X

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

de Saccsiv
Logo from the Second International Eugenics Conference, 1921, depicting eugenics as a tree which unites a variety of different fields. The tree’s roots include genealogy, biography, biology, mental testing, psychology, anthropology, and statistics. Foto: http://www.doppiozero.com/rubriche/336/201205/eugenetica-e-misurazione

Aminteam in articolul Dezvaluiri terifiante despre PRODUCATORII DE VACCINURI (partea 1 din 10): MERCK ca intr-una din emisiunile recente “Sinteza Zilei” de la Antena 3, in care se dezbatea chestiunea dublului standard la alimente., unul dintre invitati, parca general in rezerva, incepuse sa spuna ceva despre mari companii ce influenteaza decisiv guvernele lumii si legatura lor cu … eugenia. Dar s-a oprit brusc. De ce oare n-a continuat?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum desigur ca ati observat, unii dintre comentatorii de pe forumuri si articolele mass-media isi exprima opinia ca o diminuare drastica a populatiei Pamantului reprezinta una din solutiile salvatoare pentru omenire. Acestora le scapa insa cateva elemente esentiale: cum a aparut ideea, cine o sustine si o finanteaza, faptul ca este strans legata de una din cele mai sinistre ramuri ale „stiintei”: EUGENIA.

Si le mai scapa din vedere un aspect fundamental: ei si urmasii lor nu se afla obligatoriu pe lista „supravietuitorilor”, iar daca totusi se vor afla, vor fi in casta sclavilor. Sper ca acest articol sa-i trezeasca.

Varul lui Charles Darwin, Sir Francis Galton (1822–1911),  parintele eugeniei spunea despre aceasta ca:

 

este studiul factorilor sub control social, care îmbunătăţesc sau slăbesc calităţile rasiale ale viitoarelor generaţii fie că sunt fizice sau mentale.

 

Sir Francis Galton. Foto: http://shootingparrots.co.uk/2013/08/28/g-is-for-francis-galton/

Multi considera ca initiatorii eugeniei au fost nazistii. Din nefericire, fals.
Sir Francis Galton a avut numerosi adepti:  Aldous Leonard Huxley, Charles Benedict Davenport, Clarence J Gamble, Émile Zola, Ernst Rüdin, Garrett James Hardin, George Bernard Shaw, Harry Hamilton Laughlin, Joseph Fletcher, Julian Huxley, Madison Grant, General Frederick Henry Osborn, Margaret Higgins Sanger, Ted Turner, Thomas Henry Huxley PC, Will Keith Kellogg.

Si mari finantatori, intre care se detaseaza prin investiile uriase ce le-au facut, familiile Rockefeller si Harriman.

 

Experimentul social din China sub conducerea preşedintelui Mao este unul din cele mai importante şi de succes din istorie.

 

Scria David Rockefeller in New York Times la 10 august 1973. Cititi va rog si:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Iar omul sau de incredere, Henry Kissinger, sublinia in 1974:

 

Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe faţă de ţările lumii a treia.

 

Robert Thomas Malthus (1766–1834), este faimos deoarece a spus că un colaps al producţiei în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăţa lumea de săraci … iar Charles Darwin, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluţiei, având ca idee primordială supravieţuirea celui mai adaptat. Cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin, teoriile lui Darwin au fost propulsate si acceptate la scară largă printre cercuri ştiinţifice cheie de pe tot cuprinsul Angliei şi apoi în lume. Vărul lui Darwin, Francis Galton, socotit ca fiind tatăl eugeniei, a văzut o oportunitate in a face omenirea să „progreseze” dezvoltand „Darwinismul Social„ prin luarea regnurile din Teoria Evoluţiei carora le-a aplicat principii sociale. Familiile Darwin, Galton, Huxley şi Wedgwood au fost aşa de obsedate cu noua lor teorie de schemă socială că şi-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulţi decât între ele. Si au prezis în mod fals că în decursul a doar câteva generaţii ei ar produce super-oameni. Apariţia pseudoştiinţei a fost doar codificarea practicii de încrucişare selectivă deja populară în interiorul ELITELOR. Experimentul celor 4 familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generaţii de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor ori au murit la naştere ori au fost handicapaţi în mod serios, din punct de vedere fizic sau mental.

In aceasta practica au excelat si familiile evreiesti Rothschild si Goldman. Despre ultimii, cititi va rog detalii la:

Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de critic la adresa lor

Biometria pare a fi o nouă ştiinţă, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870 ca o modalitate de a urmări trăsăturile rasiale şi istoria genetică şi ca o modalitate de a decide cine are dreptul la procreere.

În 1904, Cold Spring a fost iniţiată în SUA cu finanţarea CarnegieRockefeller şi Harriman. În 1907 primele legi ale sterilizării au fost adoptate în SUA. Cetăţenii cu uşoare diformităţi sau cu scoruri scăzute la testele lor din cardurile de raportare au fost arestaţi şi sterilizaţi cu forţa.

Unul dintre cei mai importanti eugenisti, Charles Benedict Davenport (1866–1944) a devenit director al Cold Spring Harbor Laboratory in 1910, cand a fondat si Eugenics Record Office. In 1911, acesta scrie cartea sa de referinta  Heredity in Relation to Eugenics. Apoi in 1929,  Race Crossing in Jamaica. Cu astfel de idei, a avut contacte cu institutii si publicatii din Germania nazista inainte si in timpul celui de al doilea razboi mondial. De notorietate este contributia sa la Festschrift, pentru Otto Reche (1879–1966), antropologist, fost membru al partidului nazist, cel ce avea sa devina una dintre cele mai importante figuri ale teoriilor superioritatii sau inferioritatii raselor.

In 1904, The Cold Spring Harbor Laboratory este finantata de Carnegie Institution of Washington iar in 1921 este reorganizata ca Carnegie Institution Department of Genetics. Intre 1910–1940 gazduieste Eugenics Record Office a lui Charles B. Davenport si a asistentului sau Harry H. Laughlin.

Eugenics Record Office a fost finantata initial de Mary Harriman, vaduva lui E. H. Harriman iar apoi de Carnegie Institution. Institutul este raspunzator pentru legile ce la acea vreme au dus la multe sterilizari fortate .

În 1911, familia Rockefeller exportă eugenia în Germania prin rulări de bani către Institutul Kaiser Wilhelm, care mai târziu va fi stâlp central al celui de-al treilea Reich. Cateva detalii despre acest institut:

Kaiser Wilhelm Gesellschaft a fost fondat in 1911 si i-a avut printre directori pe  Walther BothePeter DebyeAlbert EinsteinFritz Haber si Werner Heisenberg. Finantari majore au venit din partea Rockefeller Foundation.

Presedinte intre 1937–1940 a fost Carl Bosch (1874–1940), laureat in 1931 al premiului Nobel in chimie, care din 1935 devine presedintele IG Farben.

Sa ne amintim ca mega compania germana IG Farben a avut stranse si scandaloase legaturi de afaceri cu Bank of Manhattan condusa de Paul WarburgFord Motor Company sau Standard Oil (condusa de Rockefeller). Mai mult , fratele lui Paul Warburg, Max Warburg, unul dintre industriasii colosului german care a fost unul din pilonii de sustinere al efortului de razboi dar si fabricantul Zyklon B, a fost acuzat ca a finantat puterea national-socialista. Dar Paul Warburg nu era oricine, ci primul director al Council on Foreign Relations dar si unul din fondatorii Federal Reserve. Cum de a fost posibil si alte exemple de PAPUSARI colaboratori cu nazistii la:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Revenind la tema, la Conferinţa Internaţională a eugeniei din 1912 din Londra, aceasta devine o nebunie internaţională şi câştigă statutul de superstar. Futurologul şi autorul SF de succes, H.G. Wells a studiat biologia îndrumat de eugenisti de top şi a răspândit noua credinţă la nivel planetar.

In 1916, iubita lui H.G. Wells, Margaret Sanger, a început promovarea eugeniei în SUA. În 1923, Sanger primeşte fonduri masive din partea familiei Rockefeller. A colaborat de asemenea cu eugenistul Clarence J. Gamble, stapanul mega companiei Procter and Gamble, ce a fost si foarte activ in uciderea de prunci nenascuti. Fondatorul Pathfinder International. Impreuna cu Margaret Sanger si Robert Latou Dickinson au reusit raspandirea avortului in intreaga SUA, dupa care si-a inceput o intensa activitate de promovare a lui la scara globala.

În 1924, Hitler a scris „Mein Kampf” (sau „Lupta Mea„) şi a creditat eugenistii americani ca fiind sursa lui de inspiraţie. Ba chiar a scris o scrisoare de fan eugenistului american şi conservator, Madison Grant, numind cartea lui bazată pe rasă, „Trecerea marii rase„, Biblia sa.

Prin 1927, eugenia a atins apogeul. Aşa zisa ştiinţă a fost în mod agresiv implementată prin concursuri în şcoli si alte institutii. În acelaşi an în SUA mai mult de 25 de state au trecut legi „pro sterilizare” şi Curtea Supremă a votat pentru planuri de sterilizare brutală. Când Hitler vine la putere în 1933, unul dintre primele sale acte a fost să treacă legea eugeniei naţionale copiată după legi din SUA. La un moment dat, 27 DE STATE PUN LEGIILE DE STERILIZARE UMANĂ ÎN PRACTICĂ!

Filmul din 1934, „Tomorrow’s Children” („Copiii de mâine„), a adus agenda eugeniei pe marile ecrane în SUA:

http://www.youtube.com/watch?v=M2BBsI70C4g

Cititi va rog si:

VIITOR MINUNAT: Instantele vor decide daca NU POTI FI PARINTE. Vei fi STERILIZAT sau ti se va lua copilul inca de la nastere. Se discuta deja PE FATA in mass-media …

Prin 1936, Germania a devenit liderul mondial în eugenie prin luarea unor masuri efective de sterilizare şi eutanasiere sute de mii de victime. La sfârşitul războiului, aliaţii au protejat de persecutare chiar acei oameni de ştiinţă nazişti care au torturat mii de oameni până la moarte. Îngerul morţii, Josef Mengele şi şeful său Otmar Von Verschuer nu au fost persecutaţi iar von Verschuer chiar a continuat munca sa în Germania după război.

Cateva detalii interesante:

Otmar von Verschuer (1896–1969), eugenist preocupat de „racial hygiene„, a fost directorul „Kaiser-Wilhelm-Institut für Anthropologie, menschliche Erblehre, und Eugenik” (KWIfA) („Kaiser Wilhelm Institute of Anthropology, Human Heredity, and Eugenics” si al Institut für Erbbiologie und Rassenhygiene” („Institute for Genetic Biology and Racial Hygiene”). A primit permisiunea lui Heinrich Himmler pentru a lucra la Auschwitz, unde l-a avut asistent pe Josef Mengele. In 1951 era considerat un profesor prestigios al University of Münster unde a infiintat cel mai mare centru de cercetari genetice din Germania de vest. Ca si alti „racial hygienists”, nazisti sau americani, a figurat ca specialist in genetica. A murit in 1969 intr-un accident automobilistic.

Josef Mengele (1911–1979), supranumit “ingerul mortii“, ofiter SS in lagarul Auschwitz-Birkenau. A fugit in Argentina unde practica avorturi. Acolo i-a intalnit pe multi nazisti, intre care Hans-Ulrich Rudel si Adolf Eichmann.

Se cuvine acum sa facem cateva referiri la Prince Bernhard of the Netherlands (1911–2004), a fost print consort al reginei Juliana, tata a 6 copii, unul din ei fiind actuala Queen Beatrix. A fost membru al Nazi Party si Sturmabteilung. A fost de asemenea membru al SS Cavalry Corps si a lucrat pentru IG Farben. Dupa razboi, lui Bernhard i s-a creat postul de Inspector General KLM Royal Dutch Airlines, responsabila cu parasirea Germanie pe calea aerului a multor nazisti si debarcarea lor in Argentina. Unul din prietenii apropiati ai sai au fost Juan si Evita Peron carora le-a si facut o vizita oficiala in Argentina in 1951. Tot el a fost unul din fondatorii World Wildlife Fund, al carei prim presedinte a si fost in 1961. De asemenea unul din fondatorii Rotary International. Si foarte important, l-a ajutat pe David Rockefeller in crearea grupului Bilderberg.

Revenind la eugenie, dupa razboi, aceeasi Marie dar cu alta palarie … Publicaţia trimestrială Eugenia a devenit Biologia SocialăLiga Controlului Naşterii Americane a devenit Paternitate Planificată. Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populaţiei, Durabilitate, Conservare şi Ecologie au înlocuit Igiena Rasială şi Darwinismul Social. Mulţi eugenisti din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau cripto-eugenie. Ducând în mod intenţionat credinţele lor eugenice în subteran, ei au devenit foarte respectaţi antropologi, biologi şi geneticieni în lumea de după război.

Aldous Huxley (fratele lui Julian Huxley), autorul cărţii „Măreaţa Lume Nouă„, a ţinut un discurs la Berkley în 1962 cu puţin timp înainte de moartea sa. El a admis ca foarte vânduta sa carte scrisă în 1932, s-a bazat nu pe ficţiune ci pe ceea ce elita planifica să implementeze:

 

Şi aici mi-ar place să compar pe scurt, parabola „Măreaţa Lume Nouă” cu o altă parabolă care a ieşit mai recent în cartea lui George Orwell „1984„. Înclin să cred că dictatura ştiinţifică a viitorului, şi cred că vor fi dictaturi ştiinţifice în multe părţi ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul „Măreaţa Lume Nouă” decât de şablonul „1984„. Va exista o afacere bună mai apropiată nu din cauza unei remuşcări umanitariste în dictatorii ştiinţifici ci pur şi simplu pentru că şablonul „Măreaţa Lume Nouă” este probabil, o bună afacere mult mai eficientă decât altele. Dar dacă poţi obţine consimţământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fi, ei bine, mi se pare mie că natura revoluţiei ultime cu care ne confruntăm acum este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare, care mereu a existat şi probabil că va exista mereu, să facă oamenii chiar să-şi iubească sclavia. Oameni pot fi făcuţi să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decenţă, ei ar trebui să nu se bucure şi aceste metode, eu cred, sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi ale terorii deoarece ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării. Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există de exemplu metoda farmaceutică, aceasta a fost una dintre chestiunile despre care am vorbit în „Măreaţa Lume Nouă” şi rezultatul ar fi acela că… vă puteţi imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiţi, chiar şi în cele mai abominabile circumstanţe. Adică, aceste lucruri chiar sunt posibile.

 

Elita a lăsat un val uriaş de distrugere în spatele ei în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populaţia civilă ca şi cum am fi cobai.

Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, proiectul sifilis Tuskegee, a ucis sute de negrii şi cetateni trecuţi de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972:

In timpul Razboiului Rece, armata americana a facut teste biologice, chimice sau farmaceutice pe soldati.

Guvernul federal a susţinut experimente secrete radioactive pe mii de pacienţi care nu şi-au dat acordul în sute de spitale din SUA; au injectat bărbaţi, femei şi copii sănătoşi cu Uraniu şi Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non terapeutice spre mortale omorând mulţi dintre subiecţii testaţi.

Femeilor însărcinate ale militarilor li s-au dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 şi Plutoniu 241 foarte radioactive, rezultând în avorturi violente şi la moartea mamelor.

Soldaţi, marinari şi puşcaşi marini au fost folosiţi ca porcuşori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice şi cele cu hidrogen. Patrioţi americani au fost radiaţi, la fel ca animalele de laborator. Piloţii au fost forţaţi să zboare prin nori de radiaţie în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-ului.

Cititi va rog si:

EXPERIMENTE MEDICALE MACABRE pe copii, femei, minorități și detinuți (1845-2007)

Din 1940 până în 1979 majoritatea populaţiei britanice a fost pulverizată de avioane de mai mult de 2000 de ori cu chimicale mortale şi micro-organisme fără să li se spună niciodată nimic.

În 1965, Pentagonul a testat o armă biologică în metroul din New York şi au plasat personal la spitalele locale ca să monitorizeze efectele. Mai mult de un milion de oameni au fost expusi:

A History Of US Secret Human Experimentation

Sterilizarea agresivă a bărbaţilor şi femeilor a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

SUA şi Anglia testează actualmente pesticide şi medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflaţi în grija statului, sănătoşi, din care mulţi au murit ca urmare a experimentelor.

Închisori de pe tot cuprinsul SUA  au forţat deţinuţii să participe în experimente cenuşii care se întind de la studii de pesticide la a accepta tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

Bertrand Russel spunea:

 

În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferenţele congenitale dintre conducători şi conduşi vor creşte până când vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca şi o insurecţie organizată a oilor împotriva practicii de a mânca carne de oaie.

 

H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel şi sute de alţii eugenisti se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată şi mai evoluată decât omul obişnuit. Eugenistii de top au fost suficient de tupeişti să admită că ţelul lor adevărat nu a fost să îmbunătăţească ereditatea oamenilor obişnuiţi ci să-i îndobitocească şi mai mult astfel încât să fie mai uşor controlabili.

Câştigător al premiului Nobel, Russel a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur şi alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parţiale şi ar dezvolta o populaţie servilă de zombi. In cartea sa „Impactul Ştiinţei În Societate„, acesta scria:

 

Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter şi tip de credinţe pe care autorităţile îl consideră dezirabil şi orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.

 

De zeci de ani planificatorii sociali eugenisti spun că ar folosi medicamente care alterează mintea pentru a controla populaţia. Până în 2007, mai mult de 20% din populaţia SUA erau pe un fel de prescripţie de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflaţi în îngrijirea statului un sector unde acesta are control absolut, cel puţin două treimi sunt forţaţi să ia un cocktail făcut din, în medie, 7 medicamente psiho-tropice. Uneori consecintele pot fi dramatice:

Antidepresivele creaza monstrii: tinerii occidentali care ucid in masa au un element comun …

Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice. Fetuşii sunt acum prefiltraţi în funcţie de istoria criminală a familiei, din Portland, Oregon pana la Londra, Anglia, servicii de protecţie a copilului înrolează la naştere copiii în baze de date criminalistice, forţându-i apoi să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.

Mai marii lorzi ai dictaturii ştiinţifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutoraţi dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populaţiei lumii a 3-a o problemă centrală a securităţii naţionale.

Planul de operaţiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securităţii Naţionale 200 (National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests (NSSM200)), a fost pur şi simplu o regurgitaţie a Comisiei Britanice a Populaţiei creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că populaţia naţiunilor lumii a treia reprezintă o ameninţare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaţionale. Planul SUA autorizat de Henry Kissinger a ţintit 13 ţări cheie unde erau necesare reduceri masive de populaţie. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI şi de la BANCA MONDIALA să fie date pe condiţia ca naţiunile să iniţieze programe agresive de control al populaţiei cum ar fi sterilizarea. A recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă şi că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populaţiei.

În 1972, Nixon a implementat de asemenea tactici eugenice care au fost conduse de George Herbert Walker Bush. Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acţiune „un copil” şi a direcţionat guvernul federal să sterilizeze cu forţa mai mult de 40% din femeile americane (indieni nativi) din rezervaţii.

De mentionat in acest context si activitatea lui John D. Rockefeller III  (1906–1978), membru Council on Foreign Relations.

In 1952 fondeaza Population Council. Cu toate ca a fost controversat, avandu-si radacinile in miscarea eugenica, consiliul si-a vazut linistit de treaba , devenind cu timpul un gigant in domeniu cu ramificatii in peste 60 de tari. Cel mai important obiectiv al sau este family planning. Primul presedinte al ei a fost eugenistul apropiat familiei, Frederick Osborn, autorul Preface to Eugenics (1940), liderul American Eugenics Society si unul din fondatorii Pioneer Fund. Acesta scria in 1968: “Scopurile eugenie ar trebui realizate sub alte denumiri decat eugenia “.

Apoi presedintele Nixon a infiintat Commission on Population Growth and the American Future, cunoscuta ca Rockefeller Commission, evident, cu Rockefeller presedinte. Nixon a dat o importanta mare acestor comisii, creand cadrul legislativ adecvat functinarii lor dar si pentru punerea in practica a hotatarilor luate de acestea.

Ca modalitati importante avute in vedere pentru mentinerea unui numar constant al populatiei se aflau: legalizarea avortului si educatia sexuala in scoli.

Tot Rockefeller a finantat masiv Equal Rights Amendment. Iata preocuparile acestui stricator de valori crestine si umane:

NOW and Abortion Rights/Reproductive Issues ( avorturi )

NOW and Lesbian Rights

În anii 70, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă ca să ţintească negrii şi asiaticii şi apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului la mijlocul anilor 80. In articolul Israel’s Ethnic Weapon? din 1998, care citeaza un raport din Sunday Times Londra, se prezinta dovezi care atesta faptul ca Israelul are capacitatea de a dezvolta arme rasiale specifice. La acea vreme se cocheta cu ideea crearii unei arme biologice care sa afecteze doar arabii, nu si israelienii.

In 1999, in articolul New weapons of ethnic cleansing, se citeaza un raport al British Medical Association care a ajuns la concluzia ca o arma biologica specifica pentru anumite rase ar putea fi realizata in maxim 5 ani iar aceasta va permite guvernelor folosirea acesteia strict pentru a crea victime in randul populatiilor cu caracteristici genetice de un anumit tip.

Daca cele de mai sus pot parea ipoteze, sunt insa ELITE ce iau foarte in serios problema. In controversatul “September 2000 Rebuilding America’s Defenses report” al Project for the New American Century se subliniaza faptul ca arme specifice anumitor genotipuri sunt foarte folositoare din punct de vedere politic. Trebuie mentionat ca Project for the New American Century a fost fondat in 1997, iar membri sai marcanti sunt: Elliot AbramsDick CheneyRichard PerleDonald RumsfeldRobert ZoellickVin WeberPaul Wolfowitz.

În 1998, Ted Turner a făgăduit solemn că va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiţi în implementarea planurilor de reducere a populaţiei la scară planetară. Intr-un interviu în Audubon Magazine, acesta spunea:

 

O populaţie totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.

 

Ted Turner este fondatorul CNN si cel ce numea crestinismul ca fiind religia invinsilor iar pe opozantii avortului ii poreclea “bozos“(prosti, incompetenti, mascarici). Ca o paranteza, tot de numele lui Ted Turner se leaga indobitocirea prin anumite desene animate a copiilor. Nu intru in detalii, dar cred ca toti ati observat cam ce promoveaza ele … Ma refer la cele marca Cartoon Network.

În 1999, Fundaţia Bill şi Melinda Gates a oferit 2,2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populaţiei de la ONU şi alte grupuri de reducere a populaţiei. Până în 2007 Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaţiei. Presa corporatistă controlată a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii să ajute copiii lumii a treia. Bill şi Melinda Gates au fost detronaţi ca fiind cei mai generoşi filantropi când prietenul lor şi un individ entuziast al reducerii populaţiei, Warren Buffet, a oferit 37 de miliarde ca să finanţeze o armată de Grupuri de Control ale Populaţiei.

Dr. Eric Pianka spunea:

 

Şi cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămaşi.

 

Proeminentul biolog al Universităţii din Texas, dr. Eric Pianka, în timp ce primea un premiu al Academiei de Ştiinţe din Texas spunea că pandemia globală SIDA a fost, citez:

 

nu prea bună, este prea înceată.

 

Si a laudat virtuţile ebolei deoarece va ucide 90% din populaţia mondială, repede.

Dar cel mai înfricoşător a fost faptul că într-o mulţime de peste 1000 de oameni de ştiinţă proeminenţi, ziarele locale au raportat că 95% din participanţi i-au oferit lui Pianka ovaţii îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuţiile selectării microbilor şi a distrugerii omului.

Tot Dr. Eric R. Pianka mai spunea:

 

China a fost în stare să întoarcă pagina şi să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliţie statală şi sunt capabili să forţeze oamenii să înceteze reproducerea.

 

Mişcarea eugenistă şi-a scuturat mult din bagajul ei nazist, şi se foloseşte de îngrijorările legitime ale populaţiei legate de mediu ca de o mască pentru a ascunde agenda lor reală.

Toată lumea vrea să respire aer curat şi să aibă apă bună, dar controlorii mişcării ecologiste nu au făcut nimic decât să strângă îngrijorările oamenilor şi să promită suportul unor metodologii şi planuri globale care destabilizează şi mai departe lumea a treia şi creează o mizerie de nedescris.

Inginerii Noi Ordini Mondiale au deturnat destinul uman. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani şi acum ne direcţionează cu un control expert folosindu-se de instinctele primare şi de dorinţe ca de niste pârghii. Ei şi-au dezvoltat sistemele lor de control al minţii până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obişnuită inconştientă ca pe o maşină.

 

Până în 2020 o să existe un guvern mondial unic.

 

Spunea Ray Kurzweil.

EVREII Raymond Kurzweil (cercetator), Sergey Brin (co-fondator Google) si viitorul OM-ROBOT …

Maestrul eugenic Julian Huxley, a fondat transumanismul şi controlorii societăţii admit pe faţă, că noul sistem este făcut să progreseze către o tiranie absolută.

Conducătorul transumanist, Ray Kurzweil, se laudă că avansurile tehnologice le vor da posibilitatea celor care-şi permit, să trăiască pentru totdeauna, dar admite că majoritatea nu vor fi capabili să ţină pasul cu noua rasă stăpână.

 

Evoluţia biologică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade va fi lăsată în mizerie.

 

Mai spunea Ray Kurzweil.

Edificatoare este si legatura dintre transumanism si luciferianism:

Transumanistul Max More despre LUCIFERIANISM …

Observam astfel ca misiunea „sacra„ a papusarilor (ce o urmeaza cu indarjire si rabdare de peste 200 de ani), este aceea de a avea un sistem cu două clase unde subclasa este forţată să trăiască ca sclavă în micuţe oraşe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei.

Diminuarea drastica a populatiei planetei si eugenia in general sunt evident strans legate si de politica promovarii avorturilor. Iar in istoricul acestei miscari regasim aceleasi personaje de mai sus … Cititi va rog si:

„IARNA DEMOGRAFICA„ subtitrare in limba romana si completari foarte necesare

Menechem Begin, fost prim ministru Israel:

 

Rasa noastra este Master Race. Noi suntem zei divini pe aceasta planeta. Noi suntem atat de diferiti de rasele inferioare, precum sunt ele de insecte. De fapt, comparativ cu rasa noastra, alte rase sunt bestii si animale. Alte rase pot fi considerate a fi extremente umane. Destinul nostru este de a conduce rasele inferioare. Regatul nostru pamantesc va fi stapanit de liderii nostri cu un sceptru de otel. Masele ne vor linge picioarele si ne vor servi ca sclavi.

 

Nu putem vorbi despre ELITE fara a aminti de unde a inceput totul:

Mayer Amschel Rothschild (1744 – 1812), este fondatorul imperiului bancar Rothschild, cea mai de succes familie din istorie. Acesta si mai apoi fii sai au creat acest imperiu cu intindere europeana determinand explozia revolutiei industriale pe continent, au influentat dezvoltarea economica a sa pe directia deja cunoscuta a folosirii combustibililor fosili, inclusiv dezvoltarea transporturilor, au modernizat si stapanit sistemul bursier, bancar, financiar, au influentat direct politicul, au finantat mereu ambele tabere ale unui razboi, au pus la punct un sistem continental de informatii rapide, etc. La sfarsitul secolului 19 controlau peste jumatate din intreaga bogatie a planetei. Desigur, ei au fost varful unui ice-berg, partea vizibila a unui sistem piramidal in care au fost ajutati de prieteni mai putin vizibili opiniei publice. In SUA i-au finantat pe colosii Rockefeller (petrol), Andrew Carnegie (otel), Harriman (cai ferate), J. P. Morgan si pe bancherii ce au pus bazele Federal Reserve.

Recunoasteti aceste nume in materialul de mai sus? Asta pentru ca nu i-au interesat doar banii, ci au si facut ceva cu ei. Lucruri rele, dupa cum ati putut constata.

La 1 mai 1776, sub conducerea evreului Mayer Amschel Rothschild (in traducere SCUTUL ROSU – inainte chemandu-l Mayer Amschel Bauer, dar si-a schimbat numele in mod special pentru ce avea in plan sa faca), cu sprijinul altor familii de evrei germani bogati: Wessely, Moses, Mendelsson si a unor bancheri: Itzig, Friedlander, evreul Weishaupt fondeaza in secret societatea „Vechii cautatori de lumina din Bavaria”, care va deveni mai cunoscuta sub denumirea „Ordinul Iluminatilor”. Weishaupt a sustinut ca numele provenea din vechi scrieri si insemna „cei care detin lumina”.

Primul profet al „Ordinului”, cel care intocmise o doctrina de la care mai tarziu s-au inspirat alte societati secrete influente – „Carbonarii” lui Giuseppe Mazzini, „Liga Dreptilor” lui Karl Marx  sau „Decembristii” lui Cernisevski – a fost Adam Weishaupt, din acest punct de vedere poate cel mai influent om al secolului XIX. Doctrina lui, Novus Ordo Seclorum, a supravietuit veacului si a schimbat lumea in secolul XX.

1) Abolirea monarhiei si a oricarei puteri ordonate;

2) Abolirea proprietatii private;

3) Abolirea mostenitorilor;

4) Abolirea patriotismului;

5) Abolirea familiei (a casniciei si trecerea la instruirea in comun a copiilor);

6) Abolirea religiilor

Intre 16 iulie si 29 august 1782, la Wilhelmsbaden a avut loc al doilea Congres Masonic, sub presedintia baronului de Braunswick. Congresul de la Wilhelmsbaden a incercat sa faca o conciliere intre diverse secte francmasonice: rosicrucieni, necromanti, cabalisti si umanitaristi. La Congres a fost prezent si Adam Weishaupt, care a reusit sa fuzioneze Ordinul Iluminatilor cu masonii din lojile engleze si franceze. Congresul mai este important si pentru ca a coincis cu emanciparea evreilor din Imperiul Habsburgic. Totodata, a fost pus la punct in mare secret planul Revolutiei franceze care se va declansa sapte ani mai tarziu . Contele de Virieu, un mason care a participat la congresul secret de la Wilhelmsbaden , i-a dezvaluit ulterior unui prieten: „Nu pot sa-ti spun ce s-a hotarat acolo. Pot doar sa-ti spun ca este mult mai grav decat iti inchipui tu. Conspiratia care s-a pus in miscare la Wilhelmsbaden este atat de perfect organizata, incat nu au scapare nici monarhia, nici biserica„.

Cititi va rog si:

ZIUA REVOLUȚIEI FRANCEZE – începutul unui lung șir de zile negre în istoria umanității

Aceasta doctrina este baza celei de STANGA . De aceea si simbolurile … Rosu caracteristic stangismului, 1 mai celebrata de intreaga stanga, etc. Ba chiar bolsevicii din spatiul germanic isi denumisera organizatia „Liga Spartacus”, dupa porecla lui Adam Weishaupt:

Stiati ca in 1919, in Germania, a existat REPUBLICA SOVIETICA BAVARIA (Munchen)? Printre reforme: DISPARITIA BANILOR CASH / Conducatori: EVREI. Ce rol a jucat … ADOLF HITLER?

Pentru o si mai buna intelegere a contextului general, va rog sa cititi si:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Evident, cititi si articolele din hiperlink-uri. Ca de aia le-am pus. Nu ca ma plictiseam si n-aveam ce face.

Si astfel veti intelege si mai bine articolul:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Intr-adevar, e nevoie de rabdare, dar acesta nu e un material pentru cei ce dau like la fotografii cu cani de cappuccino pe facebook …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. “The United Nation’s goal is to reduce population selectively by encouraging abortion, forced sterilization, and control human reproduction, and regards two-thirds of the human population as excess baggage, with 350,000 people to be eliminated per day … It’s terrible to have to say this. World Population must be stabilized and to do that we have to eliminate 350,000 people per day. In one year that would equal 128 million people.” Jacques-Yves Cousteau (1910-97) French oceanographer, filmmaker and environmentalist revealing the misanthropic nature of the UN and the radical environmentalist movement: “Interview Jacques-Yves Cousteau,”
    The UNESCO Courier, (1991)

  2. Problema este ca unii cred ca au luat deja locul lui Dumnezeu. Responsabilitate mare, nu?

    Cum ei nu dispun de energii dumnezeiesti ci numai de cele demonice si cu sfatuirea viclenilor diavoli care sunt dusmanii mantuirii oamenilor, faptele lor nu pot fi decat spre distrugerea lumii, adica spre constructia imparatiei omului, o oglindire inversata a celui dumnezeiesti.

    Odata cu progresul tehnicii s-a ajuns in situatia in care folosirea oamenilor ca forta de munca incepe sa devina un moft. Este evident ca in aceste conditii niste miliarde de oameni nu-si mai au rostul. Cei putini care vor ramane vor trai intr-un sistem sclavagist greu de inchipuit. Iar asta in viitorul apropiat.

    Sigur ca Dumnezeu poate impiedica toata aceasta lucrare demonica dar cine sa-L roage s-o faca. De-am avea macar a mia parte din pocanta ninivitenilor si poate ca toate astea n-ar fi decat un vis urat.

    Cel mai bun exemplu de inselare si, in consecinta, indepartare de Dumnezeu este cu sinodul cretan cand majoritatea celor care au inteles despre ce a fost vorba au preferat orice minciuna dar numai sa nu se miste ceva din aparenta caldiceala in care vietuiesc ca sa-si mai poata rezolva cate o socoteala lumeasca (ba o politica, ba un referendum, ba ceva personal s.a.).

    Doamne miluieste pe noi pacatosii!

  3. Cine a scris articolul n-a sesizat ca depopularea s-a petrecut in Europa si nu in lumea a 3-a care s-a triplat, iar acum aceasta lume este folosita ca arma prin emigrare pt distrugerea totala a ceea ce-a mai ramas din prima lume.

  4. Se si practica eugenia in acest moment in tarile nordice pentru ca dupa sute de ani de acuplari intre ei au descoperit ca au inceput sa nasca animale vatamamtoare speciei umane. Drept urmare au dat drumul migratie i pentru a-si improspata genele si singele. Dupa citiva an ivor inchide portile.. Pentru diminuarea populatiei nu este necesara eugenia. Sint necesare citeva bombe unde trebuie. Punct

  5. Asa ceva nu s-ar intampla daca oamenii s-ar intoarce la Dumnezeu. Daca oamenii ar cere-o, Domnul i-ar distruge imediat pe acest idioti amintiti in articol. TrebuIe doar sa ne rugam la Domnul si sa-i cerem acest lucru si ei vor fi o simpla amintire. Ei sunt un nimic in fata Domnului, a ingerilor Lui, a sfintilor Lui si a adevaratilor crestini!
    Poate de aceea Domnul inca nu-i distruge. Poate ca asteapta sa i-o cerem!
    Cati cer Domnului sa-i distruga pe acesti CRIMINALI?
    CRED CA FOARTE PUTINI!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button