X

Dansul antihriștilor – Un pseudo-mitropolit, un papistaș și câțiva rabini se roagă în ritm de dans în sinagoga din Iași

Cântecul reprezintă o rugăciune ce se spune de Hanuka, sarbătoare iudaică. Peudo-mitr. Teofan Savu a ajuns chiar de râsul dracilor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mai e vreun Patriarh, vreun Sinod care să sancționeze astfel de abateri? Îl caterisește cineva pe acest trădător, numit Teofan Savu? Ce fac mănăstirile care ar trebui să fie în prima linie pentru apărarea Ortodoxiei? Întrebări în zadar, căci în ce privește ierarhii din România, Părintele Justin Pârvu a spus clar: “Avem un sinod sectar!”.  Ăștia ne duc în iad, dacă mai avem vreo legătură cu ei.

Citiți ce Sf. Canoane încalcă Teofan Savu, prin astfel de fărădelegi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

56 comentarii

  1. Foarte tare..!
    Ar trebui tradus cântecul, poate spune ca îl așteaptă pe mesia..?
    Te aștepți la orice.!
    Vai de noi, vai vai!

  2. Părerea mea personală este ca a făcut bine ca s-a dus dar pentru a le arată ca Hristos ii iubește si pe ei (mai ales pe ei fiind poporul ales si Sfântul Pavel a spus ca Dumnezeu nu și-a luat binecuvântarea de la ei dar le-a arătat ca sunt in înșelare fara Hristos când catapeteasma Templului s-a despicat la răstignirea Mântuitorului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos) trebuia sa mărturisească adevarul adică pe Hristos ca Fiu al Lui Dumnezeu si dupaia treaba lor ce făceau mai departe important este sa vorbească nu sa tacă aprobându-le înșelarea. Ei nu înțeleg nespusa pogorâre a Lui Dumnezeu Cel Preaînalt făcându-se Om dar rămând si Dumnezeu Adevărat pentru mântuirea noastra a tuturor. Sărmanii mi-e tare mila de ei ca nu-L au pe Hristos!

    1. Sentimentele care insotesc argumentația ta sunt de tip Cenaclul Flacăra. Mai lipsește Adrian Păunescu. Despre ce vorbim noi aici?!. Acest individ, Teofan, smintește o națiune întreaga de ortodocși. Oamenii ăștia asta vor învăța. Că e bine să acceptăm și credința evreilor care nu mai contenesc să hulească pe Hristos. Nu plec la drum cu nimeni care gândește așa.

    2. Evreii sunt sub blestem de pe vremea cand Pilat din Pont s-a spalat pe maini in fata lor;vezi si “Vietile sfintilor”,vezi si ce spune Sf.Ioan GuradeAur despre ei…

    3. @crestin ortodox: gasasc interesant cind spui ca “..a făcut bine ca s-a dus dar pentru a le arată ca Hristos ii iubește si pe ei..” fiindca exact acest raspuns (parca e tras la xerox!) l-am primit de la unul sau altul preot care nu vrea sa isi piarda papica si plapuma.. Si se ascund dupa vorbe frumoase care dau bine la public.

  3. Pentru dl. Savu, Mesia nu a venit, caci altfel nu inteleg de ce se roagă împreună cu cei ce încă îl așteaptă, acela fiind de fapt antihrist.
    Ne este rușine cu așa ierarh. Moldova merită un ierarh cu adevărat ortodox.

  4. Cam săltărreața muzica! Chiar și pentru o sinagogă! Fereste-ne, Doamne, de ispite! Dacă a mers ierarhul în sinagogă, vor fi invitați și alții… Anumite lucruri nu se fac. Pur și simplu. Pentru evreii din Iași, aceasta este o victorie. Ei au ce sărbători. Pentru Ortodoxie, este o cunună de spini!

  5. Va mai mirati de ce nu a ingaduit Dumnezeu sa treaca referendumul pentru familie? Cu astfel de pastori? Amestecul cu ereticii si cu paganii nu poate sa fie bineplacut lui Dumnezeu si nici nu iese ceva bun din asa ceva, decat sminteala si amaraciune. Nu stiu daca meritam alti ierarhi mai buni, caci uitati-va cum se tace in manastiri, in redutele ce pana acum mai piuiau impotriva ecumenismului, a documentelor cu cip. Mai vorbesc cativa mireni si aceia dezbinati… semnele sfarsitului

  6. Hopa-hop si tropa-tropa,
    Joaca poporul cu popa.
    Regret, domnule Crestin Ortodox, noul popor a lui Dumnezeu e cel care l-a primit pe Mantuitorul Hristos si-I pastreaza cu scumpatate sfintele si mantuitoarele invataturi. E vorba de Poporul Ortodox. Nu zic ca pe evrei nu-i iubeste Dumnezeu, dar… Doamne ajuta.

  7. Cred ca sfantul Justin de Petru Vodă se răsucește în mormânt cand vede pe mâna cui si-a lasat cele două mănăstiri. Sa-l rugam sa intervină cât mai degrabă si sa ne scape de acest vânzător de Hristos!

  8. Sf. Paisie Aghioritul:

    “Sfinţii Părinţi au știut ceva atunci când au interzis legăturile cu cel eretic. Dar astăzi spun: “Nu numai cu cel eretic, dar şi cu budistul și cu închinătorul la foc şi cu închinătorul la diavol să ne rugăm. Trebuie ca şi ortodocşii să se afle la rugăciunile și la
    conferințele lor. Este o prezentă”.
    CE PREZENȚĂ? LE REZOLVĂ PE TOATE CU RAȚIUNEA ȘI JUSTIFICĂ CELE CE NU SE POT JUSTIFICA. Duhul european crede că şi problemele duhovniceşti pot intra în Piata Comună.”

    Sursa: Cuviosul Paisie Aghioritul. Cuvinte duhovnicesti. Vol 1. Cu durere si dragoste pt omul contemporan. pg 363

  9. DOAMNE AJUTĂ-NE CĂ MARE NEVOIE AVEM! Nu am nimic de zis , ptr. că nu am cuvinte să pot comenta așa ceva ! Trebuie să ne rugăm și să fim convinși de cele spuse de sfinții Părinți dealungul timpului ! Eu sunt speriat de viteza de desfășurare a evenimentelor ! Necesar ( foarte necesar ! ) , înmulțirea rugăciunii !!!

  10. Organizativa fratilor, sa facem o Asociatie Crestin-Ortodoxa, care sa sesizeze astfel de abateri si sa ceara sanctionarea lor. Nu se poate continua asa.

  11. Ortodox info, parerea mea e ca ar trebui da relatati evenimentele fara avincerca sa influientati folosin termeni ca “psrudo episcop” si altele asemenea pt ca in felul acesta pierdeti din credibilitate, lasati cititorul sa discearna el singur binel de rau. Spre exemplu eu am trimis articolul la prieteni si cand au vazut titlul nici n.au deschis link.ul ca sa citeasca articolul. Si orcine se poate intreba cine se ascunde in spatele Ortodox info, caci, cum stim cata manipulare exista peste tot si multimea de dusmani pe care.i are Biserica, binenteles ca nu poti crede totul orbeste. Si e logic, un bun crestin, cand vede un asemenea titlu binenteles ca nu intra in acest vartej de manipulare. Deci paterea mea e ca ar trebui sa luati aminte la vocabularul care.l folositi caci in loc sa deschideti mintile, in fond va forjati o opinie potrivnica.

    1. Acei cititori nu conteaza pentru noi, daca se smintesc de un titlu si nu se smintesc de faptele ereticului Teofan Savu.

      1. De faptele IPS Teofan va smintiti dv, eu nu ma smintesc pt ca se vad vremurile si stim ce ne asteapta, nu sunt incepatoare cum pretindeti. Cine se sminteste, e smintit gata. Dar faptul ca folositi titluri pompoase asta seamana a manipulare nici decum a ortodoxie.

        1. Era vorba de smintiti, nu de noi. Iar celui care sminteste mai bine i-ar fi lui sa-si lege o piatra de gat si sa se arunce in mare. Ce mai cauta acest corupt la conducerea Sfintei Mitropolii? Doar pt faptul ca nu mai este cine sa-l cateriseasca, conform canoanelor, el isi face de cap cu Ortodoxia, iar prostii care-l urmeaza nu au curaj sa zica nimic?

    2. Sora Maria,

      Constat ca Tom și Jerry sunt in concediu.

      De când te-ai apucat de desene animate?

      Tu nu ai auzit de Stan și Bran?

      1. Va credeti drsyept si considerati pe altii naivi, aceasta atitudine incita la ura si nu e ortodoxa. Stiu ca semanand tulburare serveste unora dar nu ortodocsilor.

  12. Maria, imi pare rau sa iti spun dar cred ca nu realizezi ce scoti pe gura.Pai cum ai vrea sa ii spuna?Sfintia Sa?Un bun crestin cand ar vedea asa ceva ar reactiona cu aceleasi cuvinte cu care reactioneaza si Domnul Redactor.Cred ca nu realizati cu cine stati de vorba cand vreti sa ii dati sfaturi Domnului Redactor.Ori esti un copil ori esti o incepatoare in cunoasterea Credintei Ortodoxe sau in cunoasterea intamplarilor ce se petrec in lume.Domnul Redactor vrea sa spuna adevarul nu sa foloseasca un limbaj diplomat.In credinta nu e loc de diplomatie.Aici trebuie spus doar adevarul.Nu suntem la gradinita.Sa nu te superi pe mine daca crezi ca sunt aspru cu tine dar sfatul meu e sa te uiti in continuare pe acest site ca mai ai multe de invatat.Doamne,ajuta.Mantuire.

    1. Urmatesc acest site de multa vreme si alte site.uri, Aparatorul ortodox si altele si sunt bine informata. Nu sunt deacord cu actiunea IPS Teofan si consider ca e impotriva Sfintelor Canoane si ivataturii Sfintilor Parinti, sunt o buna crestina si totusi nu pot sa suport asemenea limbaj de mahala pe un site cate se zice ortodox.

      1. Maria,
        imi permit sa-ti dau un sfat…chiar daca probabil il stii..dar il mai repet si pt mine : nu te raporta la oameni cand este vb de credinta..de Dumnezeu, ca risti sa ramai dezamagita…suntem cu toti oameni si gresim.
        Sa luam ce este bun dintr-o discutie si restul sa nu-l bagam in seama.
        Nu cred ca este nimeni rau intentionat dintre cei care urmaresc acest site….dar suntem oameni si mai gresim.
        Cand il cautam pe Dumnezeu..este bine sa nu tragem concluzia din slabiciunea cuiva. Sfinti ..scrierile lor ne lamuresc pe deplin cand avem o nelamurire…daca suntem sinceri in cautarea noastra!

        Doamne ajuta!

  13. Maria tu nu stii ce spui.In primul rand Domnul Redactor are intentia de a spune adevarul nu de a indeparta pe cineva.Cum ai vrea sa ii spuna?Sfintia Sa?Zici ca unii care sunt buni crestini cand vad asa ceva se sperie si stau departe de stiri ca astea.Iti spun eu ca aceia sunt departe de a fi bun crestini.Un bun crestin in prezent ar trebui sa stie de sinodul din Creta,de tradarea ierarhilor.Si cred ca si tu mai ai multe de invatat.Ar trebui sa te uiti mai mult pe site-ul acesta la stiri si din trecut dar si la ce stiri va mai publica caci parerea mea intemeiata pe vederea ideilor tale ma face sa spun ca ori esti un copil cu varsta ori cu mintea in ale Credintei ori in cunoasterea lucrurilor ce s-au petrecut si se petrec in legatura cu Ortodoxia .Asa ca pune mana pe niste carti si invata mai multe despre Credinta Ortodoxa si ai sa vezi ca dupa o sa ai aceasi parere cu a Domnului Redactor.Iarta-ma daca crezi ca am fost un pic dur cu tine dar nu cred ca esti tu in masura sa ii dai sfaturi Domnului Redactor.Nu cred ca exista prea multi in lumea asta care sa faca asta asa ca intelege cine este Domnul Redactor.Doamne,ajuta.

  14. L-am mai întrebat pe preotul care îl apăra pe Teofan:

    “Mitropolitul Corneanu s-a împărtășit cu ereticii la Timișoara. Ai ieșit public și ai făcut vreo scrisoare prin care să te delimitezi de fapta lui? Ai ieșit tu cu capul descoperit în biserica ta de la Dimieni ca să spui enoriașilor această prăpastie? De la care izvoare ale ortodoxiei te adapi?”

  15. Sunt perfect de acord cu d-na Maria. M-am aflat si eu in aceasta postura.
    “Mega-ereticul de Teofan Savu”!!!
    Intr-adevar, aceste practici nu sunt deloc ortodoxe, ci foarte daunatoare pentru Biserica. Totusi, limbajul acesta mi se pare nepotrivit.
    Ortodox Info,
    Urmaresc cu interes stirile de pe site-ul dvs. Ideea e ca am avea nevoie ca raspunsurile celor din spatele acestui site sa reflecte si o anumita statura duhovnicească.
    In urma cu ceva timp, v-am atentionat asupra unui articol referitor la o fosta prostituata, spunandu-va ca imaginile pe care le prezentati nu se potrivesc deloc cu acest site. Raspunsul a sunat intr-un mod foarte asemanator celui de mai sus: ” Cei ce cauta asa ceva se uita la alte site-uri”.
    Am ramas cu un gust foarte amar. Mi-am zis ca daca ati fi atat de ortodocsi pe cat pareti, raspunsul ar fi trebuit sa sune cu totul altfel.
    Si inca ceva. Daca esti al Lui Hristos, conteaza fiecare suflet care isi arunca ochii peste aceste randuri.

    Cu respect.

    1. Prea multa sensibilitate dauneaza!
      Aici este vb ca se ajunge la apogeu cu erezia asta a ecumenismului. Nu s-a folosit un limbaj indecent…s-a spus adevarul.
      Au fost atentionati de atatea ori acesti “ierarhi” sa inceteze cu ecumenismul. Iar ei din contra, din ce in ce se afunda in aceasta erezie.
      Mantuitorul i-a facut “serpi, pui de vipere” pe farisei…ce ar trebuii sa facem? sa spunem ca nu prea e ortodox!?
      Persoanele care sunt la conducerea BOR au ajuns la nivelul fariseilor!
      Cand spui un adevar…fara patima, nu este o gresala…
      Acesti farisei din BOR vor sa trraga dupa ei milioane de suflete….realizati cat este de grav e acest lucru??
      Sfantul ierarh Nicolae nu s-a putut abtine si i-a tras o palma lui Arie de fata cu toata lumea!
      Ce sa mai spunem despre asta?
      Bineinteles ca se exclude acest lucru…nu avem noi dragostea sfantului Nicolae ca sa ii luam la palme pe eretici. Dar fara patima putem sa-i numim “Mega”eretici…pt ca asta se vede prin actiunile lor…orb daca este cineva..si tot vede Lucrul asta!
      Doamne ajuta!

    2. Cuvintele de mai sus se cuvine mai degraba sa i le adresati lui Teofan Savu, caruia i se cere mai multa statura duhovniceasca, iar nu prostitutie ierarhica cum practica el.
      Cuvintele dure trebuie folosite uneori ca un strigat de durere, care sa trezeasca. Cum sa mai numesti pe cineva care batjocoreste pur si simplu pe Hristos, in public, cu zambetul pe buze smintind si trimitand mii de suflete in iad.
      Indrazim sa spunem ca ne asumam si acest limbaj, precum a trebuit Vlad Tepes sa-si asume trasul in teapă a atâtor tâlhari și trădători.

  16. In primul rand Domnul Redactor nu este preot.El nu are slujba de a mantui oameni.El incearca sa ne arate pe acest site ce se intampla in aceasta lume si ne invata si dansul cat se pricepe si cum se pricepe fara a ne cere ceva in schimb.Pentru mine ceea ce face dansul este ceva de nedescris.Eu daca l-as intanli pe strada i-as saruta mana pentru toate cate m-a invatat.Dumnezeu sa il miluiasca si sa il mantuiasca ca foarte mult bine face.in legatura cu smintitul unor oameni de anumite cuvinte mai aspre ale dumnealui ceea ce vreau sa spun e ca e foarte greu de vorbit catre mai multi oameni .Oamenii sunt diferiti.De exemplu daca nu i-ar mai fi spus pseudo si i-ar fi spus Sfintia Sa ma smintea pe mine.Deci e vina omului.Sa vadau un exemplu:cei care au rau de mare cand sunt pe o barca in mare li se intampla asta din cauza lor nu din cauza marii.Ca sunt altii care stau pe mare si nu au nimic.Asa se intampla si cu acei oameni care se smintesc.Patesc asta din cauza lor nu din cauza Domnului Redactor.Sunt nivele de cunoastere.Domnul redactor nu poate sa vorbeasca numai pentru incepatori.Incepatorii daca se smintesc de ceva ,daca nu inteleg ceva sa intrebe ca eu cred ca Domnul Redactor le raspunde tuturor.E vina lor ca se sperie sau fac alte lucruri.Ajuta si Domnul Redactor cum poate.Ar trebui sa fim extrem de recunoscatori si lui si sa Ii multumim Lui Dumnezeu ca exista oameni ca el ca nu stiu ce ne faceam unii dintre noi fara dumnealui.Iar cine se desparte de noi sa se desparta daca atat il duce mintea.Scapa cine poate in vremurile de astazi.Nu toti oamenii pot fi salvati.Doamne,ajuta.Iertatima daca am gresit cu ceva.

    1. Um crestin: eu nu m.am smintit de titlul pompos si de cuvintele urate folosite de redactor, am mai spus.o, cine se sminteste e smintit gata, dar consider ca acest limbaj nu reflecta ortodoxia si incita la ura. A se vedea comentariile lasate de cititori la comentariul meu. Am spus.o si o spun, nu sunt deacord cu actiunea IPS Teofan dar daca ne comportam ca la mahala nu aparam ortodoxia.

      1. Maria,Maria.Greu iti e sa recunosti ca ai gresit.Cine te asteptai sa fie redactor pe site?Sfantul Ioan Gura de Aur?Domnul redactor e un om care traieste in lume.Poate mai are si dansul momente de suparare.Credeti ca nu stie sa vorbeasca frumos?Ca nu stie sa respecte oamenii?Asta credeti?ierarhul Teofan credeti ca merita respectul domnului Redactor?Haide sa lasam impreuna cautatul acului in carul cu fan si sa ne impacam.Sa apreciem munca domnului Redactor si sa trecem cu vederea greselile omenesti.Domnul redactor ar trebui sustinut sa isi continue efortul extraordinar de valoros nu impiedicat.Doamne,ajuta.

      2. Maria, ai perfectă dreptate.
        Un adevărat creștin ortodox evită să folosească asemenea cuvinte, dar pe de altă parte nici nu putem tăcea când pericolul ecumenist își face făcută prezența.
        Luptăm cu armele Domnului Iisus Hristos.
        Avem îndrumători:
        https://youtu.be/sKKbDGkEWF4

  17. Fraților ,treziti-va ! Vremea crestinului căldicel a trecut de mai bine de 2 ani ! Ori ești Ortodox si marturisesti asta cu toată ființă ta , ori nu ești nimic si nu mai contezi pentru Biserica Lui Hristos ! Nu poți sluji la doi domni !!! Privind mai atent videoclipul ,am avut senzația ca ne- am întors in timp si vad masa trădări Mântuitorului Hristos cu sinedriul condus de Anna si Caiafa , reprezentantul Romei , Pilat si Iuda vânzătorul in vesminte de episcop !!! Domne iarta- ma pe mine păcătosul !!!

  18. O convorbire pe sms cu o sora ortodoxa care pledează pt iubirea fără adevăr.

    “Mai ai putin si spui si de Sfinti ca au avut rautate. Daca vei cauta in cartile de slujba ale Sfintilor, vei gasi astfel de epitete adresate ereticilor, : porci, caini, atihristi, turbati, s.a.

    Insa si mega-ereticul Bartolomeu, pe care cu “mult discernamant” il pomenesc aghioritii, zice ca Sfintii Parinti nu au avut dragoste fata de eretici si ca au fost inselati de diavolul atunci cand au rostit anathema asupra lor.

    Vezi Eleni, de ce exista aceasta asemanare de limbaj? Asta e inselarea cea mai de pe urma : mandria demonica de a crede ca ai mai multa dragoste decat Sfintii, care au fost foarte aspri fata de eretici.

    Asta e noaptea mintii, sau poate o viclenie sau vreun interes egoist, care desparte de Hristos-Adevarul. Sfintii nu s-au temut de prigoane si nici nu si-au legat inima de vreo chilie sau manastire sau de vreun loc anume, ci au fost liberi de orice interes. De aceea au lasat tot pt Hristos.”

  19. O convorbire pe sms cu o sora ortodoxa care pledează pt iubirea fără adevăr.

    “Ceea ce consideri tu rautate este tocmai opusul, este Dragoste atunci cand spui adevarul fratelui tau. Rautate este atunci cand il tii in minciuna si ii ascunzi Adevarul, pt ca ai un interes lumesc. Sfinții au avut asprime, nu rautate, chiar manie sfanta (vezi Sf.Nicolae). Citeste Procesul Sfantului Maxim si vei vedea ca de aceleasi lucruri il acuzau si pe el. Sf.Maxim a spus minciuni, a facut confuzii sau iconomii viclene, cum fac astazi multi “duhovnici”? Adevarat noi nu suntem sfinti, insa cui urmam, oamenilor sau Sfintilor? Ce luminare mincinoasa iti mai trebuie cand lucrurile sunt foarte clare? Le intelege si un copil mic. Antihrist e la usa, iar tu spui ca trebuie sa fim luminati de altii ca sa vedem asta? Adica tb sa-mi spuna un “duhovnic”, uite vine Antihristul? Infricosator !

    1. Binenteles ca sunt recunoscatoare pt informatie, altfel nu vad de ce as intra pe acest site si in mare parte sunt deacord. Ideea mea nu a fost deloc, dar deloc aceasta si nu pledez pt iubirea fara adevar. Ma criticati fara sa ma cunoasteti si nici faptele nu mi le cunoasteti ca sa.mi spuneti sa navighez pe alte site uri care.mi odihnesc patimile, fiecare sa aiba grija la patimile lui caci si furia, mania, sunt patimi s nici nu e vb de rautate dar inceputul articolului parca era scris de…. Starea natiei ..si cum detest acest personaj nu m.am putut abtine sa nu cer o tinuta duhovniceasca.

      1. Pai daca esti “recunoscatoare pentru informatie”, de ce te mai bagi in seama? E adevarat ca nu-ti cunoastem faptele, etc., pe mine chiar nu ma intereseaza, dar parca te si vad ca-l iei la palme pe Sf. Ierarh Nicolae ori il iei de ureche pe Sf. Maxim Marturisitorul pentru ca nu au fost mai “diplomati” cu cei ce au tradat pe Hristos… Am observant in ultimul tau comentariu ca ai dat inapoi ca racul, insa mandria nu te-a lasat sa-ti ceri iertare, pentru ca ai gresit! Da, ai gresit, aratand acuzator catre redactor cu degetelul tau, sau, ma rog, cu ajutorul tastaturii! Te-ai comportat exact ca o țață! Iarta-ma, dar nu ma pot abtine! Mai bine faceai altceva, ti-ar fi fost mai de folos ceva metanii si rugaciune! Uite cum isi baga incornoratul coada acum in post! Doamne, iarta-ma, iarta-ne!

  20. Când ne aflăm într-un restaurant cu prietenii noștri dragi la o masă și se întâmplă ca niște turbulenți de la altă masă să agreseze verbal și chiar fizic pe unul sau pe una din prietenele noastre atunci, fraților, iese cu bătaie. Sărim la bătaie. Iar când sărim la bătaie nu mai ținem cont de faptul că vom strica niște mese, de faptul că vom sparge pahare și farfurii, ferestre, și că vom smulge draperiile. E bătaie! Trebuie să ne apărăm prietenii.

    Ei bine, prietenii noștri, de data aceasta, sunt Părinții noștri: Sfânta Treime, Maica Domnului, sfinții, mucenicii, proorocii, sfânta tradiție, Adevărul. Pentru asta ne batem. Până la capăt. Rog pe cel căruia nu-i convine acest text să își ia libertatea de a naviga pe alte site-uri care îl odihnesc in patimile și in înșelarea lui. Așa să ne ajute Dumnezeu!

  21. Ecumenismul este religie pentru mulți preoți, care spun la liturghie ” Unitatea credinței” în loc de “unirea credinței..” după care urmează rugăciunea :Tatăl Nostru.. Uraciunea pustiului este în multe altare ortodoxe.. Fiți cu băgare de seamă!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button