X

Argentina: FARA VACCIN = FARA BULETIN si FARA PASAPORT si FARA PERMIS DE CONDUCERE

Pana acum se focalizau pe copii si au inceput cu FARA VACCIN = FARA SCOALA, apoi au continuat cu FARA VACCIN = PEDEPSIREA PARINTILOR.

Era evident, insa, ca nu vor lasa adultii nevaccinati. Cum sa-i constrangi insa sa accepte injectarea masiva? Solutia pare sa vina din Argentina:

FARA VACCIN = FARA BULETIN

Conform http://www.stopmandatoryvaccination.com/mandatory-vaccination/argentina-creates-mandatory-vaccination-law-for-passport-id-drivers-license-school-more/ care preia o stire de pe https://www.lanacion.com.ar/2202208-para-renovar-dni-pasaporte-registro-habra-presentar Senatul argentinian a aprobat o lege a vaccinarii obligatorii inclusiv a adultilor, conform careia, pentru a reînnoi cartea de identitate, pașaportul si permisul de conducere trebuie să fie prezentată fișa completă de vaccinare.

Proiectul a fost promovat de deputatul Tucuman Pablo Yedlin (Front Justicialista de Tucumán) și va înlocui Legea 22909, care este în vigoare din 1983. Până în prezent, vaccinarea obligatorie se aplica doar copiilor, iar noul proiect va fi extins și la adulți. Gratuitatea vaccinurilor va fi protejată prin lege.

Potrivit textului, Ministerului Sănătății va trebui să reglementeze, într-un termen de 120 de zile, forma tipărită a normei pentru aplicarea sa specifică.

„Este o lege care a indeplinit consensul. Nu numai că a fost unanimă în ambele camere decizionale, dar a avut sprijinul tuturor societăților științifice”, a spus Yedlin, in dialog cu publicația LA NACION.

De asemenea, legiuitorul a explicat unul dintre punctele proiectului care a generat mai multe controverse. Până în prezent, dovada vaccinării era o cerință de înscriere în școli. Însă articolul 9 din noua lege prevede că trebuie să se solicite „certificarea conformității cu calendarul național de vaccinare” și în momentul procesării actului de identitate, pașaportului sau permisului de conducere.

„Nu va intrerupe procesarea oricarui document”, a spus Yedlin si a explicat ca in cazul in care nu va prezenta programul complet al vaccinarilor, persoana va fi „notificata”, precum si autoritatea sanitara locala, pentru a intra in contact si „a oferi vaccinurile necesare”.

„Sunt puncte de control”, a insistat Tucuman. „Nu înseamnă că nu vei putea să te înscrii la facultate dacă nu ai vaccinul împotriva hepatitei B, dar universitatea are dreptul să te trimită să te vaccinezi pentru că e obligatoriu să o ai.”

Legiuitorul a reamintit că vaccinarea în țara noastră este obligatorie „pentru efectul de solidaritate” pe care îl are. Noua lege prevede crearea unui nou document, Cardul unic de vaccinare (CUV), care va certifica aplicarea vaccinului. Același lucru va fi acordat de toate agențiile capabile să aplice vaccinuri: spitale publice și private și farmacii. Cardul va fi, de asemenea, utilizat pentru a procesa alocațiile familiale și examenele medicale.

În plus, norma prevede crearea noului Registru Național digital al populației vaccinate, unde există dovezi ale tuturor vaccinurilor care au fost aplicate.

„Scopul registrului este de a avea cea mai bună acoperire posibilă pentru a încerca să aibă cea mai sănătoasă populație posibilă, argentinianul este în general o persoană legată de vaccinare, grupurile anti-vaccinare din Argentina sunt foarte mici și ideea este să ramana asa”, a spus deputatul Tucumano.

Noul cadru prevede, de asemenea, că părinții, tutorii sau reprezentanții legali vor fi responsabili pentru vaccinarea persoanelor aflate în întreținerea lor și, în caz de nerespectare a acestei măsuri, „vor genera acțiuni ale autorității competente din domeniul sănătății, care vizează efectuarea vaccinării, care va trece de la notificare la vaccinarea compulsiva.”

Vor exista mai multe controale asupra celor care lucrează în domeniul sănătății și al laboratoarelor, deoarece vor fi obligați să își actualizeze vaccinurile mai regulat. De asemenea, legea justifică absența de la locul de muncă în ziua aplicării unui vaccin, cu o notificare prealabilă către angajator și un certificat.

Registrul Național al Persoanelor, o organizație care raportează Ministerului Afacerilor Interne, informează că procedura nu va fi împiedicată din cauza lipsei unui certificat de vaccin. La sfârșitul articolului 13 din lege, este clarificat atunci când se spune: „în așa fel încât să favorizeze accesul populației la vaccinare în toate etapele vieții, fără a împiedica finalizarea acestor proceduri”.

Categorii
ExterneVaccin
cuvinte cheie
loading...

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. sa va spun o chestie; eu supravietuiesc fara buletin/pasaport (expirate ) in occident-Spania-doar cu acte spaniole (pe hartie) fara chip, fara carduri bancare (INCA se poate)..mi am cumparat o finca (mica ferma) cu bani cash , deocamdata rezist.

  2. Odată cu aplicarea aceastei legi noi se vor înmulți criminalii în serie (cum au fost la noi Ion Rîmaru, Romulus Vereș), psihopații, sociopații (cum este la noi Gheorghe Dincă și alții) și elementele dezaxate ale societății argentiniene astfel că infracționalitatea va exploda: http://www.whale.to/vaccines/coulter.html. Este demonstrat științific că neurotoxinele vaccinale (aluminiul și mercurul) afectează sistemul nervos central rezultînd indivizi cu probleme psihice grave pe care i-am menționat anterior.

  3. In Argentina se face proba unei vaccinari obligatorii pentru toti cetatenii acestei tari, urmand ca sa fie aplicat acest demers in toata lumea. Se testeaza reactia populatiei la caracterul obligatoriu al vaccinarii. Daca merge in Argentina atunci sa ne pregatim de ce-i mai rau. Asa ca nu numai pe copii ii vizeaza oculta, ci pe toti oamenii. Sarsaila nu mai are prea mult timp la dispozitie si insfaca tot ce prinde, ajutat fiind de oamenii fara de Dumnezeu. N-a fost niciodata in lume aceasta situatie si nici nu va mai fi.
    Doamne miluieste-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.