X

Agenda ascunsa a UNICEF si UNESCO

de Saccsiv
Foto: https://www. news.ro/externe/directorul-adjunct-al-unicef-si-a-dat-demisia-in-urma-acuzatiilor-de-comportament-nepotrivit-fata-de-femei-1922400822182018022017909012

UNICEF

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/UNICEF:

Fondul Internațional pentru Urgențe ale Copiilor al Națiunilor Unite (UNICEF) a fost creat de către Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1946. În 1953, numele său a fost prescurtat în Fondul pentru Copii al Națiunilor Unite, dar este mai cunoscut sub acronomimul său popular UNICEF. Cu sediul în New York, UNICEF oferă asistență umanitară și pentru dezvoltarea copiilor și mamelor lor în țările în curs de dezvoltare. Agenție fondată prin voluntariat, UNICEF supraviețuiește prin fonduri guvernamentale și donații private. UNICEF a primit în 1965 Premiul Nobel pentru Pace; Se concentrează în principal pe cinci priorități de bază: Educația fetelor, Plus de imunizare, Protecția copilului, HIV/SIDA și Copilărie pentru copii. Alte priorități includ supraviețuirea copiilor, copilul și familia și sporturi pentru dezvoltare.

Îmbunătățirea naturii acestor priorități se face printr-o gamă de 14 metode, începând cu intervenții directe și legale, educație și până la colectare de date prin cercetări și recensăminte.

Suna de bine, nu-i asa? Inclusiv pentru cei pro vaccinare. Doar ca nimic nu poate fi de bine la ONU:

24 octombrie: ZIUA NATIUNILOR UNITE / Cateva chestii mai putin stiute despre ONU: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

Asa ca, nici cu UNICEF nu puteau sta lucrurile mai stralucit. În timp ce obiectivul inițial al UNICEF a fost de a oferi ajutor temporar de urgență copiilor victime ale celui de-al doilea război mondial, ea a devenit o parte permanentă a Sistemului Națiunilor Unite câțiva ani mai târziu. De atunci, misiunea sa s-a schimbat treptat de la salvarea copiilor de la moarte la „susținerea drepturilor lor”.

Criticii UNICEF pretind că agenția și Bellamy au contribuit la criză concentrându-se pe cauzele politice și conducând UNICEF departe de „afacerea de bază” a asigurării supraviețuirii copiilor.

Richard Horton, redactorul prestigiosului jurnal medical The Lancet, a publicat  un  editorial vehement, care numește direcția lui Bellamy „rușinoasă”.

Abordarea bazată pe drepturi a lui Bellamy (concentrându-se asupra „drepturilor” copiilor, spre deosebire de supraviețuirea lor fizică simplă) a fost, de asemenea, devastatoare pentru copii, aproximativ 10 milioane dintre care mor de cauze care pot fi prevenite înainte de împlinirea vârstei de cinci ani .

Implementarea de către UNICEF a viziunii sale privind „drepturile copiilor” este, de asemenea, vulnerabilă la critici. Într-adevăr, Planul strategic pe termen mediu al UNICEF este mai mult un model pentru ingineria socială pe liniile feministe radicale. Planul afirmă că „UNICEF va promova reformele juridice și adoptarea de politici și programe care vor ridica statutul fetelor și femeilor atât în ​​familie, cât și în societate”
– Wendy McElroy,  Focusul „Drepturilor” UNICEF este greșit

În timp ce se „maschează” într-o organizație de caritate, adevărata sa față a fost dezvăluită prin nenumărate controverse care implică fraude, corupție și copii.

Alte grupuri afirmă că UNICEF s-a transformat într-un partener de furnizare a contraceptivelor, a avorturilor și a sterilizării devenind una dintre cele mai notorii organizații de planificare familială din lume.

În 2014, asociația medicilor catolici din Kenya a acuzat UNICEF că a efectuat un „exercițiu secret de sterilizare în masă” atunci când un agent anti-fertilitate a fost găsit în vaccinul împotriva tetanosului administrat la 2,3 milioane de fete și femei.

În februarie 2018, UNICEF a recunoscut că nu protejează copiii care au fost abuzați sexual de propriul personal al Națiunilor Unite.

Agenția ONU pentru copii a recunoscut deficiențe în sprijinul său umanitar pentru copiii care pretind că au fost violați și abuzați sexual de către trupele franceze de menținerea păcii din Republica Centrafricană.

O declarație a Unicef ​​Olanda este prima recunoaștere publică a eșecurilor agenției de a oferi sprijin unor victime ale presupusului abuz de către trupele de menținerea păcii din țara africană. Acest lucru ridică întrebări despre gestionarea abaterilor sexuale interne de către personalul propriu.

Unicef ​​a primit sarcina de a supraveghea sprijinul pentru copiii care au spus că au fost abuzați de trupele ONU.
– The Guardian, Unicef ​​recunoaște deficiențele victimelor copilului de presupuse abuzuri sexuale de către trupele ONU

În martie 2018, UNICEF a semnat „Ghidul tehnic internațional privind educația sexualității”, care solicită ca copiii să poată „descrie răspunsurile bărbaților și femeilor la stimularea sexuală” și „să rezume elementele cheie ale plăcerii sexuale.” Unele grupuri au acuzat UNICEF de „Sexualizarea copiilor”.

Documentul promovează de asemenea ideea că identitatea de gen a unei persoane nu se potrivește cu sexul biologic. UNICEF dorește ca acest lucru să fie explicat copiilor din grădiniță, argumentând că trebuie să „reflecteze asupra modului în care se simt despre sexul și sexul lor biologic”. Ar trebui să fie cu adevărat o prioritate?

Cititi va rog mai multe la:

Simbolism infiorator la Balul Bascat UNICEF 2018

Iar referitor la Kenya:

STIATI CA Organizatia Mondiala a Sanatatii A STERILIZAT 2,3 milioane de femei și fetițe din Kenya prin VACCINUL ANTI TETANOS?

In 2017 UNICEF a făcut apel către state pentru „a fi recunoscute ca familii cuplurile LGBT cu copii”:

Noul expert LGBT la ONU: Libertatea religioasă „nu este absolută”, trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

Iata si ce hal de personaje lucreaza la UNICEF:

ONU – paradis pentru PEDOFILI

Foto: https://www.ilfattoquotidiano.it/2017/10/15/lunesco-tenta-di-riscrivere-la-bibbia-hebron-e-gerusalemme-sono-ebraiche/3915266/

UNESCO

Conform

UNESCO (Organizația Națiunilor Unite pentru EducațieȘtiință și Cultură, cumirii originale din engleză, United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization) a fost fondată la 16 noiembrie 1945. Își are sediul în ParisFranța, dar are și 73 de suboficii active în diverse țări ale lumii.

Scopul organizației este de a contribui la pacea și securitatea lumii prin colaborarea între națiuni în educație, știință, cultură, și comunicații pentru a se reuși stabilirea unui respect față de justiție universal, pentru corectitudinea justiției și pentru drepturile și fundamentele omului liber, indiferent de rasă, limbă sau religie, după Carta Națiunilor Unite.

Una dintre misiunile UNESCO este cea de a menține o listă de locuri din patrimoniul mondial. Aceste locuri sunt importante din punct de vedere natural sau istoric, a căror conservare și salvare sunt importante pentru comunitatea mondială.

Si asta suna de bine, nu-i asa?

Iata insa ca Organizatia economica, sociala si culturala a Natiunilor Unite (UNESCO) recomanda inca din 2009 educarea sexuala a copiilor, incepand cu varsta de cinci ani, inclusiv in ceea ce priveste informarea despre masturbare si despre violenta intre sexe.

Raportul de 98 de pagini elaborat de forul international pe aceasta tema in luna iunie a acelui an sustinea un plan universal pentru a le oferi copiilor cu varste intre 5 si 18 ani „o abordare informata asupra activitatii sexuale si a relatiilor”. De asemenea, raportul considera educatia cu privire la virusul HIV esentiala pentru „toti tinerii”.

Desi Natiunile Unite insistau pe ideea ca aceasta programa a fost adaptata la cerintele varstei, membrii societatii civile din intreaga lume au criticat demersul. Acestia motivau prin faptul ca micutii sunt expusi prea devreme la informatii despre acest subiect dar si ca in aceste lectii exista termeni pe care ei nici macar nu au cum sa-i inteleaga.

„La acea varsta copiii ar trebui sa invete despre cum se numesc anumite parti ale corpului lor si, cu siguranta, nu despre masturbare”, declara, indignata, Michelle Turner, presedintele organizatiei „Cetateni pentru o Programa Responsabila”.
Raportul UNESCO, numit „Recomandari Internationale pentru Educatia Sexuala”, separa copiii in patru grupe de varsta: de la 5 la 8 ani, de la 9 la 12 ani, de la 12 la 15 ani si de la 15 la 18 ani.

Conform acelui material:

intre 5 si 8 ani vor afla ca „atingerea si frecarea organelor genitale se numeste masturbare” dar si ca atunci „cand iti atingi partile intime, poti simti placere„.

la 9 ani elevii vor invata despre „efectele pozitive si negative ale afrodisiacelor”

la 12 ani vor afla motivele pentru care se face un avort.

la 15 ani copiii vor fi deja sfatuiti sa promoveze dreptul si accesibilitatea la avorturile legale.

„Sunt curioasa cum vor reusi sa explice unui copil de cinci ani notiuni despre rolul sexelor, stereotipuri in ceea ce priveste rolul sexelor si violenta bazata pe diferentele de sex”, declara dr. Jennifer Hartstein, o psihiatra specializata in domeniul pediatric, din New York.
UNESCO nu s-a lasa insa impresionata de opozitia sau neincrederea specialistilor.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Pe 7 decembrie 2018 magazinul online Google Play a aprobat pentru distribuire cea mai recentă versiune a aplicației „Smart Pakem”, care permite musulmanilor din Jakarta, capitala celei mai mari țări musulmane de pe pământ, să raporteze încălcările legii islamice șaria, cum ar fi blasfemia și erezia. Aplicația permite utilizatorilor să raporteze persoanele care practică religii nerecunoscute oficial, sau interpretări neortodoxe ale celor șase religii recunoscute oficial în Indonezia: budismul, confucianismul, hinduismul, islamul, creștinismul protestant și creștinismul romano-catolic.
    https://pjmedia.com/trending/google-hosts-sharia-law-app-enabling-muslims-report-blasphemy-and-heresy-to-the-police/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button