X

O mama inarmata cu un pistol își salvează fiica de un răpitor într-un mall

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți vă rugăm mai multe la:

A Man Tried To Kidnap A 5-Year-Old Girl. Then Mom Pulls A Gun…

Citiți vă rugăm și:

CONSIDERAȚI BUN MODELUL ELVEȚIAN? Populația să fie obligată să știe să folosească o armă, iar cei ce au făcut armata să-și ia armele acasă

Citatul zilei (Edward Abbey): “Cetatenii inarmati sunt prima linie de aparare, cea mai buna dar si ultima impotriva tiraniei”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Chiar nu m-aș grăbi să cred această știre așa cum este ea prezentată. Ceva nu imi miroase bine aici.

    În ce hal de tulburare mintală trebuie să fii, chiar și ca islamist, ca în văzul tuturor în America să încerci să răpești o fetiță de cinci ani apucând-o de părul capului?

    Iar mămica fetiței era taman acolo pregătită cu un pistol. Așa se merge la mall la cumpărături. Cu un pistol. Ca tot omul gospodar.

    Din câte știu dar spionilor descoperiți li se înscenează tot felul de traznai care au legătura cu codul penal sau de regulă celor care au de dezvăluit ceva publicului larg. Istoria este plină de astfel de exemple.

    Securiștii români înainte de 89, când vroiau să aresteze un antisistem, un anticomunist, și nu aveau motive clare ii plasau acestuia în casă valută. Se pare că la acea vreme era ilegal să deții valută.

    După 89, aceiași securiști plasau o cantitate mică de droguri în casa celui vizat ca să găsească motiv să-l aresteze și sa-l fezandeze acolo în arest înconjurat de alți deținuți pe care ii pregăteau special să-l determine pe acesta să verse gușa.

    Nu credeți tot ce vedeți. Următorii care vor fi vizați de astfel de acțiuni vom fi noi ortodocșii. Va fi descoperiți ca homosexuali, pedofili, criminali, evazioniști fiscal Și așa mai departe.

    Culmea este că astăzi homosexualii nu sunt văzuți ca ceva rău. Dar în perioada lui antihrist toate lucrurile acestea vor fi prezentate ca ceva rău pentru ca antichrist să pare băiat bun.

    Așa că dacă astăzi a fi homosexual nu e o treabă rea, la vremea aceea ortodocșii identificați drept homosexuali vor fi căsăpiți gospodărește.

  2. “De fiecare dată când ne cazăm sau participăm la întâlniri sau luăm masa la unul dintre aceste nouă hoteluri punem bani direct în buzunarele celui care doreşte să îşi ucidă cu pietre şi prin biciuire propriii cetăţeni homosexuali sau cei acuzaţi de adulter”, a scris actorul laureat cu Oscar.

    https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/reactie-dura-a-lui-george-clooney-la-adresa-tarii-care-a-decis-sa-ucida-cu-pietre-homosexualii-1105880

    Să vă dau o veste. Identificarea sultanului respectiv este o țintă falsă. Crearea unui precedent. Întreg mapamondul se poticnește de ortodoxie. Ei vor să spună așa: dacă îl pedepsim pe acest sultan apoi și ortodocșii trebuie să se supună minților deschise care presupun și LGBT și toate nenorocirile perverse.

    În mod normal acesta nu ar păți nimic dacă pe lume nu ar exista ortodoxia.

    Celor care îl hulesc pe Hristos le convine să existe o credință strâmbă precum cea a sultanului respectiv.

    Pe ei nu-i deranjează islamismul.

    Cum am spus, este doar un leitmotiv ca să-și direcționeze tirul catre adevărata țintă. Ortodoxia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button