X

SEMNUL FIAREI – MOMENTUL ADEVARULUI: Cati vor refuza noile CARTI DE IDENTITATE sub forma unui CARD DE CREDIT cu CIP?

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

La 10 ani de la Apelul Parintelui Justin Parvu, tocmai cu acordul Preşedinţiei române a Consiliului, cărțile de identitate ale cetățenilor Uniunii Europene vor fi modificate. Vor avea forma unui card de credit si un cip cu amprentele digitale ale titularului:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Sub președinția României, UE vrea schimbarea cărților de identitate în toate țările membre. Bineînțeles, vor fi cu cip biometric

Va avea forma unui card de credit pentru ca in etapa urmatoare noul document va fi si carte de identitate si card bancar. Intr-o societate care va elimina banii cash, asta inseamna ca fara respetivul document nu vom mai putea cumpara sau vinde. Adica va fi penultima etapa pana la semnul fiarei de pe mana dreapta sau frunte.

Toti marii duhovnici ne-au avertizat ca aici se va ajunge si cu totii ne-au indemnat sa nu le luam. Cati vom si face ascultare insa?

In 2009 un milion se ortodocsi romani au semnat ca se opun. Se vor mai opune?

In 2009 zeci de preoti si mireni ortodosi romani, administratori de bloguri, redactori de reviste si vorbitori pe la conferinte ne-am strans in jurul parintelui Justin Parvu si am promis solemn ca vom incepe lupta. Noua ni s-au alaturat in actiune multi altii care n-au putut veni atunci.

Dupa doar un an, jumatate dintre toti acestia au tras pe dreapta sau chiar au intors armele impotriva noastra. Cititorii vechi isi amintesc desigur episoadele Razboi intru cuvant, parintele Mihail Stanciu, etc.

Dupa alti cativa ani unii frati s-au mutat la Domnul. Altii au adormit in ghete si astfel in ziua de azi am mai ramas doar cativa pe baricade.

Dar iata ca a sosit si momentul adevarului. Noile carti de identitate se vor implementa, depasindu-se astfel faza discutiilor teoretice despre ceva ce va fi intr-un oarece viitor. Cei ce l-au tradat pe parintele Justin Parvu se vor cai? Cei ce au adormit in ghete se vor trezi? Cei un milion care au semnat, isi vor aminti?

Activistilor pro cip le va cadea ceata de pe ochi?

PREOTII lui ANTIHRIST – MATEI VULCANESCU zice: Sfantul PAISIE AGHIORITUL a fost INFLUENTAT de NEOPROTESTANTI sa vorbeasca despre ANTIHRIST si ACTELE CU CIP / Iar CALISTRAT CHIFAN zice la fel despre Parintele JUSTIN PARVU …

Pe cititorii foarte noi care nu stiu despre e vorbim noi aici, ii rugam sa inceapa un studiu citind:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

36 comentarii

 1. Sunteti stupizi de-a dreptul. Voi chiar va inchipuiti ca daca va stressati sa va adunati si sa va auziti vorbind, veti schimba ceva din ceea ce Dumnezeu a hotarat de la inceputul lumii? Da, antihristul va veni, va forta pe cei nescrisi in cartea vietii sa isi puna semnul si gata. Voi chiar va inchipuiti ca puteti schimba vreo iota sau o cirta din ceea ce sta scris ca va fi?

  1. Nu poti sa schimbi nici o iota…dar sa-ti salvezi sufletul tau..si sa spui mai departe pt a salva si pe cailalti care inca nu stiu , si vor sa afle adevarul…poti!

  1. ”Cardurile cel mai puţin sigure, care nu îndeplinesc standardele minime de securitate sau nu au o zonă de citire optică vor expira în termen de 5 ani. ” zice in https://www.gandul.info/stiri/carti-de-identitate-inlocuite-in-maxim-10-ani-urmeaza-id-card-cu-grad-securitate-sporit-17883288.
   Si probabil vor impune si niste restrictii, pentru titular – cum ar fi libera circulatie, ca – na belea! – nu poate fi considerat ”de bună credinţă” .

 2. Considerati ca acesta este semnul fiarei, 666 despre care se vorbeste in Apocalipsa, sau este inca un pas in implementarea semnului 666?

  Doamne ajuta!

  1. Spune si in articol ca este penultima etapa pana la pecetluirea pe frunte.
   Ca exemplu ; inca nu te-ai insurat cu diavolul ..doar te-ai logodit.

   Nu e greu sa tragi concluzia!

 3. Eu, spre rușinea mea, nu mă număr printre cei care au semnat în 2009, fiindcă am început să deschid ochii abia de prin 2012. Dar, așa cum am refuzat cardul de sănătate și nu mi-am mai făcut pașaport, cred că voi refuza această nouă carte de identitate indiferent de urmări. Consider că e o limită peste care nu se poate trece.

 4. Peste 10+2+…= aprox >12 ani Pana atunci mai merg cele vechi.

  Potrivit acestora, mandatul de negociere prevede că noile norme vor intra în vigoare la 2 ani de la adoptare, aceasta însemnând că până la data respectivă toate documentele noi eliberate trebuie să îndeplinească noile criterii.

  „În general, cărţile de identitate existente care nu îndeplinesc cerinţele nu vor mai fi valabile la 10 ani de la data aplicării noilor norme sau la expirarea lor, oricare dintre acestea survine mai întâi. Cărţile de identitate eliberate cetăţenilor cu vârsta de peste 70 de ani vor rămâne valabile până la expirarea lor, cu condiţia ca acestea să îndeplinească standardele de securitate şi să aibă o zona de citire optică”, a mai transmis MAI.

  https://www.stiripesurse.ro/e-oficial-buletinele-vor-avea-cip-modificari-majore-anun-ate-de-la-uniunea-europeana_1327597.html

  1. Daca vine razboiul intre timp ii opreste ceva sa declare vechile acte invalide incepand cu data de … din motive de “securitate”?

 5. Nu cred ca un cip are vreun efect negativ asupra sufletului nostru atata timp cat nu vine cu lepadarea de credinta care va fi si conditia acceptarii cipului!

  1. nici mărul acceptat de Adam și Eva nu avea în sine un efect negativ, ci doar neascultarea de Dumnezeu a dus la izgonirea lor din Rai… nouă ne-a vorbit Dumnezeu prin atâția Sfinți, care ne-au sfătuit să nu acceptăm actele cu cip… nu avem cum să nu le luăm în seamă cuvintele sfinte

 6. apropos de parinti (monahi) si anumite dezamagiri ..

  parintele Mihail umbla de cativa ani incoace tuns, frezat, nu stiu cum sa zic…, ferchezuit as minti sa spun. Dar si-a dat jos podoaba capilara monahiceasca, chipul ingeresc pt care a depus voturile monahale (chiar daca nu explicit au calcat peste castitate, saracie de buna voie sau ascultare, in duh ei asta fac). La fel, Savatie Bastovoi e tuns si el de cateva luni bune. Tuns bine, freaza intr-o parte, ceafa ingrijita, rasa. Vezi in unele poze parul intr-o parte si cum chiar i se iteste acolo un vartej si i se onduleaza parul. Trendy? Nu stiu. Un vartej de-o parte si par ondulat, de atata zlobozire pe care a castigat-o in urma “chingilor” si relelor “suplicii” la care a fost supus. Acum zburda bucuros in libertate.

  Desigur, acesta este un atac miselesc la adresa unitatii ortodoxiei, a unor monahi cu care ne mandrim, o chestie programata, de pe agenda, jocul rusilor ..

  Voi monahilor, carora va sunt recunoscator pentru ceea ce ati reprezentat pt ortodoxie si pentru noi atata timp…, si cat ne-ati ajutat. Va implor indreptati-va astazi tot pentru noi si pentru ortodoxie. Ne mantuim impreuna, asta inseamna ca ne si influentam impreuna (negativ sau pozitiv) pe acest drum pana acolo. Prin ceea ce reprezinta azi vazul si ce i se ofera prin comunicare, retele de socializare, informatii. Este deconcertant, deprimant, descurajant sa va vedem astfel, in felul in care uneori va manifestati. Eu ce sa ma zic, ca un mirean praf, aflat in aer, cand va vad in asemenea ipostaze? Ce imi ramame sa mai fac? Sa mai intru intr-un birt sau intr-o discoteca, ca inainte, cum ma maic omportam si eu? Sa imi tratez akedia in felul acela?

  Nu ne descurajati. Aveti in continuare o responsabilitate covarsitoare fata de tot ce e in jur. Nu pot sa cred ca a devenit facebook-ul mai important decat o respiratie omeneasca..

  Cu adanc respect fata de ceea ce ati fost si puteti sa fiti!

  1. CAPUL SUS!
   Nu mai nădăjduiți în oameni, în care NU este mântuire…spune psalmistul David!
   Acum, a venit vremea lui SCAPĂ CINE POATE și ”care se spurcă, spurcă-se, care se sfințește, sfințească-se!”
   GATA!
   Am recitit AICI lista preoților și episcopilor care s-au școlit în străinătățuri, venind cu mintea pusă pe moațe și suflet modificat….adică MORT DUHOVNICEȘTE, TREAZ LUMEȘTE, PRO-ECUMENIST!
   Poate a venit vremea să începem să ne cunoaștem și să rupem pisica-n două!

   Referitor la ei, la preoți, nu vorbesc despre episcopi…că-s DUȘI demult cu ăștia dpdv canonic, precum zaharisitul ăsta grețos de Andreicuț care o tot comite, cu nerușinare, încă de pe vremea Pr.Iustin Pârvu.

   Haideți să vă spun eu ce se întâmplă:
   1.Într-adevăr, toate Bisericile s-au renovat, s-au repictat și…atenție! În afară de Crucile de pe turla Bisericii, se montează o cruce dreaptă, cum au catolicii, la intrarea în Biserici.
   2.În una dintre discuțiile avute cu duhovnicul, în momentul în care am spus că politicienii, mulți sunt masoni și că n-ar trebui lăsați să intre în Biserici…A TRESĂRIT INVOLUNTAR și S-A ÎNCRUNTAT BRUSC, mesajul non-verbal spunând mai mult decât ar fi vorbit!
   In altă discuție, l-am întrebat de ce îl pomenește pe patriarh atâta timp cât se roagă și obligă pe toți preoții din parohii la săptămâni de împreună-urăciune-„rugăciune” cu alții, de alte confesiuni…a sărit în SUS și a zis că n-am voie să gândesc așa pentru că patriarhul și-a făcut studiile în străinătate și știe mai bine ce trebuie să facă! I-am spus că nu sunt de acord pentru că canoanele Sf.Părinți SPUN altceva!
   A reacționat destul de ciudat și i-am spus că, tocmai studiile ”din afară„ au prostit preoții și episcopii!
   Nu ne-am despărțit amical, s-a uitat intrigat, înciudat la mine pentru că mă ”preocupă” astfel de lucruri, de parcă este numai apanajul lor să ȘTIE, noi…fiind analfabeți lumește și duhovnicește!
   Altul, din altă Biserică, spune de ani buni că catolicii sunt frații noștri de credință și că nu trebuie să ne dăm noi diferiți de ei, șamd…mai vreți?
   Acum doi ani, am avut un coșmar care se repeta: un diavol cât casa mă amenința că o să mă omoare! M-am dus la o mânăstire de călugări și l-am rugat chiar pe stareț să-mi citească o rugăciune…știți ce mi-a zis? Că sunt eu prea sensibilă, că e o CHESTIE de auto-sugestie!
   Mi-a citit o rugăciune, n-am mai visat diavolu ăla dar…mi-a rămas așa, o strângere de inimă la reacția lui pur cerebrală!
   Nu spunea oare Pr.Mina Dobzeu că, 666 dpdv spiritual înseamnă RAȚIUNE, RAȚIUNE, RAȚIUNE? Ei! Asta fac ei = au pus rațiunea și logica în credință, lăsând revelația și dobândirea Darului Sf.Duh!

 7. Deci, NU LE LUĂM și rămânem în PACE ȘI PRIETENIE CU DUMNEZEU, CU MAICA DOMNULUI ȘI CU TOȚI SFINȚII!
  Ce-o să facem?
  Nu știu!
  O să ne dea prin minte ce-o să facem, numai să nu deznădăjduim!
  Nu vedeți că lumea parcă-i BEATĂ?
  Vorbești ca televizorul! Nimeni nu vrea să audă, decât cei care-s în același duh cu tine!
  În rest….mi-aud urechile:”de când zici că o să fie…” ”o să treacă mulți ani până o să se întâmple ce zici tu!”, ”și ce-o să faci? Să mori de foame?”
  Și bărbații, dar și femeile DORM! NU LE PASĂ! PARCĂ-S INJECTAȚI CU NESIMȚIRE, ANESTEZIAȚI! Dacă încerci să le vorbești, să le atragi atenția, privesc prin tine, nu la tine!
  Probabil că vor deveni atenți doar dacă Dumnezeu va începe să strângă șurubul, parol!

  1. Buna, tuturor, daca stie cineva unde exista o petitie sau un formular care poate fi trimis autoritatilor pentru protestul impotriva buletinului cu cip/cererea unei optiuni fara cip, va rog mult sa imi lasati un mesaj pe email: [email protected]
   Multumesc anticipat, Doamne ajuta!
   Desi in momente ca astea dimti ca totul e pierdut….

 8. “Va avea forma unui card de credit pentru ca in etapa urmatoare noul document va fi si carte de identitate si card bancar. Intr-o societate care va elimina banii cash, asta inseamna ca fara respetivul document nu vom mai putea cumpara sau vinde. Adica va fi penultima etapa pana la semnul fiarei de pe mana dreapta sau frunte.”

  Cand am scris prima oara despre asta nici nu a fost luat in considerare comentariul in intregul lui. Iar acum e deranjant ca informatia apare mereu pe bucati.

  Am scris ca acest card de identitate o sa fie si card bancar. De ce nu spuneti tot ce am scris? Faptul ca o sa fie si card bancar nu e asa o profetie, se intampla deja in Africa:
  https://newsroom.mastercard.com/press-releases/mastercard-to-power-nigerian-identity-card-program/
  … si probabil ca in Europa tot MasterCard se va ocupa de buletinele astea:
  https://news.microsoft.com/2018/12/03/mastercard-microsoft-join-forces-to-advance-digital-identity-innovations/

  Legatura dintre MasterCard si guverne apare negru pe alb, iar faptul ca Romania va avansa acest program cu carti de identitate digitale cu cip nu este intamplator. Consultanta in acest domeniu va veni 100% de la MasterCard. Nu este o informatie oficiala dar totul indica spre MasterCard.

  “Va avea forma unui card de credit pentru ca in etapa urmatoare noul document va fi si carte de identitate si card bancar.”
  Cand citesc fara linkuri suna asa ca o profetie, ca o cunoastere. Cand v-am scris acum ceva timp am publicat si linkuri. Cand aduceti asta in discutie publicati si linkurile mereu. Sunt informatii oficiale si omul sa stie asta.

 9. Daca crestinii vor fi uniti si vor refuza aceste buletine, va fi bine. Dar daca vor face ca la referendum, va fi foarte rau. Trebuie ceruta alternativa la ele. Multi au portofelele pline de carduri inutile, cum sunt cele de fidelizare, asa zis de reducere de pe la farmacii ,deja cu preturi duble fata de celelalte farmacii. Oamenii nu inteleg ca la Sensiblu si Catena nu sunt reduceri, e praf in ochi pt fraieri. Cu atat mai mult vor lua buletinul, care e un document important. Unor crestini le e mai comod sa creada ca vine dracul sa-i intrebe pe ei explicit daca se leapada de Hristos. Dar daca ar fi sinceri fata de ei insisi, ar recunoaste ca asa le e comod. Trebuie sa inteleaga ca el e numit viclean, si nu degeaba. Cine are PRICEPERE sa-l inteleaga, e numele numarului fiarei.

 10. Astazi am fost la o inmormantare.Am vazut alt fel de slujba de cum eram eu invatat.A inceput cu niste imne cum se canta la catolici si toata slujba de dupa parca a fost adaptata sa fie tot asa.Am ramas interzis.Acum vreo luna am fost la alta inmormantare,langa Bucuresti.Am facut comparatie cu slujba de azi si am tras concluzia ca erau diferite.Eu nu am absolut nimic cu catolicii(enoriasi),ca am multi prieteni din randul lor,unde fiecare isi vede de randuiala lui cand vine vorba de credinta.
  Am fost acum vreo 5 ani,poate mai mult, cu un prieten la parastasul fratelui sau in alt oras(l-am ajutat cu masina ca el nu avea),ei fiind catolici si cand am intrat in casa preotului respectiv am vazut pe perete un calendar catolic-ortodox sau ortodox-catolic,nu mai tin minte si am ramas masca.
  Sau alta treaba,n-are legatura cu articolul acesta,este despre imigranti,vad mereu grupuri de africani plimbandu-se prin fata companiei unde lucrez,astia ultimii cred ca erau somalezi ca erau slabi.Vreau sa spun,cu toata opozitia noastra lucrurile tot se intampla.
  Bine-nteles ca noi in continuare trebuie sa nu tacem,macar sa ne cunoasca si neispravitii astia care se lupta impotriva a tot ce e firesc lasat de Dumnezeu.
  Va dau un exemplu de la serviciu:cand a fost treaba cu referendumul pentru familie,oameni pe care-i credeam super inteligenti,vorbind cu ei,i-am vazut ca prinsi in lat,oameni care cred ca peste mintea lor nu mai e nimic,o colega chiar nici nu ma mai saluta de atunci,d-apai sa-mi vorbeasca.
  Nici eu nu stiu ce va fi cu noi fratilor,atata stiu ca este nadejde si mila Domnului.
  Am cam lungit-o,ma iertati.

 11. Mântuitorul și Judecătorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, ne spune astfel:
  “Orice păcat şi orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului nu se va ierta. Celui care va zice cuvânt împotriva Fiului Omului, se va ierta lui; dar celui care va zice împotriva Duhului Sfânt, nu i se va ierta lui, nici în veacul acesta, nici în cel ce va să fie. Ori spuneţi că pomul este bun şi rodul lui e bun, ori spuneţi că pomul e rău şi rodul lui e rău, căci după roadă se cunoaşte pomul.” (Sfânta Evanghelie după Matei, capitolul 12, versetele 31-33).
  ………
  IISUS A FOST UN VRĂJITOR, IAR BIBLIA ESTE O CARTE DE MAGIE. AȘA SPUN „VRĂJITORII CREȘTINI” CARE SE ADUNĂ ÎN CONVENȚIA DIN SALEM (MASSACHUSSETTS, SUA) ÎN PERIOADA 15-21 APRILIE 2019, (articol în engleză din 20 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii). DENATURAREA BIBLIEI ÎN UNELE COLEGII AMERICANE PRIN CURSURI BIBLICE CARE SUSȚIN PERSPECTIVA LGBT (articol în engleză din 20 februarie 2019; scurtă anunțare a știrii). CU ALTE CUVINTE, FIECARE ÎL VEDE PE IISUS PRIN PROPRIA LENTILĂ MORALĂ, SUB INFLUENȚA „ȘTIINȚIFICĂ” A EVREILOR-DERBEDEI-ATEI. https://doisautreiinnumeleluiiisus.blogspot.com/2019/02/iisus-fost-un-vrajitor-iar-biblia-este.html

 12. Trebuie sa incepem din nou cu petițiile și cu tot felul de proteste. Și să ne mișcăm repede. Să facem rost de niște adrese unde să trimitem scrisori cu șanse de a fi ascultați. Nu trebuie sa facem jocul lui Antihrist, ci voia lui Dumnezeu. Deja sunt mai puține bloguri pe care se pot posta comentarii anti-cip.

 13. Adelian Kozlov,din comentariul postat de dumneata înțeleg că oamenii au un destin deja hotărât;total fals;argumente vă poate da o persoană ce are cunoștințe teologice
  Dumneata afirmi că Dumnezeu a hotărât încă de la începutul lumii ce se va întâmpla cu omenirea;fals din nou;ce rost mai avea să avertizeze lumea cu ceea ce urmează să se întâmple dacă El deja luase hotărârea de a se întâmpla ceea ce vrea El?ce rost mai avea să și lase propriul Fiu să se sacrifice pentru binele oamenilor?dumneata te ai gândit că aceste avertismente au fost date tocmai pentru a contracara aceste evenimente nefaste?te ai gândit dumneata că Tatăl Ceresc,în bunătatea Sa,a lăsat omenirii șansa de a și creea singură propriul destin,propriul final?probabil că nu;probabil că și reprezentanții Bisericii au această gândire strâmbă;de fapt mulți din ei sunt atei,îi trădează comportamentul lor ecumenist.

 14. Nu degeaba spun Sfintii Parinti ca vor veni niste vremuri grele cum n au mai fost… Ma gandesc cu teama si groaza, noi cei care avem copii, ce vom face? Dupa referendumul pentru familie am trait o mare dezamagire si ma indoiesc ca se va putea realiza vreo opozitie serioasa la aceste acte. Desi tare mult mi ar placea sa ma insel.

  1. Sfinti parinti ne recomanda viata la tara…ca pe un loc provizoriu….cat s-o mai putea si acolo.
   Iar cand va fi prigoana pe fata…
   “Oamenii vor fugi in munti unde mai usor se vor putea mântui”
   ” Cu mare sarguinta vor fugi in pustietati, in munti si in pesteri si cu frica se vor ascunde”.
   (din profetiile sfintilor parinti)
   Toate astea au la baza jertfa noastra…dispozitia noastra catre jertfa..alta cale nu este, ne-o spun clar sfintii.
   Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca fara jertfa nu se poate…dupa puterile noastre..indiferent ca suntem de la oras sau de la tara..ca avem copii sau nu.
   Cine vrea sa se mantuiasca, asculta ce spun parintii Bisericii.
   E usor de vb..si mai greu de facut.
   Dumnezeu sa ne intareasca.

 15. Am auzit ca in 2020 va fi obligatorie analiza psihiatrica, fiecare cetatean va fi programat la analize de specialitate. Deci site-ul asta dispare, ha, ha.

 16. pai avem exemplul celor din Vrancea…ei ne arata cum trebuie procedat…si sistemul turbeaza cand vede ca nu te supui :
  https://www.b1.ro/stiri/eveniment/cardul-national-de-sanatate-unealta-diavolului-peste-1-000-de-asigurati-din-vrancea-l-au-refuzat-din-motive-religioase-263633.html

  Interesant este ca articolul incearca sa-i batjocoreasca pe cei ce refuza actul biometric…acesta este primul pas. ..Intai rad de tine…apoi te urasc pe fata…si la urma iti iau gatul

 17. Am o mare problema cu adeverinta de sanatate. Azi am fost la mediic, iar asistenta cu greu a putut sa-mi bage adeverinta in sistem. Apoi, am fost cu reteta la farmacie sa-mi achizitionez medicamentele. Aceiasi problema am intampinat. Farmacista mi-a spus ca de ce nu i-am spus de la inceput ca am adeverinta, ca trebuie sa intrebe ce sa faca. Pana la urma a trebuit sa folosesc cardul de sanatate a mamei mele, ceea ce nu mi se pare corect din moment ce eu am optat pentru adeverinta, iar cardul l-am returnat la casa de asigurari. Cei care au ales adeverinta, tot asa patiti la farmacii sau asa patesc cu serverul si cei care au carduri ?

 18. Trebuie sa facem petite CATRE ministerul de interne al României, dar si la Bruxelles. Si sa ne rugam bineinteles ! Cat mai repede atitudine !

 19. Doamne ajuta. Inca o sansa/mila a lui Dumnezeu cu scopul de a ne trezi si a ataca raul de la radacina. Cand e sa dai piept efectiv cu dusmanul mantuirii, toti fug… Se amagesc; cred ei ca se pot ascunde… Presedentia romana a UE e de fapt o torpila a vrajmasilor Crucii lui Hristos impotriva a ceea ce a mai ramas cat de cat de bun simt. Romania, de facto, nu mai exista. Este colonie a statului Israel (doamna presedinte ICCJ Tarcea a inchis ochii cand, argumentat, am concluzionat astfel in fata respectivului complet de 5 judecatori anul trecut). Megasinagoga de la Sighet, careia i s-a pus piatra de temelie in 2017, de care am aflat ulterior, confirma pe deplin lucrul acesta. La data de 28.03.2019 este programata la Tribunalul Suceava sedinta de judecata in procesul cu primaria Vatra Dornei datorita faptului ca am dovezile ca au facut tot posibilul ca referendumul ptr. familie in Vatra Dornei sa pice. Dosarul are nr. 2061/334/2018 si a fost inregistrat la data de 05.10.2018; la Vatra Dornei, judecatorul si-a declinat competenta. Parintele Mihai Valica m-a intrebat daca vreau, ca voluntar, sa lipesc afise in favoarea referendumului. Bineinteles, am acceptat. Prima data m-am dus la primarie unde nu mi s-a dat voie sa lipesc vreun afis. Nu am plecat de acolo pana nu mi s-a dat actul conform caruia mi s-a interzis afisarea. Documentul, semnat de primar si de secretar, prevedea afisarea doar in 4 locuri din oras. Acasa am cercetat prevederile legale invocate de semnatari si am concluzionat ca acestia au confundat referendumul (Art. 90 din Constitutie), care este de interes national cu prevederi legate de alegeri electorale. Din pacate sustinere pentru actiunea pe care am demarat-o la data de 04.10.2018 in justitie nu am; de parca as fi actionat in interes vadit propriu. Arhiepiscopia cunoaste acest lucru; am inmanat materialele respective in ziua sfintirii troitei de la Catedrala din Vatra Dornei. Multumesc IPS Pimen ptr. binecuvantare (anul acesta la manastire Sf. Ioan cel Nou). Celor care au cazut in erezia “sola pomenire” le transmit: sa constientizeze ca episodului Creta i s-a dat mai multa importanta decat era cazul unei adunaturi de eretici (precum cele anterioare de la Busan, Ravenna, Canberra, etc.). Arhiepiscopul Longhin cand i-a mustrat pe ereticii Teofan & Co nu a negat harul, ce prin mila lui Dumnezeu se pogoara si prin purtatorii de mitra care si-au tradat turma pana la o caterisire oficiala a lor; ci, cu lacrimi in ochii trupului si ai sufletului, a incercat, de la inaltimea vredniciei sale episcopale, de la egal la egal, sa ii intoarca de la caderea lor care a generat hidosenia dusa la extrem a fariseismului ecumenist. Ii rog pe cei care inca nu si-au plecat genunchii lui Baal, decat prin semnatura din 29.10.2016 de la Bucuresti (extrem de grav si acest lucru, dar judecata este a lui Hristos); in special pe IPS Pimen si PS Galaction, sa treaca peste cele ale veacului acestuia, sa marturiseasca deschis ceea ce simt in inimile lor spre bucuria lui Hristos si rusinarea satanei, cu orice pret. Nu stiu daca Dumnezeu va mai da vreun prilej… Luni, pe 18.02.2019 a trecut de senat, in mod tacit, legea parteneriatelor civile (nimic in media, nici o reactie a clerului); data la care 3 oameni la ICCJ am marturisit impotriva radacinii raului abatut asupra bietei turme a lui Hristos, devenita de ani buni “turma CNP”(“dracu’ o paste pi e”, daca nu se trezeste – v. si marturisirea mea impotriva modului de desfasurare a “Sinaxei” de la Oraseni, publicata in revista Credinta ortodoxa); lupta continua. Trebuie sa facem front comun in Hristos. Cei mai ticalosi sunt romanii, care, pentr-un “blid de linte” s-au inregimentat, precum spunea (si atat, din pacate) si parintele Mihai Valica, in masonerie (cu diferite denominatiuni, inclusiv sau mai ales “Rotary Club”), infiltrandu-se in toate institutiile statului, mai ales in justitie pe care au acaparat-o aproape intru totul. Am demonstrat in public la data de 10.09.2018 (la dosarul nr. 1591/1/2018 in fata completului de 5 judecatori prezidat de vicepresedintele ICCJ, magistrat Ilie Iulian Dragomir) ca ICCJ de facto (mai ales pe linie penala) nu mai este ICCJ ci Curtea Suprema de Justitie Masonica (presedinte = magistrat Ilie Iulian Dragomir, vicepresedintele ICCJ). In consecinta, ulterior, am trimis CSM-ului o adresa prin care l-am vadit pe acest magistrat de sperjur (anterior, la intrebarea mea, afirmase ca nu este mason), respectiv am atacat cu exceptie de nelegalitate HG data pe vremea lui Nastase (2004) prin care Marea Loja a fost recunoscuta ca fiind organizatie de utilitate publica (adica a “ajutat” ca tot ce mai era normal intara asta sa aproape dispara, etc.); respectiv HCSM nr. 886/20.08.2013 prin care se ingaduia ca magistratii sa poata fi masoni cu conditia declararii acestui lucru in declaratia de interese. Nici unul dintre magistratii ICCJ nu a declarat acest lucru; mai mult decat atat, intr-un raspuns dat Asociatiei DREPTATE, s-a mentionat ca astfel de declaratii sunt in dosarele profesionale ale magistratilor care nu sunt sub incidenta prevederilor Legii nr. 544/2001, etc. Am mai demonstrat ca Decizia CCR din 7 noiembrie 2018 (care a declarat neconstitutionala alcatuirea prin tragere la sorti a numai 4 din 5 membri ai completelor de 5 judecatori) a fost aplicata numai la oameni cunoscuti (vipuri), etc. Lupta este cu toate diavolismele care se abat pe noi; nu avem voie, daca vrem sa ne mantuim, sa actionam cu jumatati de masura. Ce sa zic, suntem intr-o perioada de aspra cernere; suntem in bratele lui Dumnezeu care nu ne va lasa; numai sa nu cautam noi cu tot dinadinsul sa sarim de acolo, aiurea. Cu problema CNP-ului foarte multa lume m-a contactat la vremea respectiva; din pacate majoritatea, se pare din curiozitate, etc. In lupta efectiva, care nu este numai impotriva CNP suntem foarte putini: ne intrebam: unde s-a scurs seva romanului? Demnitate, viitor pentru copii nostri, normalitate, etc. = 0 (zero)? E 12 fara cateva secunde. Haideti sa ne unim faptic, sa ne impotrivim HRISTIC la toate aceste diavolisme induse cu forta chiar de slugile lui antihrist. Numai in Hristos vom putea invinge si castiga un petec de rai. “Si am cautat dintru ei barbat, care sa se poarte drept, si sa stea inaintea fetei mele cu tot dinadinsul in vremea maniei mele, ca nu de tot sa o pierz pre ea, si n-am aflat” (Iezechiil 22,30 – Biblia 1914). Ce la om nu este cu putinta, la Dumnezeu toate sunt cu putinta; nu numai bogatul sa intre in imparatia lui Dumnezeu. Iertare daca am suparat pe cineva; intentia nu este de a vatama vreun suflet: sa nu fie. Amin.
  Ing. geolog Barbir Gabriel Danut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE