X

MILLENNIALS (adică #rezist) este generația profețită de Bertrand Russell: are un IQ mic și îi este imposibil să se revolte împotriva adevăraților stăpâni

de Saccsiv
Foto: https://www.washingtonexaminer.com/news/millennial-women-leaving-the-republican-party-in-droves-pew

Bertrand Russell (1872 – 1970) in “Impactul Ştiinţei În Societate„:

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Aceste vremuri au venit. Aceasta generatie este millennials si ceea ce vine dupa ea.

Si tot Bertrand Russell mai spunea in 1953:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.
Exista însa doua puternice forte care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealalta este patriotismul… O societate stiintifica nu poate fi stabila decât sub conducerea unui guvern mondial.“

Millennials sau Generatia Y sau Generatia Net este grupul demografic nascut intre 1982 si 2004. Iar cu cat varsta scade mai mult, cu atat mai bine se vad caracteristicle.

Sondajele demonstreaza ca:

ÎNFRICOȘĂTOR: Generația Y (tineri americani sub 36 de ani) sprijină socialismul și comunismul

Studiile ca:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Iar ceea ce vine in urma lor e mai rau:

Doar două treimi din Generația Z (generatia de dupa millennials) se identifică ca ‘exclusiv heterosexuali’. Este cea mai scăzută valoare din toate generațiile de până acum

Majoritatea celor din grupul #rezist fac parte din aceste generatii.

In Romania, de exemplu, ei boicoteaza un referendum pentru familie dar navalesc la urne pentru europarlamentare. Isi pun curcubee pe paginile de facebook si striga impotriva Ortodoxiei. Injura nationalismul si adora globalismul. Urasc Sfintele Moaste si se bulucesc la Untold. Accepta cu entuziasm orice le ofera papusarii sistemului (de la vaccinare obligatorie si pana la 5G) si sunt in stare sa-i sfasaie pe adeptii “teoriei conspiratiei”. Argumentul lor e injuratura, cultura lor se limiteaza la o pagina de lozinci si sunt aproape analfabeti functionali. Se bucura cand Liviu Dragnea intra la puscarie dar refuza sa accepte ca dincolo de luminile rampei exista niste stapani reali…

Cum au ajuns in halul asta? Raspunsul il gasim in citatele de mai sus:

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

Sigur, nu toti cei sub 40 de ani sunt astfel. Mai sunt si exceptii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

39 comentarii

 1. eu am 35 de ani si nu sunt ca aia prezentati de Bertrand Russell.
  Parerea mea: intr-adevar pshilogia maselor+propaganda+educatie+vaccinuri+chimicale etc functioneaza in cearea unui astfel de individ, DAR, daca un individ, fie el si de 20 si ceva de ani, tinea ortodoxia, Hristos il scoate din toata propaganda asta si vede ce vor astia sa faca.

  Deci, illuminati sau zionistii se cred mari si tari formatori, dar formatorul de indivizi –cel care degradeaza omul– este DIAVOLUL, astia –zionistii– doar executa sau pun in practica cele spuse de diavol. Diavolul are planurile astea facute de sute de ani, dar Hristos nu i-a permis pana acum sa le puna in practica. Numai dupa ce omul s-a adancit in pacat si cu voia lui a fugit de Hristos, atunci i s-a permis diavolului sa puna in practica asa ceva.

  Bertrand Russell se crede mare expert, mi-l si imaginez pe el la o intalnire cu zionistii explicandu-le cu mandria cum subjuga ei masele, in timp ce dobitocul de el isi pierde sufletul si ajunge sluga satanei borate, lasa cinstea si slava negraita pt focul nestins si munca vesnica.
  Pt niste bani amarati si niste laude spurcate de la slugile diavolului, dobitocu’ asta o sa se munceasca in veacul veacului in plangerea si scrasnirea dintilor, in „vai mie, vai mie” pt eternitate.

  DEci, asa-zisii „stapani” sunt niste slugi netrebnice ale diavolului, care dupa ce a pus mana pe ei –dupa moarte–, ii bate si-i terorizeaza pana la a doua judecata, cand si unii si altii vor arde in focul cel fara de lumina.

 2. Generatia asta este cea care a instaurat idiocratia, adica guvernarea demonilor asupra idiotilor.
  Dr. Richard Gallagher: DIAVOLII îi POSEDEAZĂ cu adevărat pe oamenii / Răul pur cuprinde omenirea
  ”Sunt foarte, foarte deștepți”, este citat dr. Gallagher, vorbind despre ființele care ocupă spațiul demonic. ”Nivelul de inteligență al unui înger căzut, căci eu așa îi numesc, este cu mult superior ființelor umane”.
  https://ortodoxinfo.ro/2018/06/13/dr-richard-gallagher-multi-psihiatri-se-feresc-sa-recunoasca-faptul-ca-bolile-psihice-au-o-componenta-demonica-reala-diavolii-ii-posedeaza-cu-adevarat-pe-oamenii-raul-pur-cuprinde-omenirea/

  1. Da…din păcate!
   Copiii sunt OGLINDA părinților, iar părinții sunt OGLINDA părinților lor….RĂUL, manifestat sub toate formele, alături de lipsa fricii de Dumnezeu, până la lipsa de PATRIOTISM și NAȚIONALISM reflectă o societate bolnavă, preponderent lumească și aproape atee.

   ÎN ROMÂNIA, DE MAI BINE DE 20 DE ANI MIROASE A MOARTE, A PUSTIU…SATELE ROMÂNEȘTI, PĂMÂNTUL VÂNDUT, MÂNA DE LUCRU PLECATĂ…toate, reprezintă atât consecința lipsei de educație (mai ales religioasă) a înaintașilor DAR, mai ales a POLITICULUI care, nu numai că n-ar mai trebui validat prin vot, ci JUDECAT și pus în fața plutonului de execuție, FĂRĂ APEL!

  2. Ce fel de om, nu spun crestin, se poate exprima la modul „NEMERNICILOR DE parinti optzecisti care se lnigeau ca ciinii prin statiile de metru, si troleu pe la anii de gratie 1989”.
   Ce ti-au facut tie „nemernicii de parinti” de esti atat de inveninata, inafara de faptul evident ca nu te-au educat?

   1. Ti-ar prinde bine sa tii post negru, nu doar la mancare, si sa te duci la o biserica unde se fac Moliftele Sfantului Vasile cel Mare.

  3. În ciuda limbajului, confirm faptul că oamenii mai puțin tineri cred despre copiii lor că „vor ajunge cineva în viață” dacă se axează pe partea materială! Iar tinerii își bat joc de bunicii care stau la rând să se roage! Într-un asemenea hal am ajuns!

 3. Bertrand Russel este socialist si membru marcant al societatii Fabian.
  Societatea Fabian este o organizatie socialista din UK care promoveaza socialismul democratic in mod gradual si prin reforme, fiind in opozitie cu socialismul revolutionar care l-am cunoscut in Romania.
  Societatea Fabian are astazi o influenta masiva in politica UK, functioneaza ca un think tank al directiilor principale de urmat si are ramificatii in Australia, Noua Zeelanda, Canada si Sicilia.
  Ca sa intelegeti cat de puternica este aceasta societate, a pus bazele celei mai influente scoli politice din lume din 1895:
  London School of Economics and Political Science
  https://en.wikipedia.org/wiki/Fabian_Society

  Bertrand Russell este un nume elita foarte greu si un adept al One-World Order, bunicul actualului NWO.
  Acest om face parte din familia Russell, o familie foarte puternica dar putin cunoscuta care a influentat masiv secolul XX nu doar politic, dar si religios. O puternica influenta religioasa o are in Romania actuala dupa cum veti vedea.
  Russell e numele din care s-a nascut ordinul Skull and Bones si Wackenhut Corporation. Wackenhut Corp. are in jur de 40.000 de angajati si controleaza tot ce inseamna servicii secrete din America, CIA, FBI, NSA, Divizia 5, ISA, NRO,… pana si MK Ultra tot al lor este.
  https://www.bibliotecapleyades.net/bloodlines/russell.htm

  One-World Order este lumea pe care o doreste satan. Acea lume cu antihrist si semnul fiarei. Iar cei care ofera directiile sunt membri ai Turnului De Veghe (Watchtower Society).
  Ce este Turnul De Veghe (Watchtower Society)?
  Este ramura religioasa a illuminati prin care ofera directii de actiune falselor religii crestine, sectelor cum le numim noi. Acestia invata falsele religii crestine (sectele) cum sa impleteasca credinta in Dumnezeu cu One-World Order ca sa lucreze agenda necuratului.
  Cred ca este organizatia care beneficiaza de cea mai mare atentie si fonduri, pentru ca se ocupa de coruperea sufletelor de crestini. Daca se poate chiar si de cei alesi.
  Turnul De Veghe este o organizatie Illuminati cu radacini scotiene, de rit scotian. Prin activitatea TDV se numara ritualurile satanice, unele dintre acestea fiind anchetate de politia britanica. Se vorbeste de „high level satanism” prin care dracii teologi au impletit un fel de crestinism care sa duca la indeplinire idealurile satanice. Astfel au aparut chiar Martorii lui Iehova.

  Fondatorul sectei Martorii lui Iehova este Charles Taze Russell care a construit aceasta secta pe structura congregatiilor. Congregatiile sunt un fel de kibutz-uri, niste comunitati restranse in jur la 100 de membri, care sunt obsedate de controlul membrilor si misiunea lor. Un fel de religie MLM, daca aduci noi membri ai beneficii mai mari. Si invers daca nu aduci primesti mustrari serioase, care te pot afecta financiar atata timp cat lucrezi la afacerile altor martori.
  Dracii teologi au folosit un Russell ca sa faca acele prajituri otravite despre care s-a mai scris. Adica membrii MLI nu au voie sa faca armata, dar nici sa poarte Sfanta Cruce. Nu au voie sa doneze sange (banuiesc ca nici organe) dar nu recunosc Sfanta Treime, samd.

  Insa poate cel mai important aspect al acestor sectanti e faptul ca nu exista iad.
  Ce minte perversa are satan, sa spui da exista draci, dar uite nu exista iad. Este incredibil ce le-a dat prin cap dracilor teologi = high level satanism.
  Daca nu exista iad, atunci orice este posibil. Ecumenismul este posibil, casatoria persoanelor de acelasi sex este posibila, chiar si semnul fiarei este acceptabil. Si pentru ca am ajuns la semnul fiarei, subiect foarte greu, Martorii lui Iehova nu spun nimic despre semnul fiarei. Si nu vor spune nimic nici impotriva actelor biometrice, sunt ascultatori cum ii dorea Bertrand Russell.
  Si nici nu vor spune caci Bertrand Russell e socialist internationalist si Charles Russell implementeaza planul dracilor teologi, smulgand mii si mii de romani din Ortodoxie.

  Poate chiar un milion de romani? Poate mai multi?
  Intrati aici si convingeti-va singuri:
  https://apps.jw.org/ui/M/meeting-search.html#/weekly-meetings
  Cautati o intrunire luand ca reper un oras important din Romania si sa vedeti cate locuri de intalnire sunt. Daca o intalnire are 100 de oameni atunci imaginati-va cate suflete de romani au fost rapite din Ortodoxie?

  CUM E POSIBIL ASA CEVA CAND ORTODOXIA ARE DUH SFANT CU EA?
  Cat de tradatori suntem! Vai de noi, vai de noi!

  Si inca nu e tot, tot familia Russell a dat directive si mormonilor:
  RUSSELL’S CONNECTED IN SOME WAY TO MORMONISM
  Elder Isaac Russell- a prominent early Mormon missionary to Great Britain in 1837.35
  Captain Joseph H. Russell- original investor in stock in the Mormon Deseret Manufacturing Co. which was intended to be an umbrella company for many early Mormon enterprises.36
  The Russell who opened a store with Mormon blessings in the newly created Salt Lake city. The store was called Miller, Russell & Co., a branch of Russell, Majors, & Waddell, and was a primary source of goods in the area of Utah.37

  Note
  1. Sufletele din cazanul Martorilor lui Iehova sa afle ca s-au dus de buna voie la lupi si ca trebuie sa fuga NEAPARAT!
  2. Sectantii par umili si binevoitori dar in spatele zambetelor lor traieste o mandrie ascunsa, interiorizata, care le spune ca ne sunt superiori. Dar in acelasi timp ii si arde Sfanta Cruce, caci pentru noi Sfanta Cruce se aseaza in inimile noastre in Taina Spovedaniei. Sfanta Cruce ii loveste in mandria lor si banuiesc ca vor necrutatori in a ne da in vileag autoritatilor cand va fi insemnarea. Nu stiu de ce dar cred ca vor fi mai zelosi decat ateii comunisti, caci exemplu il avem cu sadismul musulmanilor fata de crestinii din Siria.

 4. Ortodoxe!
  Cred că mesajul era dedicat altcuiva, nu mie!
  Limbajul îi aparține….dar mesajul ei e clar: e supărată pe desfrânarea care a explodat după 89, românii scăpând ca vaca-n porumb, dar ne-revenindu-și nici acum…MAI ALES ACUM, când sunt încurajați la altele, mai dihai!

  Bine-nțeles că nu sunt de acord cu limbajul înveninat și exagerat…DAR, s-avem pardon! Părinții și-au crescut copiii pentru Iad…dacă o iei duhovnicește!
  E greu de recunoscut, dar așa e!

  1. Evident ca nu era adresat tie.
   Te referi la desfranatele care dupa 1989 au cucerit Stambulul si apoi trotuarele si bordelurile intregul occident , pana in Anglitera, si care si-au lasat acasa copii din flori, sau la cele care acum fac videochat, la milenialele romance ajunse campioane mondiale?
   România, campioană mondială la videochat? Țara noastră, umilită din nou de posturi internaționale
   https://www.antena3.ro/actualitate/romania-campioana-mondiala-la-videochat-466170.html

 5. Citesc cu mare luare-aminte, ”Despre 666”, o carte excepțională, cum demult n-am mai citit ce-mi arată/confirmă niște adevăruri de care unii nu (mai) sunt conștienți….lipsa Adevărului din viața noastră pur lumească, o să ne înnebunească!
  El…Adevărul ne mai vizitează din când în când….dar efectele nesimțirii noastre, a stării sufletești propice păcatului, îl împiedică pe Duhul Sfânt Mângâietorul să se mai sălășluiască întru noi ca să ne curățească de toată întinăciunea provocată de cei trei dușmani (trupul, lumea și diavolul) la care se adaugă tehnologia/tehnologizarea…

  Poate d-aia și tinerii o iau pe arătură și devin violenți…E STRIGĂTUL LOR DE AJUTOR pentru că SUFLETUL (lor) SIMTE CĂ FĂRĂ DE DUMNEZEU SUNT PIERDUȚI!

  ”Odată cu creşterea gradului de tehnologizare a societăţii, a crescut şi nivelul de trai al întregii societăţi cu efectele sale negative fireşti, dintre care o să cităm aici pe cele mai periculoase pentru lumea creştină, confortul şi dependenţa.”

  ”Evoluţia generală a societăţii în direcţia impusă de puterile întunericului, pe plan tehnologic, ideologic şi moral, a dus pe nesimţite şi la crearea unor organizări sociale şi naţionale în care existenţa de zi cu zi a oamenilor, în cea mai simplă formulă a ei, nu mai poate fi realizată decât cu preţul păcatului.

  Pe acest fond şi din cauza scăderii conştiinţei creştine ortodoxe, foarte puţini dintre creştini, chiar şi dintre cei mai evlavioşi, îşi mai dau seama că simpla satisfacere a necesităţilor de bază ale traiului de zi cu zi nu se mai poate obţine azi decât numai cu preţul păcatului.”

  ”Numai dacă vreo naţiune dintre cele existente se va reîntoarece la suveranitate, autarhie şi la o organizare socială naturală ce va permite o viaţă normală de zi cu zi în care păcatul va fi interzis de lege şi virtutea va fi liber consimţită, atunci este posibilă o reapariţie a Bisericii văzute în forma obişnuită. Altfel istoria Bisericii văzute se va încheia în cursul vieţii noastre.”

 6. Referitor la articol, mai e CEVA = LENEA ÎN GÂNDIRE, (pre)luarea din ceea ce oferă societatea prin reclame, mass-media favorizând ”Delegarea gândirii”:

  Două femei la Lidl. Vor să-și cumpere sfeclă roșie feliată, o marcă pe care o cunosc.
  Pe rafturile cu murături se aliniază și borcanele cu sfeclă.
  Numai că e o problemă, borcanele au etichete cu sfeclă roșie răzuită, iar în ele e sfeclă feliată.
  Nu e diferență de preț, producătorul a pus etichete greșite.
  Una dintre femei cumpără, cealaltă nu. „Cum să iau, când e altceva pe etichetă?”, zice.
  „Dar tu nu vezi ce e în borcan?”, îi răspunde cealaltă.
  Întâmplarea e grăitoare pentru ce se petrece în societate.

  Enorm de mulți au mai multă încredere în etichete decât în propriii ochi.

  S-a ajuns ca proiecția realității să fie mai importantă ca realitatea.
  Unul ce are mai mulți bani în buzunar decât anii trecuți, care are condiții de viață incomparabile cu ce a avut, a ajuns să spună că o duce mai rău, fiindcă așa i-a turnat constant în cap propaganda. Și să acționeze în consecință, după date aleatorii. Trăiește de spui că nu-și trăiește viața lui, cea reală, ci viața proiectată de păpușari, una falsă.
  Omul parcă și-a delegat gândirea altuia pe care nici nu-l cunoaște. Așa ceva nu s-a mai întâmplat în istorie. Fenomenul este potențat de lipsa de cultură.
  Totdeauna, fiecare a judecat societatea, în principal, după experiența directă, nu după cea livrată, etichetată și valorizată de te miri cine prin intermediul internetului. E o vraiște mentală care nu știu încotro va duce omenirea. Dar nu spre alegeri raționale.

  https://www.stiripesurse.ro/delegarea-gandirii_1354288.html
  Delegarea gândirii
  Autor:
  Alexandru Petria, scriitor
  Publicat: 29/05/2019

 7. Și ADULȚII spun lucruri trăznite, nu numai tinerii:
  Anunțuri românești autentice…

  • VARZĂ ACRĂ DE VÂNZARE LA DOAMNA POPESCU ÎN FUND !
  • NU PRIMIM BUTELIILE CLIENŢILOR CARE EXPLODEAZĂ
  • Eşti analfabet? Scrie-ne azi şi te ajutãm pe gratis.
  • Vând câine: mãnânca orice şi îi plac foarte mult copiii.
  • Castron pe placul oricărei gospodine cu fund rotund pentru batere eficientă.
  • De vânzare: birou de epocã pentru o doamnã cu picioare subţiri si sertare largi.
  • Prăjitor de pâine: Un cadou apreciat de întreaga familie. Arde pâinea automat.
  • Maşini uzate: De ce să te duci în altă parte ca să fii păcălit? Vino aici.
  • Căutăm un om să aibă grijă de un lot de vaci care nu fumează şi nici nu bea.
  • Vând pat pentru copil cu picioare de fier.
  • Tânãrã domnã, drãguţã, inteligentã, caracter, familie bunã, doreşte cãsãtorie cu domn bine situat care sã aibã şi autoturism. Ofertele se vor adresa subsemnatei, însoţite de fotografia autoturismului.

  -Asociaţie de locatari, angajează fochist de înaltă presiune.

  -Căutăm femeie la fetiţă în varstă şi nefumătoare.

  -Vând maşină de cusut mână şi picior.

  -Vând butelie de aragaz cu reşeu şi frigider.

  -Vând pãtuţ copil fãcut la comandã pentru pretenţioşi.

  -Închiriez cameră la doua fete încadrate cu un singur pat.

  -Cumpăr îmbrăcăminte de damă deosebită si puţin întrebuinţată.

  -Confecţionez şi încaputez cizme pentru bărbaţi cu înlocuitori de calitate..

  -Ofer loc de veci liberabil prin schimb.

  -La un concurs de animale, în cadrul unei sărbători agricole, s-a afişat programul:
  – ora 10.00 – prezentarea inviţatilor.
  – ora 12.00 – prezentarea animalelor..
  – ora 14.00 – masa comună.

  -Într-o croitorie de damã: Fustele se ridicã zilnic între orele 10.00 şi 14.00. Vindem second hand.

  În diverse localuri şi prăvălii:
  – Consumaţi cu încredere supa de pasăre vegetariană.
  – Servim cu frişcă clientela bine bătută.
  – Avem frişcă bătută toată ziua.
  -Nu servim minori sub 18 ani.
  -Nu servim în stare de ebrietate.

  -Avem ciorapi de femei lungi.

  -Lenjeria de corp nu se schimbă!

  -Confecţionăm costume de damă la proba a doua.

  -Croim rochii pentru dame de lux!

  -Confecţionăm poşete şi genţi şi din pielea clientului.

  – Angajez vânzătoare răcoritoare

  – Avem ciorapi pentru bărbaţi supraelastici

  – Vindem scaune pentru copii cu trei picioare

  -Nu trimiteţi copiii la umplut cu sifoane.

 8. Cand anormalii marsaluiesc Dumnezeu nu alege un mitropolit ca sa vorbeasca, ci tocmai o batrana cu o icoana in mana. Dar ce putere poate avea o batrana care Il marturiseste pe Dumnezeu:
  https://www.activenews.ro/stiri-social/Replica-unei-batrane-fata-de-un-homosexual-care-a-spus-ca-L-iubeste-pe-Dumnezeu-Daca-L-iubesti-pe-Dumnezeu-faci-ce-spune-El-156594

  Sâmbătă, la București a avut loc anuala paradă a homosexualilor, la care au luat parte câteva sute de persoane. Unul dintre cele mai interesante momente ale evenimentului a fost dialogul dintre o bătrână care stătea cu icoana-n mână în fața bisericii Sfântul Vasile de pe Calea Victoriei și un homosexual.

  Homosexualul: „..Nu pot să stau cu o femeie pe care n-o iubesc.
  Femeia: Nu trebuie să-ți placă, ci dragostea
  H: Păi da, și mie îmi plac bărbații.
  F: Dragostea e altceva.
  H: Dumnezeu înseamnă dragoste.
  F: N-ai cum. O femeie e mult mai frumoasă decât un bărbat.
  H: Atunci de ce femeile se căsătoresc cu bărbați, dacă sunt mult mai frumoase?
  F: ….(neinteligibil) Noi vă iubim pe voi, dar nu păcatul. Păcatul nu-l iubim, dar pe voi vă iubim și o să reveniți la Dumnezeu.
  H: Eu nu sunt împotriva lui Dumnezeu, dar Dumnezeu înseamnă dragoste.
  F: Prima poruncă e să-L iubești pe El.
  H: Și eu nu-L iubesc?
  F: Dacă-L iubești, faci ce spune El.
  H…moment de pauză. Nu luați în considerare fiecare cuvânt scris în Biblie (tânărul se retrage).

 9. Bună seara cititorilor;am câteva întrebări și le mulțumesc anticipat celor care vor răspunde:
  1 Ce reprezintă o generație?
  2 Din câți ani este formată o generație?
  3 Sunt reguli clare prin care se stabilește că o generație are n ani?cine a stabilit aceste reguli?
  4 Acești oameni din generația despre care se aduce în discuție nu are părinți,bunici care să i fi educat?dacă da,înseamnă că trebuie scris un articol și despre generațiile mai vechi,nu?

  1. O generatie are 20-25 de ani si reprezinta timpul de la nastere pana cand oamenii ajung sa procreeze.
   Generatia Z (adica ultima) nu a fost educata ca pana atunci, ca sa nu fie stresati cu note mici si sa nu fie traumatizati cu cearta sau cu vre-o palma de parinti. Asa ca de mici au fost lasati sa tipe in voie, dupa principiile educatiei feministe.

   „Nu există copii obraznici, ci părinţi care nu ştiu să reacţioneze“: cum îi educi pe cei mici fără să-i pedepseşti
   https://adevarul.ro/life-style/parinti/nu-exista-copii-obraznici-ci-parinti-nu-stiu-reactioneze-educi-cei-mici-sa-i-pedepsesti-1_538f00980d133766a8499739/index.html

   Ce puteţi face când copiii au crize de isterie
   Fiţi înţelegători.
   Păstraţi-vă calmul.
   Rămâneţi fermi pe poziţie.
   Fiţi răbdători.
   https://www.jw.org/ro/publicatii/reviste/g201307/istericale-la-copii/
   Dau si citate din Biblie, ca aberatiile lor sa pare valide.

 10. Continui cu întrebări:
  5 profetul de care se aduce în discuție a fost ortodox?dacă nu,de ce se ține cont de părerile unui neica nimeni?
  6 mi se pare mie sau articolul este tendențios?nu cumva aceeași politică o au aproape toate publicațiile online și offline,scopul lor fiind de dezbinare și ură între semeni?
  7 care este scopul acestui articol?

 11. Continui:
  8 De ce nu se aduce în discuție motivul,cauza,pentru care oamenii din generația din articol sunt cum sunt?
  9 Câți din acei oameni despre care se discută n articol cred în existența Tatălui Ceresc?câți dintre părinții,bunicii,străbunicii lor sunt/au fost credincioși?

  1. Uite aici motivatia: Studiile spun ca IQ-ul milenialilor si generatiei Z este in cadere libera
   IQ scores have been steadily falling for the past few decades
   Norwegian researchers found scores increased by almost 3 percentage points each decade for those born between 1962 to 1975 — but then saw a steady decline among those born after 1975.
   Similar studies in Denmark, Britain, France, the Netherlands, Finland and Estonia have demonstrated a similar downward trend in IQ scores.
   https://edition.cnn.com/2018/06/13/health/falling-iq-scores-study-intl/index.html

   Am ajuns sa traim intr-o idiocratie, dar idiotii nu pot vedea asta.

 12. ***Ortodox,chiar așa să fie?chiar părinții să nu ridice ✋ la copii pe motiv că i traumatizează?mă îndoiesc;eu cred că motivul este lipsa copiilor,a spațiului de joacă și a diversității jocurilor;câți copii mai vedeți că au frați?câți copii mai vedeți să mai tragă cu cornete între blocuri,să sară coarda,să joace rațele și vânătorii?prin aceste activități se dezvoltă armonios un copil;greșesc?

  1. Am vazut multe mamici stand linga odrasla care urla ca sa i se faca pofta si nu am vazut ca vreun parinte sa-i fi dat o palma unui copil.
   Da nu mai vezi copii sa se joace pe afara sau sa faca vreun sport, ca altadata si, paradoxal vezi ma degraba fete si femei pe la aparatele de fitness din parcuri. Baietii au fost complet feminizati si nu mai trasaturile de caracter necesare ca sa sa devina barbati.

   1. Mulți…dacă nu majoritatea, nu știu să se joace!
    Urlă de nebuni, sunt agresivi…prin ceea ce văd/aud în casă, dar și datorită TV-lui, telefoanelor, tabletelor…”doicile” moderne!

 13. ***Ortodox,oamenii pot ajunge să procedeze la 12-14-18-25-30-40 de ani;sau deloc?deci până la urmă cât timp înseamnă o generație?

  1. Apropos de anii unei generații…spunea un sfânt părinte că o generație are 20-25 de ani…adică omul deplin format!

 14. ***Bărbații nu sunt efeminizați,mai degrabă sunt bulversați că femeile nu prea mai sunt femei;în comportament mă refer;credeți că i stă frumos unei femei să spună ,,ce p..a mea?sau să fie agresivă cum sunt multe n zilele noastre?pe la țigănci mai vedeam asta,dar barem alea așa au în genă,nu s au ,, emancipat”.

 15. M-am intrebat si eu, de ce s-a ajuns aici?

  Ma voi referi la tara noastra.

  Incepand cu 1948, desi cred ca a inceput cu mult mai devreme, reala elita intelectuala romaneasca a fost in permanenta anihilata. Turma a stat fricoasa in banca ei si s-a conformat. Acestia, adica conformistii sau fricosii mai bine spus, au fost bunicii.

  Au urmat parintii nostrii, care si ei, vazand ca mai e cate unul care scoate capul, e luat de securitate, s-au speriat si s-au conformat si ei la randul lor.

  Am ajuns un popor de fricosi, de conformisti, care am fost frustrati in permanenta de lipsa unei reale elite.
  Cand ne descriem, tare ne plac termenii nonconformist, rebel, open minded, pe cand colo, realitatea se vede la locul de munca: ne e frica sa ne cerem salarul cash in plic, ca nu cumva sa fim dati afara.

  Iar noi, am dat nastere acestor milenali, care nu sunt altceva decat niste conformisti( a se citi, fricosi), nascuti din alti conformisti, nascuti la randul lor din alti conformisti, care si ei s-au nascut din cei ce au devenit primii conformistii, contemporani cu reala elita, Miscarea Legionara, si care s-au speriat vazand arestarile si deportarile, si au tacut cand aceasta a fost anihilata. Atunci a inceput necazul nostru, din cauza caruia s-a ajuns azi la milenali.

  Cand unui popor ii retezi in permanenta reala elita, cand ii retezi in permanenta legatura cu trecutul, cand ii retezi in permanenta privirea spre cer, ajunge o populatie nauca, care nu stie de unde vine si incotro se indreapta.

  O populatie de fricosi, a carei trasatura de caracter este ateismul, ateismul constient, declarat, sau cel subconstient, ascuns sub masca unei credinte de suprafata, care sa dea bine pentru cei din jur. De aceea a fost posibila invazia sectelor, a ereticilor si implementarea ecumenismului si a viitoarei noii ordini mondiale.

  Acesta e omul de tip nou.

  La noi in Romania a inceput acum mai bine de 70 de ani.

  Sa ne miram ca s-a ajuns la milenali?

  Eu nadajduiesc la judecata Bunului Dumnezeu, ca va considera cei peste 70 de ani de teroare, o circumstanta atenuanta pentru actualul popor(populatie) roman.

  Sa nu fiu inteles gresit: nu-i scuz pe romani. Am facut doar radiografia a ceea ce s-a petrecut, de s-a ajuns la milenali.

  Si stiti ce anume iubesc milenalii la nebunie, de-i face sa se simta nonconformisti, rebeli si open minded ?

  CONSUMUL DE MARIJUANA.

  Acest drog le acopera rusinea de a fi niste fricosi din nascare, le atenueaza groaza si frica din ADN si ii face sa se simta ca sunt pe val.

  Iar cand nu e marijuana pe aproape, se ajunge la depresie si la sinucidere intr-un final.

 16. P.M
  Exact asta s-a intamplat cu populatia tanara a Romaniei, s-a tiganizat cultural vorbind prin manele, dar si ca gena prin corceli cu tigani sau tiganci. La care se adauga televizorul la generatia de 35 de ani si Facebookul si mobilul la cei mai pusti. Iata educatorii generatiei de azi: pe primul loc: ecranul, mass media, pe al doilea parintii (care sunt mai mult absenti fiind ocupati si mama si tata sa aduca bani in casa, asta in cel mai bun caz, pt ca famiile din ziua de azi sunt monoparentale, greul atarna tot pe femeie care e nevoita sa duca tot greul-si bani si smotru si cresterea copiilor, barbatul luandu-si de cele mai multe ori talpasita, fara sa-si mai asume ulterior ca s-a angajat in formarea unei familii. De abia pe al treilea loc e scoala. Pe vremea bunicilor nostri mama se ocupa de educatia copiilor sai in primul rand, biserica, scoala, tatal se ocupa cu treburile din afara casei. Nu exista televizor pt pierderea vremii si urmarirea si trairea vietii celorlati. Omul isi traia propria viata de care se bucura din plin, traia in colectivitate, isi ajuta vecinul, nu era individualist ,nu statea doar cu ochii in telefon fara sa fie atent ca in metrou , chiar langa el a avut loc o crima.
  – Copiii aveau o copilarie frumoasa afara, inconjurati de animalele iubitoare si recunoscatoare. Oamenii munceau mai mult fizic, cu sapa, asta antrenandu-i ,calindu-i si dandu-le sanatate pana la adanci batraneti. Cine avea mai multa scoala, era respectat, pe langa preot si invatator nu trecea nimeni fara sa-i sarute mana, pe cand acum i se spune de aceasta generatie „Dute dr— , ma. Eu vin la scoala ca sa nu iau absente sau ca ma trimite mama si tata.”
  Pe scurt, generatiile anterioare aveau Niste Valori SANATOASE, MORALE.
  Acum- Distreaza-te, fa sex, afunda-te in placeri cat mai variate cu cat mai multe femei sau barbati. Traieste-ti viata, nu conteaza ca o sa ramai gravida, exista solutii sa scapi de povara, fa un chiuretaj. Am vazut atatea çupluri care nu mai pot face copii din cauza unui copil omorat pt ca ei nu erau pregatiti sa-l aiba cand l-a trimis la ei Dumnezeu. Cand ei au xorit, Dumnezeu nu a mai vrut sa le mai dea altul. Destul de multe cupluri care spun ca nu pot sa aiba copii e din cauza ca au avut avorturi.Fratilor daca nu vreti copii si nu sunteti pregatititi pt ei, nu faceti sex, e simplu.

 17. ***Cosmin,prin asta a ți radiografiat toate generațiile;cu alte cuvinte majoritatea românilor sunt de vină pentru situația în care ne aflăm;ce era diferit în trecut este faptul că în trecut exista mai mult bun simț;teoretic frica de care a ți pomenit în zilele noastre nu ar mai trebui să existe;și totuși este la fel de prezență ca și în trecut
  Comentariul postat îmi amintește de o întâmplare recentă;o mamă a refuzat să plătească celebrul fond al clasei(nu știu dacă și pe cel al școlii)și în loc să fie dacă nu susținută măcar apreciată,a fost blamată,i au sărit ceilalți părinți în cap;s a scris mult în presă atunci,probabil că știți cazul;nasoale vremuri trăim;acum,cei care încă avem o gândire,cei care încă distingem răul,pe lângă patimile personale împotriva cărora fiecare trebuie să lupte,mai trebuie să luptăm și contra celor din jur care numai au capacitatea de a discerne niște lucruri simple,ce să mai zic de cele grele care se succed cu repeziciune…

 18. ***Un om,tot aduceți în discuție ,,mizeria din trei litere”;am mai citit și la alte articole, sunteți foarte revoltat asupra acestei ,,mizerii din trei litere”;argumente aveți?eu am contraargumente,pe cât de simple,pe atât de reale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button