X

Ipoteză: VACCINAREA OBLIGATORIE pregătește psihologic mentalul colectiv pentru ultimul asalt: IMPLANTUL CU CIP

Foto: https://www. telemundonebraska.com/epidemia-de-sarampion-en-eeuu-parece-imparable-si-has-viajado-a-estos-paises-podrias-estar-contagiado/

“Sunt pro vaccinare, pro obligativitate ca şi cuvânt, dacă nu o să avem în legea vaccinării cuvântul obligativitate a informării, a vaccinării, rămâne să dezbatem, nu vom rezolva problema. Gradul de acoperire vaccinală optim este 95%, după cum spun experţii OMS, foarte puţine ţări vor ajunge la acel grad, dar nici un grad de vaccinare ca şi în Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, de 1,2% – un singur vaccin făcut în luna martie în condiţiile în care avem cinci cabinete de medici de familie”, a afirmat Sorina Pintea la evenimentul Health Forum, care se desfăşoară la Palatul Parlamentului, potrivit Agerpres.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Oare ce-i mana in lupta pe slujbasii sistemului? Pe unii banii:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de… PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

Pe altii insa poate ca doar atata ii duce mintea, cum ca doar vaccinarea obligatorie ii fereste pe copiii vaccinati sa nu se imbolnaveasca de la copiii nevaccinati…

Ce-i mana insa in lupta pe papusari? O ipoteza ar fi reducerea populatiei:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

O moarte de cele mai multe ori lenta, dar pana moare, populatia sa fie o gloata inepta. Asa s-ar explica si motivul pentru care pe masura ce numarul vaccinurilor se mareste, generatiile devin din ce in ce mai proaste:

Tinerele generații devin din ce în ce mai proaste: oamenii de știință au descoperit că IQ-ul scade cu 7 puncte pe generație, cu o tendință ”destul de îngrijorătoare”

Si mai sunt si alte ipoteze. Iata una propusa de cititorul Grigorie:

  1. Care ar fi prima chestie comuna a vaccinurilor cu semnul fiarei?
    Ambele chestiuni au in comun actiunea asupra propriului trup la cererea autoritatilor.
  2. Ce altceva mai au ceva in comun vaccinurile cu semnul fiarei?
    Vaccinurile la fel ca in cazul semnului fiarei, nu se fac cu forta legat de masa. E nevoie de acordul persoanei.
  3. Exista consecinte ca urmare a refuzului vaccinarii obligatorii?
    Da, la fel cum va fi si in cazul semnului fiarei exista consecinte in caz de refuz. Adevarat ca nu la fel de mari, dar pentru majoritatea oamenilor, pierderea copiilor luati de stat este un iad pe pamant.
  4. Cui se adreseaza vaccinarea obligatorie?
    Tuturor locuitorilor de pe pamant la fel ca si semnul fiarei. Deci si evreilor. Momentan media bate toba pe copii, dar legea vaccinarii obligatorii ia in considerare si adultii.
  5. Cum se executa vaccinarea?
    Vaccinurile si semnul fiarei sunt introduse in corp la fel, cu o seringa.

Vaccinarea obligatorie este un exercitiu psihologic facut pe toata populatia care pregateste ciparea.
S-a spus ca vaccinarea sterilizeaza sau imbolnaveste. E adevarat, dar exista metode mult mai rapide si ascunse care sa sterilizeze populatia sau sa o reduca. Si ce e mai important nu este nevoie de acordul persoanei in cazul acestor metode (monsanto, chemtrails).
Acordul persoanei si seringa pregatesc psihologic mentalul colectiv pentru ultimul asalt.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

33 comentarii

  1. posibil sa fie asa, dar vaccinurile cred ca au ca scopuri introducerea nanocipurilor in corp –cum spunea pr Elpidie–, dar si zapacirea omului, distrugerea balantei organismului pt a genera boli, lipse de x si deci dependente de y, atacarea sistemului imunitar, fragilizarea corpului, reducerea capacitatilor creierului si altele. Deci, practic o degradare a omului, cam ce se face si prin chimicalele din alimentatie, medicamente etc

  2. ” Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri? ” (1 Corinteni VI-19)

  3. Gradul optim de acoperire vaccinală este de ZERO PROCENTE, PUNCT! SĂ FIE CLAR!
    Evident că părinții NU TREBUIE să-și trimită copiii la MOARTEA PRIN VACCINARE!

  4. Multumesc ca ati pus ipoteza inainte de titlul articolului! Nu sunt vreun invatat si nici teolog nu sunt, asa ca e foarte bine pus cuvantul ipoteza pentru ca e o discutie prea mare pentru unul ca mine. Si nu spun asta cu falsa modestie, chiar asa este. Dar totodata adaug ca asta e parerea mea si o sustin.

  5. Recent am auzit-o pe Sorina Pintea, ministrul sanatatii, ca daca in lege nu va figura si cuvantul “obligatoriu” nu vor face nimic cu vaccinurile. Deci trebuie sa le faca? Motivatia? In opinia mea este vorba de slabanogire si control al populatiei. Din acest punct de vedere sigur ca poate fi vorba de o facilitare a ciparii prin prsima faptului ca niste oameni cu mintea si trupul afectate vor fi mai putini capabili de opozitie. Insa nu mai mult decat atat.

    IPOTEZA conform careia vaccinarea obligatorie pregateste psihologic mentalul colectiv in vederea pecetluirii ESTE FALSA.

    Oamenii vor accepta pecetea in deplina libertate si cunostinta de cauza. Nu va fi ceva pe care sa nu-l stie ci vor gasi n motive de indreptatire prin care o vor primi semnand liberi pentru primirea ei. Obligatia nu va apare decat in a doua parte de domnie a Antihristului dupa ce acesta se va da pe fata si va cere inchinare ca unui Dumnezeu (ultimii 3,5 ani de domnie).

    Este profund gresit sa credem ca vom fi victime trezindu-ne pecetluiti fara sa stim sau ca se va impune cu forta. Nicidecum.

    La fel cum se accepta acum documentele electronice (pasaport si card de sanatate deocamdata) cu toate ca exista alternativa, la fel se va intampla si cu celelalte documente electronice care se vor introduce curand (carte identitate si permis conducere). Oamenii se vor indreptati si le vor lua semnand pentru ele.

    Chiar nu vedeti ca traim, cu ajutorul lui Dumnezeu, ultimele clipe de relativa libertate in care mai putem face ceva si totusi oamenii raman inerti si nu misca un deget? Sau aveti impresia ca putem refuza documentele electronice locuind in mojlocul lumii?

    Vaccinurile nu vor face decat sa ne slabanogeasca si mai mult facilitand astfel lepadarea de Dumnezeu prin pecetluire dar pecetea o vom primi de bunavoie.

    1. Il pregateste pe om sa accepte interventia statului in corpul sau, il pregateste sa accepte ideea de corp strain in corp, ideea ca pot decide altii pentru trupul sau, ideea ca actul medical nu mai e o manifestare a liberului arbitru, ideea ca nu mai e om liber, si ca e normal sa fie asa.
      El stie, si i se pare normal.

      Nu a spus nimeni nimic cum ca vei fi insemnat /cipuit fara sa stii… ci ca se lucreaza ca tu sa fii pregatit sa accepti insemnarea stiind foarte bine despre ce e vorba. Aici e lucrarea.
      Asa cum si cel ce accepta vaccinarea obligatorie stie ca il inteapa, ca doar nu e “wireless” :)

    2. Obligatia nu va apare decat in a doua parte de domnie a Antihristului dupa ce acesta se va da pe fata si va cere inchinare ca unui Dumnezeu (ultimii 3,5 ani de domnie).

      Semnul fiarei este obligatoriu inca de la inceputul domniei antihristului pentru majoritatea oamenilor si este deja obligatoriu pentru o minoritate “selecta” inca de pe acum. A 2-a parte a domniei nici nu exista DECAT DOAR dpdv biblic.
      Evenimentul care imparte domnia antihristului in 2 parti este moartea celor 2 Sfinti trimisi de Domnul ca sa il demaste pe antihrist omenirii intregi. Antihristul nu ii va putea omora decat atunci cand va permite Dumnezeu si mare infricosare va fi printre insemnati cand vor vedea ca Sfintii nu mor. Si mare bucurie va fi pe ei cand vor vedea morti Sfintii.
      E vorba de Sfintii Ilie si Enoh. Iar cand vor muri se vor inchide cerurile si ploaia nu va mai cadea pe pamant. Vor muri pe capete insemnatii cu semnul fiarei de foamete dar si de o boala care le va aparea pe piele de la semn.
      Aceasta a 2-a parte a domniei este din momentul mortii celor 2 Sfinti, nu e un fel de al 2-lea mandat. Si in aceasta parte vor veni insemnatii la antihrist si ii vor spune, ne-ai promis bunastare si uite noi murim de foame. Fa ceva! Antihristul neputincios va ridica din umeri si va spune ca nu poate sa faca nimic, dar ca stie cine sunt vinovati pentru acest necaz. Si insemnatii vor intreba cine? Iar el va spune ca de vina sunt crestinii care nu s-au insemnat cu semnul fiarei.
      Ei bine atunci se va porni cea mai mare prigoana impotriva crestinilor din cate au existat de la inceputul lumii. Prigoana se va termina cu Parusia, intoarcerea Domnului Iisus Hristos pe pamant.

      Tu sa nu te culci pe o ureche ca mai e pana acolo, caci vei fi silit sa porti 666 in buletin probabil inca de la anul. Ca buletinele biometrice vor avea in ele 666 ca si actualele pasapoarte biometrice.
      Tu stii ca pasaportul biometric are in el 666?
      S-a spus la televizor asta, sistemul a recunoscut public:
      https://www.youtube.com/watch?v=_2KmjMunh6E

      Si te intreb eu acum, cum e posibil sa porti 666 in acte inca dinainte de antihrist?
      Da este adevarat ca trebuie sa porti, te sileste sistemul. Si sa stii ca semnul fiarei exista deja, sunt oameni care deja se cipeaza voluntar:
      https://www.youtube.com/watch?v=oNAZEtzkMdA
      https://youtu.be/a5F4zuqNOAE?t=812

      Dar te intreb din nou omule, daca se fac implanturi voluntare exista si implanturi obligatorii ACUM?
      Daca cumva indraznesti sa gandesti sa spui NU trage-ti o palma peste fata ca mintea ta hoata te prosteste.
      Voluntar e pentru prostime, pentru hamsteri ca ala de pe scena, dar pentru oamenii cheie ai sistemului asta nu e voluntar. Multi dintre ei au deja acest implant. Ca sistemul trebuie sa il testeze inainte pe oamenii lui, sa fie sigur ca functioneaza ireprosabil inainte sa il arate prostilor care vor blestematia asta in corp.
      Si cum poate dracul sa testeze care lucrator ii e fidel?
      Daca la intrebarea asta eziti sa raspunzi pregateste-te sa iti mai tragi inca o palma.

      Acum sa stii, daca sistemul isi permite sa oblige evreii la vaccinuri, evreii din America fiind o populatie cu drepturi largite comparativ cu restul americanilor, tu chiar crezi ca pentru tine romanule nu va fi obligatoriu? In conditiile in care Romania e populatie cobai pentru initium in paine, sare iodata, 5G, etc.

      Vaccinurile schilodesc si slabanogesc fizic cum spui tu, dar pentru sistem e important ca omul sa se obisnuiasca cu acul. Sa semneze ca vrea acul. Ca pentru schilodire si depopulare vine sistemul cu razboiul mondial care va omora si schilodi miliarde de oameni in cateva luni.

  6. Miza este liberul arbitru. Ai renuntat la liberul arbitru, rezulta suflet mort in trup viu.

    Vaccin obligatoriu inseamna sa decida altii pentru trupul tau, si cand accepti asta, deja ai renuntat la foarte mult din liberul arbitru. Adica, la tot ce tine de trup. Problema e ca prin trup se ajunge la suflet. Accepti “obligatoriu” in cele ce tin de trup, este echivalent cu a deschide usa sistemului catre sufletul tau. Iar cel ce a deschis usa, e clar ca nu a priceput nimic, e clar ca nu il intereseaza subiectul, e clar ca va vrea el sa fie cipuit.

    Asa ca, si eu cred ca exista o legatura intre vaccinare obligatorie si cipuire, ca vaccinarea obligatorie este o pregatire pentru cipuire.

    E grozavie mare sa accepti violul trupului – . Chiar daca tu esti de acord, tot viol se cheama, pt ca trupul nu-ti apartine tie, sistemului, ci lui Dumnezeu.
    Mai mare grozavie decat asta este doar insemnarea, care e violul sufletului = iad.

    1. Sunt de acord cu intelegerea pe care o dai. De altfel si eu am precizat ca “niste oameni cu mintea si trupul afectate vor fi mai putin(i) capabili de opozitie”.

      La fel de important este sa subliniem ca probabil vaccinarea va ajunge sa fie obligatorie dar ca PECETLUIREA NU VA FI OBLIGATORIE. Oamenii vor fi slabanogiti (si prin vaccinare dar nu numai) dar vor primi pecetea din comoditate pentru ca nu vor sa renunte la bunatatile lumii acesteia, din necredinta pentru ca vor considera ca pecetluirea fizica nu inseamna nimic si multe altele.

      Acum nu sunt vaccinati obligatoriu si totusi accepta documentele electronice. Asa ca mai degraba este vorba de neintelegerea vremurilor pe care le traiesc si de negrija pentru viata vesnica. Ajung sa se ataseze atat de mult de Imparatia Omului incat uita de Imparatia lui Dumnezeu.

      Sigur ca vaccinarea obligatorie faciliteaza oarecum acceptarea pecetluirii insa legatura nu este nici pe departe atat de stransa precum sugereaza articolul.

      1. Andrei ti-am raspuns pe larg insa deocamdata …
        Comentariul tău așteaptă moderare. Aceasta este o previzualizare, comentariul tău va fi vizibil după ce a fost aprobat.

        Vaccinurile vor fi obligatorii.
        Insemnarea va fi obligatorie.
        Nu mai folosi termenul de pecete/pecetluire ca nu e corect. Termenul corect e semnul fiarei si insemnarea. De pecetluit, pecetluieste doar Dumnezeu caci El este Legea. Dracul inseamna, cum inseamna hotii victimele pe care le vor fura.

        Cat despre obligatoriu, insemnarea va fi la fel de obligatorie cum e astazi buletinul cu CNP. Daca nu ai acest buletin nu poti face nimic in raport cu statul. Doar poti maxim sa lucrezi la negru si sa traiesti in salbaticie, caci casa nu poti inchiria sau detine fara buletin.
        Care e cuvantul care descrie cel mai bine aceasta obligativitate?
        SILESTE!
        Statul te SILESTE sa ai buletin.
        La fel va fi si cu semnul fiarei, fiara va sili pe toti sa se insemne cu blestematia.

        Dar daca citesti Apocalipsa:
        16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
        17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
        18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

        A sili e sinonim cu a obliga, chiar si DEX-ul spune asta:
        SILÍ, silesc, vb. IV. 1. Tranz. (Cu privire la oameni sau animale) A obliga să facă ceva; a constrînge, a forța. Această din urmă împrejurare m-a silit să-mi părăsesc neamurile și locul de naștere mai curînd decît aș fi gîndit. GALACTION, O. I 76. Cînd însă o sili… ca să se cunune cu el, ea îi zise:… eu nu mă pot mărita pînă nu mi s-o aduce herghelia de iepe, cu armăsarul ei cu tot. ISPIRESCU, L. 26. Ca să nu-mi prăpădească toată împărăția, am fost silit să stau la-nvoială. EMINESCU, N. 7. ◊ (Cu privire la propria persoană) Își sileau trupul să înainteze mereu, să-și croiască drum prin stratul gros și alb de zăpadă. DUMITRIU, N. 212. N-avea destulă voință ca să-și silească picioarele înnebunite să se oprească. id. ib. 218. Oricît aș voi să fiu de nepărtinitor, suvenirea… ar sili imaginația mea să galopeze fără voie. NEGRUZZI, S. I 38. ♦ A determina, a convinge, a îndupleca. Le siliră cu vorbe blînde să vie spre casă. DUMITRIU, N. 155. 2. Intranz. și refl. A da zor, a se zori, a se grăbi. Încă pe cale fiind și silind să ajungă, calul zise fetei… Eu sînt bătrîn… Ia pe fratele meu Galben-de-Soare și fă călătoria mai departe cu el. ISPIRESCU, L. 21. Murgul… din gură-i zicea: Stăpîne, stăpîne… Scoală și silește de mă potcovește, De mă-mpodobește. TEODORESCU, P. P. 686. Copiliță cu părinți, Nu sili să te măriți. JARNÍK-BÎRSEANU, D. 278. Voi, meșteri mari, Calfe și zidari, Curînd vă siliți Lucrul de-l porniți. ALECSANDRI, P. P. 187. ◊ (Urmat de determinarea «la drum») Siliră la drum și în sfîrșit ajunseră… la un loc anume Iascea. BĂLCESCU, O. II 281. ♦ Tranz. A îndemna, a îmboldi (la o sforțare deosebită). Cîrjă se sui în car, pe ceglău, și începu să silească vitele. DAN, U. 277. Boul cu încetul departe merge; de-l silești, să poticnește. La TDRG. 3. Refl. și (rar) intranz. A-și da toată osteneala, a se strădui (muncind din greu). Taie niște claponi, și niște gîște… și vezi de te silește, arată-te meșter, că uite, avem oaspeți. SADOVEANU, O. I 44. Bine ați venit, boieri! zise… silindu-se a zîmbi. NEGRUZZI, S. I 138. Fost-a taica băutor Ș-a rămas la birt dator; Eu, silind să mă plătesc, Mai tare mă-ndatoresc. JARNÍK-BÎRSEANU, D. 460.

        1. Nu inteleg de ce te silesti atat pentru a impune o idee gresita.

          Pana la jumatatea domniei Antihristului va fi vorba de o CONDITIONARE in sensul ca iei pecetea –> ai drepturi. Cei care o vor refuza vor fi la periferia societatii si vor trai cum numai Dumnezeu stie cum.

          Dupa ce se va da pe fata si-i va omora pe cei 2 prooroci va cere INCHINARE OBLIGATORIE prin acceptarea pecetii iar cei care nu o vor avea vor fi vanati si-n gaura de sarpe.

          Citeste te rog proorociile si renunta la silogisme. Posteaza informat!

          Mantuire iti doresc.

          1. Andrei dar si in partea a 2-a de care te tot agati tu, semnul fiarei nu se poate pune cu forta. Poti sa refuzi si atunci.
            Tu cred ca incerci sa spui ca in partea a 2-a daca o refuzi esti omorat direct…
            De unde stii tu asa sigur ca in prima parte a domniei antihristului esti lasat sa traiesti?
            Omorau comunistii credinciosi, dar antihristul nu?
            Pe drac nu il intereseaza insemnatii, caci e clar ca vor fi puhoaie. Apocalipsa ne invata ca pe drac il intereseaza exact crestinii care nu vor se inseamna cu semnul fiarei. Pe cei alesi ii vrea cel mai mult.
            Daca acesti crestini marturisitori ar fi lasati sa traiasca langa societatea insemnatilor, dracul ar permite asta doar ca sa faca cumva sa ii convinga sa isi puna semnul fiarei. Ca asa e dracul, nu face un bine decat ca sa faca un rau mai mare.
            S-a purtat aceasta discutie cu preoti aici in comentarii, dar concluzia a fost clara ca nu este posibil sa traiesti la marginea societatii insemnatilor. Nu reiau acum toata discutia, dar nici macar painea insemnatului nu o putem primi pentru munca noastra.

            Ca sa rezum tot raspunsul meu intr-o propozitie, nimic din ce ai scris tu nu ma convinge sa renunt la nelinistea cea buna!

            Nelinistea cea buna iti doresc! Doamne ajuta!

          2. Dar neliniste-te draga. Nimeni nu spune sa nu te nelinistesti. Din contra chiar pt ca este mai tarziu decat credem. Dar asta nu inseamna ca nu trebuie demascata inselatoria si, mai ales, sa nu pacatuim inducand si pe altii in eroare.

            Diavolul este politic corect. Va fi foarte democrat si, aparent, nu va forta pe nimeni sa accepte pecetea. Ba chiar va oferi asa-zise alternative pentru cei care nu .vor dri sa o aiba. Numai ca, ce sa vezi, vor constata pe propria piele ca vor putea face din ce in ce mai putin pana la nimic daca nu se vor pecetlui. Si o vor face de bunavoie zicand ca n-au avut incotro, ca stie Dumnezeu sufletul fiecaruia samd. Va fi multa, multa inselare.

            De aceea parintii au spus ca documentele electronice ar trebui sa fie linia rosie peste care sa nu trecem. Insa asta se intampla deja. Adica ar fi cazul sa ne nelinistim la modul cel mai serios si sa iesim din mijlocul lumii.

            Sigur, putem sa-L ispitim pe Dumnezeu si sa stam nemiscati spunand ca are El grija iar asta este o alta ineptie care ar trebui combatuta. Daca acum nu esti in stare sa-ti simplifici viata cum o vei face mai tarziu cand vei fi si mai tare legat de sistemul antihristic si mai neputincios decat acum?

            Dupa cum vezi pozitiile noastre nu sunt antagonice dar sunt nuante care merita limpezite.

  7. Offtopic, dar foarte important! Atenție! Viorica Dăncilă, Maria Grapini și Gabriela Firea, chiar dacă sunt numite „analfabete”, nu au inima rea a celor care vor să înlocuiască PSD-ul! Mare grijă la manipulare!

  8. Vaccinarea obligatorie pentru adulți nu se va impune prea curând,cel puțin în România;deoarece ei știu că efectele adverse ce vor avea loc la foarte mulți oameni va crea liantul care va duce la unirea românilor;asta va însemna că dezbinarea și ura creată între români de a lungul timpului prin intermediul televiziunilor și a presei offline și online să se destrame într o clipă;de asta le este teamă lor:de românii uniți.

  9. Apocalipsa 9
    4. Şi li s-a poruncit să nu vatăme iarba pământului şi nici o verdeaţă şi nici un copac, fără numai pe oamenii care nu au pecetea lui Dumnezeu pe frunţile lor.
    5. Şi nu li s-a dat ca să-i omoare, ci ca să fie chinuiţi cinci luni; şi chinul lor este la fel cu chinul scorpiei, când a înţepat pe om.
    6. Şi în zilele acelea vor căuta oamenii moartea şi nu o vor afla şi vor dori să moară; moartea însă va fugi de ei.

    Intepatura scorpiei = vaccin cu nanocip

    Sper sa inteleaga toata lumea in ce stadiu suntem.

  10. De ce ar fi lucruri separate? cipurile pot fi microscopice, atat timp cat permitem sa fim injectati fortat ni se poate introduce orice in corp.

    Injectarea fortata nu ar fi posibila intr-o lume normala dar oamenii sunt atat de naivi incat sunt dus cu presul ca scopul injectarii fortate e unul nobil, santatea colectiva.

    Imunitatea de turma e un basm si oricine ar face un minim efort mental ar realiza ca:

    1 Niciun medicament nu e 100% eficient/garantat astfel ca o data vaccinat nu e 100% sigur ca esti si imunizat, lucru consemnat si in prospecte “nu garanteaza imunizarea”

    2 Nu exista studii si statistici privind procentul de imunizare pentru vaccinuri sau daca sunt nu sunt publice probabil ca sunt dezastruoase pentru ca altfel ar fi folosit cifrele ca argument in favoarea teoriei turmei.

    3 Cand limita de siguranta pentru sanatate pentru compusi de mercur in apa este mai mica decat cea continuta in vaccinuri si luand in considerare ca metalele grele se cumuleaza in corp de la vaccin la vaccin neputund fi eliminate natural din corp atunci nu imi dau seama cum poate fi cineva pacalit cu sloganul “vaccinurile sunt sigure” cand contin compusi de metale grele precum mercur sau aluminiu.

    1. In comentariile de mai sus am incercat sa combat exact ideea pe care o prezinti: “De ce ar fi lucruri separate? cipurile pot fi microscopice, atat timp cat permitem sa fim injectati fortat ni se poate introduce orice in corp.”

      Oamenii trebuie sa inteleaga ca pecetluirea va fi optionala dar ca vor fi atat de necredinciosi si de ocupati cu ale Martei incat o vor primi.

      Sistemul este pervers si construieste de zor Imparatia Omului dar cel mai grav este ca oamenii sunt pasivi cu toate ca totul se desfasoara la vedere sub ochii lor.

      Caderea va fi mult mai mare decat credeti. Gasiti-mi o explicatie logica pentru care oamenii accepta fara rezerva documentele electronice si apoi mai stam de vorba.

      De ce nu vreti sa intelegeti ca lupta impotriva pecetluirii finale se transeaza acum? Cine va accepta de bunavoie documentele electronice va avea sanse extrem de mici sa refuze pecetea finala. Iar cine va ramane in mijlocul lumii va avea sanse extrem de mici sa refuze documentele electronice. Si n-o spun de la mine ci este cuvantul parintilor cu viata sfanta care vorbit explicit despre asta.

      Are si vaccinarea importanta ei in slabanogirea oamenilor insa legatura tare este intre documentele electronice si pecetluire.

      1. Cati vor refuza un “vaccin” care le regenereaza organele si le vindeca bolile, ca oricum n-au habar ce-i un nanocip si nu pot crede ca poate modifica celulele corpului, de exemplu le poate umple craniul cu muschi, ca sa fie mai puternici…

        Nanocipul asta care te face “forever young” era acum doi ani era cat o moneda de 1 ban, probabil ca l-au mai miniaturizat de atunci.
        Human Cell Regeneration With REVOLUTIONARY New Nanochip Technology
        This can all be achieved researchers say with a single touch of a small device, the size of a penny, that could help regrow organs and limbs and repair damaged tissues.
        https://humanlimbregeneration.com/human-cell-regeneration-with-powerful-new-nano-chip-technology/
        Nanochip Turns Skin Into a Bioreactor
        https://jamanetwork.com/journals/jama/article-abstract/2653714

        1. Ai spus foarte bine. Nu le vor refuza. Si le vor dori chiar pentru ca cyborgul va deveni norma in societate. Daca nu vei fi cyborg aproape ca nu vei exista. Gandeste cat de mare va fi diferenta intre un om conectat la lumea virtuala prin intermediul unui dispozitiv extern de genul smartphone si ce va insemna sa ai un dispozitiv atasat / inclus corpului prin care sa comunici aproape instantaneu cu sistemul. Vei putea “vorbi” usor cu lucrurile din jur dar si cu alti oameni avand acces la o cantitate uriasa de informatii ceea ce va da omului puteri supranaturale.

          Spre exemplu, ce ar insemna sa te intalnesti cu o persoana si automat sa stii totul despre ea, inclusiv ce a mancat la micul dejun? Sau sa vezi o planta sau orice altceva si sa le poti identifica usor pe baza accesului la aplicatii specifice si baze de date?

          Sigur ca nu toti vor avea drepturi egale. Cu cat va ocupa cineva o functie mai mare va avea si drepturi mai multe.

          Insa acestea sunt aspecte care nu-i privesc pe cei care, cu ajutorul lui Dumnezeu, vor refuza sa mai mearga pe drumul spre pecetluire care a inceput de mult. Parintii cu viata sfanta au indicat documentele electronice ca si linie rosie pe care nu ar trebui sa o depasim daca dorim mantuirea cu sinceritate.

          Toata lumea stie ca documentele electronice sunt la o aruncatura de bat si totusi …

          1. Ma scuzi dar scrii aberatii. Ce il intereseaza pe drac sa fie omul cyborg? Tu citesti ce scrii, ca cyborgul va deveni norma in societate?
            Pe drac il intereseaza DOAR sufletele. Cine se inseamna cu semnul fiarei isi pierde sufletul. Punct!
            Ce cyborg???

            Vaccinarea obligatorie are un scop precis, obisnuirea omenirii cu ideea ca trupul nu e al tau, statul hotaraste.
            Copiii nu sunt ai tai, statul hotaraste.

            Andrei vroiam sa te intreb, tu ai copii?

        2. Iar lucrurile de care vorbesti s-ar putea sa fie mult mai departe decat credem. Nu pentru ca va dura pana la implementarea lor ci pentru ca in curand se vor petrece alte evenimente care ne vor apropia de vremurile din urma.

          Spre exemplu, o data cu dezvoltarea lumii virtuale va fi nevoie de identificarea cu certitudine a utilizatorilor sistemului. De aceea si presiunea cu documentele electronice. In foarte scurt timp se va dovedi insa ca nu este o metoda suficient de sigura si ca este nevoie de atasarea cipului din documentul electronic la corpul uman pentru a evita multiplele neajunsuri atunci cand este sub forma de card.

          Acea atasare de corpul uman a documentului electronic ar putea fi foarte bine chiar pecetea finala despre care se face vorbire in Apocalipsa.

          Este mult mai tarziu decat credem.

        3. Da, se poate și așa:

          Exemplul clasic – NEIL HARBISSON – primul cyborg recunoscut și atestat de autorități care, născut cu acromatopsie (incapacitatea de a distinge culorile), cyborgizat de către un cibernetician ce i-a implantat o antenă în craniu cu ajutorul căreia percepe culorile prin sinestezie, fiecăre culori fiindu-i asociată o undă sonoră…cu ajutorul antenei implantate PERCEPE PRIN UNDELE SONORE CULORI VIZIBILE ȘI INVIZIBILE, DE TIP INFRAROȘII ȘI ULTRAVIOLETE, iar conexiunea la Internet a antenei îi permite să primească informații despre culori DIN AFARA SPAȚIULUI TERESTRU, precum și imagini, videoclipuri, muzică sau apeluri telefonice DIRECT în cortex prin dispozitive externe, cum ar fi telefoanele mobile sau sateliții.
          Se spune că tipul își simte DEJA mintea și trupul său, ca partea a unui TOT CIBERNETIC.
          Idiotul, a afirmat că datorită antenei care nu este detașabilă ci o extensie a corpului său, vorbește despre renașterea speciei umane NU prin utilizarea tehnologiei, ci prin transformarea ei ca parte integrantă a corpului uman cyborgizat, pentru că îi oferă simțuri și abilități suplimentare față de cele naturale, din naștere. )

          1. Deci poate primi semnale de la draci!
            Liberul arbitru înseamnă FĂRĂ CIP!

      2. Gasiti-mi o explicatie logica pentru care oamenii accepta fara rezerva documentele electronice si apoi mai stam de vorba.

        Actele de identitate biometrice contin figura si amprentele omului.
        Matei 22
        20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
        21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.

        Fizionomia si amprentele sunt de la Dumnezeu. De ce sa le dam Cezarului?
        Uite asta e o explicatie logica de ce oamenii NU ar trebui sa accepte actele biometrice.

        Singura explicatie logica pentru care oamenii accepta fara rezerva actele biometrice e faptul ca nu cunosc acest lucru simplu, ca nu dam Cezarului cele ce sunt de la Dumnezeu.
        Acum putem sta de vorba?
        Cine ar trebui sa le spuna oamenilor aceste adevaruri simple?

        Nota mea 1
        Documente electronice reprezinta o clasa mai larga (acte de identitate, documente vanzare cumparare, diplome de studii, …), banuiesc ca te referi stirct la actele de identitate biometrice (electronice).
        Dpdv legal nu exista decat 3 acte de identitate:
        – cartea de identitate;
        – pasaportul;
        – permisul de conducere.
        De aceea am folosit termentul de acte (de identitate) biometrice.

        Nota mea 2
        Are si vaccinarea importanta ei in slabanogirea oamenilor insa legatura tare este intre documentele electronice si pecetluire.
        Nicaieri in Apocalipsa, fiara pecetluieste. Doar Dumnezeu pecetluieste. Pecetea simbolizeaza Legea. Dracul nu poate pecetlui. El poate insemna, la fel cum hotii inseamna casele sau victimele.
        In Apocalipsa fiara inseamna si Dumnezeu pecetluieste. Dumnezeu nu inseamna si fiara nu pecetluieste.

        Dracul sta ascuns in detalii.

  11. In versiunile vechi ale Scripturii scrie asa:

    16. Şi face pre to|i, pre cei mici şi pre cei mari, şi pre cei bogati şi pre cei săraci, şi pre cei slobozi
    şi pre cei robi, ca să le dea lor semn preste mâna lor cea dreaptă, sau preste frunţile lor.

    Vedeti ce scrie acolo? FACE !!! Nu scrie SILESTE , cum e in cele mai noi, ori OBLIGA!!! Credeti ca veti fi siliti ori obligati? Nu, veti fi facuti sa va dati acordul, convinsi, constransi, pacaliti, prostiti … Cred ca obligati – doar putini vor ajunge sa fie obligati.

  12. ***Andrei,Grigore domniile voastre vorbesc despre lucruri extraordinare;din păcate nu aduceți în discuție și baza;de ce oare se întâmplă și se vor întâmpla lucrurile despre care discutați domniile voastre?atât timp cât cea mai mare parte a locuitorilor planetei Pământ știe că finalul va fi implementarea pecetei cu toate consecințele ce vor decurge din ea,este curios cum de mai bine de 90% din locuitorii planetei vor accepta această situație;eu spun o variantă pe cât de simplă pe atât de reală:necredința.

  13. ***Andrei,Grigore continui la mesajul precedent
    Mă voi raporta doar la situația din țara noastră,la conaționalii noștri;câți dintre ortodocși cred în existența Tatălui Ceresc?raportat la numărul de adulți români ce trăiesc în țara noastră spun că sunt foarte puțini;nu i mai iau în calcul pe cei ce au părăsit țara provizoriu sau pentru totdeauna fiindcă ar rezulta un număr și mai mic de credincioși;câți din cei ce cred în existența Tatălui Ceresc cred și în purtarea de grijă a Lui?tot eu răspund:extrem de puțini;de aceea nu ar trebui să mire pe nimeni că lucrurile vor evolua în defavoarea oamenilor;eu cred că Dumnezeu a lăsat scris cu lux de amănunte lucrurile ce au să se întâmple tocmai pentru a fi contracarate;din păcate,cu o ✋ de oameni nu se va putea face așa ceva.
    P.S.
    Voi veni cu argumente la ceea ce am scris în caz că dorește cineva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button