X

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de… PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

de Saccsiv

Scenariu:

Firma X sponsorizează individul Y. Firma X produce produsul Z. Individul Y are o funcție importanta într-un domeniu în care se poate vinde produsul Z. Individul Y lauda produsul Z. Individul Y cere ca prin lege produsul Z sa fie obligatoriu folosit de către toți cetățenii.

Întrebarea 1:

Este individul Y credibil?

Întrebarea 2:

Dacă individul Y detine o functie in stat, este legala achizitia de catre stat a produsului Z?

Intrebarea 3:

Este legala folosirea obligatorie a produsului Z?

Tema de gandire:

Inlocuiti produsul Z cu vaccin si Firma X cu Big Pharma.

In continuare, iata doua foarte importante articole mass-media. Sunt utile pentru tema de gandire. Cititi va rog la final si Nota OrtodoxInfo.

Hotnews: 50 milioane euro – valoarea sponsorizarilor acordate de industria farmaceutica in 2016 lumii medicale. Mese de sute de mii de euro si legaturi cu lumea politica

Un raport al Observatorului Roman de Sanatate, citat de publicatia europeana Politico, a analizat datele raportate oficial de industria farmaceutica ca reprezentand sponsorizari acordate medicilor, organizatiilor si institutiilor publice din sistemul sanitar. Un numar semnificativ de medici si organizatii care au beneficiat de sponsorizari nu au raportat aceste finantari, desi erau obligate legal. In 2016, industria farmaceutica a finantat cu 18,7 milioane Euro evenimente educationale si cu aproape 6 milioane Euro deplasari internationale pentru medici. Destinatiile cele mai frecvente au fost Viena, Londra si Copenhaga.

Raportul citat subliniaza ca valoarea totala a sumelor raportate de beneficiari (medici, organizatii, spitale) este de 4 ori mai mica decat valoarea totala a sumelor raportate de companiile farmaceutice. Cauzele tin de neglijenta cu care au fost completate raportarile sau pur si simplu de absenta depunerii rapoartelor.
Observatorul Roman de Sanatate ofera exemplul unui profesor cu grad universitar pentru care companiile farma au raportat sponsorizari in valoare de 44 137 Euro dar care nu a depus nicio declaratie, incalcand astfel articolul 814 din Legea Sanatatii.
O alta situatie neobisnuita este o sponsorizare in valoare de 720594 Euro  oferita de o companie farmaceutica unui beneficiar neprecizat, cu adresa in strada Clinicilor, Cluj, care poarta o singura descriere: “mese”.
Publicatia europeana Politico subliniaza cazul Asociatiei S.O.S Drepturile Pacientului care a primit in 2016 o sponsorizare de 180 000 de Euro de la compania AbbVie. “Asociatia a derulat o campanie pentru a creste testarile pentru hepatita C, o boala pentru care AbbVie ofera tratament in Romania”, afirma Politico. “Europarlamentarul roman Cristian Busoi a aparut intr-un clip promotional in 2015 promovand activitatea asociatiei – autoritatea romana a audiovizualului a decis ca acest clip nu este permis deoarece il promoveaza pe Busoi ca politician si ca este permis doar in perioada campaniilor electorale”, mai spune Politico.
O alta asociatie aflata in topul beneficiarilor de sponsorizari din partea companiilor farmaceutice este Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura, care a primit in 2016 finantari in valoare de peste 300.000 de Euro. Fundatia este condusa de Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana.
Spitalele publice si societatile medicale profesionale sunt cei mai importanti beneficiari ai finantarilor din industria farmaceutica. Finantarile sunt insa de tipuri diferite. Spitalele primesc in special finantari sub forma materiala, cum ar fi donatii de medicamente, mobilier, echipament medical, etc. De exemplu, Institutul Clinic Fundeni a primit in 2016 finantari in valoare de 1,6 milioane de Euro.
Societatile medicale profesionale primesc sponsorizari in special pentru evenimente educationale: Societatea Romana de Cardiologie a primit peste 780 000 Euro in 2016.
Observatorul Roman de Sanatate pune la dispozitia publicului un instrument online prin care pot fi vizualizate grafic sursele si structura finantarilor primite individual de medici sau de organizatii si institutiile publice din sistemul medical. Instrumentul poate fi accesat aici .
Fenomenul raportarilor incomplete sau imprecise reprezinta 14,26% din totalul raportarilor sponsorizarilor. Observatorul Roman de Sanatate atentioneaza ca “aceasta situatie ingreuneaza identificarea acelor companii din industrie axate pe finantari pozitive (de exemplu donatii de medicamente, finantari ale unor activitati independente de cercetare, etc] si diferentierea lor de companiile care folosesc sponsorizarile ca mijloc mascat de stimulare a comportamentelor de prescriere a medicamentelor”.

Libertatea: Află dacă și cu câți bani a fost sponsorizat medicul tău de companiile farmaceutice!

Aproape 1.650 de medici și farmaciști au primit sponsorizări de la companiile care produc medicamente. Lista completă a cadrelor medicale ce au fost „ajutate” de aceste companii este publică, astfel că orice pacient poate vedea dacă medicul său a beneficiat de sponsorizări.

Nu mai puţin de 1.650 de medici au beneficiat de sponsorizări de la companiile producătoare de pastile, primind astfel sume ajung şi la câteva zeci de mii de euro. În schimbul acestor, medicii primesc excursii mai mult sau mai puțin exotice la conferințe pe sănătate. Aceste contracte, între medici şi companiile de medicamente, nasc însă suspiciuni asupra prescripțiilor medicilor oferite bolnavilor.  Altfel spus, există posibilitatea ca medicii să recomande pacienţilor anumite medicamente doar pentru că au „înţelegeri” cu firma producătoare.

UITE CÂȚI BANI A LUAT MEDICUL TĂU!

În cazul în care doriţi să aflaţi dacă un anumit medic beneficiază de astfel de sponsorizări, paşii pe care trebuie să îi urmaţi sunt foarte simpli. Pe site-ul datavizuri.blogspot.ro puteţi introduce numele medicului respectiv, în căsuţa din dreapta, iar în câteva secunde se va afişa numărul contractelor semnate de respectivul cadru medical, dar şi sumele obţinute din sponsorizări.

Ce medici au primit cele mai mari sume, din sponsorizări

Printre cei mai cunoscuţi medici care au beneficiat de sponsorizări îl întâlnim pe Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș”. Acesta a primit anul trecut 141.433 de lei de la șase companii de profil (Abbve, Atellas Pharma, Bristol-Myers Squibb, Gilead Science Europe Ltd, Johnson&Johnson, Merck Sharp Dohme și Pfeizer). La acestă sumă, tot în familia Streinu-Cercel au mai ajuns sponsorizări de 134.582 de lei, de la aceleași companii, primite însă de fiica sa, Anca Streinu-Cercel.

Dumitru Lupuliasa, Președinte al Colegiului Farmaciștilor, a fost “ajutat” cu 210.867 de lei de la 20 de firme de profil.

Dragoș Vinereanu, prorector la UMF „Carol Davila”, a primit 102.320 de lei de la șapte producători (Astrazeneca Pharma, Bayer, Boehringer Ingelheim, Gedeon Richter, Novartis Pharma Services). Irinel Popescu, unul dintre cei mai cunoscuți chirurgi, a declarat sponsorizări de doar 10.391 de lei de la Astellas Pharma și Sofmedica.

Dan Prelipceanu, probabil cel mai cunoscut psihiatru de la Spitalul “Obregia” din București a primit 18.168 de lei.

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Asadar:

Un numar semnificativ de medici si organizatii care au beneficiat de sponsorizari nu au raportat aceste finantari, desi erau obligate legal. […]

Raportul citat subliniaza ca valoarea totala a sumelor raportate de beneficiari (medici, organizatii, spitale) este de 4 ori mai mica decat valoarea totala a sumelor raportate de companiile farmaceutice. […]

O alta situatie neobisnuita este o sponsorizare in valoare de 720594 Euro  oferita de o companie farmaceutica unui beneficiar neprecizat, cu adresa in strada Clinicilor, Cluj, care poarta o singura descriere: “mese”.
[…]

Adica, tot ceea ce cititi in acest material sau puteti afla de la http://health-observatory.ro/sponsorizari-farma si http://datavizuri.blogspot.ro/2016/07/sponsorizari-medici-2015-partea-1.html nu este decat varful ice-bergului …

Atat cat putem insa, sa vedem oleaca daca cei mentionati in articolele de pe Hotnews si Libertatea au avut sau au vreo treaba cu vaccinarea:

Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura (condusa de Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana)

Iata ce putem citi la Tunuri financiare la adăpostul grijii față de sănătatea poporului: Clanul Geoană, alimentat cu bani grei de compania care produce vaccinul anti HPV de pe Gazeta de Sud Est:

[…] Afacerea colcăie de politicieni, una dintre cele mai înfocate susținătoare a vaccinării fiind Mihaela Geoană, intrată în joc alături de compania britanică GSK, care îi finanțează fundația cu sume astronomice, ținute și ele la secret. Asta deși fundația Renașterea, controlată de soția liderului PSD este o fundație de utilitate publică și ar trebui să își publice periodic toate sursele de finanțare. Așa cum vom demonstra, vaccinul susținut intens de doamna Geoană și de Ministrul Sănătății este nu numai un experiment ci și un potențial pericol câtă vreme vaccinarea a fost oprită în mai multe țări europene iar în SUA a declanșat cercetări la adresa companiei producătoare. Dar până atunci ne vom ocupa de culisele unei campanii parșive de alarmare a populației derulată de ministrul Bazac în complicitate cu nevasta prezidențiabilului Mircea Geoană, cea care ar vrea să vaccineze poporul cu aluminiul din vaccinul Cervarix.

Cum a ajuns România în topul mortalității din cauza cancerului de col

În mai 2008, sosea la București fostul secretar de Stat al SUA,  Madeleine Albright.  După întâlniri cu președintele Băsescu și prim ministrul Tăriceanu, scopul vizitei a fost devoalat. Iată ce nota ziarul Cotidianul imediat după vizită: “Fostul secretar de Stat, coordonatoarea Albright Group, a mai declarat joi că cei doi oficiali români cu care a discutat “au înţeles importanţa de a începe repede un astfel de program” şi sunt acum la faza de calcul al bugetului. “Sunt argumente atât de evidente, cum ar fi de exemplu că este singurul tip de cancer ce poate fi tratat, încât ar fi un gest nebunesc din partea autorităţilor să lase şase femei pe zi să moară din cauza acestei boli, după cum arată statisticile. Logica dictează să se facă asta”, a mai spus Albright. Statisticile plasează România pe primul loc în Europa în ceea ce priveşte mortalitatea prin cancer de col uterin, cu peste 3.500 de noi cazuri de col uterin care apar în fiecare an, dintre care aproximativ 2.000 sunt fatale, arată un studiu dat publicităţii la finele anului trecut de Societatea Română de Obstetrică-Ginecologie.” Pare puţin straniu faptul că, până când doamna Madeleine Albright, fost secretar de stat al SUA, ne-a vizitat ţara şi a discutat cu Preşedintele ţării şi cu Primul Ministru despre iniţierea unei campanii de vaccinare cu Gardasil, nu se pomenea nimic despre incidenţa mare a cancerului de col uterin în România. Prezenţa Doamnei Albright a fost decisivă pentru adoptarea hotărârii de vaccinare. Ce legatură poate exista între un om politic şi o problemă medicală, nu putem şti. Mai cu seamă când este vorba despre o femeie recunoscută pentru “dragostea sa pentru oameni“. În urmă cu câţiva ani, ea afirma că a meritat să moară peste o jumătate de million de copii irakieni pentru salvarea democraţiei. De asemenea, în 1998, conducea misiunea diplomatică care susţinea bombardarea populaţiei civile a Serbiei chiar şi în noaptea Sfintelor Paşti. Să fie vorba despre o chestiune politico-financiară care a fost negociată la cel mai înalt nivel între preşedintele uneia dintre cele mai mari societăţi de consultanţă politică şi guvernanţii României aflați în foame de imagine?

După această stranie vizită, în care un politician veros își dă cu părerea despre chestiuni medicale, guvernul Tăriceanu s-a executat. Ministrul Nicolaescu a declanșat campania de vaccinare achiziționând 330.000 de doze pentru 110.000 de fetițe cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani. Fără a testat populația, guvernul a introdus pe piață un vaccin insuficient testat pe care l-au experimentat numai 2,5% din target. Nici până acum nu se știe câți bani a plătit efectiv Ministerul Sănătății și ce s-a întâmplat cu dozele de vaccin neutilizate. Nici Nicolaescu și nici urmașul său, Bazac, nu au oferit aceste informații, deși aveau obligația să o facă. În decembrie 2008, după schimbarea guvernului, noul ministru a luat decizia stopării campaniei de vaccinare demarată de Nicolaescu. Motivul oficial invocat de Bazac a fost acela că populația nu a fost informată și că ministerul a procedat greșit când a impus ca refuzul de vaccinare să se facă în scris de către părinți cu asumarea eventualelor consecințe. Culmea, motivul lui Bazac este, de fapt, motivul trâmbițat de doamna Mihaela Geoană, patroana spirituală și materială a fundației Renașterea, entitate nonprofit puternic finanțată de statul pesedist în perioada 2000-2004. Ce o mâna pe doamna Geoană în luptă? Simplu. Simpatia excesivă pentru producător de vaccin, respectiv GlaxoSmithKline, sponsor de bază al fundației. Cărțile s-au făcut după cum urmează.

Potrivit site-ului fundațiarenașterea.ro, ONG-ul doamnei Geoană dispune din martie 2008 de o Unitate Mobilă de Diagnostic folosită pentru ginecologie, consultații la sân și mamograf. Ca orice fundație care se respectă, Renașterea face analize gratuite. Nu știm cum se face, dar prima incursiune în teritoriu a Unității Mobile s-a consumat în Dolj. Și mai exact, în Dăbuleni, Calafat și alte câteva comune, adică în ceea ce presa a numit Colegiul lui Geoană. În noiembrie 2008, adică în plină campanie electorală, TIR-ul doamnei Geoană a staționat 3 săptămâni fix în Dăbuleni, unde domnul cu același nume se lupta pentru un loc de senator. Loc pe care l-a obținut din primul tur probabil și cu voturile alegătoarelor consultate gratuit de fundația Renașterea. Bilanțul expediției cu caracter electoral însumează 2100 de femei consultate, majoritatea din Dăbuleni pentru că acolo unitatea mobilă a stat cel mai mult. Deși fixată pe cancerul de sân, Renașterea a atacat cu succes și cancerul de col uterin, distribuind în cursul turnului electoral din colegiul lui Mircea Geoană 4000 de broșuri “Despre Testul Babeș Papanicolau”. Iată cum explică PR-ul fundației Renașterea colaborarea cu GSK, producătorul vaccinului Cervarix:” GSK a ales sa ni se alature si in derularea acestui proiect unic in Romania – “Unitatea Mobila de Diagnostic San si Col Uterin – Renasterea”, ce ofera in gratuitate totala femeilor aflate in zone cu acces limitat la investigatii medicale, mamografii si Teste Babes Papanicolau. Alaturi de GSK, mai avem ca parteneri/sponsori atat in acest proiect cat si in toate celelalte, o serie de companii farmaceutice precum: Novartis, Sanofi Avensis, Astra Zeneca, Actavis, Roche, Lilly, Pfizer. Intamplator, GSK este unul dintre cei doi comercianti ai vaccinurilor anti HPV, insa parteneriatul dintre Fundatia Renasterea si GSK dateaza cu mult inaintea lansarii in Romania a acestor tipuri de vaccine”. Am citat din corespondența electronică purtată cu reprezentanții fundației, care deși nu ne-au putut răspunde la întrebări ne-au furnizat date extrem de interesante.  Că limba română a fost pe alocuri vaccinată, nici măcar nu mai are importanță. […]

Medicii de familie, agenți de marketing ai firmei GSK

În țară, campania de informare finanțată de cei doi producători, respectiv GSK și Merk se derulează exclusiv pe spesele statului român. Medicii de familie sunt convocați pe bază de tabel la Direcțiile de Sănătate Publică județene, unde primesc instructaje care vizează conținutul informațional ce trebuie diseminat în școli. Ore întregi medicii de familie își abandonează pacienții pentru a participa la aceste orgii informaționale care au un sigur subiect. Vaccinul anti HPV este prezentat ca soluția miraculoasă. Medicii sunt apoi instruiți în materiale ajutătoare cu caracter imperativ emanate de la așa zisul Centrul Național de Informare pentru Prevenirea Cancerului de Col Uterin, ÎN FAPT UN BANAL SITE! Care site le ordonă medicilor să ia parte la ședințele cu părinții pe care toate școlile le vor organiza în perioada 16septembrie-5 octombrie 2009. Culmea nesimțirii, medicii de familie și profesorii diriginți de la clasele IV-VII sunt obligați să organizeze un calendar al ședințelor cu părinții și să-l transmită la DSP-urile județene până la data de 15 septembrie. La ședințe se vor distribui părinților materiale informative pline de minciuni și exagerări care au ca scop propagarea unei stări de panică și inducerea ideii false că vaccinul este singura modalitate de a scăpa de cancerul care amenință 80% din populația feminină a țării! Materiale care fac de fapt campanie de publicitate pentru vaccinare sunt editate de Ministerul Sănătății și cel al Educației. Sunt prezente de asemenea siglele fundației Renașterea, care susține că nu are nicio implicare în proiect, și sigla acelui site pompos numit Centru Național. Nicăieri nu apare sigla producătorilor de vaccin și nicăieri nu se specifică faptul că această campanie ar fi finanțată de aceste două firme. Oricum ar da-o, cele două ministere sunt implicate într-o campanie de promovare a intereselor comerciale a două firme fapt interzis de lege. Iar populația este alarmată cu informații false sau neverificate despre o maladie pentru a accepta un leac discutabil și cu efecte dintre cele mai ciudate. Bomboana pe colivă este faptul că medii de familie primesc pentru deplasarea la aceste ședințe cu părinții o sumă de până la 50 de lei pentru decontarea transportului. În materialele distribuite lor prin ASP, medicii au găsit un formular de ordin de deplasare și un plic pe care este imprimată adresa unde deconturile trebuie să ajungă. Este vorba de o căsuță poștală închiriată de firma Momentum EMC SRL București, companie controlată de o firmăolandeză și administrată de celebrul Bogdan Enoiu. Oare cum va deconta Momentum EMC banii ce vor fi trimiși medicilor pe baza acestor ordine de deplasare, câtă vreme ei nu sunt angajații societății și, prin urmare, nu li se pot plăti deplasari? Vorbim de o sumă considerabilă dacă luăm în calcul faptul că în România există circa 11.000 de medici de familie pe care, măcar teoretic, Ministerul Sănătății îi va băga cu japca în această campanie. Iar când o astfel de finanțare se derulează sub sigla unor ministere, parcă ceva nu e în regulă. […]

Despre Gardasil:

Detalii despre evreica Madeleine Albright puteti citi la:

Adrian Streinu Cercel si fiica Anca Streinu Cercel

Tatal chiar e unul dintre cei mai harnici activisti pro vaccinare:

Si foarte importanta de vizionat:

Dumitru Lupuleasa, Președinte al Colegiului Farmaciștilor

Cum farmacistii au ajuns simpli vanzatori ai produselor Big Pharma, precum hypermarketurile pentru cei 10 giganti ce controleaza aproape intreaga hrana, e evident ca presedintele lor nu se opune vaccinarii, cu atat mai mult cu cat a fost ajutat cu sume colosale.

Pe site-ul http://health-observatory.ro/sponsorizari-farma mai gasim si alti medici in top:

Victoria Aramă

Iata ce spunea in Interviu. Curentul antivaccinare, susținut de persoane care nu au expertiză de pe Romania Libera:

Din păcate, în Romania există un puternic curent antivaccinare promovat uneori chiar cu ajutorul mass-media. Este de menționat că acest curent antivaccinare este susținut de persoane și organizații care nu au expertiză în domeniul bolilor infecțioase și în vaccinare și care nu își pot argumenta această poziție anti-vaccinare cu dovezi științifice.

Din păcate însă, populația este tentată să asculte aceste opinii emise de persoane fără pregătire medicală și fără expertiză în acest domeniu, ignorând sfaturile medicului de familie și ale medicului pediatru. Efectele acestei atitudini anti-vaccinare sunt deja vizibile, în sensul scăderii acoperirii vaccinale a copiilor în Programul Național de Vaccinare, inclusiv pentru vaccinurile obligatorii, ceea ce creează premisele reapariției unor infecții severe, dispărute de mult timp din țara noastră ca urmare a vaccinării: tetanosul, poliomielita, difteria, tusea convulsivă.

Menționez că în Franța s-a emis recent un ordin al Mi­nisterului Sănătății prin care se stipulează obligativitatea vaccinării copiilor cu vaccinurile din Programul Național de vaccinare, refuzul părinților în a vaccina copiii fiind pena­lizat cu sume de până la 30.000 de  euro.

Adriana Hristea 

Ea e cu “imunizarea anti-HPV”: Vaccinarea, urgență pentru sănătatea publică

Voichiţa Lazureanu

Cititi va rog si: Gripa „porcină” îşi face de cap prin Vest

Asta e ce-am descoperit la o cautare rapida. Studiati va rog si voi cele doua site-uri http://health-observatory.ro/sponsorizari-farma si http://datavizuri.blogspot.ro/2016/07/sponsorizari-medici-2015-partea-1.html si daca gasiti ceva deosebit, dati un semn, sa scriem, ca sa stie lumea.

Alte articole pe aceeași tema:

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

16 comentarii

 1. https://www.news.ro/social/medic-refuzul-parintilor-vaccina-copilul-motiv-medical-dovedit-acte-ii-aduce-fata-instantei-copilul-scos-scoala-timpul-unei-epidemii-protejat-1922401227002017081117176405

  Acum vor sa duca parintii in instanta, desi nu exista baza lega prin care se poate declara neglijenta medicala si nici nu poate fi demonstrata in cazul nevaccinarii dar la cat de corupta e justitia sigur s-ar mitui pe cine trebuie pentru a nu creea un precedent desi legal nu are sens.

  In articol medicul declara fara nici o retinere ca se bazeaza pe intimidare spunand „nu avem oamenii pregătiţi să ştie cum să acţioneze cu un părinte ezitant şi cu unul rezistent”.

  Cum adica parinte rezistent? nesimtirea medicilor spagari si a guvernantilor in slujba corporatilor nu cunoaste limite.

  Bazandu-se pe oblivativitatea educatiei incearca sa intimideze parintii la inscrierea copiluli la scoala, recomand parintilor responsabili inscrierea la scoli private care nu cer vaccinare sau inscrierea la o scoala online.

  Va rog retineti ca asa zisa lege a vaccinarii obligatorii incearca sa intimideze parintii prin amenzi sau amenitarea cu instanta sa isi dea acordul pentru vaccinarea copilului dar nicaieri in lege nu se specifica ca se poate trece peste parinte deoarece violeaza drepturile omului.

  In instanta din punct de vedere legal nu se poate demonstra neglijenta medicala in lipsa vaccinarii din nou asta este o intimidare stiind ca multi parinti ar putea fi speriati de o instanta judecatoareasca.

  Nu va lasati intimidati, incearca sa sa va constranga prin frica dar alegerea este a voastra si nu pot face nimic fara acordul vostru.

  Obligarea unui act medical este conform drepturilor omului genocid, crima impotriva umanitatii conform tribunalelor internationale care s-au pronuntant dupa al doilea razboi mondial si a tratatelor si conventilor semnate de statele lumii iar coruptii stiu asta.

  Cum putem lasa la mana unor corupti care permit firme precum hexipharma sa aiba de a face cu sanatatea sa decida „obligatoriu” ce vaccinuri sa injecteze in copii?

 2. Asa se procedeaza in toata lumea. Nu toti medicii vor sa salveze vieti. Unii vor doar sa castige cat mai multi bani indiferent daca atitudinea lor ucide, in loc sa salveze. Inclusiv legile oricarui stat din lume sunt dictate de corporatii. Ei ofera bani, vacante, tot felul de alte beneficii parlamentarilor sau guvernantilor, iar acestia implementeaza legile pe care le doresc corporatiile.

 3. „ARANJAMENTE” politice din culisele VACCINARII OBLIGATORI

  „Pare puţin straniu faptul că, până când doamna Madeleine Albright, fost secretar de stat al SUA, ne-a vizitat ţara şi a discutat cu Preşedintele ţării şi cu Primul Ministru despre iniţierea unei campanii de vaccinare cu Gardasil, nu se pomenea nimic despre incidenţa mare a cancerului de col uterin în România.”

  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=349443385487714&id=100012661667359&pnref=story

 4. Refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei

  http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1117312&title=legea-vaccinarii-obligatorii-reteaua-progresista-prin-vuvuzelele-ei-trece-la-amenintarea-directa-a-parintilor-refuzul-parintilor-de-a-vaccina-copilul-fara-un-motiv-medical-dovedit-cu-acte-ii-poate-aduce-in-fata-instantei-

  Arza-i-ar focul, pe toate cozile de topor si pe toti tradatorii acestui neam!

 5. Nu trebuie să avem încredere în „medicii” care impun vaccinuri!
  Să nu ne lăsăm spălați pe creier cu mercur, aluminiu, formaldehidă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.