X

Afganistan…

E o scena din filmul Rambo III, a carui actiune se petrece pe vremea cand Afganistanul era cotropit de trupele sovietice. Iata si transcriptul:

Afganul:

„Acesta este Afganistanul. Alexandru cel Mare a incercat sa cucereasca aceasta tara, apoi Ginghis Han, apoi britanicii, acum Rusia. Dar poporul afgan a luptat din greu, el niciodata n-a fost invins. Inamicii antici au facut o rugaciune despre acest neam. Vrei s-o asculti?”

Rambo da din cap ca da.

Afganul:

„Foarte bine. Se spune <<Sa ne fereasca Dumnezeu de veninul cobrei, de coltii tigrului si de razbunarea afganilor>>. Intelegi ce inseamna asta?”

Rambo:

„Ca voi baieti don’t take any shit

Cea mai buna traducere a ultimei expresii cred ca e totusi cea spusa pe sleau. Dar am lasat-o in engleza, ca sa fie oleaca mai ferita. Cu atat mai mult cu cat cuvantul shit se potriveste perfect noului inamic SUA si coalitia, care a navalit in tara sub numele de cod „Operațiunea Enduring Freedom”.

Azi cinci militari romani au fost raniti în timp ce executau o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, caci si Romania a navalit in Afganistan…

Cititi va rugam si:

Soldatul roman omorat in Afganistan este EROU sau INVADATOR? Care a fost folosul pentru Mantuirea sa?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Din păcate, de când România a devenit femeia ușoară a NATO, recte SUA….se războiește cu popoare care nu i-au făcut NIMIC!
  RUȘINE!!!!
  Iar ca efectul să fie maxim, avem încă tâmpiți care iubesc SUA, U.E. și vor, morți-copți să lingă mizeria dintre degetele celor amintiți mai sus, numai să primească și ei din ceea ce trădătorii autohtoni AU PRIMIT, NU SUNT ÎN PUȘCĂRII, NU LI S-A CONFISCAT AVEREA, CI DIMPOTRIVĂ…dar îi spală pe creier pe fraierii de români, timp de 30 de ani cu o democrație bolnavă, mai dând și șpagă generalilor de carton care să-și lase ciolanele pe-acolo!
  ĂȘTIA MARTIRI? NO!
  MERCENARI PLĂTIȚI SĂ SE RĂZBOIASCĂ CU FEMEILE, COPIII ȘI BĂRBAȚII ALTOR ȚĂRI FĂCÂND JOCUL PUTERILOR MONDIALE!

 2. Nu Romania a navalit….nu poporul roman…ci alogenii care au ocupat instititiile statului…

 3. Si cand cu Serbia,in ’99 am fost tradatori cedand spatiul aerian catre nato ca fratii ortodocsi sarbi sa fie bombardati…Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.