X

Preşedintele autodeclarat al Venezuelei, Juan Guaido, spune că lucrează la restabilirea legăturilor cu Israelul

Foto: https://m.realitatea.net/guaido-a-transmis-un-mesaj-romaniei-criza-din-venezuela-la-un-pas-de-razboi_2180218.html

Israelul se numără printre statele aliate SUA care îl susţin pe opozantul Juan Guaido după ce acesta s-a autodeclarat liderul Venezuelei luna trecută.

Hugo Chavez suspendase relaţiile cu Israelul din cauza războiului acestuia din 2008-2009 din Gaza şi întărise legăturile cu palestinienii, precum şi cu Iranul.
„Comunitatea evreiască este foarte activă şi prosperă, cu mari contribuţii la societatea noastră”, a spus Guaido într-un interviu.
Presedintele in functie Maduro, care are parte de sprijinul Rusiei şi Chinei şi deţine controlul asupra instituţiilor statului, în special asupra armatei, spune că ascensiunea lui Guaido face parte dintr-un complot orchestrat de SUA.
Cititi va rugam mai multe la:
https://www.reuters.com/article/us-venezuela-israel/venezuelas-guaido-says-he-is-working-to-restore-ties-with-israel-idUSKCN1Q10Q9?il=0

Cititi va rugam si:

Juan Guaido vrea intervenție armată americană în Venezuela

Fidelă jocurilor SUA, România îl recunoaşte pe Juan Guaidó drept preşedinte interimar al Venezuelei

Nicolas Maduro: SCRISOARE DESCHISA catre POPORUL AMERICAN

 

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

3 comentarii

  1. SUA vor petrolul, iar Guaido e un fel de Iohanis, zbiara sa vina Americanii. E un tertip pervers al Americanilor, sa montezi o sluga care sa te cheme.

    Se intampla ce spunea Aaron Ruso in ultimul sau interviu: „…vom intra in Venezuela…” (adica noi Americanii)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.