X

[VIDEO] ANTIHRISTIC: Preoți ortodocși români pupând mâna ereticului papă Ioan Paul al II-lea în fața patriarhului Teoctist

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

În 2018 este anunțată vizita altui eretic papă, Francisc. Vor fi la fel de slugarnici ierarhii și preoții bortodocși sau se vor întrece pe ei înșiși de data aceasta?

Citiți și:

Pregătirea terenului pentru vizita Papei în România: Suveranul Pontif trimite „binecuvântarea sa” și speră să sosească ziua în care va veni în țara noastră

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. Noul Patriarh, Daniel, când a venit la conducerea BOR a spus că vrea să fie continuatorul a ceea cea a înfăptuit Teoctist. La ce s-o fi referit, doar la catedrala de la Palatul Parlamentului sau la toate cât a întreprins Teoctist? Vom vedea în curând. Doamne ajută !

 2. Ce să ne mai mirăm că am ajuns unde am ajuns și că nu vedem decât palide reacții anticreta? Câți mai sunt ortodocși din marea mulțime a celor care, clerici și laici, se consideră ortodocși? Dacă ar fi cercetată credința fiecăruia, ce credeți că s-ar constata? Ce călăuzire ortodoxă putem să așteptăm de la preoți care pupă mâini de papi?

  1. Vai de capul lor, nefericiţii !
   E şi mai dezgustător când îi vezi cum se mai şi îmbulzesc, lepădăturile !
   Nişte spălaţi pe „creier” şi oportunişti !

   Ierarhie apostată, greu răspuns vei avea de dat !; niciunul dintre voi, nu sunteţi urmaşi ai Sfinţilor Părinţi, precum Sfântul IERARH Spiridon !

   Doamne iartă-mă !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.