X

Incultura #rezist: MALIN BOT arătând degetul STATUII LUI “STALIN” de la Chișinău. Doar ca “Stalin” era… Maxim Gorki

I-am arătat degetul lui Stalin, la Chișinău.Pentru că eu știu că am un public educat și inteligent nu m-am mai lungit…

Gepostet von Malin Bot, pagina publică am Samstag, 24. März 2018

 

Atat poate el. Pentru el, in Chisinau, oricine e cu mustata si are statuie, se cheama ca e Stalin…

Cititi va rugam si:

Paul Hitter: „Nu mai rezist”

Categorii
Basarabia
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Toate site-urile cu trafic au si o gluma a zilei. Bancurile nu mi se par potrivite aici insa o semnalare simpatica a alunecarilor din lumea in care traim in genul celei de mai sus cred ca ar prinde. S-ar putea intitula generic „Haz de necaz” si ar atrage atentia intr-un mod plastic asupra deviatiilor ce apar in spatiul public. Clienti sunt cu duiumul.

 2. Poate ca are si el o misiune, saracul!
  „Publicul lui educat si intelligent” va intelege;
  – ca cei de peste Prut sunt comunisti pana-n maduva oaselor si nu vor accepta niciodata unirea cu noi, un popor emancipat, european, care vrem „o tara ca afara”
  – ca nu are rost sa ne complicam cu ideea asta de unire, noi credem in valorile europene, cu niste rusofoni nu poti sta la masa…
  – unirea nu se va realiza (decat daca e in planul distrugator al elitelor! -zic eu), noi am vrut, insa ei inca-l viseaza pe tatuca stalin!!!
  Sau poate e fara misiune (glumesc!) si doar atat il duce capul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!