X

Fotografia zilei: EMMANUEL MACRON si PIRAMIDA de la Luvru

de null

Dupa cum stiti:

66,06% – Procentul cu care EMMANUEL MACRON câștigă alegerile din Franța. Ce scrie mass-media

Iata si doua fotografii simbol, cu Emmanuel Macron si Piramida de la Luvru in spate, in timpul discursului victoriei in alegeri:

Foto: https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-month-0517/

Asta parca pentru a sublinia cine e in spatele sau:

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

FRANȚA: Diversiunea Emmanuel Macron sau cum va impune Sistemul un om al său vânzându-l Prostimii drept candidatul anti-Sistem

Conform cartii lui Dominique Stezepfandt, François Mitterrand, Grand Architecte de l’Univers, “piramida este dedicata unei puteri descrisa ca fiind fiara din Apocalipsa […] Intreaga structura se bazeaza pe numarul 6”

Brosura oficiala publicata in timpul construirii piramidei specifica chiar de doua ori ca aceasta contine 666 geamuri de sticla.

Iata si o fotografie a piramidei facuta ziua:

Foto: http://www.dbprevention.fr/agents-ssiap/

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ExterneSimbolistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.