X

Incultura #rezist: MALIN BOT arătând degetul STATUII LUI “STALIN” de la Chișinău. Doar ca “Stalin” era… Maxim Gorki

de null

I-am arătat degetul lui Stalin, la Chișinău.Pentru că eu știu că am un public educat și inteligent nu m-am mai lungit…

Gepostet von Malin Bot, pagina publică am Samstag, 24. März 2018

 

Atat poate el. Pentru el, in Chisinau, oricine e cu mustata si are statuie, se cheama ca e Stalin…

Cititi va rugam si:

Paul Hitter: „Nu mai rezist”

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Basarabia
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

 1. Toate site-urile cu trafic au si o gluma a zilei. Bancurile nu mi se par potrivite aici insa o semnalare simpatica a alunecarilor din lumea in care traim in genul celei de mai sus cred ca ar prinde. S-ar putea intitula generic „Haz de necaz” si ar atrage atentia intr-un mod plastic asupra deviatiilor ce apar in spatiul public. Clienti sunt cu duiumul.

 2. Poate ca are si el o misiune, saracul!
  „Publicul lui educat si intelligent” va intelege;
  – ca cei de peste Prut sunt comunisti pana-n maduva oaselor si nu vor accepta niciodata unirea cu noi, un popor emancipat, european, care vrem „o tara ca afara”
  – ca nu are rost sa ne complicam cu ideea asta de unire, noi credem in valorile europene, cu niste rusofoni nu poti sta la masa…
  – unirea nu se va realiza (decat daca e in planul distrugator al elitelor! -zic eu), noi am vrut, insa ei inca-l viseaza pe tatuca stalin!!!
  Sau poate e fara misiune (glumesc!) si doar atat il duce capul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.