X

Am scăpat de mega-moschee, dar se va construi o mega-sinagogă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru cine este dezamăgit că nu s-a construit Mega-Moscheea, nu fiți triști, vom avea o Mega-Sinagogă!

Imaginile sunt din Sighetul Marmației, din 2017, când s-a pus piatra de temelie a cele mai mari sinagogi din centrul și estul Europei. 

Acești distinși domni din filmarea de mai sus sunt membri cotizanți ai ocultei B’nai Brith, alianța universală israelită. Oficial sunt comunitatea evreilor din New York, sunt din S.U.A., Argentina, Spania, peste tot.

În Sighetul Marmației, conform informațiilor lui Mircea Șerban, locuiesc 58 de evrei.

Defapt jumătate din acest număr sunt iudei, iar jumătate sunt români filosemiți. Pentru cine se construiește sinagoga?

În localitate mai există o sinagogă.

Acest subiect este dezbătut în cadrul emisiunii Trezește-te Gheorghe, Trezește-te Ioane.

De la  1:00:03:

Mircea Șerban pune la un moment dat o întrebare, dacă statul Israel nu permite non-evreilor să construiască case pe teritoriul său, statul român de ce permite ne-românilor să construiască?

Faptul că se construiește o mega-sinagogă în țară, dar nu se știe pentru cine (având în vedere datele oficiale despre numărul evreilor) îmi dă serios de gândit. Am auzit, din mai multe surse, o informație cum că ar fi către două milioane de iudei în România, nedeclarați. Mai mult, în fiecare săptămână ar ateriza zeci de iude la București pentru a-și recupera cetățenia cedată în perioada ceaușișta. Inițial nu am dat crezare informației, părea exagerată, dar faptul că se construiește o mega-sinagogă tocmai în România mă pune pe gânduri…

La Sighetul Marmației mai activează o filială a clubului Rotary.

E totuși interesant cât de discret a fost evenimentul întrucât s-a difuzat doar la un post de știri local. Nu ai văzut isterie pe facebook pentru că se face o mega-sinagogă pentru 58 de evrei și n-ai auzit slogane de tipul “vrem pedagogi, nu sinagogi”.

Să fie o coincidență?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Se leaga cu ” profetiile” Mariei Gheorghiu: “ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM” si cu exodul romanilor peste granite.Ganditi-va,daca incepe un razboi nimicitor in Orientul Mijlociu cel din Isaia 17 sau Ezechiel 38,39 sau un atac asupra capacitatilor nucleare ale Iranului si nu se mai poate locui zona.Unde vor fugii toti? Evident Romania pentru ca au capul de pod asigurat.

    1. Lasa-ti-va de vrajitori care pretind ca profetesc…. chiar urmaresyti pe individa asta?
      Sminteala e aproape cand crezi ce spun!
      —-
      Dragostea de sionisti (pseudo-jidani, ca evreii nu mai sint de breo 2.600 de ani!) este atat de mare incat sint ingrozit – unde mai sint romani VII, cu credinta Dreapta, doar Orotodoxia – neindoielnic – Crestina????
      Unde te uiti la politicieni, toti stau in genunchi la jidanii simulati, fug la Netanyahu, fac regfuli cu pretentie de lege ca astia sint stapani si peste cuvant…. se dau cu capu de zidu’ satanistilor (proprietatea unui mahomedan!)…. asta arata ca sint smintiti.
      Ia-i Doamne de pe capul nostru si ajuta sa se ridice oameni din neam care sa alunge dusmanii Tai din tot locul, sa nu mai cârâie ca au “cumparat” Romania!

    2. RESPECT, CATALIN BERENGHI!

      ” DUPA CE AM STOPAT CONSTRUIREA MEGA MOSCHEII, ASTAZI IMI INDREPT PRIVIREA CATRE MEGA SINAGOGA DE LA SIGHETUL MARMATIEI.

      Pe 22 05 2017 S-A PUS PIATRA DE TEMELIE LA NOUA MEGA SINAGOGĂ DIN SIGHETU MARMAȚIE.

      Oare cat este de legala acesta constructie, oare respecta legile Romaniei, sau iara este combinatia unor neghiobi TRADATORI DE NEAM SI TARA???

      VA ROG, FARA COMENTARII VULGARE SI RAUTACIOASE SI EI SUNT OAMENI, DAR ROMANIA ARE LEGI CARE TREBUIESC RESPECTATE, IAR NOI TREBUIE SA VEGHEM LA RESPECTAREA LOR!!!!

      P.S. Cand am vorbit despre acest subiect asta vara la 6TV au fost taiate (cenzurate) 38 de minute din emisiunea lui Miron Manega (TREZESTE-TE GHEORGHE, TREZESTE-TE IOANE!”

      Vedeti pagina lui de face book.

  2. Pare ca s-ar lega cu ce a spus Vadim prin 2011:

    “Am urmatoarea explicatie, pe care o asociez cu ce stiu de mai multi ani din lecturile mele si din documente secrete. Exista un plan al asa numitei oculte al asa zise oculte modiale, de diminuare a populatiei Romaniei. Deranjeaza foarte tare ca aici la gurile Dunarii, e un popor de peste 20 de milioane de locuitori. Intai s-a incercat sa se fure pe harta geografica a acestei tari. […] Au vazut ca nu tine figura asta, si au inceput sa amputeze din populatie.”

    “Se aplica faza finala a planului de exterminare a poporului roman. Se doreste sa se transfere o alta populatie din alta zona a lumii aici. Eu stiu despre ce vorbesc, nu vreau sa-i creez ei (prezentatoarei) probleme, nici postului generos Antena 3, dar exista o populatie undeva care nu mai are loc de intors acolo, ca e zi si noapte razboi, si doreste sa se mute aici. Si ne disloca pe noi, si ne baga in pamant. Iata de ce pe viata si pe moarte, aparati-va vietile, ale voastre, ale copiilor…”

    Sursa: (la minutul 0:20 si 5:20) – https://youtu.be/bNz-rVh1ojc

  3. Cred ca mai degraba tinta este ucraina. Acolo populatia a scazut in ultimii ani aproape la jumatate. Este mult mai grav decat la noi dar nu se vorbeste despre asta. Nu se vor lega de partea estica unde sunt mai multi rusi. Probabil va fi in zona de centru-est a ucrainei si posibil sa ia ceva si de la vecini (Sighetul Marmatiei este chiar langa granita)

  4. O vorbă românească zice…”am scăpat de dracu’ și am dat peste tac’su”…! Cu musulmanii a fost ușor…cu jidanii e greu. Ăștia au suport mondial ( extern dar și intern)..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button