X

Terenul pentru mastile de piatra se pregateste de acum…

„Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Toate se umplu de Antihrist: pământul, marea, aerul.”

Cititi va rugam mai multe despre aceasta profetie la:

O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”

Terenul se pregateste insa inca de pe acum. Iata, de exemplu, o stire din China, conform Protv:

Şofer amendat după ce a fost surprins că se scărpina pe faţă la volan. Explicația

Un bărbat din estul Chinei a fost amendat  după ce o cameră inteligentă din trafic l-a surprins în timp ce se scărpina pe faţă la volan, relatează BBC.

Șoferul a fost surprins în aceastp ipostază cu ajutul camerelor bazate pe inteligență artificială.

Liu conducea, luni, pe o autostradă din provicia Shangdong, și-a ridicat mâna să se scarpine pe faţă în momentul în care trecea prin faţa unei camere inteligente, de monitorizare a traficului, relatează BBC, citând presa din China.

De ce a fost amendat? Ulterior, șoferul a primit acasă o notificare pe care scria că a fost fotografiat ”vorbind la telefon”, alături de dovadă – poza surprinsă de camere.

Liu s-a ales cu două puncte de penalizare şi cu o amendă de 50 de yuani, echivalentul a 7,25 de dolari.

”Văd des oameni în mediul online, care se fotografiază în timp ce conduc, însă eu, în această dimineaţă, am fost fotografiat (de camerele inteligente) fără să încalc regulile”, a scris Liu pe reţeaua socială Weibo.

Potrivit The Global Times, poliția  i-a anulat amenda şi s-a scuzat, spunând că ”sistemul de supraveghere al traficului identifică automat mişcările şoferilor şi fotografiază când consideră că se încalcă legea”.

În total, autorităţile chineze au instalat peste 170 de milioane de camere inteligente pe drumurile din toată ţara şi plănuiesc să crească numărul până la 400 până în 2020, susține BBC.

 

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Big brother
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

5 comentarii

  1. Când vor sosi chinezii va fii jale.Imperiul galben va fii de zece ori mai rău de cât bolșevismul roșu. Vor mânca oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.