X

PIRAMIDA IZBANZII este denumirea oficiala a unui FALUS urias ce strapunge ceva, situat in Bucuresti si care se vrea a fi un monument ridicat in memoria victimelor Revolutiei din 1989…

de Saccsiv
Foto: http://www. turnulsfatului.ro/2016/09/08/cele-mai-inestetice-statui-din-romania-foto/

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Memorialul_Rena%C8%99terii:

Memorialul Renașterii pe numele său complet Memorialul renașterii – Glorie Eternă Eroilor și Revoluției Române din Decembrie 1989 este un ansamblu monumental situat în Piața Revoluției (fostă Piața Palatului) din București, ridicat în memoria victimelor Revoluției române din 1989. Autorul lucrării este Alexandru Ghilduș. Ansamblul memorial are 25 de metri și a costat 56 de miliarde de lei.[1]

În timpul polemicilor născute pe marginea construcției, amplasării sau a aspectului monumentului, ansamblul a primit mai multe porecle folosite de locuitorii Bucureștiului sau de mass-media, în discuțiile despre memorial. Dintre aceste porecle pot fi amintite: „Țeapa” din Piața RevoluțieiCartoful pe Băț,[2][3][4] Țepușă cu cartof,[5] „Vector cu coroniță”, “cartof tras în țeapă”, „ghildușa piramidă”, „circumcizia ratată”, „monumentul cu penetrare”, „un creier pe băț”, „măslina-n scobitoare”, „nuca-n țeapă”, “fleica-n frigăruie”, “cartoful revoluției”, “țeava și testiculul”, “țeapa de 56 de miliarde”, “kitsch cu patalama”.[6]

În anul 2004 în ultimul an al mandatului ministrului Răzvan Theodorescu, aflat la cârma Ministerului Culturii a fost organizat un concurs pentru ridicarea unui monument în cinstea eroilor revoluției. La acest concurs au participat 15 proiecte. Juriul, care a analizat aceste proiecte și l-a ales pe cel câștigător, a fost format din plasticienii Ion Marchiș și Bogdan Bârleanu, un reprezentant al Secretariatului de Stat pentru Revoluționari Ovidiu Popescu, arhitectul Gheorghe Bălășoiu și reprezentantul Ministerului Culturii și Cultelor Ștefan Damian.[7]

Pe 16 martie 2004 juriul alege din cele 15 proiecte, proiectul lui Alexandru Ghilduș. În data de 2 august 2004 contractul de 56 de miliarde a fost încheiat, iar în 15 decembrie 2004, președintele Ion Iliescu și Traian Băsescu au pus piatra de temelie a monumentului.[7]

Monumentul a fost inaugurat la 1 august 2005 și este înscris în Lista monumentelor istorice 2010 – Municipiul București – la nr. crt. 2346, cod LMI B-III-m-B-20028[8].

Memorial este format din mai multe elemente, numele acestor elemente fiind simbolice având menirea de a sublinia importanța revoluției din 1989 pentru istoria României.

  • Piața reculegerii- este o piață în miniatură, se află în centrul memorialului, în centrul acesteia fiind amplasată Piramida Izbânzii. „Piața”, prezintă un zid, pe care sunt scrise în piatră numele revoluționarilor care și-au pierdut viața în timpul evenimentelor din 1989. Se poate afirma că acest element al memorialului este spațiul de pietate al întregului ansamblu.[9]
  • Zidul Amintirii- prezintă numele celor 1058 de victime ale revoluției, inscripționate în alamă. Sub placa de alamă pe care sunt scrise numele victimelor stă scris: Eroi martiri ai revoluției din 1989.
  • Piramida Izbânzii– este elementul principal al ansamblului, are 25 de metri și se află în centrul „Pieței reculegerii”. Obeliscul prezintă la baza sa un grup statuar care semnifică dorința de libertate a indivizilor. În partea superioară a obeliscului piramidal se găsește „Coroana”, simbolizând jertfa celor căzuți în timpul evenimentelor, dar și amintirea acestora, amintire care trebuie să rămână vie în conștiința românilor.
  • Calea Biruinței- este un simbol al drumului către democrație, început de cei care au înfăptuit revoluția în 1989. Aleea este pavată cu bușteni de stejari.

Monumentul „seamănă până la suprapunere aproape”, cu o sculptură din Brazilia, oferită drept trofeu de o revistă din Brazilia brutarului anului.[1]

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform https://www.qmagazine.ro/masonii-au-acordat-nobelul-romanesc/ Alexandru Ghildus a realizat si trofeele Galei Premiilor Marii Loji Nationale din Romania.

Iar Razvan Theodorescu, ministru la acea vreme, e mason.

Asadar, Piramida Izbânzii este un obelisc care strapunge o coroana.

Obeliscul este inca din antichitate un simbol falic, de la falus, adica o reprezentare a organului sexual masculin erect, simbol al fecundității și al fertilității naturii.

Obelisc pe care l-au denumit piramida. Despre forma piramidala, iata ce spunea Manly P. Hall in Secret Teachings of all Ages:

„Inițiații au acceptat forma piramidală ca simbol esențial pentru doctrina secretă, precum și pentru instituțiile proiectate pentru răspândirea sa.”

Cititi va rog mai multe despre piramide la:

Locuri sinistre: ASTANA, Kazakhstan – centrul OCULTEI de UNIRE a TUTUROR RELIGIILOR

Alte piramide moderne celebre:

Locuri sinistre: PIRAMIDA ILLUMINATI din BLAGNAC, Franța – monument de celebrare a REVOLUȚIEI FRANCEZE, ilustrează pe față CONSPIRAȚIA NOII ORDINI MONDIALE

Fotografia zilei: EMMANUEL MACRON si PIRAMIDA de la Luvru

Creații sinistre ale ELITELOR: Familia Rothschild și TEMPLUL MASONERIEI – Curtea Supremă din Israel

Asadar, care-i legatura dintre cei ucisi la Revolutia din 1989 si aceste simboluri pagane si illuminati?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Strapunge un testicul. se recunoaste usor din foto de la http://cannundrum.blogspot.com/2015/06/fried-without-breading-bison-testicle.html

    Adica … v-am tras-o! Stapanul trage in teapa un simbol al barbatiei si fertilitatii supusului sau iar monumentul este pe locul unde acesta s-a ridicat impotriva impotriva unui fost stapan crezand ca-si dobandeste libertatea. Monumentul vine insa ca sa-i aduca aminte ca de fapt nu are nicio libertate si ca de fapt i s-a tras o teapa prin care i-a fost luata barbatia si i se interzice fertilitatea, adica i se neaga existenta.

    Da, este piramida izbanzii ocultei asupra romanilor.

  2. Este semnatura masonica si se traduce: “Noi am faptuit asta.”

    Adica noi masonii, am pus la cale “Revolutia”.

    De ce ?

    Se vede azi peste tot in lume de ce. O Romanie suverana si total independenta din toate punctele de vedere, chiar si cu un bolsevic la conducere, ar fi fost un ghimpe pentru agenda. Pentru ca bolsevicul, desi bolsevic, era patriot. Mare patriot.

  3. Saccsiv,
    Acum in decembrie a aparut coperta pe 2019 a revistei Economist. Voi stiu ca postaserati una extrem de ingrijoratoare-neagra, f. sumbra pt viitorul omenirii. Noua coperta are multe simbole criptice,e inspirata din Da Vinci, apar cei 4 cavaleri al apocalipsei, cei mai puternici oameni in stat. Trebuie sa o traduceti din egleza in romana sa ne dumirim mai bine, pt a putea sa vedem pe parcursul anului daca Dumnezeu a ingaduit masonilor toate planurile lor. Multumim si steptam traducerea sa ne dumirim mai bine de sensuri.

  4. Iliescu inculpat pentru sângele vărsat
    Prin ordonanţa din 18.12.2018, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal intitulat generic „Revoluţia Română din decembrie 1989”, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Ion Iliescu (membru și președinte al C.F.S.N.), Gelu Voican Voiculescu (membru C.F.S.N. și fost vice prim-ministru al Guvernului României), Iosif Rus (fost comandant al Aviației Militare) și Emil (Cico) Dumitrescu (fost membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii prev. de art. 439 lit. a, g, i şi k C.p, informează Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casție și Justiție.
    http://www.napocanews.ro/2018/12/iliescu-inculpat-pentru-sangele-varsat.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button