X

Prin geoinginerie sunt eliberate în aer concentrații mari de aluminiu TOXIC, provocând o creștere a bolilor neurodegenerative

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prin geoinginerie sunt eliberate în aer concentrații mari de aluminiu TOXIC, provocând o creștere a bolilor neurodegenerative

Geoingineria, cunoscută și sub denumirea de inginerie climatică, este un subiect controversat. Deși mulți oameni o resping, considerând-o doar o teorie a conspirației, există mulți alții care insistă vehement că organizațiile guvernamentale și alte organizații sunt implicate activ în încercările de a manipula vremea. Cele mai multe dintre aceste experimente sunt îndreptate spre inversarea efectelor așa-ziselor schimbări climatice, în timp ce unele agenții au motive mai sinistre pentru care doresc să manipuleze vremea, incluzând dorința de a controla ionosfera – și, prin urmare, comunicațiile radio – în scopuri militare.

În ultimii ani au apărut dovezi că, probabil, geoingineria nu ar trebui să fie respinsă rapid ca o teorie a conspirației. Au apărut rapoarte care sugerează că în precipitații sunt detectate cantități crescute de aluminiu. Dacă acest metal greu este prezent în ploaie, este cu siguranță prezent în cantități mari și în aer. Acest lucru se leagă perfect de teoria geoingineriei, care susține că aluminiul este pulverizat în atmosferă, ca o modalitate de a controla precipitațiile.

Poate că cele mai profunde dovezi care sprijină teoria geoingineriei sunt reprezentate totuși de creșterea masivă a bolilor neurodegenerative în ultimii ani. Conform Asociației Alzheimer, numărul de persoane care au decedat de Alzheimer a crescut cu 145% față de anul 2000. Acest lucru este semnificativ, deoarece oamenii de știință au avertizat de ceva timp că utilizarea aluminiului în scopurile geoingineriei ar determina creșterea numărului de persoane cu boli neurodegenerative. (Articol înrudit: Știrile false din S.U.A. susțin că geoingineria este o ”teorie a conspirației”, în timp ce China și Rusia lucrează împreună pentru a ”modifica atmosfera”).

Oamenii de știință avertizează despre acest lucru de ani de zile

După cum a raportat Waking Times (WT), documente guvernamentale declasificate care datează din anii 1970 confirmă că programele științifice finanțate de guvernul federal au fost implicate activ în studii dedicate manipulării vremii. Iar aceste programe au fost probabil intensificate, pe măsură ce isteria încălzirii globale a crescut. (Articol înrudit: Aluminiul sub formă de nanoparticule pulverizat în atmosferă provoacă boala degenerativă, spune neurochirurgul).

Acest lucru confirmă ceea ce spun de ani de zile oamenii de știință. Waking Times a relatat:

În 2014, un echipaj de știri al CBS l-a intervievat pe fizicianul Dr. Michio Kaku. În interviu, dr. Kaku a arătat că oamenii de știință desfășurau pe scară largă experimente de modificare a vremii, care implicau lansarea de lasere și nanoparticule pe cer.

Declarații ca acesta au fost susținute de dovezi științifice, așa cum a remarcat ulterior și WT:

Un studiu științific, condus de dr. Marvin Herndon, un chimist și geochimist nuclear, a găsit dovezi ale activității de geoinginerie, care a avut loc cel puțin 15 ani … Activitatea de geoinginerie, prin intermediul aeronavelor cu cisterne amplasează o substanță non-naturală, toxică, în atmosfera Pământului, care rezultă în eliberarea [în aer] de cantități mari de nanoparticule de aluminiu.

De ce expunerea la aluminiul atmosferic este mai periculoasă

Deși este adevărat că noi, oamenii, suntem expuși zilnic la cantități mari de aluminiu, prin alimentele pe care le consumăm, apa pe care o consumăm și medicamentele pe care le luăm, așa cum explică WT, corpul absoarbe doar aproximativ 0,3% din acest aluminiu, din cauza protecției oferite de tractul intestinal.

Cu toate acestea, aluminiul atmosferic este mult mai periculos:

Când este inhalat, aluminiul atmosferic traversează plămânii și are acces direct la fluxul sanguin. De aici poate circula prin corp și provoca o sumă semnificativă de vătămări. Acestea includ cancerul pulmonar, afectarea rinichilor, deformări osoase, crize convulsive și anxietate.

Exista, de asemenea, o sumedenie de cercetări care arată că expunerea la aluminiu poate creste riscul mai multor boli de creier, inclusiv Alzheimer. Acesta este motivul pentru care dr. Herndon a propus ca geoingineria să fie responsabilă pentru creșterea pe scară largă a bolilor neurologice din întreaga lume.

Creșterea cu 145% a deceselor cauzate de Alzheimer are un sens nou și tulburător, atunci când este privit în mod armonizat cu acest tip de informații. Din nefericire, este aproape imposibil să se evite expunerea atmosferică la aluminiu, subliniind astfel importanța încercării de a ne detoxifia de metalele grele în mod regulat.

Aflați mai multe la Geoengineering.news.

Sursele pentru acest articol includ:

WakingTimes.com

Alz.org

HealthImpactNews.com

SCMP.com

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

28 comentarii

 1. Un doctor psihiatru mi-a spus că se confruntă cu o explozie de cazuri de demență senilă la persoane chiar sub șaizeci de ani.Azi ascultam pe radio Trinitas că se fac măsurători de poluare în București, inclusiv particule fine,care ar fi cele mai periculoase. Concluzia ? Provin dela automobile,centrale termice,etc.Așadar tot populația trebuie să plătească. Despre chemtrails nimic…nu-l vede nimeni…e abur domle ! Nebunia a atins cote maxime.Se refuza evidenta.

  1. informatia esentiala ajunge si circula foarte greu…

   Probabil ca nici despre amestecul neuro-toxic de pulberi industriale si substante volatile (benzenuri) aruncate din avioane si din tunuri de ceata toata vara in orasele din Romania nu spune nimic Radio Trinitas. Domnul psihiatru stie ceva despre aceste produse avizate de catre Ministerul Sanatatii (Comisia pentru biocide, condusa de o doamna chimista), care nu pare sa fi aflat ce este sensibilitatea chimica si nu e deloc la curent cu ce se mai intampla in cercetare si in lumea medicala de peste hotare?

   Exemplu: Aqua K-Othrine si K-Othrine (Bayer Monsanto).

   Pentru ca am dezvoltat sensibilitate chimica extrema dupa expunerea la otravurile astea, stiu ce dezastru produc in organism, inclusiv la nivel de sistem nervos. Si mai stiu, din experienta directa, ca sunt printre cele mai importante si periculoase surse de poluare, acolo unde sunt folosite iar traficul intens si centralele termice sunt surse insignifiante, prin comparatie. Ar fi cateva surse cu care deseurile industriale de la Bayer rivalizeaza ca periculozitate – de exemplu, motocoasele sau generatoarele pe combustibili fosili – pentru cei cu sensibilitate la benzenuri si alte componente din noxele complet nefiltrate pe care le produc, o singura motocoasa, de exemplu, chiar folosita la o distanta de pana la 500 de metri produce senzatia de teava de esapament pe gat – si Romania s-a umplut de asa ceva in ultimii ani desi UE ne-a tot avertizat ca avem mult prea mult benzen si pulberi toxice in aer.

   ÚE are si partea ei de vina in privinta asta, asa ca nu ma impresioneaza prea mult criticile de la Bruxelles pana nu e facuta si autocritica. Oricum, astia de pe la noi se prefac ca nu aud, asa ca ramane sa ne descurcam noi cu ei, pana nu ne asfixiaza de tot…

   Cat despre masuratorile de poluare… Irelevante!

   Expunerea de lunga durata, mai ales la benzen, la doze extrem de mici, poate produce la un moment dat efectul unei doze masive (regula lui Haber). Efectul apare mult mai repede la cei cu sensibilitate / intoleranta la substante chimice, la copii, oameni in varsta, bolnavi cronici, femei. Cei deja sensibilizati simt efectul si prezenta unora dintre substante si cand concentratia e mult sub cea stabilita ca acceptabila pentru cei mai multi – in cazuri extreme, si de 1000 de ori mai mica! Concentratia admisa e cea la care cea mai mare parte a populatiei nu simte efecte clare si imediate, asa ca nici nu poate face legatura intre expunere si problemele de sanatate pe care le produc. Cei putini si foarte sensibili nu conteaza. Ei trebuie sa fuga din acel loc sau sa sufere groaznic. Nu intru in detalii, dar e o experienta care poate fi incadrata in ceea ce codul penal considera tortura. Numai ca traim in Romania, tara in care pana si CIA isi aduce clientii pentru a-i tortura in liniste. Asa ca, e ceva firesc…

 2. par Arsenie Boca spunea … faceti cruce peste tot ce mancati. insemnati.va cu sf. cruce si chear daca va cadea otrava din cer, nu va va vatama. p.s. te rog sa nu.l dai la apam chear daca e vorba de A.B. pt. ca nu ne invata nimic de rau, ba chear dinpotriva.

  1. Ba da!
   Mai ales Vinerea trecută, a fost teroare!
   Dureri de cap, dar ciudate: un fel de moleșeală, slăbiciune combinată cu o durere surdă ce pornește parcă dinspre spate, spre ceafă și acolo își înfige colții rezonând în tot craniul…

   Ce spunea un sfânt rus, din zilele noastre ca să ne protejăm capul (mulțumesc pe-această cale lui Robert care a dat o listă întreagă de vizionat…): cică să facem cruce și capului…unești cele 3 degete, atingi ceafa, în partea de jos de unde pornește gâtul, la mijloc, ca și cum ai face în mijlocul frunții zicând ”În numele Tatălui..”, iar din spate ajungi cu mâna făcând un arc în aer până spre mijlocul frunții spunând ”Al Fiului…” atingi tâmpla dreaptă, apoi cea stângă zicând ”Și-al Sf.Duh…” și ți-ai închinat capul dinspre spate, că și el trebuie protejat!

   1. produc genul asta de simptome.

    Spre deosebire de undele medii si de inalta frecventa, undele de joasa frecventa fac scheletul si cavitatile, mai ales cutia craniana si cutia toracica sa vibreze puternic si apar tot felul de simptome, care mai de care mai neplacute si nocive, inclusiv durerea de cap surda si moleseala. Unii le si aud, ca un vuiet puternic in mediu, insotit uneori si de o presiune pe timpane, care efectiv dor. Daca sunt unde de joasa frecventa, ar trebui sa fie resimtite in cele mai multe cazuri in spatii inchise, acolo unde sunt mult amplificate prin fenomene de rezonanta. Deci durerea de cap ar trebui sa se diminueze in aer liber. Pot fi “vazute” cu aplicatii de calculator care genereaza spectrograma zgomotelor din mediu.

    In lumea “civilizata” in care ne-am obisnuit sa traim, sunt numeroase surse de unde de joasa frecventa – de la liniile de gaz sub presiune mare pana la sirenele de avertizare civila sau antenele de telefonie mobila, care pot produce unde de joasa frecventa si prin combinarea de unde de frecventa inalta.

    Nu le simtim intodeauna la fel de puternic si poate trece o vreme – luni sau chiar ani, pana cand organismul nostru devine prea deranjat de ele. Dar cand incep sa fie foarte usor percepute, devin o problema uriasa, pentru ca undele de joasa frecventa nu doar ca se transmit la distante mari dar nici nu pot fi ecranate in vreun fel. Exista un singur tip de locatie in care oamenii care nu le mai pot suporta efectele se pot adaposti: pesterile adanci.

    Substantele neurotoxice, mai ales particulele nanometrice care trec usor de bariera sange-creier, pot sa produca chiar si simptome de tipul meningitei, encefalitei (varianta chimica). In functie de alte variabile, in unele cazuri apare
    somnolenta in timp ce in altele apare agitatia, hiperactivitatea.

    Si din astea avem in mediu in unele zone, mai ales periurbane si urbane, cu o frecventa si concentratie de speriat. Suntem practic sub asediu aproape in permanenta. Daca nu reactionam si lasam lucrurile sa degenereze in continuare, asta va fi noua “normalitate” pentru toti, nu doar pentru cativa nefericiti care se chinuie deja in fiecare zi.

  2. Pe mine a inceput sa ma doara intens capul – cu senzatie de durere ascutita si presiune mai ales in zona tamplelor, dupa ce au inlocuit lampa de strada clasica din fata casei cu una de tip LED, care nu ar fi exclus sa aiba si capabilitati Wifi (poate chiar 5G).

   Pe langa durerile frecvente de cap, s-au accentuat si celelalte simpome ale expunerii la radiatii electromagnetice – senzatia de febra, agitatie cardiaca, transpiratie, deshidratare, sunete de tip tiuit/sasait in mediu (nu toata lumea le aude daca nu depasesc o anumite intensitate), somn neodihnitor, senzatie de arsura pe mucoase.

  1. 1. Umblă la butoane ăștia, la unde…antenele de pe blocurile înalte se văd! Când ajungi acasă, de la serviciu sau stai în casă nu mai ai nimic, așa-i? Te înviorezi pe loc…asta dacă n-ai wifi 🙂
   Din alt punct de vedere: vor să fii zombi, să te concentrezi să nu vii în nas…
   2.N-a spus Otroc Veaceslav despre coborârea Cerului spre Pământ, în sensul creșterii presiunii atmosferice create ce poate da dureri de cap? ȘI viziunea Sf.Calinic de la Cernica în care i se arăta pe Cer 7500 de la Adam= puțină vreme (până la sfârșit), cerul era apropiat de pământ…

   1. Hristos a inviat! Si Stareta Mirtidiotissa-cunoscuta ca Sfanta Sofia din Klisoura- spunea ca cerul a coborat si coboara iar cand va atinge pamantul atunci va izbucni mania lui Dumnezeu.Plangea spunind acedtea…A trait pina prin anii’ 70.

    1. Exact!
     Ai senzația că ai meningită, encefalită….

     @Iiulia,
     Merci de răspuns și confirmare….mulți nu cred!

  2. Şi pe mine mă afectează, dar mai mult când stau la calculator …

   Există un loc exact din casă în care, dacă stau, după vreo 30 de minute deja simt că mi s-a încălzit creierul. Singura explicaţie rezonabilă pe care o am este că ajung până acolo undele wi-fi de la unul din vecini.
   Numai că undele sunt peste tot în casă. Aicea dacă activez la computer să detecteze reţelele wi-fi, vede patru, dar în alte locuri vede mai multe, cinci-şase. Dacă le vede înseamnă că undele ajung până la calculator, dar şi până la mine …
   Era în cameră o cutiuţă din aia care dă semnal la centrală să dea căldură. Când era asta aici, dacă mă puneam în locul buclucaş mă durea mai repede dacă nu mă-nşel. Apoi l-am dat pe off şi tot mă durea, dar mai lent …se pare că încă mai trimitea semnal. Apoi l-am scos cu totul de aici şi s-a ameliorat, dar nu complet.
   Să ştiţi că cel mai bine m-am simţit când am stat în natură, chiar dacă eram tot în perimetrul oraşului. Adică să stai unde sunt copaci, oxigen mai mult, şi fără beton jos că si acesta s-ar putea să aibe partea lui. Era o diferenţă clară.
   Dar cel mai bine m-am simţit când am mers la un prieten la ţară. Aerul foarte curat, mulţi copaci. Trecea câte o maşină la vreo 2 minute. Aproape o întoacere la începuturi …
   _____
   Există lucruri exterioare care nu sunt sub controlul nostru. Putem să limităm expunerea la ele, dar mai mult Dumnezeu ne poate păzi de efectele rele aduse de acestea. Aluminiul din atmosferă, radiaţiile 4G/5G …
   Există lucruri care stau mai mult în puterea noastră şi pe care le putem face. Dacă vreţi să rămâneţi cu sistemul nervos cât de cât întreg, găsesc că următoarele lucruri sunt de trebuinţă pentru ceasul de faţă:
   – aveţi grijă ce mâncaţi;
   – nu vă vaccinaţi;
   – nu luaţi pastile de nici un fel;
   – nu vă uitaţi la televizor, nu folosiţi mobilul, mai răriţi-o cu calculatorul;
   – păziţi-vă de pornografie şi mai ales de malahie, că vă distruge garantat;
   – cei căsătoriţi comportaţi-vă cu socoteală în casnicie, chiar dacă aveţi voie. La fel ca şi la aparatele astea fără suflet, aşa şi trupul nostru se uzează în timp … cu singurul amendament că trupul se mai poate regenera, dar nu vă bazaţi mult pe asta …
   – feriţi-vă de activităţile care vă aduc emoţii puternice, decât dacă e o sfântă slujbă sau altceva de folos;
   – dacă aveţi în casă router wifi dezactivaţi-l. Dacă vă mai trebuie internet, puneţi-vă cabluri (dacă mai suportă routerele moderne cabluri)
   Puteţi încerca să vorbiţi cu vecinii să facă la fel cu routerele lor;
   – eu zic să nu puneţi jos sistem de acces cu cartele rfid. RFID-urile oricum nu-s bune, dar sistemul respectiv vine la pachet cu o instalaţie electrică dubioasă. Are un fel de măgăoaie care pare mai mare decât ce face;
   – dacă folosiţi calculatorul, în loc de laptop întoarceţi-vă la unitatea pc. În loc de ecranele moderne întoarceţi-vă la vechiul crt, despre care un tip de pe internet care se pricepe spunea că sunt mai avansate tehnologic decât ecranele astea moderne;
   – dacă aveţi de citit ceva încercaţi mai degrabă să printaţi materialul decât să-l citiţi de pe ecran;
   Feriţi-vă de calculatoarele de la Myria şi mai ales de tablete. Nu luaţi nimic de la Myria nici dacă vi le dă gratis. E firmă românească dar asamblarea se face în China. Nu am nimic la mână, este doar o simţire, dar am impresia că chinezii deja încearcă să distrugă populaţia, acolo unde au de gând să vină mai târziu;
   Găsesc că cele mai periculoase ecrane din cele pe care le-am avut sunt cele cu IPS (de la tablete). Tableta însăşi de la Myria pare nocivă, independent de ecran. Uneori se simţea un miros de chimical puternic, în timp ce era oprită.
   Am o tabletă pe care dacă o folosesc o oră pot să îmbătrânesc cu câţiva ani. Când am avut ispită şi am folosit-o câteva zile, eram aproape mort cu sufletul. Eram doar o simplă carcasă, fără simţire.
   Acuma scriu de la un netbook asus, care e mult mai puţin nociv (cam de vreo 10 ori). Dar cele mai puţin nocive am bănuiala că sunt vechile crt-uri, cuplate cu unităţile pc vechi. Orice aparat electric are un câmp electromagnetic, dar unitatea pc este mai avantajoasă pentru că poţi să o ţii mai departe decât laptopul.
   Dacă folosiţi laptop, încercaţi să fie mai departe de voi. Puteţi să puneţi mouse şi tastatură externă, dar să nu fie wi-fi că ajungem înapoi la ce-am vorbit. Un laptopul aproape te poate distruge treptat, deoarece câmpul lui electromagnetic se suprapune peste trupul şi sufletul tău …
   Căutaţi monitoare cu tehnologii de protecţie (ei zic a ochilor, dar sufletul însuşi este afectat, împreună cu trupul). Acestea trebuie să aibe tehnologii precum ”Blue light reducer” – elimină o anumită plajă din frecvenţa luminii albastre, ”flicker free” – asta n-am înţeles prea bine ce face, poate ”freesync” – face ca rata de refresh a monitorului să fie variabilă în funcţie de ce arată pe el, alte tehnologii. Există monitoare care chiar aşa se numesc: ”Eye care” (protecţia ochiului). Există folii care se pot aplica pe ecran şi elimină o parte din lumina albastră sau alte zone nocive. Există ochelari care oferă filtrare la nivelul ochiului.

   – Feriţi-vă de produsele de la chinezi, indiferent că-s produse electrocasnice sau lenjerie. Deja la nişte ciorapi – bănuiesc că-s de la chinezi – am văzut că-s daţi cu un fel de lac care miroase oribil, zici că-i un fel de otravă. Am avut o pereche de şlapi care i-am mirosit, de curiozitate, şi apoi timp de câteva ore am simţit o otravă pe limbă şi în spatele nasului.
   Acel om, al cărui nume nu l-aş da din motive de securitate, a spus că Ruşii vor veni până la Urali, dar poate ei au intenţia să meargă şi mai departe. Poate ei trimit produsele înainte, ca să nu mai aibe cine să li se opună.
   _____
   Ca idee generală, pe termen lung trebuie să facem cumva să nu mai intrăm deloc la calculator. Este nerealist să crezi că afară poliţişti îndrăciţi şi roboţi umanoizi cipează cu sila pe trecători, şi tu ai chef să mai intri un pic pe internet. Noi nici în oraşe nu ar trebui să fim atunci, darmite pe internet.
   Numai că aici e aici. Momentul adevărului este când încerci să nu mai vii la calculator şi vezi că nu poţi să stai fără. Atunci îţi dai seama că anii întregi de expunere la ecran, de fapt din copilărie, ne-au formatat aproape iremediabil. Dacă poţi să stai fără calculator este bine de tine, dar încă nu e semn că eşti eliberat de dependenţă. Ia vezi, poţi să stai o zi ? Dar o săptămână ? Dar o lună ? Cel mai bine te vei simţi când vei sta mai mult timp fără calculator şi te vei ocupa cu lucrurile bune. Atunci sistemul nervos şi sufletul se vor reface cât de cât.
   Dacă nu putem să învingem dependenţa s-ar putea să avem probleme. Dacă vor condiţiona intrarea pe internet de o autentificare cu cipul din mână, aceasta constituie un risc de securitate pentru veşnicie dar şi pentru viaţa aceasta.
   Pe termen şi mai lung trebuie să scăpăm de dependenţă pentru că dependenţele şi neputinţele le vom lua cu noi dincolo. Aşa mi se pare că au zis sfinţii. Dar cine îţi va da ţie internet în ceruri, chiar dacă reuşeşti să urci până acolo ? Un om cu dependenţe se va chinui şi acolo, în timp ce stă cu îngerii la masă. Dar mai degrabă s-ar putea să nu fie primit dacă are dependenţe …
   Trebuie să ne rugăm mai mult. Trebuie să ne rugăm chiar pentru asta, în mod direct: ”Doamne, ajută-mă să mă izbăvesc de calculator !”

   1. Ce tare!
    Aceeași întrebare mi-a pus-o cineva: ”Ei, ce faci dacă o să trebuiască să faci interfață musai cu calculatorul, mobilul? Poți să te lași de el/ele?”
    Răspunsul a fost categoric: DA!
    Și mâine l-aș lăsa, mobilul nici nu mai vorbesc…DAR, de-aici îmi iau informația!
    Atâta timp cât ortodox.info nu apare ca ziar tipărit, mă folosesc de sculele lui Sărsăilă ca să fiu la curent cu știrile, cu ceea ce le mai filează mondialiștilor…bine-nțeles că o să vină vremea (care-i f.f.aproape) când va trebui să ne mutăm de pe net, în pădure, fără nimic electroni cu/după noi…așa că, deocamdată, mi s-a pus pata ca, după vizionarea filmelor din lista lui Robert, să spicuiesc pentru sufletul meu dar și pentru alții, ceea ce nu s-a spus
    niciodată și care e bine să rămână scris în inima ta, ca ajutor pentru vremurile când o să fim fugăriți, bătuți, amenințați de lumea ”nouă”…cyborgizată, eternizată lumește!

    P.S. Simt funia că se apropie de par, dar trebuie să vorbesc și cu cineva din munți, un pustnic…o să vă comunic ce și cum…după!

    1. Încearcă să nu te mai uiţi la nici un fel de ecran, nici mare, nici mic. Sau ţi-e frică să nu descoperi adevărul ?

     1. Ce adevăr măi?
      Tu nu înțelegi unde BAT eu…când mă refer la funie…tot îi dai cu ecranul!

     2. Nu ştiu ce ai vrut să zici prin funie, dar eu mă refeream la ce ai zis: ”Aceeași întrebare mi-a pus-o cineva: ”Ei, ce faci dacă o să trebuiască să faci interfață musai cu calculatorul, mobilul? Poți să te lași de el/ele?”
      Răspunsul a fost categoric: DA!
      Și mâine l-aș lăsa, mobilul nici nu mai vorbesc…DAR, de-aici îmi iau informația!”
      Dar dacă nu eşti dependentă de ecran, foarte bine. Doamne, ajută mai departe ! Deşi mă îndoiesc să nu eşti afectată.

  3. Ecranul este o componentă importantă a împărăţiei lui antihrist. În Taina Fiarei este alocat un spaţiu generos pentru ecran.

   Ecranul afectează direct sistemul nervos, pentru că fotonii intră prin ochi. Dacă ar fi să te uiţi la un bec te-ar durea şi n-ai fi de acord. Şi ecranul te afectează, dar probabil că nu-ţi dai seama deoarece conţinutul respectiv face ca trupul să elibereze diverşi hormoni (adrenalină, endorfine) care atenuează durerea sau poate şi stricăciunile. La fel şi refresh-ul monitorului cred că te afectează, pentru că noi n-am fost proiectaţi să vedem o imagine care se schimbă de 60 de ori pe secundă. Realitatea fizică nu operează în felul aceasta, zic eu.

   În privinţa nocivităţii ecranului, ordinea ar fi cam asta:
   – cele mai nocive despre care pot vorbi sunt ecranele cu IPS (In Plane Switching), care se găsesc la tablete şi la calculatoarele moderne, dar nu ultimul răcnet. Deja numele îţi arată că e ceva putred, pentru că denumirea se poate traduce prin ”trecere dintr-un plan în altul”. Aşa mai zic şi eu trecere între planuri, de la un creier care operează cât de cât normal la un creier afectat vizibil.
   Dacă aveţi calculator cu IPS, renunţaţi la el imediat, sau schimbaţi monitorul. Am folosit două calculatoare cu IPS, o tabletă care te distruge în mod vizibil, rapid, şi un notebook care tot nociv era, dar mi s-a părut mai cu viclenie. Am folosit un astfel de laptop timp de câteva ore, acum vreo jumătate de an, şi apoi am constatat că mi-a făcut rău mai puţin decât tableta, dar totuşi un rău hotărât. Am simţit că s-a schimbat ceva înlăuntrul meu, în mod fundamental.
   – apoi ar fi ecranele LCD. O tehnologie mai veche, tot nocivă, dar mai puţin decât IPS-ul. Acuma scriu la un computer cu LCD. Dacă aveţi IPS, treceţi imediat măcar la LCD.
   – şi mai puţin nocive ar fi CRT. Acuma n-am un CRT să verific, dar cel care l-am avut mult timp în urmă cred că era mai puţin nociv, pentru că nu păream a avea stricăciunile mentale pe care le am acuma;
   Acestea trei sunt cele pe care le-am avut şi despre care pot vorbi.
   Mai am un televizor vechi, care are o tehnologie similară CRT-urilor. Acolo 1-2 secunde dacă mă uit deja începe să mă afecteze.
   Mai sunt tehnologii moderne cam pe palierul cu IPS, despre care nu pot vorbi pentru că nu am avut. De exemplu TN.
   Mai sus de IPS pe scara tehnologiei ar fi OLED-urile şi plasmele, despre care nu pot să spun nimic, dar care bănuiesc că sunt mai nocive şi decât IPS-urile.
   _____
   Părintele Făgeţeanu a spus despre ei că sunt ”vicleni, vicleni, vicleni !”, vorbind despre acte. Dar cred că se poate aplica într-o sferă mai largă. ”Nu luaţi nimic din ce vă dau ăştia de acum înainte !”
   Despre ecranuri mi s-a cristalizat o oarecare ipoteză, fără elemente prea solide dar bazată pe intuiţie. Am bănuiala că totul a fost efectuat cu mare viclenie în ultimii, să zicem, 40 de ani. Au lansat ecrane din ce în ce mai vătămătoare pentru suflet. Vătămarea au adus-o treptat, pentru ca oamenii să nu se prindă. Tu foloseşti CRT-ul, care te distruge cât te distruge, apoi ei îţi aduc la nas LCD (acum vreo 15 ani) care este mai nociv, dar tu nu faci un caz din asta pentru că deja ţi-au afectat zdravăn sufletul prin CRT. Stai şi cu LCD-ul vreo 10 ani, te distruge şi acesta cât te distruge, apoi îţi oferă la tavă IPS-ul (acum vreo 5 ani), sau alte tehnologii.
   În acest mod, omul este distrus treptat şi nici nu-şi dă seama foarte mult de asta, deoarece distrugerea afectează însăşi capacitatea ta de a-ţi da seama …
   Dacă este aşa, înseamnă că taina fărădelegii merge mai departe şi distrugerea se produce cu hotărâre, şi cu cruzime mare. Poate aţi auzit prin Sarea Pământului că se plângeau oamenii că omenirea s-a stricat, că oamenii sunt insensibili, că nu mai au empatie, etc … nu căutaţi explicaţia numai în actele satanei, deşi contribuie şi ele, pentru că filonul distrugerii e chiar sub nasul nostru …Oamenii îşi distrug sufletele şi minţile mai departe. Calculatorul pare a fi ”Maşinăria de şters mintea”
   _____
   Există în lume o persoană, care pretinde că a avut mai multe vedenii. Nu-i dau numele din raţiuni de securitate, persoana fiind eretică. Am motive temeice să mă îndoiesc de vedeniile ei.
   Totuşi, ultima viziune s-ar putea să fie adevărată. Chiar dacă a inventat-o, ea rămâne bună ca metaforă.
   A văzut societatea de pe vremea lui antihrist. Produsele erau raţionalizate la maxim. Fiecare intra cu cipul sau cu cartela şi lua numai o anumită cantitate de produse. Toţi oamenii erau trişti şi abătuţi. Poliţişti blindaţi bine asigurau ordinea, oamenii erau duşi şi aduşi la supermarket cu nişte dube. La servici erau duşi tot sub controlul poliţiei, tot în dube.
   Controlul părea total. Eugenia lucra imperturbabil. Oamenii cu defecte fizice erau duşi într-o cameră unde erau pur şi simplu vaporizaţi. Mai rămânea numai un pic de cenuşa, pe care venea cineva şi o strângea pe un făraş, apoi o arunca.
   Pentru nevoia ceasului de faţă, adică treaba cu ecranele, am reţinut o scenetă pe care zice persoana că a văzut-o.
   Un oarecare bărbat era foarte supărat pe antihrist. A mers până la sediul lui, unde totul sclipea de curăţenie. A fost întâmpinat de antihrist (?!) care l-a primit în mod paşnic şi i-a ascultat plângerea. Apoi i-a zis ceva de genul: ”Nici o problemă, se rezolvă ! Vă rog să poftiţi în camera alăturată !”
   Acolo era o femeie foarte atrăgătoare fizic, care l-a preluat şi l-a îndrumat cum să se aşeze pe un fel de pat, un aparat unde te puteai aşeza, ca un fel de RMN. Pe acest aparat scria aşa: ”Această maşină de şters mintea aparţine fiarei, 666”. După ce s-a efectuat procedura specifică, omul nu mai avea probleme. A ieşit de acolo şi s-a dus acasă, unde a fost întâmpinat de soţia lui, dar el era cu totul insensibil. Nu mai simţea nimic. Nu avea nici o reacţie la încercările de afecţiune ale soţiei lui.
   Apoi a plecat şi femeia la antihrist, tot aşa foarte supărată. Atitudinea era ceva de genul: ”Parcă am vorbit o treabă !”
   antihrist a întâmpinat-o şi pe ea, tot aşa foarte amabil. I-a zis tot aşa, în genul: ”Nici o problemă, se rezolvă !”. Apoi a invitat-o şi pe ea în camera alăturată, unde a fost întâmpinată de un bărbat foarte atrăgător, care a pus-o pe acelaşi aparat şi a activat maşinăria. Apoi femeia a plecat şi ea acasă, afectată în acelaşi fel.
   Am zis mai sus cu aproximaţie. Faptele sunt acelea, numai vorbele celor implicaţi le-am aproximat.
   Acuma ce treabă are asta cu ecranele ? Dacă această viziune a fost de la Dumnezeu, nu este obligatoriu să-i fi arătat fapte care se vor petrece aievea. Dumnezeu poate să contruiască şi metafore pe care să ţi le arate, în care numai faptele sunt metaforice, dar adevărul lucrurilor este acelaşi. De exemplu cum a văzut Sfântul Paisie Aghioritul despre rai şi iad, când i-a arătat că cei din iad aveau fiecare câte o lingură foarte lungă, şi fiecare încerca să se hrănească singur, neputând-o face, deşi mâncare era. Iar în rai oamenii aveau şi ei mâncare, şi aceleaşi linguri lungi le aveau fiecare, numai că acolo fiecare ducea lingura lui la gura celuilalt, în acest fel toţi fiind hrăniţi şi mulţumiţi. Deci este o metaforă, că nu stau cei din iad cu linguri. Dar adevărul lucrurilor a fost arătat, că cei din iad se îngrijeau numai de ei înşişi, iar cei din rai se îngrijea fiecare de celălalt.
   Poate că aşa este şi aici. Pentru că eu nu cred că oamenii obişnuiţi vor avea acces să vorbească faţa către faţă cu antihrist. Şi poate că nici maşinăria respectivă nu va exista în acea formă. Acestea pot fi metaforele.
   Dar adevărul lucrurilor, pe care poate că a vrut să-l arate Dumnezeu, este că cei din vremea de apoi vor încerca să-şi rezolve nemulţumirile apelând la antihrist, dar nu la omul antihrist, ci la uneltele lui de amăgire. Dacă tot a zis Sfântul Lavrentie de Cernigov că ”urâciunea pustiirii„ vor fi nişte unelte de amăgire, pe care oamenii le vor pune unde acuma sunt icoanele, şi la care se vor uita şi-l vor vedea pe antihrist … Vor zice: ”Hai să vedem ce mai zice la ştiri !”
   Dacă interpretăm viziunea în această cheie, înseamnă că lucrurile se desfăşoară chiar acum. Pentru persoana care a avut vedenia respectivă prin anii 80, ceea ce trăim noi acum reprezenta viitorul. Omul are nemulţumiri, frământări, frustrări, şi apelează la antihrist, adică deschide televizorul, calculatorul, smartfone-ul. Se mai uită la un meci la televizor, la o ştire, mai dechide oleacă internetul … Se uită acolo şi-şi strică mintea la maşinăria proiectată anume să i-o şteargă, iar prin aceasta devine insensibil la realitate, îşi diminuează capacitatea de a empatiza cu ceilalti. Pare destul de clară viziunea.
   Mai presus de toate, aparatele ne afectează însăşi capacitatea de a înţelege corect realitatea, şi ne afectează şi în privinţa actelor, noi nerealizând cât de întunecate sunt. Apoi omul respectiv s-ar putea să accepte şi cipul, apoi şi pecetea, fiind spălat bine pe creier de maşinăriile antihristului.

   1. Erata: la ultimul paragraf – în loc de ”mai presus de toate” a se citi ”mai mult decât cele două de mai sus”.
    Cel mai grav este că aparatul te îndepărtează de Dumnezeu.

 3. @X,
  Nu că nu mă afectează, dar SIMT că trebuie să mai scriu CEVA pe-aici…cel puțin anul ăsta, în rest…mă văd plecată deja!
  Este foarte important să aflăm de la oamenii sfinți, de la cei înduhovniciți ceea ce li s-a descoperit/revelat de către Dumnezeu, ascultând ucenicii lor, fiii lor duhovnicești!

  Spre exemplu, chiar dacă îmi vuiește capul ȘTIU că ceea ce fac este pentru frații mei ortodocși și că, atunci când vom fugi care-ncotro, în mintea și inima multora, le va răsuna rugăciunea dar și cele citite pe-aicea!

  În privința apropierii funiei de par, mă refer că o să se accelereze bio-metrizarea, 5G-ul, până la bio-cip, apoi la pecete!
  Sincer, nu vreau să apuc să văd belalii-zombați pe străzi, demonizați deja sunt!
  Iarăși, nu vreau să văd/aud disperarea strigată din rărunchii inimilor de copii, de adolescenți, maturi sau bătrâni care vor urla de groază ca mieii, ca vitele duse la Abator, pentru că așa simt că va fi!

  P.S. Vreau să vă întreb dacă și voi ați văzut ca și mine anul trecut, cei care aveți cont pe yahoo, atunci când ați făcut curat în Inbox ștergând din e-mail toate mesajele primite…în momentul când le-ați trimis în trash, la gunoi dacă v-a apărut pentru destul timp, de nu mai voia să dispară prin X ori delete, decât cu greu prin CTRL+ALT+DELETE imaginea clară, reală a Antihristului, fața lui fiind formată perfect din steaua cu 5 colțuri, tânăr, slab, față colțuroasă, cu bărbie ieșită ascuțit și mult în afară purtând cioc, râs sardonic, privire intensă, drăcoasă, ochii și steaua din care i se formase chipul (un fel de măsurătură biometrică, dar profund ocultă, în mișcare, cu mulți de 6 agățați de vârful stelei) fiind de un verde prăzuliu, fosforescent…recunosc, am rămas mască!
  Mă uitam prostită la el și când am văzut cum îmi rânjește și i se mișcă ochii în cap, NU mi-a venit să cred că s-a arătat nerușinat orătania pentru că afirma în engleză cine e,râdea…dar nu i-am ascultat mesajul !
  Nu mai rețin perioada în care s-a întâmplat dar cred că a mai sesizat cineva pe-aici…la comentarii, la fel de îngrozit/ă.

  1. Mă mir că l-au arătat pe antihrist. Din descrierea ta s-ar părea că el e. Dar dacă a fost el, ai făcut rău că te-ai uitat. Trebuia să închizi fereastra imediat. Doar tu ştii ce a zis Cuvioasa Pelaghia, că te poate hipnotiza.
   Despre nici unul dintre vrăjitorii care au fost în trecut n-am auzit că te-ar fi putut simţi de la distanţă dacă-ţi place de el. antihristul pur şi simplu e dintr-o altă clasă de vrăjitorie. Părinţii au zis că atunci când îl vei vedea la televizor, dacă ţi-a plăcut numai o secundă de el antihristul o va simţi. Deja hipnoza lui va începe asupra ta. Cei care-i vor vedea faţa spurcată foarte greu se vor abţine să nu meargă şi fizic să-l vadă. Parcă a zis Cuvioasa Pelaghia că matematic se vor duce să-l vadă, dar nu sunt sigur. ”Fericit va fi cel ce nu va vedea faţa spurcată a lui antihrist” (Sfântul Efrem Sirul).
   antihristul va face un turneu mondial după ce va fi ales ca împărat. Dar dacă el te poate hipnotiza când îl vezi la televizor, oare cum va fi când eşti lângă el ?
   _____
   În contextul cu antihrist şi cu yahoo, să ştii că yahoo a devenit suspect încă de acum vreo doi ani, când au anunţat că au trecut ”în familia Oath” (jurământ). De atunci eu l-am evitat, numai dacă am intrat din greşeală şi atunci am închis. Ce jurământ ? Şi faţă de cine jurământul ? Da ce firmă-i asta ”Oath” de care n-am auzit niciodată ? Cum de a trecut yahoo sub umbrela unei firme obscure ? Sau poate Yahoo s-au rebrănduit ? Dacă pui un g în faţă iese ”ţap” (goat).
   Privind retrospectiv, devine suspect că acum vreo 2-3 ani Yahoo au anunţat că li s-au spart serverele şi li s-au furat date despre conturi.
   Dacă Yahoo este acuma ”Oath” şi dacă Magda l-a văzut pe antihrist însemnă că nu mai are ce căuta nimeni la ei. Dacă totuşi vă încăpăţânaţi să aveţi cont la ei, aveţi gijă că o să vă pună să acceptaţi nişte noi termeni şi condiţii. Dacă sunteţi hotărâţi să acceptaţi treaba voastră, dar măcar citiţi-le cu atenţie, nu cumva să vă treziţi că aţi acceptat să vă vindeţi sufletul sau ceva de genul asta … Dar mai simplu rezolvaţi dacă nu mai aveţi treabă cu ei.
   _____
   Un tip zice că antihristul ar fi fost prezent în Creta … ce ziceţi de asta ? Că cică ar fi fost îmbrăcat la costum şi că mergea de colo colo, ca vodă prin lobodă, şi le şoptea ceva la ureche ierarhilor. Singurul civil prezent la discuţii.
   Unii zic că s-ar fi născut în 1999, în timpul eclipsei de soare. Dacă-i aşa înseamnă că scoate capul în 2029. Dar foametea artificială, şi războiul, vor avea loc până la apariţia lui, dacă nu mă-nşel.
   De-abia după 2000 au început să fie aprobate căsătoriile homosexuale. Până şi un stat ultra-liberal ca Olanda le-au adoptat în 2001.
   S-ar putea ca natura însăşi să nu suporte această calamitate care e antihristul, şi se revoltă provocând intemperii …

   1. Așa a spus Cuv.Pelaghia!
    Numai că mie, nu mi-a plăcut deloc!
    Am rămas siderată!
    Nu pot să descriu forța malefică verde deschis și foarte intens din ochi, din steaua cu 5 colțuri, alături de alte figuri geometrice care se mișcau în cadrul fiecărui triunghi din stea, plus că verdele-ăla se mișca precum flacăra focului, doar că era verde și trona 6 peste tot…plutea mai bine-zis!

    O să-mi schimb de pe yahoo, pe g.mail….într-adevăr, tot primesc notificări pentru actualizare în altă variantă de pe yahoo care, așa cum ai zis aparține lui OATH….

    În privința Antihristului, eu zic că e născut în anul ”revoluțiilor”, 1989.
    Anul ăsta apare, dar nu se va da în fapt cine e….abia după 3 ani, părerea mea!
    Nu va mai trece nu știu cât timp, iar sfârșit de an 2022 și început de 2023 vine perioada de teroare când va fi ”uns” împărat.

 4. Bine, o să ziceți: DA? Dar în Duminica Lăsatului de Carne spune că Sf.Ilie și Enoh vor veni cu 7 ani înainte de sfârșitul lumii și încă nu au apărut la TV.
  Sigur ei știu profețiile, dar poate nu îi vor filma și nu vor vorbi despre ei, decât când va fi el la putere…

  Dacă stă cineva în Israel, ne poate spune dacă au apărut cei doi măslini: Ilie și Enoh…

  1. 1989 … dacă s-ar fi născut atunci … ar însemna … că iese în public anul ăsta … el iese la 30 de ani … ca Hristos …
   1999 … un an mai rezonabil … 1999-2029 … 30 de ani …
   2030 … un an care figurează … în planuri hotărâte … (naţionale … globale … ) … România Educată 2030 … Agenda ONU 2030 …
   1989 … a avut revoluţii … dar nu atunci a căzut colosul … de unde au început lucrarea …
   1999 … poate că le e drag … are 666 … care-i şi inversat … şi are şi eclipsă … de soare …
   2011 … anul probabil … când satana a intrat … la 12 ani … în grădină … (Sfântul Lavrentie) …

   Sinodul din Creta … organizat intempestiv … presiuni mari … fie serviciile … fie antihrist …
   Au preferat … să se facă de râs … fără 4 Biserici Locale … fără jumătate din ierarhii lumii … votând doar Patriarhii … ca la mafioţi … unde votează capii famigliilor … dac-am înţeles bine …

   Doamne …
   apără …
   şi …
   păzeşte …

 5. Bravo X!
  AI PRINS IDEEA! 🙂

  11 septembrie 2011, căderea Turnurilor Gemene pentru a instaura Big-Brother și Patriot Act. ȘI așa cum ți-ai adus aminte de profeții, ANUL în care plimbându-se cu mama lui prin grădină, a auzit un vuiet ieșind Satana din pământ și intrând în el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button