X

VIDEO: Noul presedinte al Braziliei a ajuns în Israel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți vă rugăm și:

Va cere noul președinte al Braziliei să se construiască al Treilea Templu in Ierusalim?

Brazilia: Învestirea noului guvernator al statului Rio De Janeiro s-a făcut în sunete de shofar

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Deci sionistul brazilian dupa instructajul facut de sionistii evanghelisti americani a ajuns in Israel. Va depune toate eforturile lobby stice pentru capitala la Ierusalim , Marele Israel, al Treilea Templu. Poate emit astia si o moneda de argint cu chipul lui ca Trump are Halley de la ONU are… Vai de opozitia braziliana din puscarii, vai de nativii brazilieni , vai de Amazon, vai de planeta

  2. “Așa cum am promis în timpul campaniei, intenționăm să mutăm ambasada braziliană de la Tel Aviv la Ierusalim. Israelul este o țară suverană și o respectăm “, a declarat Bolsonaro pe tweeter la patru zile după ce a câștigat alegerile prezidențiale în toamna anului 2018.
    Se pare insa ca politica inerna nu-i este favorabila acestui pas(la noi vrea Guvernul si nu vrea presedintele) la ei invers. Chestii economice .
    Decizia de a deschide un birou sau o misiune, dar nu a muta ambasada completă, va urma mișcări similare ale statelor europene care au căutat să manifeste solidaritate cu Israelul și SUA, dar fără deceniile îndelungate de politică diplomatică.
    https://www.timesofisrael.com/brazils-bolsonaro-lands-in-israel-professes-love-for-the-country/
    Președintele Honduras a deschis misiunea diplomatică la Ierusalim
    Liderii creștini și evrei s-au întâlnit săptămâna aceasta cu președintele Honduras, Juan Carlos Hernández, în Washington, DC, pentru a-și aplauda decizia de a deschide o misiune diplomatică la Ierusalim.
    https://www.breakingisraelnews.com/125669/honduran-president-diplomatic-jerusalem/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button