X

FALSA SALVARE. În 2019 Masoneria din România va organiza în marile centre universitare conferințe și dezbateri cu tema “Viitorul României”

Ca și cum nu a avut până acum nicio contribuție la distrugerea țărișoarei acesteia, păpușarul iese din umbră și pozează în ,,salvator,,. Conferințele și dezbaterile organizate în marile centre universitare au menirea de a confisca din brațele intelectualității românești eventualele planuri și mișcări naționaliste de salvare a țării, precum și deturnarea lor într-o direcție prestabilită. Se teme oare masoneria de o nouă Mișcare Legionară?

Iată ce putem citi:

Masoneria română iese la lumină. Marea Lojă Națională din România (MLNR) la lansat seria de dezbateri “Viitorul României”, pe teme importante și de actualitate pentru societatea românească, aducând la aceeași masă lideri politici, formatori de opinie și analiști. Primul astfel de eveniment a avut loc săptămâna aceasta, fiind dedicată importanței preluării de către România a Președinției Consiliului UE. Următorul eveniment va avea loc peste două luni.

Pentru a facilita clarificarea unor aspecte privind probleme majore care preocupă România de azi, MLNR organizează o serie de conferinte si dezbateri, într-un larg cadru larg. Sute de persoane au participat la primul astfel de eveniment.

Deși în general, până acum, organizația a fost percepută drept una discretă, anul acesta, Masoneria din România condusă de prof. univ. doctor Radu Bălănescu, și-a propus să se lase văzută și își asumă rolul de parte activă a societății și moderator al actului civic. Pe lângă importanța preluării de către România a Președinției Consiliului UE, alte teme asumate sunt: promovarea capitalului și business-ului autohton, exodul de inteligență, locul și rolul elitelor în conducerea statelor democratice, Intelligence-ul în societatea modernă sau importanța învățământului dual profesional în dezvoltarea României moderne.

Recenta preluare de către România a președinției rotative a Consiliului Europei a fost analizată, în fața celor 700 de invitați ai MLNR, de către fostul premier Adrian Năstase, europarlamentatul Ramona Mănescu, fostul consilier presidential Iulian Fota și sociologul Mirel Palada, arată Psnews.ro.

„Voi vorbi despre ceea ce cunosc mai bine și anume drumul parcurs până la integrarea în UE și să vă spun câteva dintre lucrurile care s-au petrecut și pe care poate că nu le știți foarte bine. La un moment dat, obsesia noastră, pe care unii au numit-o drumul spre Vest, s-a transformat într-o aspirație națională”, a afirmat Adrian Năstase, după ce liderul Masoneriei, Marele Maestru Radu Bălănescu, punctase faptul că este necesară o delimitare de sfera politică și de îndreptatea atenției către oameni, care au nevoie de clarificări în privința temelor de interes ale anului 2019, mai arată sursa citată.

Fostul premier și ministru de Extrerne a explicat faptul că efortul României de a fi membră a comunității europene a început încă din anii *80, când au fost semnate primele trei acorduri de cooperare cu Comunitatea Economică Europeană. Între 2001-2004 au urmat mii de legi adoptate în Parlament, pentru ratificarea miilor de standarde europene.

„Ne puneam în acord cu „ora” Europei”, explică Adrian Năstase.

Tot despre România, în relația cu Uniunea Europeană, a vorbit și eurodeputata Ramona Mănescu.

”Ne putem creste prestigiul. Ne putem poziționa de picior de egalitate cu statele membre UE, putem exporta securitate în UE”, a susținut aceasta.

Fostul consilier presidential Iulian Fota a punctat:

„Trebuie sa le spunem românilor că aderarea la UE e construită pe sacrificii. Ne-au murit militarii degeaba în teatrele de operațiuni? UE ne vrea! Trebuie să le spunem asta oamenilor. Dacă nu ne voiau, nu mai venea Papa în România. Președinția Consiliului Europei e o oportunitate. Așa, le vom arăta că am meritat să fim primiți în UE, că suntem o țară europeană”, conform Psnews.ro.

Ultimul vorbitor, sociologul Mirel Palada și-a con centrat prezentarea pe fenomenul „fake-news”, și a dezbătut această temă împreună cu jurnaliștii Florian Bichir și Horia Alexandrescu.

Seria de conferințe și dezbateri găzduite de MNLR și moderate de jurnalistul Dan Cărbunaru va continua pe toată durata anului 2019, în marile centre universitare din țară. Următoarea întâlnire va avea loc ăn luna martie. (Sursa foto: Psnews.ro)

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Masonerie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

11 comentarii

 1. Incepe sa le tremure chilotii, UE sta pe gheata subtire pt politica satanista, si masonii ne zic ca UE ne vrea de aia vine papa „de parca noi am vrea sa vina aceasta satana” trebuie sa ne ferim de aceste filantropii ale lor incepand cu d puric.

 2. Nici o referire la actualele frecușuri dintre coaliția de guvernare și Parlamentul, Consiliul și Comisia Europene. Poate, doar, vreo referire aluzivă în discursuri pe care vedem că nu ați mai prins-o în articol și, aceasta, pentru că, după toate probabilitățile, nici nu ar fi fost de vreun interes, de vreme ce tot așa cum vrea MLNR vor ieși, până la urmă, jocurile, „nu’ așa”? Și să mai zică cineva că mândria nu este cel mai dezgustător dintre toate păcatele… Și, mai remarcăm, cât de înfloritoare este perspectiva europeană a integrării corecte politic… Flori și trandafiri, ce mai!

 3. In ulrimii 30 de ani, masoneria si stapanii ei au tot condus Romania…
  Si stiu ei bine in ce directie.
  In justitie 85% din judecatori sunt masoni.

  Pare mai mult o campanie de recrutare a cat mai multi tineri…

 4. Puscariasul nastase nu s-a invatzat minte, publica un morman de carti scrise in penitenciarul Saint Laurent du Maroni si le lanseaza , unde credeti, in templul culturii, unde l-a intalnit pe Malin Bot, un jurnalist adevarat, care nu umbla cu eufemisme, ci spune lucrurilor pe nume. Jurnalistii adevarati sunt ochii si urechile natiunii, iar Malin Bot i-a scos leprei nastase cultura din cap !Daca alde nastase participa la adunari de genul asta, intelegem ce fel de „oameni” sunt participantzii la aceste soboare …

 5. Spalare pe creier! Vizita papei este privita ca un premiu al UE!!! Papa e privit ca o autoritate suprema si asa TREBUIE să ni-l impună si nouă!

 6. Draga redactie. Felicitari pentru structura articolului. Dar, dincolo de acesta, simt mereu cand citesc ortdoxinfo of doză constantă de dispretuire fata de calitatea de a fi mason. Exista multa, multa prejudecata titlu si in rezumat. As putea sa explic, dar nu stiu daca e oportun. Personal, sunt mason. Sunt si crestin. Nu inteleg unde gresesc. Am intrebat si nu am primit raspuns. Sigur, nu este o rubrica de confesiuni. Dar, stiu cu siguranta ca a fi mason nu inseamna sa fii ticalos, satanic, avar, mincinos…. Citesc in continuare OrtodoxInfo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.