X

Sa ne rugam pentru parintele Gabriel

Ne scrie intr-un comentariu la articolul Cum a fost asasinată LUCIA GRECU:

“Rugati-va pentru mine! Maine sunt chemat la ,,ierarh’” sa ma intrebe de ce nu-l pomenesc (parintele Gabriel).

Sunt din episcopia husilor. Sunt preot de mir.”

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

14 comentarii

 1. Doamne ajuta,

  Curaj Parinte. Nu sunteti singur ,marturisiti cu credinta curata, si nu va lasa-ti inselati de cuvintele lor.

  IC XC NI KA

  Mantuire

 2. Sf arhanghel al carui nume il porti sa te intareasca,Duhul Sfant sa te invete a grai Adevarul,Sf Nicolae sa te ajute sa lupti impotriva ereticilor Si toti sf mucenici si marturisitori romani sa lupte alaturi de tine iar Hristos sa ti daruiasca biruinta !!!Amin!

 3. Curaj parinte.Domnul Nostru Iisus Hristos este cu noi pana la sfarsitul veacurilor.Sa nu uitam ce a spus.Ca orice hula va fi iertata dar hula impotriva Duhului Sfant nu va fi iertata.Ecumenistii spun despre canoane ca nu mai sunt valabile,ca trebuie sa ii iubim pe eretici si e bine sa ne rugam cu ei.Asta inseamna ca vorbele,canoanele Sfintilor Parinti Purtatori de Dumnezeu nu mai sunt bune deci nu sunt adevarate.Si asta e hula impotriva Duhului Sfant caci inseamna ca Duhul Sfant greseste.Caci stim vorba Apostolului:parutu-sa Duhului Sfant si noua.Canoanele sunt inspirate de Duhul Sfant si sunt valabile pana la sfarsitul veacurilor.Deci cine e ecumenist,iubitor de eretici care calca canoanele Sfintilor Parinti,Il huleste pe Duhul Sfant.Sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa nu facem asa ceva niciodata.Doamne,ajuta.

 4. Maica Domnului sa va insoteasca parinte Gabriel! Nu sunteti singur … noi suntem din Brasov si va suntem alaturi cu gandul si cu sufletul. De fapt insusi Hristos va fi de fata.

 5. ,,Fii tare și curajos, să nu te temi, nici să te spăimântezi, căci Domnul Dumnezeul tău este cu tine pretutindeni, oriunde vei merge”.
  Cartea lui Iosua, 1, 9.

 6. CURAJ PARINTE !

  ESTI UN MODEL PENTRU NOI TOTI

  E foarte dificil sa faci asta dar necesar insa…

  Sa te ajute Domnul mereu si sa iti aduca tot ce iti trebuie pentru infatisarea cu „ierarhul” si mereu in toate obstacolele si piedicile care vor urma.

 7. Domnul si Maica Domnului sa va intareasca in marturisirea impotriva ereziei ecumenismului.Oprirea pomenirii ierarhului ecumenist este singura solutie de a ne ingradi de erezie.Forta si putere de la Domnul si Maica Domnului.Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.