X

Un „român” a fost numit șef peste masoneria mondială, adică șef peste slugi ale diavolului

România va prelua președinția Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian prin Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33°, care va fi pentru cinci ani, din 2020, Președintele Conferinței Mondiale.

În perioada 31 mai – 2 iunie, o delegație a Supremului Consiliu al Ritului Scoțian Antic și Acceptat din România a participat la Roma la Sesiunea Națională a Ritului Scoțian din Italia. Cu această ocazie, Supremul Consiliu italian a acordat titlul și medalia de Membru de Onoare, cea mai înaltă distincţie ce se poate acorda unui străin, conducătorilor Ritului din trei țări: Statele Unite, Israel și România.

“Succesul internațional este categoric al României. Acasă creștem moștenirea trecutului masonic, atât de întrepătruns cu cel al devenirii națiunii noastre, până când vom ajunge noi înşine înaintaşii cu care să se legitimeze cei ce ne vor urma. Ne așteaptă noi răspunderi și încercări, de data asta la nivel mondial. Știm de unde venim și, încrezători în destinul Ţării noastre, mergem înainte!”, a declarat Stelian Nistor.

În țara noastră, Ritul este condus de către Suveranul Mare Comandor Stelian Nistor, 33, care urmează să preia, în numele României, postul de președinte al Conferinței Mondiale a Ritului Scoțian, începând din 23 mai 2020 și până în 2025.

Ritul scoțian administrează gradele de la 4 la 33 si Ultimul din Francmasonerie. Este prezent în România neîntrerupt din 1881. În anii regimului comunist, Ritul a funcționat în exil.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Stelian Nistor este parte a unuia dintre cele mai importante proiecte de marketing politic online românești acoperind clienți din întreaga lume, cu birouri în Washington, Rio de Janeiro, San Salvador, Manila, Tokyo, Accra (Ghana).
  https://ro.wikipedia.org/wiki/Stelian_Nistor
  Acest proiect de marketing politic se cheama Majoritas si se ocupa cu promovarea politicienilor pe retelele de socializare, cum a fost si in cazul succesului fantastic al lui Iohannis.
  „SaaS and Assisted Political Technology to help you make a difference in your administration and political campaigns.”
  https://majoritas.com/

 2. In noiembrie 2018, 5 statui ale lui Satan au fost asezate in 5 locuri din Bucuresti reprezintand varfurile unei pentagrame rasturnate pe harta
  https://www.piticigratis.com/2018/11/crestini-suntem-atacati-satanistii-au-umplut-bucurestiul-de-statui-de-ale-lui-baphomet/

  Firea s-a facut ca nu baga de seama, dar a inceput sa mearga pe la doctori, mai cu o operatie, mai cu o sarma gasita in colon…
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/foto-gabriela-firea-a-facut-publice-fotografii-cu-sarma-care-i-a-fost-gasita-in-colon-1130470

  1. Banescu zice ca cele 5 statui ale lui Satan reprezinta Capra cu trei iezi!
   Purtătorul de cuvânt al BOR, despre campania „Trăiască Capra Vecinului!”: „Niciuna dintre statui nu poate fi considerată idol satanist”
   Vasile Bănescu: Din această perspectivă, inițiatorii campaniei își vor asuma, desigur, tot cu umor, posibila contrariere a celor care au uitat, din păcate, ilustrarea savuroasă a poveștii „Capra cu trei iezi”, și care se lasă prea ușor dominați de ispita identificării cu orice preț a unor simboluri amenințătoare, precum și de aceea a unor interpretări pseudo-teologice ale acestora.
   https://pressone.ro/purtatorul-de-cuvant-al-bor-despre-campania-traiasca-capra-vecinului-niciuna-dintre-statui-nu-poate-fi-considerata-idol-satanist/

   Banescu o fi inteles ca sunt 5 statui dispuse intr-o pentagrama si nu 1 capra cu 3 iezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.