X

Totalitarism sionist: Elon Musk acuzat de antisemitism de către Casa Albă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Casa Albă îl acuză vineri pe Elon Musk de faptul că a făcut ”o promovare abjectă a urii antisemite şi rasiste” într-una dintre postările sale pe reţeaua sa de socializare X, fosta Twitter, relatează AFP și CNBC, conform News. ro și Rador Radio România.

Miliardarul a răspuns miercuri unei postări care acuza evreii de faptul că încurajează ”ura împotriva albilor” spunând ”tu ai spus exact adevărul”.

Casa Albă a transmis vineri că Elon Musk a repetat o minciună antisemită “oribilă” pe site-ul său de socializare X.

“Este inacceptabil să repeți minciuna oribilă din spatele celui mai fatal act de antisemitism din întreaga istorie americană, cu atât mai puțin la o lună după cea mai mortală zi pentru poporul evreu de la Holocaust până acum”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Andrew Bates.

„Condamnăm această promovare odioasă a urii antisemite și rasiste în cei mai puternici termeni, care vine împotriva valorilor noastre fundamentale ca americani”, a mai spus Bates.

„Toți avem responsabilitatea de a aduce oamenii împreună împotriva urii și obligația de a vorbi împotriva oricui atacă demnitatea colegilor lor americani și compromite siguranța comunităților noastre”, a spus Bates.

Musk a răspuns miercuri la o postare în care susținea că comunitățile evreiești „au împins exact tipul de ură dialectică împotriva albilor pe care ei pretind că vor ca oamenii să înceteze să-l mai folosească împotriva lor”. Musk, care are cel mai popular cont pe X, a răspuns: „Ați spus adevărul real”.

Postarea inițială, dintr-un cont cu mai puțin de 5.000 de urmăritori, a fost vizualizată de peste 1,1 milioane de ori de când a fost amplificată de Musk, care este urmat de peste 163 de milioane de conturi.

După răspunsul său inițial, Elon Musk a continuat să afirme că Anti-Defamation League (ADL), o asociație care luptă împotriva antisemitismului, „atacă în mod nedrept majoritatea Occidentului, în ciuda faptului că majoritatea Occidentului susține poporul evreu și Israelul”.

ADL este una dintre ONG-urile care au denunțat o creștere semnificativă a dezinformărilor și a insultelor homofobe și rasiste pe X, de când regulile de moderare au fost schimbate odată cu sosirea lui Elon Musk.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button