X

De ce noi nu vom mai atinge vârstele celor din vechime în ciuda propagandei sistemului

de Saccsiv
Foto: spynews. ro
  • Propagandistii sistemului ne spun ca omul va ajunge la varste matusalemice si asta datorita iubirii de oameni a Big Pharma.
  • Statisticile ne spun insa ca numarul bolnavilor de inima creste de la an la an simultan cu scaderea varstei celor suferinzi. Idem in cazul cancerului. Idem obezitatea. Etc.

Este evident ca (1) si (2) n-au cum fi din acelasi film. Sau, eventual, pot fi, dar intr-un scenariu cu o casa de nebuni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ca atare, una din ele e falsa. Care?

Eu cred ca (1). Pentru ca (1) este un basm. O vorba spusa de niste unii, pe care insa noi suntem obligati sa-i credem pe motiv ca ei sunt specialistii oficiali. Un basm-promisiune. O minciuna cum ca va fi bine si sa avem incredere.

Pe de alta parte, cele de la (2) le vedem cu ochii nostri la cei din jur sau chiar la noi.

De curand mass-media a raspandit stirea ca a murit cel mai bătrân bărbat din lume, un japonez de 113 ani. Familia spune ca manca multe prajituri.

Cea mai batrana femeie din lume este Jeanne Calment. Bea vin de porto, consuma aproximativ un kilogram de ciocolată pe săptămână si peste 100 de ani a fumat.

La noi, Pop Maftei a trait pana la 148 de ani. Fuma si bea tuica:

Vârste de 120, 140, 180 și peste 200 de ani la românii din trecut …

Deci persoane care n-au avut nici o treaba cu “fumatul ucide” sau “alcoolul dauneaza grav” sau “evitati consumul de dulciuri”. Recordmeni ce n-au trait sanatos dar au fost sanatosi. Si nici n-au fost bombardati cu vaccinuri inca de la iesirea din burtica mamicilor lor.

Copiii, tinerii si adultii de azi vor mai atinge oare varstele celor din vechime? Foarte probabil ca intre timp vine antihristul, insa de dragul discutiei teoretice, presupunand ca mai e mult pana la uraciunea pustiirii, credeti minciunile propagandistilor sistemului cum ca oamenii vor atinge varste matusalemice? Eu nu le cred, caci este evident ca explozia bolilor de care am amintit la inceputul prezentului articol n-au cum favoriza asa ceva.

Ce genereaza insa aceste boli? Poate alimentele modificate genetic sau altceva din hrana noastra. Poate chemtrails. Poate vaccinurile. Poate multe dintre pilulele Big Pharma care pe de o parte repara un lucru dar pe de alta parte strica mai multe altele. Poate puzderia de antene. Poate altele sau mai degraba toate la un loc.

Si cel mai important: o face cineva voit? Adica suntem mintiti ca vom trai mult daca ne lasam indopati cu diverse care da fapt ne scurteaza viata? Un lucru e papusarii considera ca suntem prea multi oameni pe acest Pamant:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button