X

Ceva pute rău: INTERZICEREA TUTUNULUI și LEGALIZAREA MARIJUANEI

Foto: https://www. vice.com/ro/article/wn9pjn/cum-s-ar-schimba-romania-daca-ar-fi-legala-marijuana

Dupa cum probabil ca deja stiti, Beverly Hills a devenit primul oraș din lume care interzice fumatul și orice formă de comerț cu țigări. Asta dupa ce in California, deja din 14 noiembrie 2013, fumatul a fost interzis în toate unitățile rezidențiale duplex și în cele pentru mai multe familii care impart un perete comun:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

California: FUMATUL INTERZIS IN PROPRIA CASA. Totusi, de ce?

Si nu se intampla doar in SUA. De exemplu, inca din 2010 exista un proiect UE pentru 2011:

FUMATUL INTERZIS in spatii publice, transporturi, locul de munca

O astfel de lege, dar oleaca mai blanda, e si in Romania incepand cu 2016, iar ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, considera ca exemplifica cel mai bine procesul democratic din Romania si sustinea ca aceasta lege va duce la o Romanie mai sanatoasa si mai prospera.

La prima vedere pare de bine, dar daca analizam chestiunea, vom constata insa ca ceva pute. Si pute rau.

Nu traim intr-o societate in care oamenii sistemului sa nu mai poata dormi noaptea de grija sanatatii sufletesti si trupesti a populatiei. Din contra, traim intr-o societate ce legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu, homosexualitatea, nebunia celui de al treilea gen, cea mai oribila crima – avortul pana la nastere, chemtrails (aluminiu – boli neurodegenerative), vaccinarea obligatorie, organismele modificate genetic, erbicidele, etc. Deci, despre ce vorbim? Despre un sistem distrugator malefic ce are pe agenda de lucru reducerea populatiei:

Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim 500 milioane de locuitori pe Pamant si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Iar acest sistem s-a trezit ca vrea interzicerea fumatului, motivand grija pentru sanatatea populatiei. Ei bine, asta eu n-o inghit. Ce-i mana insa in aceasta lupta pe oamenii sistemului?

De exemplu, ieri, deputatul USR Emanuel Ungureanu a propus o inasprire a legii anti tututn. Insa cand zicem USR, zicem George Soros, iar pe agenda de lucru a mega evreului se afla si … marijuana:

Si, intr-adevar, si pe agenda de lucru a USR-istului Emanuel Ungureanu se afla legalizarea consumului de canabis. Si, evident, nu vrea canepa pentru a face sfoara.

Asadar, despre asta e vorba: pe masura ce se interzice tutunul, se legalizeaza marijuana.

Dar de ce oare au ales papusarii sa inlocuiasca tutunul cu marijuana? Doar ca sa revina la cele vechi? Sa ne amintim, de exemplu, de Razboiul Opiului. Poate in secundar, cred insa ca motivul principal este faptul ca marijuana deschide mintea spre draci, adica cei ce o consuma au mintea cu mult mai deschisa spre cele ale lui antihrist:

LEGALIZAREA MARIJUANEI și LIBERTATEA

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

35 comentarii

  1. da, si eu cred la fel. Vor sa interzica tutunul si astfel oamenii sa treaca la marijuana. De ex. studentii la o petrecere, oamenii la discoteca, zile de nastere etc vor vrea sa fumeze si, surpriza, vor gasi doar marijuana disponibila si legala.

    Eu personal fumez tigari electronice, si acestea au suferit multe, le-au marit pretul de multe ori si cele cu nictonina -lichidele- sunt din ce in ce mai rare.

  2. Cam asta spune si acest articol: cannabisul inlocuieste tutunul
    Thirty US states have already legalised medical cannabis, while nine allow recreational use and Donald Trump has signalled that he supports decriminalisation at a federal level. Cannabis could soon become a normal part of daily life across the anglophone world, just like alcohol or coffee, displacing cigarettes, which are becoming socially unacceptable.
    https://www.ft.com/content/f9d61f58-d78c-11e8-ab8e-6be0dcf18713

  3. Vă amintiți de a doua copertă “The Economist 2019?” E totul sub control iluminat.
    Este vorba de cânepă modificată genetic, care poată să facă foarte rău. De aia o și legalizează.
    Și pentru că e vorba de canabis, acesta este singura substanță pe care NU o foloseau în programele de control mental MK Ultra. De ce? Pentru că nu le permitea să controleze mințile subiecților. Dacă vi se pare că nu e adevărat, informați-vă singuri.

  4. Marijuana a fost folosita cu succes in Africa coloniala pentru ca sclavii sa fie mai linistiti si sa munceasca mai mult.
    “Timp de secole, colonistii europeni i-au platit pe muncitori cu droguri in loc de produse, hrana sau bani!” – The African Roots of Marijuana, de Chris S. Duvall
    In 1652, olandezii de la Capul Bunei Sperante (sic!) ii plateau pe muncitorii africani cu droguri. La inceput le-au dat tutun si alcool, dar cannabisul a avut un succes fulminant si in 1713 totii olandezii aveau plantatii de cannabis cu care ii plateau pe hotentoti.
    https://books.google.ro/books?id=QRSXDwAAQBAJ&pg=PT131&lpg=PT131&dq=cannabis+slave+dutch+africa&source=bl&ots=oR6fZ_RLq_&sig=ACfU3U2zg1woHVsb1d4a4GYdnqXLqaOxdw&hl=ro&sa=X&ved=2ahUKEwigjcu2mdfiAhVBlosKHSwsBkgQ6AEwC3oECAkQAQ#v=onepage&q=cannabis%20slave%20dutch%20africa&f=false

  5. Sorina Pintea: ‘Până la sfârşitul anului vreau să putem introduce utilizarea cannabisului în scop medicinal’
    https://www.stiripesurse.ro/sorina-pintea-anun-a-primul-medicament-cu-cannabis-pana-la-sfarsitul-anului-vreau-sa-putem-introdu_1349894.html

    Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a spus că se discută despre legalizarea canabisului în România, în scopuri medicinale, în condițiile în care mai multe țări europene au făcut acest lucru.
    https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/se-pregateste-legalizarea-canabisului-anuntul-lui-eugen-teodorovici-1100912

    Tradatorii astia trebuie dati jos de urgenta!

    1. Nu știu care dintre link-urile postate de tine aparțin unor știri false, și care unor știri adevărate. Va fi din ce în ce mai greu să discernem între adevăr și minciună în mass-media oficială controlată sută la mie, dar și în cea așa-zis de opoziție.
      A real challenge.

      1. Nu trebuie sa crezi pe nimeni, este suficient sa te informezi, sunt zeci de studii medicale si sute de articole care pot fi consultate pe internet. Iar daca observi ca acestea dezvaluie efecte negative ale cannabisului, este normal sa te intrebi de ce este legalizat acest drog?
        Iata cateva concluzii ale unui articol publicat acum 9 zile
        6 Shocking Ways Weed Can Affect Your Brain
        1. It Can Impair Your Memory
        2. It Can Interrupt Your Brain’s Reward System
        3. It Can Impair Your Ability To Regulate Emotions
        4. It Can Increase Your Risk Of Psychosis
        5. It Can Worsen Your Ability To Learn
        6. It Increases Neural Noise
        https://www.bustle.com/p/6-shocking-ways-weed-can-affect-your-brain-9685380

        1. Entertainment, beauty, fashion, life style, tech food și cannabis. Cam asta oferă site-ul pe care-l citezi. Tare, nu-i așa! De ce crezi tu că au pus ei în mâna omului vitruvian al lui da Vinci canabisul plus ceva ADN, pe coperta The Economist? De florile mărului, de beauty și de entertainment? Așa pot și eu să pun o listă lungă de linkuri care prezintă problema din cu totul altă perspectivă. Ar trebui să începi cu de ce și cum a fost canabisul interzis în SUA, și de acolo povestea se schimbă. Intrăm într-o “deep rabbit hole”.

          1. Ce salariu primeste un troll care nu este capabil sa inteleaga ce citeste, sa gandeasca si stie doar sa devieze de la subiect si sa aduca argumente imbecile?

        2. @ortodox
          Iată că trăim vremurile din urmă, în care cineva care se autointitulează ortodox, aduce într-o ultimă sforțare următoarele argumente imbatabile (a se citi insulte), într-o discuție cu o persoană pe care nu o cunoaște, și cu care nu e de acord: ești plătit, ești troll, nu ești capabil să înțelegi ce citești, deviezi de la subiect, și aduci argumente imbecile.
          Frățioare, atâta poți. Ești perfect adaptat vremurilor pe care le trăim. N-o să suferi prea mult. Sănătate!

      2. @ R

        Cauta Adevarul cu sinceritate si-l vei gasi.

        Daca lasi interesele personale sa-ti influenteze cautarile, va fi mai greu. Te vei afla in permanenta in starea de conflict de interes.

        In articol ti se spune la un moment dat ca, consumul de canabis deschide punti spre draci. Daca esti un adept al canabisului, vei lua in deradere afirmatia precedenta. Mai mult, vei aduce ca argument in pledoaria ta, acele documentare de pe net, in care se explica cat de bun e canabisul pentru sanatate. Asta e conflictul de interes de care vorbeam inainte.

        In plus, conflictul de interes mai are un prieten de care e insotit: disonanta cognitiva. Ea se manifesta atunci cand ti se demonsreaza ca e nociv canabisul, in sinea ta realizezi acest lucru, dar nu prea vrei sa afli mai multe in acest sens.

        1. @ Cosmin
          Aici m-ai nimerit. Caut Adevărul cu sinceritate, și Dumnezeu m-a ajutat mult în sensul ăsta, pentru sinceritatea căutării mele.
          Interesul meu personal este să mă mânuiesc, dacă vorbești de interese.
          Când un subiect mi se pare interesant, îl studiez, și asta însemnă că mă informez cât mai mult în legătură cu el, chiar luni de zile în măsura timpului pe care-l am. Despre subiectul cânepă citesc și urmăresc documentare și puncte de vedere pro și contra de un an. Așa că pot să-ți spun cu certitudine că este un subiect foarte complex, și că nu poate fi redus la două fraze așa cum ai făcut tu. Documentează-te și tu cu sinceritate timp un an de zile despre acest subiect, dacă dorești, și apoi mai vorbim despre disonanța cognitivă.
          catalin_b a făcut mai jos o scurtă trecere în revistă a unor aspecte ale acestei probleme. În realitate ele sunt mult mai multe.
          În treacăt fie spus, nu m-a preocupat doar acest subiect, și pentru orice subiect controversat mă informez, tocmai pentru a ajunge la o consonanţă cognitivă.

  6. Marijuana provoacă mai multe leziuni cerebrale decât alcoolul
    https://semneletimpului.ro/sanatate/droguri/marijuana-provoaca-mai-multe-leziuni-cerebrale-decat-alcoolul.html
    Multe persoane consumă marijuana în locul altor droguri pentru că le permite să simtă că elimină stresul din viaţa de zi cu zi. Consumul de marijuana afectează creierul, în special părţile care controlează memoria, concentrarea, coordonarea, judecata şi percepţia timpului.
    https://www.csid.ro/health/sanatate/marijuana-efecte-si-riscuri-la-care-te-expui-in-urma-consumului-17751572
    MARIJUANA, Efecte: insomnie, dificultăţi în menţinerea noţiunii timpului, memorie redusă pe termen scurt sau imparţială; reducerea capacităţii de realizare a acţiunilor care cer concentrare şi coordonare, precum şofatul, creşterea ritmului inimii, pericole cardiace potenţiale pentru cei predispuşi la boli de inimă, uscăciune a gurii ţi a gâtului, scăderea inhibiţiilor sociale, paranoia, halucinaţii, memorie pe termen scurt redusă, capacitate de înţelegere redusă, motivaţie şi cunoaştere modificate, îngreunând acumularea de noi informaţii, paranoia, dependenţă psihologică; deficienţe de învăţare şi memorie, percepţie şi dificultăţi de raţionare, vorbire, ascultare efectivă, gândire, asimilare a cunoştintelor şi rezolvare a problemelor; nelinişte intensă şi accese de panică. Efectele pe termen lung: creşterea riscului de cancer, scăderea nivelului de testosteron şi de spermatozoizi la bărbaţi, creşterea nivelului de testosteron la femei şi a riscului de infertilitate
    https://www.antena3.ro/actualitate/sclavii-iluziilor-totul-despre-droguri-de-la-marijuana-la-heroina-foto-49173.html
    Ce li se intampla barbatilor care fumeaza marijuana – ar putea avea nevoie de sutien
    ingredientul activ din canabis “poate duce la o scadere a nivelului de testosteron, reducerea testiculelor si anormalitati in forma si functia spermei”.
    http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/stiri-sanatate/ce-li-se-intampla-barbatilor-care-fumeaza-marijuana-ar-putea-avea-nevoie-de-sutien-1271548
    Cannabis use, anxiety, and depression are common among gay, bisexual
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/30665075

  7. Cei care aveți tendința să criticați neîndurător cannabis-ul greșiți într-o oarecare măsură prin aceea că nu vreți să luați în considerare, pe de o parte, efectele benefice de o valoare inestimabilă ale cannabis-ului asupra sănătății (efecte pe care sunt dispuși oricând să le mărturisească cei vindecați de cancer, epilepsie și alte boli grave și pe care chiar le mărturisesc în diverse alte materiale decât cele de mai sus citate în defavoarea cannabis-ului), pe de altă parte studiile științifice moderne care arată că există o curbă sub formă de clopot a beneficiilor pentru sănătate în funcție de cantitatea de cannabis consumată, savanții care au dedus existența acestei curbe (PhD Dustin Sulak) pledând pentru un consum rațional crescut progresiv, pornind de la cantități mici, până la atingerea punctului de maxim care nu ar trebui depășit de un consumator responsabil ce utilizează cannabis pentru sănătate. Sigur că un om sănătos ce consumă chiar și numai o picătură de Rick’s oil va ajunge dincolo de punctul de maxim al beneficiilor în zona de derută psihică subliniată mai sus, în timp ce unui bolnav de cancer nu i-ar fi suficiente, poate, nici zece picături zilnice pentru a se vindeca fără să simtă vreo derută psihică, adică fără să ajungă măcar în punctul de maxim ante-menționat. Mai este și argumentul că celelalte medicamente antidepresive produse de big pharma au efecte distructive de perspectivă, atât principale asupra sistemului nervos pe care pretind că-l vindecă (mergând până la tendințe suicidare), cât, mai ales, secundare asupra celorlalte organe (infarct, declanșarea unor boli autoimune, etc.), efecte ce ar putea fi evitate dacă în locul “minunatelor” medicamente de sinteză s-ar folosi cannabis cu o proporție adecvată de CBD și THC rezultată prin încercări succesive pornind de la doze mici și de la diverse concentrații asupra fiecărui pacient (căci specialiștii sunt unanim de acord că, în stadiul incipient actual de dezvoltare a științei cannabis-ului, consumul de cannabis este și trebuie să fie puternic personalizat). În altă ordine de idei, tot specialiștii au dedus că doza letală de cannabis ar fi cam de 1500 kg consumați în 15 minute, adică este, practic, imposibil ca cineva să moară de la o supradoză de cannabis, oricât de rău s-ar simți din pricina depășirii cantității care asigură beneficiul maxim pentru sănătate. Ce spunea fratele @ortodox că a citit despre femeia care ar fi murit de la o supradoză de THC găsită în sângele ei la autopsie ca singura cauză posibilă a decesului ar trebui investigat cu mai multă acuratețe în sensul că există un medicament de sinteză pe bază de cannabis scos de big pharma cea “binevoitoare” numit MARINOL care este alcătuit din THC pur (100% THC) și care s-a dovedit unanim ca provocator de disconfort, greață, derută și de alte stări nedorite la utilizatorii care l-au încercat și părăsit: n-o fi avut femeia respectivă probleme cu nervii și nu se va fi încredințat ea folosirii acestui MARINOL în locul antidepresivelor obișnuite și experimental dovedite ca foarte vătămătoare și nu va fi folosit ea, eventual, mai multe pastile o dată decât i-a prescris medicul în ideea că mai mult cannabis va fi cu atât mai de efect în a scăpa de depresie? În orice caz, fiind singurul caz pomenit în articole științifice de moarte de la supradoză de cannabis, în rest literatura științifică afirmând că nu există pericol letal de supradoză la cannabis, cred că ar trebui cercetat cu mai multă atenție și, poate, cu mai multă probitate științifică. Iar când afirm că este nevoie, poate, de mai multă probitate științifică în studiile unora dintre specialiști mă refer și la faptul că, deși este știut că efectul benefic al cannabis-ului asupra sănătății se datorează ANTURAJULUI, adică folosirii cannabis-ului în toată complexitatea lui organică de cannabinoizi din care este alcătuit (adică cu tot lanțul celor câteva zeci de cannabinoizi pe lângă CBD și THC), totuși “specialiștii” big pharma au ales să sintetizeze în MARINOL doar componenta psihoactivă THC-ul, cu efectele arătate. Sigur că, după insuccesul cu MARINOL-ul, au mai scos și alte medicamente în care se combină CBD cu THC și care, ca atare, s-au dovedit mai prietenoase cu utilizatorii, precum SATIVEX sau EPIDIOLEX, dar tot fără a exploata efectul benefic de ANTURAJ prezentat de consumarea plantei în integralitatea lanțului ei organic de cannabinoizi și, aceasta, neîndoilenic, atât pentru că, dacă s-ar promova consumul de plantă, ar mai scădea profitul big pharma, cât și pentru că consumul de cannabis natural este cu adevărat benefic pentru sănătate, dacă este realizat în modalitatea prudentă și responsabilă descrisă anterior.
    În concluzie, cannabis-ul este foarte util, posibil chiar indispensabil, pentru vindecarea de boli grave (cancer, epilepsie, etc.) și este benefic pentru sănătate dacă este consumat în cantități ce nu depășesc maximul curbei beneficiilor, motiv pentru care ar trebui permis, dar poate fi folosit și în scop recreativ, fără un real folos pentru om, lucru ce ar fi bine dacă s-ar interzice. Cel mai bine ar fi dacă s-ar permite consumul medical și s-ar interzice consumul recreativ, având în vedere că, dacă s-ar menține interdicția totală actuală, tot ar trebui făcut efortul de depistare și pedepsire a traficanților de cannabis în scop recreativ. Iar, în caz că nu s-ar putea face distincția legislativă între consumul medical și consumul recreativ, ținând seama că majoritatea cercetărilor științifice pledează pentru inexistența riscului letal de supradoză, situațiile contradictorii relevate de fratele @ortodox fiind cu totul accidentale (în ceea ce mă privește este chiar prima oară că aud de așa ceva), consider că, pentru imensele beneficii pe care le poate aduce cannabis-ul oamenilor bolnavi, tot e mai de preferat liberalizarea totală a consumului față de menținerea interdicției totale.

  8. Poate că sistemul se teme că oamenii nu vor mai vrea să fie sclavi, să muncească fără încetare pentru corporații, ca mai apoi să apară boli cauzate de stres, iar rezolvarea să fie consumerismul, adică cheltuirea banilor pe nimicuri! Se cunoaște faptul că omul liber gândește, iar de aceea suntem ținuți aiurea peste program și trebuie să răspundem la e-mail oricând, chiar și în așa-zisul nostru timp liber!

    1. Este exact invers, cannabisul transforma oamenii in sclavi perfecti, cum a fost si in Africa de Sud, unde cativa colonisti olandezi au subjugat intreaga poipulatie platindu-i cu acest drog in schimbul muncii lor. Daca “sistemul” s-ar fi temut de el, nu ar fi legalizat cannabisul, asta este evident pentru oricine.

      1. Am vrut să spun că sistemul se teme de oameni liberi!
        Din acest motiv se vrea canabis, ca să rămână sclavi!

  9. Trump a legalizat cannabisul tot de ziua nebunilor, inlocuind cravata rosie cu una verde!
    Cannabis Federally Legalized as of April 1
    President Trump has done the unimaginable by exercising his emergency powers and legalizing cannabis. Wearing a green tie for his first time in office, the president signed Executive Order 4202019
    https://www.laweekly.com/news/breaking-news-cannabis-federally-legalized-as-of-april-1-10144875
    Nebuni din toate tarile, desteptati-va!

  10. Niste.colegi care au consumat marijuana mi-au spus ca s-au simtit fenomenal, dar nu tin minte NIMIC din ceea ce au facut in acel.timp. un blackout total decat ca a fost bine, s-au simtit bine.
    Ei fiind cool si pentru legalizarea.tuturor placerilor. Dar referitor.la cum a fost consumul de cannabis au cazut de comun acord. V-am spus mai sus ce au simtit.
    Taxele extra din vanzarile de tutun se duc la sanatate ca zice ca fumatorii sunt mai bolnavi per ansamblu. Ce se va intampla cand vor disparea aceste taxe extra cu sistemul de sanatate publica? Vor veni doctorii la job benevol? Poate daca au prizat ceva marijuana…
    Doamne ai mila de noi!

    1. Transsexualul care a realizat un atac cu topor invinovățește canabisul și posedarea demonică
      Amati a spus că a fumat canabis pe balcon, aproape de locul în care a avut loc atacul. A auzit voci șoptite după ce a plecat de la o prima întâlnire amoroasă nereușită și a vrut să doarmă, dar după fumatul marijuanei, vocile au devenit mai puternice. El a fumat a doua oară pentru a se „seda”.
      „Au încetat să fie șoapte, au început să fie cuvinte reale”, a spus suspectul. „Am început să văd câteva dintre viziunile violente pe care le-am văzut anterior, când alergam la poliție cu toporul și am fost împușcaț.
      Ultima sa amintire înainte de a se trezi în spital, a doua zi după atac, stătea pe balcon, auzind o voce „care îmi spunea să ucid și să rănesc oameni și să pornesc nașterea iadului pe pământ”.
      https://ortodoxinfo.ro/2018/08/02/un-transsexual-declara-ca-era-posedat-demonic-in-momentul-in-care-a-atacat-cu-un-topot-clientii-dintr-un-7-eleven-din-australia/

      1. O femeie care, dupa ce a fumat canabis, a atacat mai multi oameni cu toporul a auzit o voce care i-a spus: “omoara, raneste, cauzeaza durere oamenilor si incepe iadul pe pamant”

        A woman accused of attacking multiple people with an axe in Sydney’s inner west last year heard a voice shortly beforehand that told her to “kill, maim and inflict pain on people and start the rise of hell on earth”, a court has heard.
        Ms Amati said she smoked two joints of cannabis on her balcony, about 450 metres away from where the attack unfolded, early on January 7.

        She had heard whispered voices after leaving a failed first date and wanted to go to sleep, but after smoking the first joint the voices became louder so she smoked the second to “sedate” herself.
        https://www.smh.com.au/national/nsw/alleged-axe-attacker-heard-voice-telling-her-to-start-the-rise-of-hell-on-earth-court-hears-20180719-p4zse0.html

          1. De asta am si postat ca reply la postarea lui Gelu: “Canabisul transforma oamenii normali in gey. “, ca sa inteleaga lumea ca apare un efect de feminizare a barbatilor consumatori de canabis.

  11. Unchiul a pus cenusa de la doua jointuri in tortul nepotului pentru ca “o voce i-a spus sa faca asa”. Nepotul a ajuns la spital.
    Uncle spiked young nephew’s chocolate cake with cannabis ‘because a voice told him to do it’
    Burnt two joints worth of weed on printing paper before pouring the ashes in the cake mix whilst the boy was in the dining room with other members of his family.
    https://metro.co.uk/2018/02/26/uncle-spiked-young-nephews-chocolate-cake-cannabis-voice-told-7342067/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button