X

O EXCEPȚIONALĂ PROFEȚIE din secolul XV: “Lumea va purta MĂȘTI DE PIATRĂ”

BISERICA „SECRETĂ“ | Toate se vor umple de Antihrist
de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sub acest generic, editurile Cartea Ortodoxă şi Egumeniţa ne restituie unul din cele mai importante documente ale ortodoxiei, Cugetările unei inimi smerite, text scris în secolul al XV-lea de monahul Vasile şi păstrat în Biblioteca Vaticanului, de unde a fost readus la lumină în tălmăcirea lui Ştefan Voronca.

Manuscrisul are la bază notele făcute de monah în urma discuţiei cu un bătrân ascet, vieţuitor într-una din mănăstirile din preajma Constantinopolului, adnotate la rândul lor de traducător, care ne înlesneşte astfel mai buna înţelegere. Bunăvoinţa bătrânului de vrednică pomenire de a-şi primi ucenicii în momente de cumpănă, ce prevesteau trecerea sa la Domnul, ne-a încălzit şi nouă inimile, întrucât dulceaţa şi înţelepciunea cuvintelor sale ne-au copleşit din prima clipă, cu atât mai mult cu cât acestea se constituie nu numai într-un îndrumar de viaţă duhovnicească, ci şi într-un avertisment cutremurător privitor la venirea Antihristului.

„Omul – ne atenţionează ascetul – va deveni atât de plin de răutate, atât de înjosit ca urmare a întărâtării şi stăpânirii patimilor celor josnice asupra sa, atât de împietrit la inimă, întunecat şi cu totul epuizat de singura grijă de a supravieţui, încât pentru viaţa duhovnicească el nu va avea nici bunăvoinţă, nici loc în inima sa. Nu va mai rămâne nici o călăuză duhovnicească, deoarece şi aceştia vor urma căile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovniceşte profanate de către păstori nevrednici.

La apogeul acestor suferinţe şi al haosului din lume va apărea Antihrist. El va veni ca un făcător de pace, un conducător bun şi înţelept, care poate aduce lumea în rânduială. Cu toate acestea, de fapt, el va fi un vrăjmaş al tuturor, un urâtor a tot ceea ce este bun, un tiran şi un făcător de rău, un distrugător a toate; asemenea lui, lumea n-a văzut pe nimeni niciodată şi nici nu va vedea vreodată.

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Vor fi dezastre naturale: valuri chinuitoare de căldură vor alterna cu perioade de ger aspru, seceta cu inundaţiile; tornade şi furtuni cumplite vor pricinui distrugeri înspăimântătoare; erupţii vulcanice, cutremure şi boli între oameni, animale şi plante; toate acestea vor fi atât de îngrozitoare, încât îi vor duce pe oameni la disperare. Pământul, nemaiprimindu-şi binecuvântarea pentru a da roade, va fi lovit de foamete îngrozitoare, şi astfel se va sărăci cu totul. Şi numai celor care au primit pecetea Fiarei, adică a Satanei, li se va îngădui să existe pentru o vreme, deşi în cele mai slugarnice şi josnice condiţii de sărăcie totală şi dispreţ pentru demnitatea umană, pe care omul a primit-o de la Făcătorul său.

Toate se umplu de Antihrist: pământul, marea, aerul. Toate se vor face cu singurul scop de a înlătura cu totul numele lui Hristos din inima omului. Aceasta va fi cu adevărat o împărăţie drăcească pe pământ. Vor veni nenorociri cum n-au mai fost, un timp de agonie intensă nu numai pe pământ, ci în tot universul, căci ele [stihiile] sunt împreunate într-un singur plan al creaţiei, iar tot acest univers urmează să piară pentru ca, după aceasta, să poată fi îmbrăcat în nestricăciune, în statornicie, în veşnicie, după cuvintele Apostolului: Căci trebuie ca acest trup stricăcios să se îmbrace în nestricăciune (I Cor. 15: 53)”.

Imagini pentru cip 666

NOTĂ OrtodoxINFO

Textul a aparut pe multe bloguri, reviste, edituri. Si de multi a fost desigur citit.

Dintre cei ce l-au publicat sau citit, putini au priceput, mai multi doar au zis ca au priceput iar majoritatea se comporta precum englezul din bancul acela, care vazand pentru prima data in viata o girafa exclama: „Asa ceva nu exista!”.

Toata profetia este remarcabila, insa urmatorul pasaj este exceptional:

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.”

Este exact ceea ce pregateste intens SISTEMUL in aceasta perioada prin: eGuvernare, internetul obiectelor, documentele cu cip si disparitia banilor cash.

Cat de cimentat in material trebuie sa fii pentru a nega ca cele ce se descriu mai sus se implementeaza chiar acum? Caci sunt crestini care pricep ca asa va fi, dar „invata” mintindu-se pe ei si pe cei din jur ca mai e mult pana departe. Ba mai rau, sunt destui care chiar vad ce se edifica de zor pe Pamant, insa minimalizeaza gravitatea. Dupa cum ne-a avertizat de fapt si Cuviosul Paisie Aghioritul:

Din pacate, iarasi „anumiti cunoscatori” ii vor „infasa” pe fii lor duhovnicesti ca pe niste prunci, chipurile ca sa nu-i mahneasca. „Aceasta nu are importanta”. „Nu-i nimic, este destul sa credeti launtric”.

Cititi va rog mai multe la: Cuviosul PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Am vorbit cu multi asemenea frati. Ba unul mai are de facut acoperis la casa, ba altul are copilul mic, ba altul ca e prea tanar. Chestii subiective. Imi zicea o sora insarcinata ca bunul Dumnezeu i-a dat copilul si daca vremurile apocaliptice bat la usi, atunci de ce i l-a mai dat? Si tot ea raspundea: inseamna ca mai e mult pana la venirea antihristului …

Oamenii cu girafa nici atat nu vad. Si totusi, cat de nauc trebuie sa fi pentru a nu pricepe macar ca SISTEMUL pune la punct un fantastic Big Brother? Si este extrem de grabit sa o faca.

Pe de alta parte, multi din urma vor fi dintai si viceversa. Majoritatea dintre cei cu reviste, edituri sau bloguri, nume mari in tabara ortodoxa, care pareau mega luptatori pana acum cativa ani, au atipit sau au adormit cu totul sau chiar au intors armele impotriva noastra, a putinelor site-uri ramase pe acest front de lupta. In schimb, multumita bunului Dumnezeu, se trezesc din ce in ce mai multi oameni “simpli”. Oameni care pana nu demult nu stiau pe ce lume se afla, brusc au inceput sa li se aprinda beculetele.

Cititi va rog si:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. Sunt multe cauzele pentru care oamenii nu au o minima reactie la uriasa constructie de tip Big Brother care ne inconjoara ca o anaconda pe zi ce trece. Printre primele cred ca este lipsa de intelegere a ceea ce ni se pregateste. De fapt nu pricepem nici ceea ce ni se intampla in vremurile pe care le traim (vezi asa-zisul stat profund format din oameni nealesi de nimeni care conduc de fapt statul prin instiruriile de forta si se afla la ordinul unor servicii secrete straine care, la randul lor, servesc unor interese oculte). E teoria conspiratiei, nu-i asa?

  Avem internet si tv? Avem.
  Avem burta plina? Avem.
  Ne dezvoltam si cultivam patimile de tot felul? Din plin si din ce in ce mai mult.

  De unde dar putere de jertfa ca sa renuntam la bunatatile si placerile lumii acesteia si pentru ce?

  SINGUR Dumnezeu ne poate scapa din cursa aceasta insa pentru asta avem nevoie de … Dreapta Credinta, nu de inchipuiri. E … cam aici se termina povestea.

 2. Ei bine, ortodoxinfo.ro, de ce nu merg majoritatea linkurilor cu profetii, pe care le afisati sub articol? Macar le-ati verificat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE