII STATULUI prin imbecilitatile afisate la preintimpinarea crimei si salvarea ALEXANDREI imediat dupa apelul la 112 , trebui sa se SESIZEZE DIN OFIUCIU si sa DELIBEREZE urgent ARESTAREA VINIVATILOR din institutiile statului roman locale !
      Am inteles ca pe faceboock se string semnaturi pentru reintroducerea pedepsei cu moartea pentru pedofili ,violatori si ucigasii de copii .DE urgenta natie trebuie sa ceara O ORDONANTA DE URGENTA a GUVERNULUI ROMANIEI in conformitate cu VOINTA NATIEI .
      .RESPONSABILII STATULUI ROMAN din caracal , procuror , judecator , politist , securist trebuie condamnati ca si UCIGASUL PEDOFIL .
      EI SINTcgiar mai vinovati decit criminalul .

      RESPONSABILII din INSTITUTIILE STATULUI roman ,participantii directi la crima din CARAL care au STAT LA POARTA CRIMINALULUI INPARDONABIL pina la ora sase dimineata prin decizia FACTORILOR RESPONSABILI ar fi trebuit RETINUTI si ARESTATI in regim de urgenta pentru FAVORIZARE DE CRIMA din REA VOINTA si INCOMPETENTA, pina cind se stabileste si cel care este criminalul faptic pentru a fi si el ARESTAT CU EI,toti PE VIATA sau EXECUTATI daca se da OUG , dar si cei pe scara ierarhica pina la SEFUL STATULUI ,pentru ca au tinut in functii INCOMPETENTI .Aici e vorba de VIOL, DE CRIMA SADICA SI DE PROFANARE DE CADAVRE prin incinerare !,
      Cum adica, SEFUL POLITIEI CARACAL este PROMOVAT si trimis acasa sa=si manince pensia de
      120 mil lei vechi in liniste,iar NOI, TOT POPORUL ROMAN TACEM
      ?! CE FEL DE DREPTATE stie poporul roman CITOV LA CAP sa faca ?
      Cit de cretini ne pot crede EI, CONDUCATORII CRIMINALI DE COPII ,pe noi poporul roman ?
      Cum de nu exista MACAR din partea populatiei din caracal o revolta non stop cu subiect si predicat IN FATA PRIMARIEI care sa ceara in regim de URGENTA ARESTAREA VINOVATILOR in primul rind din institutiile statului ? DEMISIILE nu au nici o valoare ! IN ACELASI TIMP DIPLOMELE DE STUDII SUPERIOARE ale acestor INCOMPETENTI trebuie musai ANULATE pe viata !
      PROCUROR, JUDECATOR , POLITIST , SECURIST, POLITICIENI LOCALI si reprezentanti in parlament ,pusi sa SUPRAVEGHEZE SI SA COORDONEZE VIATA ORASULUI CARACAL trebuie arestati !
      Cum adica , face fiecare ce vrea intr-un judet , mor copiii nevinovati ,sint VIOLATI si ucisi cu singe rece si cei in masura SA supravegheze , sa intimpine si DEA SOCOTEALA dorm in papuci,si noi poporul stam la tv si comentam pe net mai mult sau mai putini revoltati ?
      ACEST CAZ nu este doar problema familiilor ALEXANDRA/LUIZA sau a lui ALEXANDRU CUMPANASU !
      ACEST CAZ este problema fiecarui cetatean roman care plateste TAXE ca acesti criminali incompetenti ai STATULUI ROMAN sa=si ia SALARII pentru a-si INDEPLINII FISA POSTULUI .POLITICIENII ISI IAU SALARIILE DIN BUGETUL STATULUI ROMAN , deci din taxele platite de POPORUL ROMAN !
      Scrie in fisa postului sa OMOARE si violeze COPII ?!
      FRATI ROMANI ,mai simtiti , mai ginditi ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button