X

Proiectele Council on Foreign Relations: ONU, FMI, Banca Mondiala, etc. Dar cine a creat CFR si cine il stapaneste?

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Steve Jacobson:

”Puterea politică și economică din Statele Unite este concentrată în mâinile unei ‘elite dominante’, care controlează majoritatea corporațiilor multinaționale cu originea în SUA, mediile de comunicare majore, cele mai influente fundații, universitățile private majore și cele mai multe utilități publice. Fondat în 1921, Consiliul de Relații Externe este legătura-cheie între marile corporații și guvernul federal. A fost denumit ‘școală pentru oameni de stat’ și ‘este aproape de a fi un organ’ al ceea ce C. Wright Mills a numit Power Elite/Elita Puterii – un grup de bărbați, asemănători în interese și perspective, care modelează evenimentele din pozițiile invulnerabile din spatele scenei. Crearea Națiunilor Unite a fost un proiect al Consiliului, precum și Fondul Monetar Internațional și Banca Mondială.”

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg (membru al celebrei familii de bancheri evrei, unul din fondatorii Federal Reserve). Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt familia Rockefeller, la inceput prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations.

A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului.

Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs. Evreul Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

O lista (neactualizata) din 2009 cu membrii sai puteti citi la:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS lista membrilor (A-D)

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (E-K)

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (L-Q)

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, lista membrilor (R-Z)

In 1946, Nelson Aldrich Rockefeller si tatal sau John D. Rockefeller, Jr. cumpara un teren de la William Zeckendorf pe care il doneaza ONU, devenind UN Headquarters, amplasamentul complexului:

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

FMI a fost creat in 1944 in cadrul conferintei BRETTON WOODS. Actualul director general al Fondului Monetar International este Christine Lagarde:

SIMBOLURI: Brosa sefei FMI Christine Lagarde. BAPHOMET…

BANCA MONDIALA fost si ea creata dupa ratificarea acordurilor din timpul conferintei Bretton Woods din iulie 1944, iar doi ani mai tarziu are loc prima actiune majora a ei, imprumutul de 250 milioane dolari catre Franta, folosibili pentru reconstructia post-razboi. Nu dupa foarte mult timp a inceput sa fie criticata deoarece folosea “scheme de dezvoltare” pentru anumite tari, care incurajau coruptia guvernelor lor in schimbul cedarii drepturilor de exploatare a zacamintelor strict catre anumite corporatii occidentale.

La 11 martie 1955 Banca anunta crearea Economic Development Institute cu finantare Rockefeller Foundation (in cadrul careia fundatia finantand si training-ul oficialilor straini)

In 1956 Banca Mondiala creaza International Finance Corporation iar in 1960 International Development Association (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat si un rol determinant in implementarea „Green Revolution„. Tot Rockefeller Foundation sunt si cei au declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. Deci daca sunteti bucurosi ca actualmente ardeiul gras este cat dovleacul iar ambele au gust a nimic, sa stiti cui sa-i multumiti. Au cooptat mai apoi in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

Revolutia verde a mai rezolvat insa o problema presanta a papusarilor, anume, s-au asigurat ca o agricultura de tip izolat, ca forma de subzistenta a grupelor mici umane ce s-ar putea teoretic refugia in zonele cat de cat departate de civilizatie din tarile dezvoltate, pe timp de criza economica sau doar ca forma de rezistenta anti-sistem, sa fie aproape imposibila, deoarece “noile plante” nu se pot inmulti firesc… Altfel spus, nu poti folosi pur si simplu semintele lor pentru o viitoare recolta. Toti cei ce actualmente s-au axat pe astfel de culturi, folosesc seminte “tratate”, care in conditii de izolare evident ca nu se mai pot achizitiona. Ba mai mult, plantele in sine nu mai au o minima rezistenta naturala, aidoma suratelor “primitive” si prin urmare, in scurt timp se alege praful de orice recolta.

Cititi va rog mai multe la:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE