X

[VIDEO] Un pilot face dezvăluiri despre Chemtrails, ca armă a Ocultei Mondiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Chemtrails nu sunt nimic nou.  Abia acum începem să le observăm, acesta este șocul pentru noi”, a declarat un pilot de avion comercial în timpul unui interviu recent. “Ei fac asta de ani de zile. A fost un pionierat în Statele Unite. Este un lucru în care Rockefeller a fost implicat în sponsorizare. O mare parte se face din spatele avioanelor militare, în special al avioanelor militare de transport”.

Pilotul de avion a declarat cele de mai sus în timpul unui interviu cu Ant Critchley, gazda emisiunii Drake Michigan. Pentru a proteja anonimatul pilotului, în scopul interviului i s-a dat numele Mark. Mark este pilot de 34 de ani și, în acest timp, a pilotat peste 26 de tipuri diferite de aeronave. Experiența sa variază de la testarea zborurilor până la zborul de marfă specializată și a pilotat aeronave atât pentru armată, cât și pentru companiile aeriene comerciale.

“Cele două scopuri ale chemtrailing-ului sunt foarte, foarte clare”, a declarat el pentru Critchley. Este vorba de a ne otrăvi și de a bloca soarele. Plantele au nevoie de lumina soarelui pentru fotosinteză, iar corpul nostru, de exemplu, are nevoie de lumina soarelui pentru a produce vitamina D. Așadar, blocarea soarelui va avea un impact negativ și va amenința supraviețuirea tuturor formelor de viață de pe Pământ.

În videoclipul de la finalul articolului, Mark a explicat că, în urmă cu mulți ani, a avut un copilot care i-a vorbit despre chemtrails. La acea vreme, Mark a respins complet spunând că era “un nonsens total, ei nu ar face niciodată așa ceva”. Și nu s-a mai gândit la asta până acum trei ani.

În urmă cu aproximativ trei ani, se întâlnea cu niște prieteni la o cafenea la țară, când a văzut pe cer o linie care se întindea de la nord la sud, pe care a estimat că avea o lungime de 16 kilometri, cu 13 linii mai scurte, de două sau trei kilometri, care o traversau. “Lucrul curios este că au rămas acolo timp de 40 de minute”, a spus Mark.

El a contactat un coleg de la aeroportul local care avea un aparat de supraveghere automată dependentă de emisie (“ADS-B”). ADS-B este un software de supraveghere sau de urmărire care se bazează pe faptul că aeronavele sau vehiculele aeroportuare își transmit identitatea, poziția și alte informații derivate dintr-un sistem de la bord.

Mark l-a întrebat pe colegul său dacă deasupra aeroportului se afla un avion care zbura la aproximativ 12.000-13.000 de picioare “făcând linii ghemuite”. Colegul lui Mark a răspuns: “Nu, dar există unul la 10 [mii de picioare]”. Mark și-a amintit apoi de conversația cu prim ofițerul cu ani în urmă și și-a dat seama că liniile pe care le văzuse erau chemtrails.

Există o diferență între o contrailă, dâră de condensare, și o chemtrail, dâră chimică. Pentru a înțelege diferența, trebuie să înțelegem cum se formează contrails, a spus Mark.

“Pe măsură ce ne ridicăm mai sus, la fiecare mie de metri temperatura scade cu aproximativ 2 grade Celsius. Și coboară până la aproximativ minus 63 de grade Celsius, uneori 65. Aceste temperaturi se regăsesc în jurul a aproximativ 37.000/38.000 de picioare. Contractele pot începe fizic [să se formeze] doar la 28.000 de picioare, ceea ce înseamnă în jur de minus 40 de grade Celsius. O dâră este vapori de apă. De fapt, sunt trilioane și trilioane de cristale de gheață”, a explicat Mark.

Motivul pentru care nu vedem în mod constant același număr de dâre de aer în diferite zile, presupunând că orarele de zbor ale companiilor aeriene rămân constante, este că umiditatea aerului în care zboară avionul joacă, de asemenea, un rol important. “Pe măsură ce temperatura scade, pachetul de aer este mai puțin capabil să rețină vapori de apă [sau] umiditate”, a spus Mark.

Punctul de rouă este temperatura la care trebuie răcit aerul (la presiune constantă) pentru a obține o umiditate relativă (RH) de 100%. În acest punct, aerul nu mai poate reține apă sub formă de gaz. Dacă aerul ar fi răcit și mai mult, vaporii de apă ar trebui să iasă din atmosferă sub formă lichidă, de obicei sub formă de ceață sau precipitații.

La 30.000 de metri și zburând într-o parcelă de aer uscat, “mă pot uita în camera retrovizoare și nu văd absolut nimic ieșind din spatele motoarelor mele”, a declarat Mark. “Dar apoi pot zbura de-a lungul … și pot avea un pic de turbulență, doar pentru o fracțiune de secundă, și mă uit la indicatorul meu de temperatură și era minus 63, iar acum este minus 64 … Acum mă uit înapoi în camera mea și văd că sunt pe contrasens”.

Pe de altă parte, chemtrails sunt aplicate oriunde între 10.000 și 12.000 de picioare.

Toate aeronavele au transpondere. “Nu poți zbura în aer fără unul, este legea”, a spus Mark. Semnalele transponderului sunt captate de radarele de zbor ale traficului aerian, astfel încât orice aeronavă anume poate fi identificată cu certitudine. Înainte ca un avion să decoleze, pilotului i se atribuie un cod din patru cifre. Când controlorul de trafic aerian vede codul pe radarul său, știe ce avion este, pe numele cui este înregistrat, planul de zbor și alte informații, cum ar fi citirea altimetrului comandantului.

“Dar ceea ce îi nedumerește pe oameni este faptul că atunci când pornesc Flightradar24 sau aplicația ASD-B de pe telefon sau de pe un dispozitiv inteligent, nu pot vedea aceste avioane [care fac chemtrailing]… asta pentru că a fost efectuată o reparație software [la transponder], astfel încât, ori de câte ori există o bancă de coduri de transponder și acestea sunt alocate, nu le putem vedea”, a explicat Mark. “De aceea avem probleme în a localiza fizic aceste avioane”.

În ziua în care a văzut lunga dâră nord-sud traversată de alte 13 aeronave, Mark a reușit să obțină o înregistrare a avionului de la colegul său de la aeroportul local. Folosind înregistrarea, cercetările lui Mark au condus la compania britanică 2Excel Aviation Broadsword.

2Excel a fost înființată de doi foști piloți din Royal Air Force, iar directorul general al acesteia este Andy Offer. Offer a avut anterior un partener de afaceri care s-a “eschivat”, a declarat Mark. Adăugând că fostul partener de afaceri și-a distrus de atunci complet reputația cu afirmații mincinoase.

2Excel are două Boeing 727 aduse din Statele Unite. “Erau deja avioane de marfă, așa că se pretează foarte bine la conversie”, a spus Mark. “Aceste avioane au șapte rezervoare laterale de-a lungul aeronavei, din față în spate… și există un braț fix în partea din spate a aeronavei care trece pe sub [ ] două [dintre] motoare”, a spus Mark.

Potrivit site-ului web al 2Excel, compania răspunde la deversările de petrol, pulverizând detergenți pe petrol. Dar Mark nu înțelegea de ce compania avea nevoie de două avioane pentru deversările de petrol. “Câte deversări de petrol am avut în Marea Britanie în ultimii 20 de ani? De ce au nevoie de două?” se gândea Mark în sinea lui. Este costisitor să întreții și să pilotezi aceste avioane, dar se presupune că nu existau venituri. “Așa că asta mi-a trezit imediat suspiciuni”, a spus el.

2Excel are două certificate de operator aerian (“AOC”) acordate de autoritatea aviației civile (“CAA”). Unul dintre ele este pentru a zbura la joasă înălțime deasupra mării, așa cum ar fi de așteptat să le permită să pulverizeze detergenți peste deversările de petrol. Dar celălalt este de a zbura deasupra zonelor împădurite. Dar ei nu zburau deasupra zonelor împădurite, 2Excel zbura deasupra Londrei, Birmingham, Glasgow sau Manchester. “Așadar, aceasta este o încălcare flagrantă [a AOC-ului său]”, a declarat Mark.

Oamenii s-au plâns la CAA că 2Excel își încalcă AOC-ul, dar răspunsul a fost obișnuitele acuzații de “teorie a conspirației”. “Acest lucru … pentru mine expune CAA … Vestea bună este că, dacă privim partea bună, și există o parte bună a acestei situații, aceasta expune toate persoanele despre care probabil că nu știam anterior că sunt implicate în această poveste”, a spus el.

Mark a explicat apoi mai în detaliu procesul de obținere a diferitelor licențe de la CAA și inspecțiile CAA pe care 2Excel va trebui să le treacă pentru a putea opera. Din motive de concizie, nu am descris aici aceste procese.

“2Excel Aviation este foarte bine organizată. Se aflau la Doncaster, care era baza lor principală pentru 727. Și au o flotă de alte aeronave mai mici care se implică în activitatea pazei de coastă – monitorizare, supraveghere. La ce se uită? Nu știm.”

2Excel are, de asemenea, un hangar de aeronave pe aeroportul Lasham, la vest de Londra, care este un loc de primă clasă pentru zborul cu planorul. Alte aeroporturi de pe care au existat “unele acțiuni” sunt Newquay, Bournemouth și Prestwick. “Acestea sunt locuri ideale de unde să operezi, aproape pe furiș, pentru că acolo nu ai observatori [de avioane]”, a explicat Mark.

Există o altă companie numită RVL Aviation, cu sediul la Aeroportul East Midlands. Este o companie înregistrată în Danemarca care are avioane ușoare cu două motoare. Compania face supraveghere, activități de pază de coastă, monitorizare și prelevare de probe de aer. “Acestea [aeronavele] nu fac pulverizare, dar acestea sunt cele pe care le puteți vedea ocazional pe radarul de zbor și care fac aceste modele fie de curse – toate aceste modele în care urcă și coboară, urcă și coboară, urcă și coboară și în cele din urmă acoperă o suprafață mare. La ce se uită, ce supraveghează, nu am nicio idee”, a spus Mark. Activitatea lor a fost în creștere, în special în ultimele 18 luni.

RVL este o operațiune mai mică decât 2 Excel. RVL a cumpărat cel puțin două Boeing 737 de la operatorul cargo Western Atlantic. Aceste 737 fac parte dintr-un grup de avioane care sunt vopsite în întregime în alb și astfel sunt denumite “whitetails” și care au fost văzute pulverizând dâre chimice deasupra Cornwall. Aeronavele RVL operează de pe aeroporturile Newquay, Southampton, Stansted, Teesside, Prestwick și Liverpool.

Mai există și alte companii – cum ar fi Delta Airlines, înregistrată în Atlanta, Georgia – dar 2Excel și RVL realizează majoritatea traiectoriilor chimice pe cerul Regatului Unit.

Odată ce începi să pui o întrebare, se deschide ușa pentru alte întrebări. Avionul decolează din Teesside, unde se îndreaptă? Cine i-a spus pilotului unde să meargă?

Mark a văzut pe cer până la cinci avioane în același timp, care zboară în paralel unul cu celălalt, apoi “pleacă în direcții diferite, se reformează și se întorc”. Așadar, cineva coordonează zborurile. Planul de zbor al avionului se va afla în computerul de bord, dar va depinde de piloți când începe sau se oprește pulverizarea substanțelor chimice.

“Ceea ce fac ei este foarte artificial, este foarte intenționat și oamenii spun: “Ei bine, nu pot să cred că piloții știu că fac asta”. Ei bine, dați-mi voie să vă asigur că știu”, a spus Mark.

Echipajul trebuie să fie licențiat de către CAA pentru a pilota aeronava respectivă. Practic, toți acești piloți sunt foști piloți RAF, a spus Mark. “Acest lucru este esențial, deoarece băieții din RAF sunt obișnuiți să facă, să spunem, operațiuni clandestine – operațiuni neobișnuite … și, de asemenea, în mod crucial, au semnat Actul secretului oficial, ceea ce înseamnă că nu vorbesc … Interesant este că, aproape exclusiv, inginerii care întrețin cele două 727 ale [2Excel] sunt, de asemenea, foști membri ai RAF.”

În cazul în care piloții transportă mărfuri periculoase la bordul avionului, fie că este vorba de lichide sau de radioizotopi pentru aparatele cu raze X, căpitanul trebuie să aibă un document numit Notice to Captain (“NOTOC”). NOTOC detaliază toate bunurile periculoase aflate la bordul aeronavei și unde se află acestea. Acest lucru este pentru siguranță în cazul unei aterizări de urgență.

Mark a declarat: “După ce am vorbit cu șefii pompierilor de pe mai multe aeroporturi, cele două avioane care îi îngrijorează foarte tare când vin cu un apel de urgență sunt avioanele militare – pentru că nu știu dacă rachetele de sub aripă sunt în funcțiune sau ce au înarmat – [și] celălalt este un avion cargo, pentru că nu au nicio idee despre ce are la bord… Așadar, primul lucru pe care ar trebui să îl facă un căpitan în timp ce fuge din aeronavă este să își ia carnetul de zbor și NOTOC-ul, pentru că astfel îl poate înmâna șefului pompierilor … Așadar, acești căpitani vor primi un [NOTOC], sau ar trebui să primească unul.”

“Din nefericire, când vă spun statisticile privind numărul de piloți [care nu sunt pe trasee chimice] care sunt conștienți de evenimentele actuale [este scăzut], cred că mult mai mulți dintre ei sunt conștienți acum. Dar este la fel și în cazul inginerilor. Cunosc câțiva ingineri foarte buni care sunt treji, dar sunt în minoritate. Iar când se duc la serviciu, se gândesc: “Oh, ei bine, iarăși e manivela aia”, știți, și sunt atacați. Și aceștia sunt inginerii care repară avioanele. [Inginerii] care le fac pe cele de marfă care sunt reglate pentru a pulveriza, evident că au acorduri de confidențialitate, probabil că au semnat Legea Secretelor Oficiale, cine știe.”

Este foarte greu de înțeles mentalitatea oamenilor implicați în chemtrailing. “Se numește normalizarea devianței”, a spus Mark.

Conceptul de normalizare a devianței a fost identificat pentru prima dată în cadrul Administrației Naționale Aeronautice și Spațiale (“NASA”). Sociologul american Diane Vaughan definește “normalizarea devianței” ca fiind “procesul gradual prin care practici sau standarde inacceptabile devin acceptabile. Pe măsură ce comportamentul deviant este repetat fără rezultate catastrofale, acesta devine norma socială a organizației”.

Mark a explicat, de asemenea, că, în ceea ce îi privește pe cei care sunt implicați în programele de chemtrail, există o “necinste intelectuală”. Dezonestitatea intelectuală este un termen folosit pentru a descrie erorile comise în mod intenționat în dezbateri și raționamente. Se referă la susținerea unei poziții despre care se știe că este falsă, care este folosită în mod abuziv pentru a promova o agendă sau pentru a întări convingerile profund susținute de cineva în fața dovezilor copleșitoare contrare.

Dezonestitatea intelectuală înseamnă, de exemplu, că un parlamentar vă răspunde în scris spunând: “Sunteți un prost, vă înșelați. Aceste dâre chimice nu sunt dâre chimice, ci dâre de contrabaterie”.

Mark crede că chemtrails au fost inițiate în Statele Unite. “[Marea Britanie] se joacă cu ele sub diferite forme, nu atât de mult în aer, dar ne jucăm cu ele de mult timp… Multe dintre experimentele pe care le făcea guvernul britanic, cu mult timp în urmă, [erau] doar la sol. Deci, de obicei, pulverizau substanțe chimice pe un tren care trecea și intra într-un tunel … Așa că, din păcate, nu este nimic nou”, a spus el.

Cele două scopuri principale pentru chemtrailing sunt clare, a spus el. “Este de a ne otrăvi și de a bloca soarele”.

În Statele Unite, oamenii au reușit să obțină mostre de chemtrails și au folosit un spectrometru de masă pentru a determina conținutul. “Dacă vă uitați la conținutul chemtrails … cele trei ingrediente principale tind să fie bariu, stronțiu și oxid de aluminiu – toate acestea fiind cancerigene. Iar aluminiul provoacă autism și Alzheimer”, a declarat Mark.

Mark nu are cifre financiare pentru RVL, dar anul trecut 2Excel a avut un venit de 41 de milioane de lire sterline. “25 de milioane de lire sterline din această sumă au reprezentat profit”, a spus el. “Iar dividendele, profiturile acționarilor, au fost de 10,9 milioane de lire sterline”. Toți acești bani provin din banii pe care rezidenții britanici îi plătesc sub formă de taxe. “Așadar, plătim ca noi înșine să fim otrăviți”.

2Directorul financiar al 2Excel, Harant Singh, înființează companii fantomă în fiecare săptămână. Potrivit lui Mark, 2Excel are mii de societăți fantomă. “Unele dintre ele sunt închise destul de repede. Deci, guvernul, prin orice agenție pe care o plătește, plătește în compania de tip fantomă [și apoi] compania de tip fantomă este închisă. Pot doar să presupun că RVL face ceva similar”, a spus el.

Se susține că chemtrailing-ul se face pentru a bloca soarele pentru a menține temperaturile globale în limitele dictate de Acordul climatic de la Paris. Dacă așa ar fi fost, atunci plățile ar fi fost corecte și nu ar fi fost concepute scheme elaborate pentru a ascunde plățile către companiile care se ocupă de chemtrailing.

Critchley a menționat că chemtrails pot lua înfățișări neobișnuite, cum ar fi linii care se taie sau forme ciudate. Totul are o frecvență și, în funcție de cantitatea de particule metalice pulverizate și de activitățile Programului de cercetare aurorală activă de înaltă frecvență (“HAARP”) din acel moment, aceste unde și linii vor apărea în chemtrails, a explicat Mark.

El a spus că există o instalație HAARP în Marea Britanie, amplasată la jumătatea coastei galeze. Documentele pentru autorizația de planificare precizează că scopul instalației este pentru comunicații. “Dar noi am fost acolo, avem fotografii ale acesteia… antenele sunt în ceva numit “phased array”… și produce ceva numit lobi laterali. Deci, în afară de fasciculul de energie care merge direct în față și în sus, lobii laterali ies din lateral și vor iradia tot ceea ce se află acolo.”

El a explicat cum funcționează HAARP și apoi a spus: “Ei pot schimba cu precizie vremea. Ei fac asta de mult timp”. El a folosit cutremurul din Japonia de acum câțiva ani ca exemplu al modului în care HAARP este folosit ca armă pentru a face guvernele să se supună cerințelor cabalei globale – HAARP a fost folosit pentru a face Japonia “să cedeze în fața sistemului bancar Rothschild”, a spus Mark.

Cu mulți ani în urmă, autoarea Elana Freeland și fostul inginer HAARP Billy Hayes au început să discute despre relațiile de frecvență dintre CERN, HAARP, Chemtrails, Fracking și chiar Turbinele eoliene.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Si la noi sunt aruncate de ani de zile aceste Chemtrails-ucigase, cu acordul satanelor si bestiilor autohtone care ne conduc, dar atunci cand le spui multor romani despre ele, te taxeaza imediat ca esti fan al “teoriei conspiratiei”, desi saracii ignoranti nu sesizeaza absolut deloc ca aveam de a face astazi cu o “practica a conspiratiei” in toata regula, in orice aspect si in orice domeniu! Semn ca, “turma de oi duse spre taiere” este uriasa, astazi in Romania!

  2. ei as, turma e mai smechera decat ziceti dvs p’aci.
    ia mai ganditi-va, ca pe vremuri cand cum necum aveau 1-2 frigidere pline. La taiere merg mai degraba mielutii, aia fara de aparare. turma le este inca utila, pana la un punct, depinde cati vor sa lase in viata si daca vor face vreodata proiectul omenirea la 500 de milioane.
    In rest e clar ca ne pisa cu tot felul de cacaturi inclusiv in mancare, la tv, etc
    Scapa cine poate , cu tupeu de borfas

  3. Exista rugaciuni pentru distrugerea chemtrails urilor:

    Molitfele Sfantului Trifon

     

     

    Sa stie insa preotul ca nu se cuvine sa citeasca toate jivinele aici pomenite, ci numai pe acelea care atunci fac stricaciuni in gradini, vii si holde, in momentul respectiv.

    Preotul: Domnului sa ne rugam !

    Credinciosii: Doamne miluieste !

    Va blestem pe voi, fiarele cele de multe feluri, viermii, omizile, gandacii, lacustele, soarecii, cartitele si puricii si tot felul de muste, molii si furnici, viespi si urechelnite,tehnologia umana si tot felul de jiganii ce se tarasc pe pamant si pasari ce zboara, care aduc stricaciuni si paguba holdelor, viilor, pomilor ,ceruluisi gra­dinilor;

    Va blestem cu Dumnezeu Tatal, Cel fara de inceput, si cu Fiul Lui, Cel impreuna fara de inceput si deofiinta, si cu Duhul Lui, Cel Preasfant, Care este deofiinta cu Tatal si cu Fiul si de viata facator;

    Va blestem pe voi cu intruparea Unuia-Nascut Fiul lui Dumnezeu, a Domnului nostru Iisus Hristos, cu viata Lui de pe pamant, cea dimpreuna cu oamenii, si cu patima Lui cea mantuitoare si cu moartea Lui cea facatoare de viata si cu invierea Lui cea de a treia zi si cu inaltarea Lui la ceruri, si cu toata pur­tarea de grija cea dumnezeiasca si mantuitoare;

    Va blestem pe voi cu sfintii heruvimi cei cu ochi multi si cu serafimii cei cu cate sase aripi, care zboara im­prejurul scaunului dumnezeiesc si striga: Sfant, Sfant, Sfant Domnul Savaot; va blestem pe voi cu sfintii ingeri si cu toata puterea, cu miile de mii si cu milioanele de milioane, care cu multa frica stau inaintea slavei Domnului, ca sa nu stricati via, nici holda,cerul, nici gradina, nici pomii si nici legumele robilor lui Dumnezeu (N); ci duceti-va in muntii cei pustii, in copacii cei neroditori in care v-a daruit voua Dumnezeu hrana cea de toate zilele;

    Va blestem pe voi cu scumpul Trup si Sange al lui Hristos, Adevaratul Dumnezeu si Mantuitorul nostru, prin Care s-a dat noua mantuire si rascumparare.

    Sa nu stricati nici holda;nici cerul, nici via, nici gradina, nici orice pom roditor si neroditor; nici frunza legu­melor sa nu stricati din cuprinsul si locul robilor lui Dumnezeu (N).
    Iar de nu ma veti asculta pe mine si veti calca blestemul cu care v-am blestemat, nu va voi pedepsi eu smeritul si nevrednicul Trifon, ci Dumnezeul lui Avraam si al lui Isaac si al lui Iacov, Care va veni sa judece viii si mortii.

    Pentru aceasta, precum mai inainte v-am zis voua: duceti-va in muntii cei pustii, in copacii cei neroditori,de nimic sa va faceti si de nu ma veti asculta pe mine, voi ruga pe Iubitorul de oameni Dumnezeu, ca sa trimita pe ingerul Sau, care este peste fiare, si cu fier si cu plumb va va lega si va distruge,va va omori, de vreme ce n-ati luat in seama bles­temul si rugaciunea mea, a smeritului Trifon; inca si pasari, fiind trimise prin rugaciunea mea, va vor manca pe voi.

    Inca va blestem pe voi si cu numele cel mare scris pe piatra care nu l-a putut rabda, ci s-a topit ca ceara de fata focului. Iesiti din locurile aces­tea si va duceti in locuri neumblate si fara apa si neroditoare, cum mai inainte am zis voua. Iesiti din locul si cuprinsul robilor lui Dumnezeu, care pe mine ma cheama in ajutorul, folosirea si mantuirea lor.

    Ca si intru acestea sa se slaveasca preasfantul nume al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh si sa se plineasca rugaciunile si cererile smeritului Trifon. Ca lui Dumnezeu se cuvine slava si stapanirea in vecii vecilor. Amin.

     

  4. Nu admitem niciun fel de borfas!

    Numai securistii nesimtiti si activistii comunisti PCR, aveau inainte de lovitura de stat bolsevico-jidaneascā din 1989 frigiderele pline. Poporul fācea foame. Aici nu e chestie de “desteptaciune”. Este supravietuire si iubirea aproapelui!
    Nu tu sā ai tot, sā crapi mancare bine si sā bei bine si altul face foame!
    Tu nu ai sāvfaci niciodata REVOLUTIA, CA te uiti numai in frigiderele tale pline (azi, in 2023 cu preturi ffff.mari la mâncare) + primesti ordine securistice, si faci parte sigur dintr-o casta de salarii exorbitant de Mari, sinecuriste si nemeritate + uitatul la TV aflat sub ordinele satanelor globaliste, te face indifferent la durerea poporului!

    Nu insulta poporul Român!

    Multi se “descurca” si sunt sclavi in Occident, in timp ce familiile lor stau dezbinate in tara, fara mama, fara tata , cineva bun care sa poarte de grija si de educatia copiilor lor.

    Copiii români au o alocatie de 50 de euro pe luna. 254 lei. De unde frigidere pline?!!

    HRISTOS este scāparea!

    Doamne ajutā!

    1. Ei lasati v-a sarit tandara. Parca nu stiti ca aia de lucrau la ulei, paine, lapte samd mai scoteau la troc pentru alte alea, doctorii, avocatii, profisorii etc etc si domniile lor isi rotunjeau veniturile, frigidierele si inclusiv silueta. paznici de noapte care sforaiau nestingheriti iar ziua isi rezolvau altele, mai ales pentru a-si imbuna tovarasii sefi.
      In piete, taranii faceau bani frumosi, mai ales cu flori( cu toate ocaziile posibile) , nimeni nu zice ca nu munceau, da’ uite ca multi se mai “descurcau” . Cine a vazut filmul Balanta si multe din astea are o cronica, destul de realista a acelei epoci, evident cu subiectivismul inerent al fiecarui artist.
      Dar despre dezastrul CFR, aia de jos n-au ciupit nimic ? si inca mai ciupesc. Haida de
      Cam in multe sectoare de activitate se vede ca erau destui care se descurcau si inca o mai fac pozand in oameni harnici nevoie mare.
      Schimband registrul si decorul si astazi e la fel. In orice epoca, tara, se regasesc acesti

      borfasi, inconjurati de familiile lor, clanuri, pretini. Un adevarat lant al slabiciunilor.
      Smecherii de astazi au alte “probleme” si implicit alte modalitati de a le rezolva. Foarte multi au fost informati pe anumite cai sa nu se vaccineze, au facut pact cu medicii pentru a primi faimosul certificat verde, s-au vaccinat la ghiveta.

      Cat despre iubirea de aproapele, interesant de stiu unde se poate resimti, in mod gratuit, si total dezinteresant. E adevarat poporul este credincios, cel putin dupa aparente, se oficiaza Sfinte Liturghii, se dau pomeni, acatiste , asta in ceea cepriveste viata duhovniceasca, dar dupa cum se stie omul vrand nevrand are si nevoi strict obiective pe care…. .
      copii in occident nu sunt atentionati cu o alocatie mai substantiala daca tinem cont si de preturile de pe acolo

      Cine are lista “securistilor” sau a agentilor de tot soiul aflati sub diverse drapele ar face bine s-o publice in intregime si asa ar dispare orice urma de dubiu.

      Duium de” sclavi” romani din occident umfla ajutoare de tot felul si lucreza la negru, cara tarfe, cersetori, droguri si cate si mai cate, lucreaza in crima organizata sau o initiaza prin diverse mijloace, trafic de persoane sau de organe.

      si apropos de securistii si activistii de inainte de lovilutie, se uita de informatori, turnatori si alti colaboratori de tot soiul, sau aia “munceau ” doar din “convingere ?
      Doar nu degeaba se spunea ca unde se intalneau 3 romani ,doi dintre ei intocmeau un raport al conversatiei.

      Nu admitem dar am fost condusi si suntem si in prezent tot de aia , care au avut si isi au oamenii lor.

      Si au suprasaturat si occidentul pentru a ” tine aproape”

      Poporul a fost MAI MULTdecat jignit de catre macelarii deghizati in halate albe la ULTIMUL GENOCID.

      Atunci cati s-au simtit jigniti sau au ripostat. Erau plin de tot felul de borfasi care se mandreau cu certificatul lor DE …BORFASI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button