X

Un transsexual declara ca era posedat demonic in momentul in care a atacat cu un topor clientii dintr-un 7-Eleven din Australia

de null

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=oIfJO8i5W24

Transsexualul care a realizat un atac cu topor invinovățește drogurile și posedarea demonică, ca justificare pentru a se apăra în cadrul procesului judiciar

Un bărbat australian care se identifică ca femeie transgender s-a apărat joi la tribunal, susținând că ar fi fost fie posedat de un demon, fie că mintea lui era afectată de droguri și, prin urmare, corpul lui a realizat atacul, nu el, referindu-se la momentul în care a atacat oamenii intr-un magazin 7-Eleven cu o topor, anul trecut.

Evie Amati, suspectul în vârstă de 26 de ani, nu neagă faptul că a fost prezent în mod fizic la acea dată, dar susține că mintea lui era în altă parte. Amati se presupunea că a atacat doi oameni cu un topor la 7-Eleven pe data de 7 ianuarie 2017. Apoi a incercat să lovească pe altcineva in afara magazinul, victima care a reușit să evite loviturile. Amati a pledat nevinovat la șase acuzații, inclusiv două răniri cu intenția de a ucide.

În instanță, avocatul lui Amati, Charles Waterstreet, a întrebat: „În acea etapă, ai avut vreo idee despre daunele pe care le-ai făcut persoanelor prin acțiunile corpului tău?” În acest sens, inculpatul a răspuns: „Nu.”

Curtea a aflat anterior că Amati nu și-a putut aminti incidentul. Joi, suspectul transgender a dezvoltat apărarea drogurilor și demonilor, a  raportat Sydney Morning Herald .

Amati a spus că a fumat canabis pe balcon, aproape de locul în care a avut loc atacul. A auzit voci șoptite după ce a plecat de la o prima întâlnire amoroasă nereușită și a vrut să doarmă, dar după fumatul marijuanei, vocile au devenit mai puternice. El a fumat a doua oară pentru a se „seda”.

„Au încetat să fie șoapte, au început să fie cuvinte reale”, a spus suspectul. „Am început să văd câteva dintre viziunile violente pe care le-am văzut anterior, când alergam la poliție cu toporul și am fost împușcaț.

El și-a amintit că se rotea înainte și înapoi, plângând și ascultând melodia preferată, dorind ca experimentul să se termine.

Ultima sa amintire înainte de a se trezi în spital, a doua zi după atac, stătea pe balcon, auzind o voce „care îmi spunea să ucid și să rănesc oameni și să pornesc nașterea iadului pe pământ”.

„Îmi amintesc că totul s-a liniștit iar vocea a intrat în mine „, a spus suspectul. Apoi devine cu adevărat înfiorător.

Amati a spus că și-a simțit fața cum zâmbea fără a putea s-o controleze. „Îmi amintesc acest zâmbet, zâmbetul care nu a fost al meu”, a amintit el. „Un zâmbet sinistru care mi-a tencuit fața și pe care nu-l puteam controla.

După atac, s-a trezit în spitalul din St. Vincent, legat de un pat, cu poliția în apropiere și și-a dat seama că „s-a întâmplat ceva foarte rău”. Poliția i-a spus că a fost arestat și trimis la spital după ce a fost găsit inconștient în magazinului 7-Eleven.

Suspectul a spus că a realizat pentru prima dată ce „corpul ei” făcuse atunci când un ofițer de custodie a făcut un „comentariu sarcastic” despre un topor și a văzut  știrile cinci sau șase zile mai târziu. „A fost cea mai proastă zi din viața mea”, a spus el.

„Să cred că aș fi pus în pericol viața celorlalți m-a făcut să mă simt atât de rușinos, mai ales ca au fost nevinovați, nu au făcut nimic pentru a merita ceea ce s-a întâmplat”, a spus Amati. „Dacă aș putea să iau fiecare dintre aceste lovituri și să mi le aplic mie în locul celorlați, aș fi făcut-o de o mie de ori mai mult”.

Suspectul a spus că a trimis scuze victimelor, dar a fost sfătuit de un avocat că ar aduce atingere procedurilor judiciare.

Marijuana nu a fost singurul medicament din corpul lui Amati înainte de atac. Suspectul a mărturisit că a plecat la casa unei femei pe care a întâlnit-o la Tinder și a băut o vodcă împreună cu ea și colega ei de cameră, înainte ca toți trei să ia o pastilă de ecstasy.

Cei trei au planificat să se îndrepte spre un bar, dar Amati a căzut într-un „episod depresiv” deoarece credea că fetele discutau despre identitatea sa transgender. A părăsit mașina și a mers acasă.

Problemele de insatisfacție sunt frecvente în cazuri violente, deoarece acestea conduc la condamnări mai blânde.

Cu toate acestea, Biserica Romano-Catolică a raportat o creștere a cererii de exorcisme și a susținut recent o conferință de instruire a exorcizilor la Roma pentru a răspunde acestei cereri. Serviciile de exorcizare neoficiale sunt disponibile online, iar un „exorcist non-denominațional” care nu aparține nici unei anumite religii a început să comercializeze servicii la Hollywood .

Problemele LGBT și posedarea / exorcizarea demonului au o istorie lungă. Doar recent, interpretul Dusty Ray Bottoms a reamintit părinților că aranjează un exorcism pe convingerea că el era posedat de un demon gay. Majoritatea persoanelor LGBT ar nega în mod viu ideea posesiei demonului în legătură cu atracția homosexuală sau confuzia de gen.

Această istorie face ca această apărare să fie destul de interesantă. Iată un bărbat care se identifică ca o femeie, care se apără în instanță spunând că era posedat de un demon. Dacă el spune adevărul – o perspectivă puțin probabilă pentru a fi sigură – care deschide ușa întrebărilor legate de faptul dacă identitatea transsexuală face pe cineva deosebit de susceptibil de posedare demonică.

* Notă: Acest articol se referă la Amati ca bărbat, deoarece acesta este sexul său biologic. Indiferent de identitatea sa transgender, Amati are un corp masculin. În special având în vedere insistențele sale asupra faptului că trupul său, nu el, a fost implicat în crimă, ideea că identitatea de gen ar trebui să atragă sexul biologic pare destul de suspectă.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Transgender
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.