X

Să învățăm de la evrei, căci o să ne prindă bine: Cum se luptă în New York împotriva MILIȚIEI BOLII care-i caută pe nevaccinații din cartierele evreiești

În această fotografie din 20 septembrie 2013, copiii și adulții traversează o stradă în fața unui autobuz școlar din Borough Park, un cartier din cartierul Brooklyn din New York, care găzduiește multe familii evreiești ultra-ortodoxe. Criticii au acuzat de ani de zile că nivelul rudimentar al învățământului secular la școlile private de tip yeshiva care deservesc comunitățile hasidice din New York sunt insuficiente în predarea științei, a geografiei și a matematicii la elevi. Acum, pentru prima dată, Departamentul de Educație al orașului investighează mai mult de trei duzini de școli pentru a se asigura că instruirea lor se ridică la cele mai înalte standarde. (AP Photo / Bebeto Matthews, Dosar)

Orașul New York trimite ”Detectivii de Boală” în cartierele evreiești în căutarea nevaccinaților – Avocații Pregătesc Procese

La o zi după ce primarul din New York, Bill de Blasio, a declarat stare de urgență din cauza focarelor de pojar din comunitățile evreiești din Brooklyn și a ordonat vaccinarea forțată a oricui nu este încă vaccinat cu vaccinul ROR (MMR), Washington Post raportează că Departamentul de Sănătate a trimis ”detectivi de boală” în comunitate, pentru a forța conformarea.

Miercuri, orașul a trimis între 15 și 20 ”detectivi de boală” în comunitate, unii cu interpreți idiș, la o zi după declarația primarului Bill de Blasio de a înlătura focarul, cu amendă de 1.000 de dolari și taxe contravenționale, pentru oricine din anumite zone, care refuză să fie imunizat.

Lucrătorii, purtând jachetele albastre ale Departamentului Sănătatii, au efectuat interviuri în casele persoanelor care ar fi putut fi expuse virusului periculos, extrem de contagios și au verificat dosarele de imunizare ale tuturor celor pe care i-ar fi putut contacta. Alții au verificat înregistrările pentru aceleași informații, la o clinică de sănătate finanțată federal, din inima comunității.

Există aproximativ 1800 de yeșiva – sau evrei ortodocși – nevaccinați, studenți cu scutiri religioase, în cele patru coduri poștale țintite de oraș, a spus purtătoarea de cuvânt Marcy Miranda. (Sursa.)

John Marshall, președinte al departamentului de medicină de urgență la Centrul Medical Maimonides, amenință să cheme poliția împotriva părinților care refuză să-și vaccineze copiii.

Marshall a spus că el i-a amenințat, că va chema poliția, pe părinții care refuzaseră să trimită un copil cu febră la spital într-o ambulanță, din cauza fricii că autoritățile ar afla că toți copiii lor nu au fost vaccinați.

Cei care sunt atât de vehement anti-vaccinare, nu știu cum să-i conving”, a spus Edward Chapnick, director al diviziei de boli infecțioase a spitalului Maimonides. (Sursa.)

Primarul și departamentul de sănătate susțin, prin declararea unei stări de urgență în ceea ce privește recentele focare de rujeolă, că au autoritatea legala de a suspenda anumite legi care protejeaza drepturile rezidenților din New York care refuza vaccinurile invocand credințele religioase, precum și [de a suspenda] legile privind confidențialitatea HIPAA, care i-ar împiedica să obțină dosarele medicale ale copiilor, pentru a vedea dacă au fost vaccinați sau nu.

Între timp, avocații spun că vor deschide până vineri un proces, care va contesta ordinul privind starea de urgență.

Avocatul Michael Sussman, care i-a reprezentat cu succes săptămâna trecută pe părinții din Rockland County, New York și a convins curtea supremă să răstoarne interdicția teritorială a copiilor nevaccinați, este unul dintre avocații care plănuiesc să deschidă procesul în orașul New York.
La fel ca și în cazul ordinului de urgență emis în Rockland County de către consilierul Ed Day, Sussman a declarat că ordinul de urgență al primarului de Blasio este ”o depășire a limitelor autorității”.

În procesul de succes al lui Sussman împotriva Rockland County, judecătorul de la Curtea Supremă din New York, Rolf Thorsen, a hotărât că cele 166 de cazuri citate de district, de la izbucnirea rujeolei începute în octombrie anul trecut, nu au ajuns la nivelul unei epidemii sau nu constituie un dezastru.

Nu au existat decese în Statele Unite datorită pojarului (rujeolei), decât un singur caz care a fost raportat în 2015 (o femeie adultă) și nici unul în ultimii zece ani anteriori.

Un alt avocat din New York, care a declarat că deschide un proces împotriva orașului, este avocatul Robert J. Krakow. Krakow reprezintă clienți care au fost vătămați de vaccinuri. El crede, de asemenea, că orașul și-a depășit puterile. (Sursa.)
Avocatul Krakow este unul dintre puținii avocați din Statele Unite, care reprezintă victime, care au fost vătămate sau au avut membri de familie uciși de vaccinuri, în fața Curții SUA pentru Vaccinuri. Companiile farmaceutice care fabrică vaccinuri nu pot fi acționate în justiție pentru daune în SUA – au imunitate legală din cauza Legii naționale privind vătămările vaccinale la copii, din 1986.

Vaccinul antirujeolic ROR (MMR) este unul dintre vaccinurile pentru care avocatul Krakow s-a judecat privind vătămările vaccinale. (Un caz aici.)

O altă firmă de avocatură, reprezentând victimele vaccinului la Curtea SUA pentru Vaccinuri, Maglio Christopher & Toale, a negociat anul trecut un acord de 101 milioane dolari, pentru un copil care a suferit de encefalopatie datorită vaccinului ROR (MMR). (Sursa.)

Mass-media “mainstream” corporatistă suprimă faptele despre vaccinul anti-rujeolic – nu investighează adevărul

Deși Curtea Supremă a Statului New York a decis deja împotriva rațiunii actuale de a declara o stare de urgență, în legătură cu o boală comună a copilariei de care nimeni nu moare, în încercarea de a eluda drepturile civile, mass-media principală sponsorizată corporatist continuă să publice narațiunea industriei farmaceutice, cu privire la focarul actual de rujeolă.

Povestea publicată ieri de Washington Post, de Lenny Bernstein, Lena H. Sun și Gabrielle Paluch este un exemplu perfect de relatare părtinitoare de acest tip.
După cum am raportat săptămâna trecută, în timpul ordinului de urgență din Rockland County și a interzicerii copiilor nevaccinați în locurile publice, districtul a raportat cazurile totale de pojar pe o perioadă de 6 luni, când de fapt un cetățean a sunat Departamentul de Sănătate și a aflat că în acel moment erau doar 5 cazuri active. Destul de puține cazuri pentru a apela la o stare de urgență. Vedeți și:

As Vaccinated Adults Continue to Spread Measles Many Question Real Reasons Behind N.Y. Ban on Unvaccinated Children in Jewish Communities (În timp ce adulții vaccinați continuă să împrăștie pojarul, mulți se întreabă [care sunt] motivele reale din spatele interdicției NY împotriva copiilor nevaccinați din comunitățile evreiești)

Niciuna din mass-media corporatistă nu pune această întrebare despre cartierele din Brooklyn. Ele citează doar cazurile totale de rujeola, începând cu luna octombrie a anului trecut (2018). Câte cazuri curente există de fapt, care să justifice o acțiune atât de drastică?

Aceste povestiri ”de știri” folosesc de asemenea tactici de a induce frică, pentru a încerca și a-i face pe cititori să creadă că rujeola este atât de periculoasă, încât persoanele care refuză vaccinul reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice.

În povestea Washington Post, de exemplu, se afirmă:

Pojarul, considerat eradicat din Statele Unite din 2000, nu este doar o febră cu o erupție cutanată. Poate provoca pneumonie, precum și encefalită, o inflamație a creierului care poate avea consecințe pe termen lung.

În ciuda faptului că au existat cazuri de rujeolă în fiecare an în SUA, înainte și după anul 2000, în ciuda faptului că CDC a declarat că a fost ”eradicată”, unde sunt cazurile de rujeolă care au cauzat astfel de leziuni grave?

După cum am menționat mai sus, un caz care a avut loc anul trecut la Curtea pentru Vaccinuri a fost pentru un copil care a suferit de ”encefalită, o inflamație a creierului”, cauzată de vaccinul împotriva rujeolei.

În cea mai mare parte, mass-media corporatistă nici măcar nu menționează ceva despre Curtea pentru Vaccinuri, sau că miliarde de dolari au fost acordate de guvernul SUA pentru vătămări și decese provocate de vaccinuri.

Encefalita, pneumonia și moartea chiar sunt enumerate ca efecte secundare în prospectul de la producător, al medicamentului:

S-au raportat encefalite cu corpi de incluziune rujeolici {44} (MIBE), pneumonii {45} și moarte ca și consecințe directe ale infecției cu virusul rujeolic răspândit de vaccinuri, la persoanele imunocompromise, vaccinate accidental cu vaccin care conține rujeola.

Celălalt aspect cheie al vaccinului ROR (MMR) pe care nimeni din mass-media corporatistă nu îl raportează sau investighează este dacă cei vaccinați recent cu vaccinul ROR (MMR) viu îi infectează și pe alții. Cazurile de rujeolă din aceste zone sunt cu virus ”sălbatic” sau din ”tulpina vaccinală” de rujeolă?

Un studiu din 2017, publicat în Jurnalul de Microbiologie Clinică, a arătat că, în timpul epidemiei de pojar de la Disneyland din 2015, s-a determinat că 73 din cele 194 cazuri de rujeolă au provenit de la vaccin:

În timpul focarului de pojar din California în 2015, un număr mare de cazuri suspecte au apărut la cei vaccinați recent. Din cele 194 de secvențe de virus rujeolic izolate în Statele Unite în 2015, 73 au fost identificate ca secvențe vaccinale (R. J. McNall, date nepublicate). (Sursa.)

Rebecca J. McNall, coautor al acestui studiu, este un oficial al CDC din Divizia de Boli Virale. Deci, CDC are datele care dovedesc că unele focare de rujeolă sunt, cel puțin parțial, cauzate de vaccin.

Deci, în timp ce mass-media corporatistă, finanțată în mare parte de industria farmaceutică, exagerează pericolele rujeolei în sprijinul eforturilor de a merge după cei care nu sunt vaccinați, suprimă evident sau nu investighează pericolele prezentate de vaccinul în sine și că vaccinul ar putea fi de fapt responsabil pentru focarele continue.

NOTĂ OrtodoxINFO

Așadar, ce invatam de la acei evreii?

Lecția 1

Nu se vaccineaza:

De ce mulți evrei ultraortodocși refuză vaccinarea?

Lecția 2

Lupta.

Și o întrebare de nota 10, la care încă nu știu sa răspund: Cum de sistemul ii sacaie pe evrei cu vaccinarea?

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
SănătateVaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Puterea exemplului este cea mai mare.
  Probabil prin asta vor sa arate ca este un lucru bun vaccinarea…si nu fac deosebire.
  Oricum nu sunt de crezut orice ar face ei (sistemul).
  Astia sunt in stare sa calce pe cadavre pt „idealurile” lor.

 2. Cum de sistemul ii sacaie pe acesti evrei traditionalisti cu vaccinarea? Cred ca raspunsul e simplu – daca ii infrange fix pe EI, atunci se va suprascrie codul de la Nuremberg si implicit toate reglementarile internationale derivate din acesta, cum ar fi de ex. conventia de la Oviedo.
  Apoi cu restul lumii nu vor mai avea prea mult de furca.

  1. Pe care din evrei îi sâcâie ? Pe Rokfeller,pe Soros,pe Kissinger,pe Epstein,etc ? Nuuu…îi sâcâie pe ăia mai amarati și tradiționaliști și credincioși. În mod sigur și la ei(la evrei) sunt oameni care văd alfel lucrurile adică antisistem.

   1. Exact, evreii ortodocsi, care sint Saraci si Refuza armata in Israel, sint tinta…ei citesc numai Biblia, refuza internetul si cartile care sint imorale, si prin puterea exemplului si a rugaciunii ii deranjeaza pe demonici

 3. Și o întrebare de nota 10, la care încă nu știu sa răspund: Cum de sistemul ii sacaie pe evrei cu vaccinarea?

  Raspunsul nu e atat de greu pe cat ai crede. Evreii trebuie si ei sa primeasca semnul fiarei. Ca sta scris, ca toti vor fi siliti.

  1. Care ar fi prima chestie comuna a vaccinurilor cu semnul fiarei?
  Ambele chestiuni au in comun actiunea asupra propriului trup la cererea autoritatilor.

  2. Ce altceva mai au ceva in comun vaccinurile cu semnul fiarei?
  Vaccinurile la fel ca in cazul semnului fiarei, nu se fac cu forta legat de masa. E nevoie de acordul persoanei.

  3. Exista consecinte ca urmare a refuzului vaccinarii obligatorii?
  Da, la fel cum va fi si in cazul semnului fiarei exista consecinte in caz de refuz. Adevarat ca nu la fel de mari, dar pentru majoritatea oamenilor, pierderea copiilor luati de stat este un iad pe pamant.

  4. Cui se adreseaza vaccinarea obligatorie?
  Tuturor locuitorilor de pe pamant la fel ca si semnul fiarei. Deci si evreilor. Momentan media bate toba pe copii, dar legea vaccinarii obligatorii ia in considerare si adultii.

  5. Cum se executa vaccinarea?
  Vaccinurile si semnul fiarei sunt introduse in corp la fel, cu o seringa.

  Vaccinarea obligatorie este un exercitiu psihologic facut pe toata populatia care pregateste ciparea.
  S-a spus ca vaccinarea sterilizeaza sau imbolnaveste. E adevarat, dar exista metode mult mai rapide si ascunse care sa sterilizeze populatia sau sa o reduca. Si ce e mai important nu este nevoie de acordul persoanei in cazul acestor metode (monsanto, chemtrails).
  Acordul persoanei si seringa pregatesc psihoogic mentalul colectiv pentru ultimul asalt.

 4. O alta intrebare la care sistemul trebuie sa-mi raspunda este: Daca al meu copil a facut aceste boli pe cale naturala, atunci de ce mai este obligat sa se vaccineze?
  Probatoriul pot sa-l fac cu martori.

  1. Ti-a raspuns mai sus Grigore.
   „Vaccinarea obligatorie este un exercitiu psihologic facut pe toata populatia care pregateste ciparea” si
   „Acordul persoanei si seringa pregatesc psihoogic mentalul colectiv pentru ultimul asalt”.

 5. @marcu

  Eu am inteles ce vrea sa spuna Grigore si este adevarat ce zice, numai ca eu nu vreau sa ma limitez la a lua act ca pentru un lucru dat, imbatabil. Adica mai pe romaneste spus eu am de gind sa dau statul in judecata, in cazul in care va fi introdusa vaccinarea obligatorie (sa dea Domnul sa nu fie), iar probatoriul sa-l fac cu martori, asta ca sa inteleaga romanul sa nu se culce pe urechea bleaga ca nu mai este nimic de facut.
  In cazul in care copii mei au facut acele boli, natural, inutilitatea vaccinarii este mai mult decit evidenta. Lupta trebuie dusa pina la capat.

  1. Doamne ajută, dragă Dante,

   mare atenție, acționarea în judecată presupune furnizarea „CNP”-ului! Iar acest lucru înseamnă lepădare! Deci trebuie căutate alte soluții.

   Doamne ajută!

   Cu drag

   Edy

 6. Doamne ajuta ! Ceace a raspuns fratele Grigore mai sus ,este foarte adevarat . Ei ,cei din ,,UMBRA ,, vor pregatire terenului si a omului ,pe termen lung – pe bataie lunga ,cum se mai zice . Daca ei fac pregatirea ,cu inteligenta ,de la aghiuta , nu este normal sa facem si noi pregatirea in fiecare Duminica cu Hristos ?. Eu cred ca , nu trebuie sa ne mai ocupam de cele pamantesti ,peste masura ,ci sa lucram launtric cat mai mult ,prin omorarea patimilor ,omul cel vechi ,asa cum spune SF. Paisie Aghioritul ,in cartile lui si sa castigam HARUL Lui Dumnezeu ,caci fara EL ,nu ne putem mantuii . El ne conduce se mantuire ,mult mai bine decat GPS/ul ,la destinatie . Tot Harul ,ne ajuta sa ne dezlipim ,de cele pamantesti si sa privim ,mult ,mai mult ,catre cele ceresti . Din spusele SF. P . Aghioritul . Si ar mai fi ceva de facut = toti traitorii in Biserica , sa se apropie unii de altii ,sa se cunoasca ,sa se ajute ,in tot ce pot in aceste vremuri de pe urma … Asa ne sfatuieste Sfantuletul Paisie . Ar trebuii sa ne adunam ,sa nu dormim ,avem totul la indemana sa comunicam … Fara spovedanie sincera si completa si hotararea omului sa nu mai pacatuiasca cu fapta ,nimeni nu va putea cunoaste Harul Lui Dumnezeu . Caci datorita mandriei ,nu pun capul jos sub epitrahilul preotului ,sa ma marturisesc .Si ce treaba are mandria din mine ,cu smerenia Lui Hristos ?! INDRAZNITI ! In aceasta viata scurta si cat mai este timp ,putin si bun . Cu Dumnezeul nostru Atotputernic Inainte si cu nadejde !.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.