X

Din trecutul întunecat al evreului Elliott Abrams, trimisul special al SUA pentru Venezuela

De acest nume auziti din ce in ce mai des in stirile despre Venezuela. Ca de exemplu in articolul Diplomaţii americani trebuie să părăsească VENEZUELA în 72 de ore. Maduro îl acuză pe Trump de SABOTAJ din Gandul din 13 martie 2019, adica de azi:

Venezuela le-a cerut marţi diplomaţilor americani să părăsească în 72 de ore ţara după ce preşedintele Nicolas Maduro l-a acuzat pe omologul său american Donald Trump de „sabotajul” cibernetic care a cufundat ţara în cea mai gravă pană de curent înregistrată vreodată, relatează Reuters.

[…]

Statele Unite au implementat o serie de sancţiuni pentru a exercita presiuni asupra lui Maduro, iar trimisul special al SUA pentru Venezuela, Elliott Abrams, a declarat marţi că Washingtonul este pregătit să impună alte sancţiuni „foarte semnificative” zilele următoare împotriva instituţiilor financiare care sprijină guvernul lui Maduro.

[…]

Auziti des, dar nu vi se spun multe.

Nascut la 24 ianuarie 1948 în New York intr-o familie de evrei, Elliott Abrams este actualmente senior fellow for Middle Eastern studies la Council on Foreign Relations, poate cel mai important think tank din lume. Creat in 1921, primul sau director a fost Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul dintre fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la fondare sunt familia Rockefeller, la inceput prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations:

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

In administratia Bush a fost arhitectul cheie din spatele Razboiului din Irak.

A acoperit atrocitatile comise de fortele militare ale guvernelor sustinute de SUA (El Salvador, Honduras și Guatemala) precum și cele ale rebelilor din Nicaragua.

Element cheie în afacerea Iran-Contra affair despre care puteți citi la:

Ce învățăm din istoria Iranului?

A dat semnalul încercării de lovitură de stat din Venezuela din 2002 împotriva lui Hugo Chávez.

Este membru al U.S. Holocaust Memorial Council și American Jewish Committee.

In 1985 a participat la intalnirea Reagan-Gorbaciov din Geneva.

Membru fondator Project for the New American Century, alaturi de Dick CheneyRichard PerleDonald RumsfeldRobert ZoellickVin WeberPaul Wolfowitz. Intr-un raport al acestuia din septembrie 2000, intitulat Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century   la pagina 51 se putea citi:

„… procesul de transformari, chiar daca aduce schimbari revolutionare, va fi unul lung, in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare, precum un  nou Pearl Harbor.

Si a urmat 9/11…

APROAPE TOTUL DESPRE 9/11: A fost inside job pentru cipuirea omenirii? / Ciudateniile dinaintea, din timpul si de dupa atac / Simboluri si ceremonii illuminati / Detalii despre proprietarul Gemenilor / De ce ATAT DE MULTI EVREI in aceasta afacere?

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

    1. Ia uite 🙂 si eu credeam ca mi l-au taiat doar mie deoarece nu le-am dat nr de tel pentru e-mail. Oricum aveam acces extrem de limitat cand functiona 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.