X

Alegeri euro-parlamentare: misterul celor 700.00 de români

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a declarat, miercuri, în urma audierii preşedintelui Institutului Naţional de Statistică, că pe listele Autorităţii Electorale Permanente (AEP) sunt 700. 000 de persoane în plus faţă de datele INS, care constată o scădere a populaţiei cu 70.000 de persoane pe an, transmite Mediafax.

“Preşedintele INS a lămurit pentru mine un lucru care este elocvent. Populaţia României este într-un proces de scădere. Avem un spor negativ de circa 25% pe an. Asta înseamnă că populaţia României se împuţinează cu circa 70.000 de persoane pe an. Asta e ceea ce ne-a confirmat preşedintele INS. Eu am ridicat o problemă. Am verificat listele electorale de la referendum din 2012 şi am văzut acolo că sunt 18,2 milioane de cetăţeni cu drept de vot. Coroborând cu ceea ce ne spunea preşedintele INS, că populaţia INS scade cu 70.000 de persoane pe an, ar fi trebuit să scădem cu circa 500.000 în această perioadă. În 2019, văzând persoanele înscrise pe listele electorale, am constatat că numărul a crescut cu 700.000. În loc să ne împuţinăm cu 500.000 aşa cum spune INS, pe listele AEP constatăm că sunt 700.000 de persoane în plus”, a declarat, miercuri, Daniel Zamfir, preşedintele Comisiei Economice din Senat.

Senatorul ALDE a spus că doreşte ca la şedinţa viitoare a Comisiei Economice să invite reprezentanţii AEP şi ai Ministerului de Interne pentru a clarifica discrepanţa de date şi de ce nu sunt folosite informaţiile de la INS.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Când e vorba de adus emigranți afro-asiatici…ne împuținăm și trebuie forță de muncă…. când e vorba de alegeri și de locuri în parlament…ne înmulțim. Statisticile oficiale sunt falsificate…dar variabile ? Asta este chiar culmea! Dublul gânditul din ,,1984″.

  2. Sunt doua chestiuni distincte: populatia scade cu 70.000 pe an pentru ca oamenii mor, sau pentru ca pleaca din tara?

    Sporul natural face referire la diferenta dintre nasteri si decese la mia de locuitori.

    Articolul e putin incetosat.

    Ca alegerile sunt manevrate, asta e un lucru cunoscut: avem exemplul voturilor UDMR din zone fara maghiari, sau cu un numar nesemnificativ raportat la numarul de voturi.

    Sau, asa cum o sustin de vreo 10 ani, voturile anulate sunt trecute in contul cui trebuie, raportandu-se intotdeauna un procent de maxim 3%, chiar daca in unele situatii el a fost de 14%.

    Daca oamenii pleaca din tara, inseamna ca voteaza afara, dar asta nu inseamna ca scadem, caci ei tot cetateni romani cu drept de vot sunt. Nu stiu in ce masura voteaza afara, asta ramane un mister, unde iar e loc de manevre.

    Mai avem turismul electoral: adica poti vota si in alta localitate decat acolo unde ai domiciliul. Verificarile nu se efectueaza. Aceasta e o cheatiune special lasata de sistem, pentru a deveni o problema, ca oamenii sa accepte votul electronic. De aceea vin acum oameni politici si semnaleaza nereguli, pentru ca sa se ajunga la concluzia ca, fraude se fac, iar salvarea consta in votul electronic.

    Votul electronic = inca un pas spre pecete.

  3. Unii dintre cei care vor citi aceste rânduri se vor gândi că este o problematizare abstractă mai degrabă si plasată în domeniul filozofiei.

    Eu vreau să fac precizarea că problematizarea pe care o propun este de-a dreptul pragmatică și aplicabilă în lumea reală.

    Toți politicienii lumii, iar la noi cu precădere, împing în față necesitatea ca orice cetățean să aibe posibilitatea de a vota.

    Adică niciun cetățean să nu ajungă în situația de a rata votul.

    La prima vedere intenția este lăudabilă și corectă. Dar haideți să vedem ce se află în spatele ei.

    Scrie la carte că oamenii nu vor ajunge în mâinile diavolului decât atunci când ei își vor da acordul.

    Dacă veți auzi așa-ziși ortodocși care vă vor spune că veți fi înșelați cu nu știu ce cifre 666 inscripționate pe mînă fără voia voastră să nu-i credeți.

    Lepădarea se va face la cererea expresă și voluntară a persoanei respective și nu împotriva voinței ei.

    Asigurarea că fiecare cetățean trebuie să ajungă să voteze este o repetiție înaintea LEPĂDĂRII finale în fața antihristului.

    Deocamdată politicienii vor să se legitimeze permanent prin consultarea unei populații manevrate cu emisiuni tv și cu sondaje de opinie.

    Să vă dau un exemplu.

    În urmă cu un an, populația Marii Britanii vota in proporție covârșitoare ieșirea din Uniunea europeană.

    Această opțiune i-a făcut să turbeze pe liderii Uniunii Europene.

    Așa că au folosit toți banii din dotare ca să plătească media britanică să realizeze emisiuni, interviuri și știri care să îi convingă fie prin stimulente pozitive fie prin amenințări economice pe britanici să-și schimbe opinia.

    Ceea ce s-a și întâmplat.

    În momentul de față britanicii sunt speriați de faptul că anumite companii multinaționale ar putea părăsi Marea britanie în urma Brexitului.

    O minciună mai mare nici că se putea.

    Nicio companie multinațională de pe teritoriul Marii Britanii nu este atât de sinucigașă și dementă încât să părăsească o piață care duduie și să-și reteze un membru important al business ului.

    Cu toate acestea fraierii de britanici au pus botul la această ordinarie.

    Cifrele unui posibil referendum sunt schimbate total.

    Așadar liderii mondiali nu fac nicio mișcare fără acordul populației. Populație pe care ei o întorc cu cheița după cum își doresc.

    Așa se explică și așa se răspunde la întrebarea de ce mai au nevoie acești indivizi de acordul populației.

    Uite de asta.

    Se numesc exerciții de LEPĂDARE.

    Uitați-vă la Iohanis, USR, PNL, pro România și alte partide progresiste cu câtă râvnă vor să perfecționeze sistemul de votare astfel încât nicio persoană să nu rateze votul.

    Cu alte cuvinte băieții spun așa:

    “noi vă programăm să răspundeți iar voi veniți și votați așa cum v-am programat noi.”

    Prezentarea la vot este o opțiune. Neprezentarea la vot este de asemenea o opțiune.

    Vom da socoteală în fața lui Hristos pentru toate opțiunile voastră din viața.

    Duhovnicii noștri sunt concentrați foarte mult pe noțiunea de păcat.

    Nu veți auzi în momentul de față vreun duhovnic vorbind după despre alegerile făcute în viață.

    Nu mă refer la alegerile electorale.

    Mă refer la alegerile în care putem să facem ceva pentru un apropiat de-al nostru și nu am făcut-o.

    Mă refer la alegerile în care puteam să vorbim și am preferat să tăcem.

    Mă refer la alegerile în care puteam să spunem copiilor noștri niște cuvinte de educație sănătoasă și nu am făcut-o

    Și așa mai departe.

    Suntem victimele alegerilor noastre.

    1. Doamne ajuta @Valentin Radu,

      Permite-mi o paranteza si anume face o confuzie intre intelesuri, nu ca ai zice in totalitate gresit, ci zici bine insa se omite ceva ce nu cred ca ai sezizat. Exemplific mai jos.

      Desi idea de votora ca exerciutiu de lapadare ai punctat-o corecta , la urmatoarele randuri ai o eroare de interpretare:
      ” 1. Scrie la carte că oamenii nu vor ajunge în mâinile diavolului decât atunci când ei își vor da acordul.
      Oamenii pot sa isi dea acordol si daca nu constientizeaza deplin, adica daca sunt mintiti, Diavolul nu va zice , semneaza aici ca sa te omor ca eu sunt printul intunericului, sa fim seriosi, asta e treaba mintii si sufletului respectiv a candidatului sa isi exprime exercitiul mental si duhvnicesc in a discerne. Nu degeaba zicea sfantul Antonie cel mare in filocalie ca cea mai mare virtute este deosebirea duhurilor.

      2. Dacă veți auzi așa-ziși ortodocși care vă vor spune că veți fi înșelați cu nu știu ce cifre 666 inscripționate pe mînă fără voia voastră să nu-i credeți.

      Fara voie nu se va inscriptiona nimeni, insa cea ce se va inscriptiona sau introduce in tine desii este 66 nu-ti va spiune nimeni, ci te va mangaia frumos cu vantaje, si ala ca prostu adica inselat, prostit mai bine zis, nu obligat se va pecetluii cu 666 . Oare www-ul siteurilor nu inseamna in ebraica 666?, asa ca tu, noi fara sa fi cunoscut, ci prin inselare, prostiti fiind am primit a folosi 666.

      3.Lepădarea se va face la cererea expresă și voluntară a persoanei respective și nu împotriva voinței ei

      Am exemplificat la punctul 2 deja si devin redundant. Antihristul va venii ca impaciuitor si facator de bine, si nu va zice pentru ortodoxul adevarat .” Vezi ca eu am toata puterea draceasca si beneficiile care urmeaza sa vi le dau sunt pecetea necuratului” Ci tot prin prosteala. Ca altfel nu zicea Scriptura “Cine are intelepciune sa priceapa caci ….” Auzitai tu ? de ce iti trebuie intelepciune = sa nu pui botu “daia” . Da si va fi cu voia ta fara obligatie dar CEI MAI MULTI SE VOR INSEMNA DIN INSELARE, altii din frica STIIND, altii de nevoie STIIND DE ASEMENEA FRA INSELARE, indeferent din ce motiv, tot cu voie.

      A inselela, se traduce aici in topicul pecetii cu = a vicleni, a lua cu imbrobodeala, a ascunde sensul, a prosti, a da vrajeala, a duce cu zaharelu` nu cu a obliga.

      Mantuire

  4. În generația următoare va exista o metodă farmacologică de a face pe oameni să-și iubească sclavia, și să producă o dictatură fără lacrimi, ca să spunem așa … Crearea unui fel de lagăr de concentrare fără durere pentru întreaga societate, astfel încât oamenilor să li se ia libertatea, lucru care mai degrabă îi va bucura, pentru că prin propagandă și prin spălarea creierului, sau prin spălarea creierului amplificată de metode farmacologice, ei vor fi împiedicați de a mai avea orice dorință de a se revolta. Aceasta pare a fi ultima revoluție. Aldous Huxley, Bekerley, CA. – 20 martie 1962

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button