X

Un membru CNA reclamă fraudă la alegerile europarlamentare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Membru al CNA, Radu Herjeu, prezintă, pe pagina personală de Facebook, procesul verbal al unei secții de votare de la Bruxelles.  Conform documentului, în secția respectivă au fost 1673 de alegători care s-au prezentat la urne, iar la final au fost contorizate 5234 de voturi.

Mesajul postat pe pagina sa de socializare:

„La oameni noi, aritmetică nouă, nu? Au intrat în secția asta din Bruxelles 1673 de români care au ștampilat 5341 de buletine de vot pentru alegerile europarlamentare! ? Baconschi, urmașii tăi îți fac cinste! – poza de la Ionut Apahideanu“.

https://www.facebook.com/raduherjeu/posts/10212245233079811

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. De 30 de ani se tot fraudează alegeri în Romania pentru că ,vorba lui Stalin ,conteaza cine numara voturile .

  2. De la Kodruta Covesi am aflat ca ce-i sub 5% nu se pune. Si eu cred ca frauda sub forma asta a fost mai mica de 5% asa ca nu vad care-i problema.

    Dar la modul serios acum. Ce-i asa de greu sa ia amaratii aia de saci cu voturi si sa mai numere inca o data bob cu bob si sa refaca procesele verbale?

    Apoi nici sa introduca in sistem 1,5 milioane de nume si cnp-uri de pe listele speciale nu-i asa o mare scofala. Cu siguranta s-ar mai descoperi si aici niste … suprapuneri.

    Sigur ca si o verificare a celor de pe listele speciale n-ar fi atat de grea. Avem totusi o baza de fotografii biometrice la sistemul de evidenta a populatiei. Ar fi asa de greu sa gasim identitatile care se suprapun pe baza de fotografie? Nu cred. Mai c-as zice ca n-ar fi mare minune sa aflam ca o parte dintre cetatenii respectivi nu exista sau au in fapt alte identitati.

    Ar fi nevoie de putina vointa politica dar daca si asta lipseste ma vad iarasi in situatia cetateanului turmentat si ajung sa ma intreb … eu cu cine votez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button