X

Locuri sinistre: ASTANA, Kazakhstan – centrul OCULTEI de UNIRE a TUTUROR RELIGIILOR

de null

Situri sinistre – Astana, Kazakhstan

Astana este prima capitală construită în secolul 21 și este o imagine reprezentativă asupra direcției în care se îndreaptă omenirea. Este viziunea unui singur om: Nursultan Nazarbayev, președintele Kazakhstan (da știu, țara lui Borat). Susținut din urmă de miliarde de petrodolari, orașul este construit de la zero, într-o zonă îndepărtată deșertică din stepa Asiei. Rezultatul este incredibil: o capitală futuristă și ocultă, îmbrățișând NWO și celebrând cea mai veche religie cunoscută de om: cultul soarelui. Orașul este încă un șantier uriaș în lucru dar clădirile finalizate deja însumează viziunea ocultă a lui Nazarbayev.

Piramida păcii

Concepută de cel mai prolific arhitect al Marii Britanii, Lord Norman Forster, această piramidă gigant este o prezență stranie în mijlocul stepei Asiei. Clădirea este dedicată „renunțării la violență” și „unirii religiilor”. Norman Foster a declarat că clădirea nu are nici un simbol religios recognoscibil pentru a permite unificarea armonioasă a confesiunilor. În realitate piramida este un templu pentru singura religie adevărată a ocultiștilor: venerarea soarelui. O călătorie în interiorul clădirii este una cu adevărat simbolică. Este reprezentat fiecare drum al omului spre iluminare. Să facem un tur.

Forma piramidală

„Inițiații au acceptat forma piramidală ca simbol esențial pentru doctrina secretă, precum și pentru instituțiile proiectate pentru răspândirea sa.”

– Manly P. Hall, Secret Teachings of all Ages

 

Novus Ordo Seclorum = Noua Ordine Mondială, Noua Eră

După cum declară Manly P. Hall, piramida este simbolul fundamental ce reprezintă misterele civilizațiilor antice. Sublime în simplitatea lor, divine în proporțiile pe care le au, contopesc deopotrivă cunoștința divină deținută de iluminați și dezorientarea maselor. Elitele de astăzi, inițiate în ocultism, sunt succesorii moștenitori ai înțelepciunii străvechi și folosesc piramida ca simbol de putere în lumea modernă. Capodopera iluminată/plutitoare/pierdută, reprezintă principiul divin prezent în univers precum și fiecare ființă umană. Alt înțeles simbolic atribuit capodoperei lipsă, este natura neterminată a NWO. Se spune că capodopera Marii Piramide va fi repusă când acest proiect vechi va deveni realitate. Iată alte piramide din întreaga lume, reprezentând puterea elitei asupra meselor.

Zona Memphis
Hotelul Luxor, Las Vegas
Hotelul Raffles, Dubai

Casa operei (subsol)

În ciuda întunericului, o imagine uriașă cu soarele  ocupă aproape tot tavanul

Casa Operei de la subsol

Zona centrală (NT – a piramidei)

În jurul mesei soarelui

Chiar în partea de sus a clădirii operei este spațiul central al piramidei. Este aranjată ca și cum ar fi o sală de conferințe pentru reunirea liderilor religioși ai lumii. Să analizăm pe scurt simbolismul întâlnit aici. Avem lideri religioși de pe tot mapamondul stând în cerc în jurul formei imense a soarelui, discutând cum vor concilia diferențele dintre ei pentru întâmpinarea Noii Ere. Simbolismul este izbitor: toată filosofia teologică este rodul obiectului originar de venerare: soarele.

Acest loc este mult mai luminos decât casa operei, reprezentând progresul spre iluminare. Imaginea soarelui aflată în centrul mesei rotunde este exact deasupra soarelui de la casa operei. Deci în timp ce populația în general este distrată în întunericul lumii materiale, iluminații, situați deasupra lor, contemplă la atingerea îndumnezeirii.

Contemplarea îndumnezeirii

Dacă ați mai citit articole de pe acest site, sunteți în temă cu obiectivele NWO. Unul din ele este înlocuirea tuturor religiilor cu o formă de neopăgânism. Acesta este scopul întâlnirilor. Orașul Astana este cu adevărat un oraș al NWO.

Apexul

Apexul este literalmente raiul. Este rotund, îmbrăcat în totalitate cu geamuri și scăldat în lumina solară glorioasă. Pe geamuri sunt imprimate imagini cu porumbei albi, reprezentând pacea ce va rezulta din unirea guvernelor și religiilor lumii în NWO. Apexul este simbolul cel mai înalt al atingerii iluminării, atât individuale cât și mondiale.

Priviți tavanul Apexului:

Zeitatea solară strălucește peste iluminați. Minunat.

Structurarea piramidei (zona întunecată de jos – Casa Operei, partea de mijloc – sala de conferințe și apexul divin) încorporează viziunea Pitagoriană a lumii. Învățăturile lui Pitagora sunt studiate cu apetență de către societățile oculte din ziua de azi.

„Pitagora a împărțit universul în 3 părți, ce le-a denumit lumea supremă, lumea superioară și lumea inferioară. Cea mai înaltă, sau lumea supremă este esența spirituală subtilă, interpenetrabilă ce pătrunde în toate lucrurile și prin urmare adevărata ființă a zeității supreme însăși, zeitate ce este omniprezentă, omniactivă, omnipotentă și atotcunoscătoare. Ambele lumi de jos există în cadrul ființei sferei supreme.

Lumea superioară a fost tărâmul nemuritorilor. A fost de asemenea locuința arhetipurilor sau sigiliilor; natura lor nu are nici o legătură cu materialul pământean, dar ei, aruncându-și umbra peste cei din adânc (lumea inferioară), aceștia au devenit gânditori numai datorită umbrelor. A treia, sau lumea inferioară, a fost lumea ființelor care sunt compuse din substanță materială sau angrenate în lucru cu materia. Prin urmare sfera a fost lăcașul (…) omenirii și regatele de jos, ale celor temporar aflați pe pământ dar capabili de a se ridica deasupra acelei sfere prin rațiune și filosofie.”

– ibid.

Cele 3 secțiuni ale piramidei.

Cu alte cuvinte, această piramidă, este mai mult decât o atracție turistică, și anume filosofia inițiaților. Așa cum Dan Cruikshanks spune în mod criptat în acest documentar, ea reprezintă „simbolul puterii ce va urma”.

Bayterek

Proiectat tot de arhitectul britanic sir Norman Foster, monumentul este destinat să încorporeze o poveste folclorică despre un pom mitic al vieții și o pasăre magică a fericirii. Pasărea, denumită Samruk, și-a depus oul în crăpătura dintre două ramuri ale copacului popular. Oul – globul auriu din vârful monumentului – reprezintă încă o dată soarele, zeitatea supremă.

Acest „pom al vieții„ reprezintă canalul prin care spiritele părăsesc lumea materială și se alătură lumii divine. Acest concept este întâlnit adesea în cele mai multe (dacă nu toate) societățile esoterice.

În interiorul globului de aur

Elementul Total Recall (NT – memorie programată – denumirea unui film din anii 90 cu Arnold Schwarzenegger)

Vizitatorii pot urca în vârful turnului pentru o priveliște minunată a orașului lui Nazarbayev. Aici sunt totodată unele lucruri stranii de vizitat.

În interiorul globului găsim un „lucru” enigmatic. Este un triunghi auriu cu amprenta mâinii președintelui Nazarbayev. De ce? Să fiu sincer habar nu am. Tot ce pot să spun este că acest lucru pare scos din filmul Total Recall. (NT – în film,  forma mâinii aparținea extratereștrilor care au creat un sistem de producere și eliberare a oxigenului în atmosfera planetei Marte făcând-o astfel locuibilă oamenilor, doar că acel sistem se activa prin punerea mâinii în locașul respectiv)

Bata Composition

Este un glob pământesc semnat de reprezentanții a 17 religii. Da, încă o dată, face referire la unirea tuturor religiilor în una singură, a NWO.

Turnurile masonice

2 turnuri și un altul între, la distanță mare. Există vreo șansă ca acestea să fie simboluri masonice?

Da, turnurile aurii gemene reprezintă 2 turnuri ale masoneriei numite Boaz și Jachin. Nu voi intra în amănuntele simbolismului din spatele turnurilor, dar putem presupune că Nazarbayev este „un mason liber și acceptat”.

Palatul prezidențial

Așezat într-o poziție impunătoare în cadrul orasului, palatul prezidențial este poziționat la finalul unei rute ceremonial ce pornește cu turnul Bayterek. Un dom mare și voluminos este pus în vârful palatului, reprezentând principiul feminin, în opoziție cu cel falic al turnului Bayterek – principiul masculin. Acest aranjament este prezent în aproape toate orașele importante, inclusiv în Washington DC sau Paris.

Centrul de distracție Khan Shatyry (cel mai mare cort din lume)

Această ciudățenie neterminată este proiectată, încă o dată, de sir Norman Foster (practic el a proiectat întregul oraș). Sub cort, pe o suprafață mai mare de 10 stadioane de fotbal, se va situa un parc intern urban, bulevarde pentru cumpărături, piețe și străzi pietruite, un râu pentru bărci, centru pentru cumpărături, locașuri de minigolf și plajă. S-a spus că această structură este făcută pentru a arăta ca un cort, la paritate cu templul lui Solomon.

Aceste locașuri portabile de rugăciune, compuse din corturi, erau folosite de evrei pe timpurile biblice. Inițiații le atribuie acestor așezări vechi înțelesuri ezoterice.

În curând în Astana

Astana este sub construcție rapidă încă, dar sunt cu adevărat niște proiecte uluitoare în desfășurare. Iată unele din ele.

Piețele centrale

Proiectate de bunul nostru prieten Norman Foster.

Turnurile nebune (nume neoficial)

Stadionul ochiului atotvăzător (nume neoficial)

În concluzie

În timp ce membrii elitei mondiale împlinesc condițiile necesare pentru a uni lumea într-un singur guvern, ei împrăștie în întreaga lume simboluri ale puterii lor. Faptul că populația în general nu are nici o idee ce reprezintă aceste structuri, este exact motivul pentru care planurile lor merg atât de departe fără a fi puși la îndoială șau remarcați. Dar aceste planuri sunt aici de sute de ani. Manley P. Hall a scris în 1918:

„Când mulțimea guvernează, omul este condus de ignoranță; când biserica guvernează, este condus de superstiții; iar când statul guvernează, este condus de frică. Înainte ca oamenii să trăiască împreuna în armonie și înțelegere, ignoranța trebuie transformată în înțelepciune, superstiția în credință iluminată, iar frica în dragoste.”

Mulțimea este echivalentă cu democrația, biserica este religie iar statul este echivalent cu țara. Cu alte cuvinte, înainte ca oamenii să trăiască în armonie, trebuie abolită democrația (deoarece masele sunt prea proaste), religiile (pentru că sunt superstiții) și statele (pentru că avem nevoie de un guvern unic). El continuă:

„Guvernul perfect al lumii trebuie construit pe calapodul guvernării divine în care se situează ordinea universului. În ziua în care ordinea perfectă este restabilită, cu pace universală și triumful binelui, oamenii nu vor mai căuta fericirea, căci va izvorî din ei înșiși.”

Sună bine nu? Mai e o singură șmecherie. Când aceasta se va întâmpla, majoritatea populației lumii va fi moartă. Cu astea fiind zise, să aveți o zi minunată.

NOTĂ OrtodoxINFO

Vizionati va rog si:

Kazakhstanul are stranse legaturi cu greii industriei petroliere globale, iar Dinu Patriciu a vandut Rompetrol catre KazMunaiGaz 

Sa ne amintim si de:

ASTANA: The Congress of Leaders of World and Traditional Religions …

Despre new age, cititi va rog si:

Cuviosul Serafim Rose: “ORTODOXIA ȘI RELIGIA VIITORULUI”

Alte locuri sinistre:

Creații sinistre ale ELITELOR: Familia Rothschild și TEMPLUL MASONERIEI – Curtea Supremă din Israel

STATUIA LIBERTATII – simbol masonic

Vigilant Citizen – Clădiri SINISTRE cu simboluri SATANISTE: Capela SANSEVERO din NAPOLI

Referitor la unirea asta a religiilor, vorbim de fapt despre o unitate in diversitate, despre un soi de uniune, adica acea doctrina conform careia toate religiile sunt cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu, asa ca ce rost are sa nu ne acceptam unii pe altii, fara a mai declara nimeni ca celelalte cai sunt gresite. Cam aceasta s-a hotarat si la Toronto si aceasta e principala erezie care s-a semnat si in Creta:

Implicații eclesiologice ale aprobării documentului eretic Declaraţia de la Toronto de către pseudosinodul din Creta

Asta, desigur, e pentru gloate. Papusarii insa stiu prea bine cui se inchina si pentru cine edifica NOUA ORDINE MONDIALA: lucifer.

Locuri sinistre – ROCKEFELLER CENTER. O celebră locație din New York construită special pentru promovarea LUCIFERIANISMULUI

Iar gloata vede simbolurile, ca-s la lumina zilei, dar doarme pe ea …

In textul de pe Vigilant Citizen este citat des Manly Palmer Hall, mason, gradul 33, ritul scotian. In cartea „The Lost Keys of Freemasonry „, pag. 48, a scria:

Masonul descopera ca energiile vazute ale lui lucifer sunt in mainile sale

Lucrarea “ The Secret Teachings of All Ages: An Encyclopedic Outline of Masonic, Hermetic, Qabbalistic and Rosicrucian Symbolical Philosophy “ a fost una din sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist .

Adica, toata treaba pana la urma duce la voit la anti crestinism. Chestie la care lucreaza si stalpii new age:

YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria

Mesaje auzite si ele de gloata, dar care doarme in continuare pe ea …

In final, e esential de inteles si ca ANTIHRISTUL nu va veni peste o lume atee:

“Anul în care religia va dispărea este mai aproape decât credem” – Un studiu care bucura mass-media / Noi credem insa ca LUMEA DE MAINE NU VA FI ATEE, ci … NEW AGE, pentru ca dacă ANTIHRIST ar veni într-o lume de atei, cine l-ar proclama dumnezeu?

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. Multe vor ei, dar ”Tata-i la cârmă”, adică Dumnezeu, NU EI!
    Vom fi rău încercați dar, asta e!
    Suntem cei de pe urmă!
    Eu mă rog pentru toți creștinii SĂ NU CADĂ….

  2. Nu este adevarat!Astana e chiar un oraş frumos!Să nu uităm că din țările musulmane,Kazahstanul numără printre cei mai mulți ortodocsi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings