X

Ereticul papa Francisc vine pe 31 mai în România

Suveranul pontif papa Francisc va vizita România la finalul lunii mai. El va sosi în țara noastră pe data de 31 mai, informează Antena 3.

Este al doilea papă care vizitează România, după Ioan Paul al II-lea în 1999.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

15 comentarii

 1. Papa Francisc vine în România în 31 mai, la invitația Președintelui României, Klaus Iohannis, și a Bisericii Catolice.

  După sosirea pe aeroportul Otopeni, Suveranul Pontif va fi primit direct la Cotroceni de Klaus Iohannis, apoi va merge la Palatul Patriarhal unde va avea o întâlnire cu Preafericirea Sa, Părintele Daniel, Patriarahul Bisericii Ortodoxe Române și cu Sfântul Sinod, potrivit unor surse prezidențiale care au confirmat pentru Q Magazine.

  Ulterior, cei doi conducători ai Bisericilor Ortodoxă Română și Catolică, vor rosti o rugăciune comună în Catedrala Neamului, momentul fiind deschis publicului.

  Suveranul Pontif va merge apoi la Catedrala Catolică Sf Iosif unde va oficia o slujbă pentru catolici.

  Vezi linkul:
  https://www.antena3.ro/actualitate/religie/qmagazine-papa-francisc-vine-in-romania-pe-31-mai-502979.html

 2. Sa ne fereasca Dumnezeu de prezenta acestui antihrist ! Sa ii dea Dumnezeu altceva de facut si sa ii schimbe planul ! Nu are ce cauta in Romania !

 3. Pai vine sa vada daca exagerat de fericitul Daniel a folosit cum trebuie banii dati de Vatican pentru Catedrala De Mintuiala a acestui neam si daca sint gravate corect pe clopote chipurile patriarhului nostru. Asa este normal sa se faca dupa marea cirdasie din Creta, doar sintem „frati”, nu?
  Totusi sa ne bucuram ca nu vine chiar de Paste, pe 28 Aprilie, ca sa faca o messa cu Danny, dar astia sint doar primii pasi din Agenda.

 4. Ar trebui să meargă lumea(ortodoxii bineinteles) la aeroport,si să nu.l lăsăm pe ereticul asta să pună piciorul pe pământul Românesc,🇷🇴 să facă stanga împrejur cu toată suita lui chiar din aeroport și drumu la vaticanul lui.!!!

 5. Rugăciune comună în Catedrala Mântuirii Neamului?! Cine??? Ortodocșii cu catolicii?!!!
  Dar de ce ne mai miram? Din moment ce la sfințirea Catedralei au putut trece mii de oameni prin Sfântul Altar, IN RASPAR CU CANOANELE RANDUITE DE SFINTII PARINTI AI BISERICII, o sa se poată face și asta…. Doamne apară și păzește! Ce vremuri de apostazie trăim!

 6. Doamne, ce credinta avem noi ortodocsii! Ce credinta dreapte, minunata, dreapta credinta cu adevarat.
  De ce sa vina un asemenea eretic la noi in tara?
  Noi ortodocsii nu avem nevoie de asa ceva.
  Cat despre rugaciunea comuna, sa ne fereasca Dumnezeu si Maica Preacurata!
  Traim vremuri grele, ecumenismul este atat de periculos, mai ales ca incepe sa fie propovaduit de multi preoti, de unii chiar la prediti din fata Sfantului Altar, iar atunci ne miram ca unii sunt saracii debusolati…
  Pacat ca nu stim sa ne apreciem credinta(unii)…
  P.S. Sa speram ca pana la urma nu o sa vina si nici nu va exista vreo rugaciune comuna, asa ceva ar fi un lucru tare urat.

  IERTATI!

 7. Imi vine sa plang.Cat sa mai rabdam fratilor?Stefan cel mare a luptat cu sabia pentru apararea credintei ortodoxe si pamantul Moldovei e plin de sange crestinesc si vine acest baiat care juca fotbal in blugi in tinerete si si-a dat doctoratul(semnarea cu sange a vanzarii sufletului)la protestanti- vicleanul daniel si ne vinde sufletele satanei si noi toti tacem?!Unde-s preotii?Unde-s mirenii?,,episcopii oricum toti sunt ca el.Traiasca Legiunea! Traiasca Capitanul!Doamne,mai da-ne un om sfant!!!

 8. Catedrala Mantuirii Neamului e construita cu jertfa acestui popor ortodox. Vizita papei are in prmul rand obiective politice. Sa meargă atunci la Cotroceni si să stea acolo. A intrebat cineva acest popor daca doreste rugaciuni comune la acest nivel? A intrebat cineva daca ortodocșii sunt de acord sa le fie incalcate canoanele credintei lor chiar de catre cel care ar trebui sa le apere? Ortodoxia nu e asa cum o vrea puterea politica a acestei lumi, ci este asa cum ne-au lasat-o Sfintii Parinti. Papa sa-si vada de crucea lui intoarsa, de infailibilitate, de semnele masonice de la Vatican si de ambitiile sale politice. Noi, pe aici, suntem mai inapoiati. Inca mai credem in mantuire, inca mai credem ca Hristos este capul Bisericii, inca mai credem ca Biserica este a lui Hristos, nu a papei si a celor care au semnat tradarea de la Creta.

 9. Nu trece zi in care cineva cu functie importanta in aceasta tara sa nu ne tradeze, rusineze, sa nu ne reprezinte interesele cu demnitate.

  CE NEVOIE MAI AVEM DE EI ?!?!?

  OARE CHIAR NICI O SANSA NU MAI AVEM ? OARE CHIAR NE-A PARASIT DUMNEZEU ???

  Iertare.

 10. Daca patriarhul Daniel tine slujba comuna cu papa, atunci, conform canoanelor este ANATEMA!!!!!
  Daca la aceasta slujba comuna pot participa și credincioșii, atunci trebuie boicotată. Nu trebuie permis acest lucru!!!!
  La Sihăstria Sf Părinte Ilie Cleopa a încuiat ușile bisericii și nu i-am lăsat să intre pe papistași pentru slujba comuna, și astfel păcatul nu s-a săvârșit!?
  MUCENICIE fraților, astea sunt vremurile pe care le trăim, vremurile de pe urmă…

 11. SA ADUNAM SEMNATURI, SĂ FACEM O PETITIE ÎMPOTRIVA VENIRII PAPEI, să știe că poporul român nu îl vrea în România, sa știe că nu e bine primit și să stea în scaunul lui la Vatican!!
  Fraților, sa reacționăm cumva că ortodocși, căci Bunul Dumnezeu ne vede și vom
  răspunde pentru nepăsarea noastră!!
  Doamne Miluiește!!

 12. Trebuie să ne mobilizam: petiție împotriva venirii spurcatului pe pamant romanesc si sa ne organizam sa mergem cat mai multi sa il huiduim!!! Neapărat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.