X

Afganistan…

E o scena din filmul Rambo III, a carui actiune se petrece pe vremea cand Afganistanul era cotropit de trupele sovietice. Iata si transcriptul:

Afganul:

„Acesta este Afganistanul. Alexandru cel Mare a incercat sa cucereasca aceasta tara, apoi Ginghis Han, apoi britanicii, acum Rusia. Dar poporul afgan a luptat din greu, el niciodata n-a fost invins. Inamicii antici au facut o rugaciune despre acest neam. Vrei s-o asculti?”

Rambo da din cap ca da.

Afganul:

„Foarte bine. Se spune <<Sa ne fereasca Dumnezeu de veninul cobrei, de coltii tigrului si de razbunarea afganilor>>. Intelegi ce inseamna asta?”

Rambo:

„Ca voi baieti don’t take any shit

Cea mai buna traducere a ultimei expresii cred ca e totusi cea spusa pe sleau. Dar am lasat-o in engleza, ca sa fie oleaca mai ferita. Cu atat mai mult cu cat cuvantul shit se potriveste perfect noului inamic SUA si coalitia, care a navalit in tara sub numele de cod „Operațiunea Enduring Freedom”.

Azi cinci militari romani au fost raniti în timp ce executau o misiune de patrulare mixtă împreună cu militari americani, caci si Romania a navalit in Afganistan…

Cititi va rugam si:

Soldatul roman omorat in Afganistan este EROU sau INVADATOR? Care a fost folosul pentru Mantuirea sa?

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

 1. Din păcate, de când România a devenit femeia ușoară a NATO, recte SUA….se războiește cu popoare care nu i-au făcut NIMIC!
  RUȘINE!!!!
  Iar ca efectul să fie maxim, avem încă tâmpiți care iubesc SUA, U.E. și vor, morți-copți să lingă mizeria dintre degetele celor amintiți mai sus, numai să primească și ei din ceea ce trădătorii autohtoni AU PRIMIT, NU SUNT ÎN PUȘCĂRII, NU LI S-A CONFISCAT AVEREA, CI DIMPOTRIVĂ…dar îi spală pe creier pe fraierii de români, timp de 30 de ani cu o democrație bolnavă, mai dând și șpagă generalilor de carton care să-și lase ciolanele pe-acolo!
  ĂȘTIA MARTIRI? NO!
  MERCENARI PLĂTIȚI SĂ SE RĂZBOIASCĂ CU FEMEILE, COPIII ȘI BĂRBAȚII ALTOR ȚĂRI FĂCÂND JOCUL PUTERILOR MONDIALE!

 2. Nu Romania a navalit….nu poporul roman…ci alogenii care au ocupat instititiile statului…

  1. Ce vorbesti?!
   Păi alogenii de cine sînt aleși?
   Poporul roman de ce nu face RAZBOI cu ALOGENII că să-i scurteze de cap dintr-o singură mișcare într-o secundă ?
   Din contra ,poporul roman MERGE LA VOT cu milioanele că să-i roteasca de 30 de ani pe alogeni, iar in schimb la REFERENDUL pentru FAMILIA LUI DUMNEZEU BARBAT -FEMEIE ,nu si-a mișcat dosul tăvălit în RELE ,poporul asta al tau roman,din pacate si al meu .
   Dacă n-o face ,înseamnă că POPORUL ROMAN se face PARTAS /VINOVAT 100% de crimele umane,materiale si spirituale înfăptuite in numele lui .

 3. Si cand cu Serbia,in ’99 am fost tradatori cedand spatiul aerian catre nato ca fratii ortodocsi sarbi sa fie bombardati…Rusine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.