X

IPS Longhin îl rușinează pe Teofan Savu, pseudo-mitr. Moldovei pentru participarea la inaugurarea sinagogii din Iași: “Rușine! S-a lepădat de Hristos în față celor ce-l așteaptă pe antihrist”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Citiți și:

Dansul antihriștilor – Un pseudo-mitropolit, un papistaș și câțiva rabini se roagă în ritm de dans în sinagoga din Iași

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

26 comentarii

  1. Adevar graieste acest Sfant in viata Episcopul Longhin.Ne e rusine cu episcopii nostri care joaca hora cu antihristii! Ce vremuri vor trai copiii nostri cand capii Bisericii sunt Iude tradatoare?!!! Cum sa mai pupi mana unui astfel popa? De cine va e frica ? Ca de Dumnezeu sigur Nu!

  2. Dumnezeu sa-i dea sanatate si putere, parintelui sfant, Mihail Jar – IPS Loghin, un om de-o bunatate dumnezeiasca, curajos, precum apostolii Lui Hristos, care-l are in inima pe Dumnezeu si pe Fiul Sau cel preaiubit, Domnul nostru – Iisus Hristos, mai presusus de orice! Cuvantul Sfintiei-sale, ar trebui sapat in piatra, pentru a trezi inimile cazute in patimile ratacirii, ale celor care duc Biserica noastra pe calea pierzaniei!

  3. Cinste parintelui Mihail Jar pentru curajul pe il arata, fie ca bunul Dumnezeu sa-l tina in viata cat mai mult, fratilor care sunteti neecumenisti luptati, spuneti adevarul.

    Pentru crestini care locuiesc in raza Bucurestiului si vor pleca in viitorul apropiat la Baceni, manastire – parinte Mihail si doresc sa mai ia pe cineva cu ei, platesc pentru benzina – va rog sa trimiteti un e-mail, la [email protected]

  4. Claudia cred ca gresesti, si toti care aduceti astfel de defaimari unora sau altora, fie ei si arhierei ….si MANTUITORUL a mancat la masa cu fariseiii, ba chiar a intrat in casele lor, ,,OMUL SFINTESTE LOCUStL nu LOCUL PE OM”

    1. Tocmai de aia Teofan, pacat de un nume asa de frumos, ar trebui sa il poarte in inima pe Domnul nostru Iisus Hristos si sa faca faptele de cuviinta …Practic el ii cinsteste pe RASTIGNITORII Domnului nostru la fel cum o fac toti cei care se intorc IMPOTRIVA DREPTEI CREDINTE … Sa ii LUMINEZE Domnul DUMNEZEU mintile ratacite si sa se intoarca inspre poporul pe care au fost pusi sa il lumineze la randul lor, cu lumina primita de la DUMNEZEU…

    2. Sfintul Teodor Studitul (+826)
      “Atunci cind Credinta e primejduita, porunca Domnului este de a nu pastra tacere. Daca e vorba de Credinta, nimeni nu are dreptul sa zica: “Dar cine sunt eu? Preot, oare? N-am nimic de-a face cu acestea. Sau un cirmuitor? Nici acesta nu doreste sa aiba vreun amestec. Sau un sarac care de-abia isi cistiga existenta? … Nu am nici cadere, nici vreun interes in chestiunea asta. Daca voi veti tacea si veti ramine nepasatori, atunci pietrele vor striga, iar tu ramii tacut si dezinteresat?”
      Cine lauda o credinta straina face la fel ca si cel care-si huleste propria credinta. Cine lauda credinta sa si pe cea straina e un fatarnic si apropiat de erezie … Daca cineva iti spune: “Credinta noastra si a voastra este de la Dumnezeu”, atunci, fiule, raspunde-i asa: “Fatarnicule! Cum pot fi amindoua de la Dumnezeu? Nu stii ce spune Scriptura: Este un singur Domn, o singura Credinta, un singur Botez. (Efeseni 4,5)

    3. Sfintul Marcu Eugenicul, Mitropolitul Efesului (+1444)
      “Credinta noastra este dreapta marturisire a Parintilor nostri. Cu ea, noi nadajduim sa ne infatisam inaintea Domnului si sa primim iertarea pacatelor; iar fara de ea, nu stiu ce fel de cuviosie ne-ar putea izbavi de chinul cel vesnic. Toti Dascalii, toate Sinoadele si toate dumnezeiestile Scripturi ne indeamna sa fugim de cei ce cugeta in mod diferit si sa ne indepartam de impartasirea cu ei.”
      ” Invataturile dascalilor apuseni nici nu le cunosc, nici nu le primesc, incredintat fiind ca sunt inselatoare. In materie de credinta ortodoxa nu exista concesie. Distrugerea credintei obstesti este pierzarea de obste a tuturor. Chestiunile credintei ortodoxe nu admit iconomia. Niciodata nu s-au indreptat cele bisericesti prin solutii de mijloc. Intre lumina si intuneric poate cineva sa spuna ca exista ceva de mijloc, numit inserare sau amurg; dar intermediere intre adevar si minciuna nu poate nimeni sa gindeasca, oricit s-ar stradui. Mijloc de impacare intre adevar si minciuna nu exista! In problemele de credinta nu incape pogoramintul si iconomia, deoarece pogoramintul provoaca imputinarea credintei. Asta ar fi egal cu a spune: Taie-ti capul si du-te unde vrei.”

    4. Sfintul Grigorie Palama (+1340)
      “Cei ce sunt in Biserica lui Hristos apartin adevarului, iar citi nu apartin adevarului, nu sunt nici in Biserica lui Hristos.”

    5. Sfintul Fotie cel Mare, Patriarhul Constantinopolului (sec.X)
      “Cea mai buna comuniune este comuniunea in credinta si in dragostea cea adevarata… Nu exista nimic mai minunat decit Adevarul! Exista doar o singura Biserica a lui Hristos, apostoleasca si soborniceasca. Nu mai multe, nici macar doua. Iar celelalte sunt sinagogi ale celor ce viclenesc si sinod al razvratitilor. Noi, dreptcredinciosii crestini, acestea gindim, asa credem, pe acestea le vestim. Este nevoie sa pazesti toate fara nici o exceptie si, mai presus de toate, cele ale credintei. Pentru ca daca ai devia cit de putin, pacatuiesti pacat de moarte.

    6. Sfintul Efrem Sirul (+379)
      “Vai acelora care se intineaza cu blasfemiatorii eretici! Vai acelora care batjocoresc Dumnezeiestile Scripturi! Vai de cei citi murdaresc sfinta credinta cu eresuri sau incheie vreo intelegere cu ereticii!

    7. La parintele Paisie Aghioritul, cunoscut ca avand mare dragoste fata de semeni, au venit un grup de preoti romano-catolici. Parintele i-a primit cu multa dragoste si le-a vorbit, impartasindu-le harul sau.
      Uimiti de harul si dragostea ce o emana, unul dinte preoti ii spune: „Haideti sa ne rugam impreuna, sa spunem rugaciunea Tatal nostru!”
      La care parintele Paisie le raspunde: „Acest lucru nu se poate.” Atunci, preotii catolici mahniti l-au intrebat: „De ce nu se poate, parinte, sa ne rugam impreuna, nu suntem si noi copiii lui Dumnezeu?”
      Parintele le raspunde: „Da, sunteti copiii lui Dumnezeu, dar nu sunteti in casa parinteasca, sunteti afara din casa, rataciti. Intorceti-va in casa si vom putea spune Tatal nostru impreuna.”

      (Viata Cuviosului Paisie Aghioritul)

    8. In o suta de ani de ecumenism nimeni nu cunoaste macar o persoana convertita la ortodoxie in urma astfel de compromisuri.Ps Teofan a intrat de nenumarate ori in aceleasi case eretice dar refuza sa-si stearga praful de pe picioare,din potriva a semnat ca mai sant si alte biserici cu har mantuitor nu numai Biserica Ortodoxa ,cea intemeiata de Mantuitorul la Rusali.

  5. Teofan Mitropolit de Moldova lui Stefan cel Mare si Sfant ? NUUUUU. Este un apostaziat mitropolit. Iisus Hristos trebuia marturisit si NU avea ce cauta in sinagoga.

  6. A trădat credinta cea una sfanta primita de la Insusi Dumnezeu. Ca nu-i moldovan asta știm cu totii dar acum nici ortodox numai este, se vede după cum vorbește cu impresii de “mare învățat”.. Ortodoxia este smerenie si mai ales ADEVAR!

  7. Nu se vor pocai,deoarece erezia este pacat impotriva Duhului Sfant.Si pacatele strigatoare la cer(homosexualismul)impietreste inima,dar erezia?!

  8. Prinos de cinstire, vrednicului Arhiereu , de Dumnezeu iubitor, Mitropolitul Longhin de Banceni!
    Cu adanca plecaciune, sarutam dreapta sfintitoare, vas ales al Mantuitrului Hristos, sa ne traiti intru multi binecuvantati, rodnici si bogati ani!
    Cu fiecare cuvant pe care il rostiti de fiecare data, ochii nevazuti ai inimilor noastre se lumineaza de bucurie tainica, caci daruiti cu generozitate pacea si adierea Mangaietorului, celor care va asculta, imbarbatati si restituiti demnitatea, de binecredincios al Bisericii stramosesti, strivita de cei care ocupa vremelnic scaunele arhieresti si care sfasie cu nerusinare Camasa Mantuitorului Hristos, intinand Neprihanita Ortodoxie!
    Va suntem alaturi cu tot sufletul in aceste momente grele, de mare cumpana, prin care treceti alaturi de fratii si surorile noastre intru Hristos, pliroma Bisericii Ortodoxe Ucraine, pastorita de Prea Fericitul Mitropolit Onufrie.

  9. Eu l-as vrea Patriarhul Romaniei. Sub pastorirea IPS Longhin Romania ar deveni o oaza de liniste si pace sociala, care ne-ar aduna fortele nationale spre mai-binele tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button