X

10 ANI de la Apelul Părintelui Justin Pârvu împotriva documentelor cu CIP. Ucenicul Sf. Paisie Aghioritul, gheronda Gavriil, îndeamnă să nu le luăm sau să le distrugem

Gheronda Gavriil este cunoscut și pentru faptul că a condamnat ereziile semnate la pseudo-sinodul din Creta

Părintele Justin a dat semnalul de LUPTĂ, exact acum 10 ani, zdruncinând întregul sistem antihristic ce avea de gând să înregimenteze întreaga țară. Atunci s-a produs o separare a apelor, vădindu-se dușmanii Ortodoxiei atât din exterior, cât și din interior. Tot atunci s-au auzit mai puternic, într-UN glas, Marii Duhovnici, din România și de pretutindeni. Este și cazul gherondei Gavriil, ucenic al sf. Paisie Aghioritul, un luptător al zilelor noastre împotriva fiarei ecumeniste, dar și a fiarei pecetluirii.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. FRANȚA- Yves Cochet, fostul Ministru Francez al Mediului: Pentru a salva planeta, trebuie să „limităm nașterile copiilor noștri” și în locul lor „mai bine să primim migranți”
  ntr-un interviu acordat ziarului frances L’Obs, fostul ministru al mediului, Yves Cochet propune măsuri radicale pentru a încuraja famiile să aibă cât mai puțini copii ca să reducă costul ecologic al populației și să găzduiască mai mulți migranți. O soluție de șoc pentru acest apărător al degenerării, care produs multe recații în Franța.

  „Să inversăm politica noastră de încurajare a ratei natalității! ” Într-un interviu observat revistei L’Observateur din data de 03 ianuarie 2019, Yves Cochet dezvăluie soluțiile radicale pentru a salva planeta care s-ar confrunta cu așa-zisele „schimbări climatice”.

  El propune două măsuri rapide: de „a face mai puțini copii” și de a primi rapid „migranți, care să fie bineveniți când bat la ușile noastre”, pentru a limita impactul ecologic al unei populații care crește din ce în ce mai mult la nivel mondial.
  Mai exact, fostul Ministru al Mediului din Franța în guvernul lui Lionel Jospin, propune „pentru a inversa logica alocațiilor familiale“  : „Cei cu mai mulți copii aveți, ce au azi mai multe beneficii, li se vor tăia beneficile care vor scădea și apoi vor dispătrea de la a treia naștere„
  El a adaugat: “ Nu faceți copiil suplimentar este primul gest ecologic.”
  https://lesobservateurs.ch/2019/01/05/pour-yves-cochet-il-faut-limiter-nos-naissances-pour-mieux-accueillir-les-migrants/?fbclid=IwAR1LooCU78qXiPoT_j-gRrGAH3OCXx6DHR53UPm9n6ZP2aqBo3HjMDAT15g
  http://resistancerepublicaine.eu/2019/01/04/ecologie-la-mere-dyves-cochet-aurait-du-avorter-ca-aurait-fait-une-place-pour-un-migrant/

 2. Cunosc pe cineva foarte apropiat care a adresat intrebarea parintelui Justin „ce facem cu ele parinte daca ne vin prin posta?”, parintele a spus ca sa le predam.

 3. Mda acuși acuși și cu pecetea ; întâi Cip pe buletin care va fi unu nou tip permis de categ B apoi alt card cu toate in unu și pecetea , atunci va trebui sa alegem cum spuneau Sfinții părinți : crucea sau pâinea ( castronul cu linte ) ; cei care vor refuza pecetea vor fi considerați teroriști , anarhiști , extremiști, fanatici religioși și dușmani ai ordinii sociale și vor fi vânați atât de autorități cât și de cei pecetluiti și chiar și de cler vor fi vânduți care deasemenea îl va ajuta pe antihrist ; locul lor de scăpare va fi in locurile pustii , peșteri , munți , păduri , grote etc ; cum vor rezista ultimii creștini in acele locuri : doar cu mila lui Dumnezeu ; oricum pecetea după părerea mea va fi impusă după războiul mondial 3 care , câți si cum vom scapa din acest război ,pana atunci mai avem puțin timp de pregătire ; sănătate

  1. Intrebarea este ce facem daca primim ordine de incorporare? Nu numai ca am sluji la infaptuirea acestui mare rau, dar pe soldati s-ar putea experimenta orice, implanturi cu cip, vaccinuri, medicamente psihotrope. Daca nu ne prezentam ne vor cauta, e de ajuns sa te vada politia pe strada ca arati suspect si sa-ti ceara actele sa te verifice in evidente.

 4. Pentru cei care nu sunt pregatiti sa-l predea sau sa-l arda, cipul poate fi distrus acoperind actul cu o carpa si lovindu-l cu ciocanul.

 5. Raul dacă Primești ordin de încorporare faci același lucru ca și la ciparea obligatorie cum am spus eu mai sus : fuga in munți cu echipamente de supraviețuire , militare etc găsești in arhiva blogului Sacciv și pe net tot ce vrei despre asta : metode și echipamente de supraviețuire in munți ; sănătate

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button