X

Fotografia zilei: EMMANUEL MACRON si PIRAMIDA de la Luvru

Dupa cum stiti:

66,06% – Procentul cu care EMMANUEL MACRON câștigă alegerile din Franța. Ce scrie mass-media

Iata si doua fotografii simbol, cu Emmanuel Macron si Piramida de la Luvru in spate, in timpul discursului victoriei in alegeri:

Foto: https://vigilantcitizen.com/pics-of-the-month/symbolic-pics-month-0517/

Asta parca pentru a sublinia cine e in spatele sau:

ROTHSCHILD, in spatele ASCENSIUNII fulminante a lui Emmanuel Macron. Acum trei ani se plimba cu bicicleta pe plajă, iar acum este la un pas să ajungă la Palatul Élysée

FRANȚA: Diversiunea Emmanuel Macron sau cum va impune Sistemul un om al său vânzându-l Prostimii drept candidatul anti-Sistem

Conform cartii lui Dominique Stezepfandt, François Mitterrand, Grand Architecte de l’Univers, “piramida este dedicata unei puteri descrisa ca fiind fiara din Apocalipsa […] Intreaga structura se bazeaza pe numarul 6”

Brosura oficiala publicata in timpul construirii piramidei specifica chiar de doua ori ca aceasta contine 666 geamuri de sticla.

Iata si o fotografie a piramidei facuta ziua:

Foto: http://www.dbprevention.fr/agents-ssiap/

 

Categorii
ExterneSimbolistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!