X

Neo-marxistul CTP îi numește pe cei care promovează Ivermectina: potăi, javre, jigodii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o emisiune cu nume blasfemiator, Judecata de Apoi, de la Europa FM, jenibilul CTP a depășit orice limită de bun simț și de deontologie numindu-i pe cei care doresc Ivermectina ca tratament împotriva Covid-19, ca fiind “potăi, jigodii, javre”. Moderatorul nu a sancționat derapajele nemernicului CTP, ba mai mult, înregistrarea și transcriptul emisiunii se găsesc publice pe site-ul radio-ului EuropaFM, din care vă cităm:

O lege sfântă în România spune că tot ce nu se găsește, musai îți trebuiește. Antivacșii, puși în dificultate, au cotit-o pe Ivermectină: o fi vaccinu gratis, da asta-i ieftină, merge și la om, și-ți ia covidu cu mâna.

Și lumea s-a năpustit să hăpăie Ivermectină în ciuda tuturor avertizărilor medicilor, veterinari și umani. În legătură cu acest medicament miracol, am și eu o întrebare de nespecialist: ținând seama de faptul că zisa pastilă se dă câinilor bolnavi de râie, pot să-i numesc, sine ira et studio, pe cei care o iau, adică pe ivermectiniști, potăi, jigodii sau javre?

Se va sesiza CNA-ul din oficiu sau mai bine le scriem noi aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Urat sfarsit va avea acest gunoi securist. Ce ar putea face un atiparazitar atat de rau ? In comparatie cu un “vaccin” experimental GENETIC care poate avea efecte adverse de la imediate pana la cativa ani inclusiv moartea !

  2. Se vede pe fatza, din gesturile si din blasfemiile ce ies din gura acestui indracit, ca nu-l chinuie doar un singur demon, ci o intreaga legiune!

  3. chiar nu inteleg de ce il bagati in seama pe acest Eugen Turcanu al presei romanesti? nu e suficient ca e bagat in seama destul in presa sclavagista? tineti neaparat sa-i promovati blasfemiile si imbecilitatile si pe aici? nu, pe bune, mai lasati-l in plata (era sa zic a Domnului), dar cred ca e mai nimerit sa zic sa-l lasati in plata lui sarsaila caruia ii slujeste cu abnegatie si in ghearele caruia ii va ajunge sufletul…

  4. Nenea asta nu stie sa vorbeasca fara sa injure? Sau pentru el toata lumea e javra, potaie, “handicapati mintali” (cum ne-a numit pe cei care am dorit referendumul pentru familie)? Ma intreb cu ce apelative se adreseaza (cand primeste banii) celor care chiar sunt JAVRE si HANDICAPATI MINTALI!… Pe aia cum ii mai numeste?

  5. Doamnelor ajuta! La ce ora și în ce zi a fost emisiunea? Vreau sa îl raportez la CNA din link, dar trebuie sa zic si ora și ziua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button