X

Simbolism infiorator la Balul Bascat UNICEF 2018

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În interiorul Balului Bascat Unicef 2018

O privire asupra simbolismului înfiorător în jurul Balului Mascat anual al UNICEF, la care au participat celebrități și diverse personalități. 

UNICEF reprezintă Fondul  Internațional de Urgență pentru Copii al Organizației Națiunilor Unite. Misiunea sa este de a “aborda nevoile copiilor și femeilor din țările în curs de dezvoltare”. Aparent, o altă misiune a UNICEF este să organizeze petreceri cu personaje îmbrăcate în costume satanice.

Pe 25 octombrie, UNICEF și-a desfășurat Balul Mascat Anual la Universitatea Clifton din Los Angeles și a fost unul ciudat. În timp ce scopul anunțat al evenimentului este de a strânge bani pentru copii, o privire asupra simbolismului din jurul petrecerii indică un alt scop: să celebreze cultura răsunătoare a elitei oculte. Într-adevăr, evenimentul a inclus celebrități petrecându-se într-un cadru inspirat de Eyes Wide Shut (un film despre orgii sex magick în societățile secrete de elită) … pentru a ajuta copiii.

Potrivit site-ului oficial:

UNICEF Ball Masquerade este evenimentul filantropic dedicate UNICEF Next Generation. Oaspeții mascați, îmbrăcați în cea mai frumoasă ținută, dansează noaptea în sprijinul muncii de salvare a vieții a organizației UNICEF. Peste 800 de lideri la nivel mondial, inovatori, celebrități și filantropi participă în fiecare an la UNICEF Ball Masquerade.

Bal mascat

Spre deosebire de cele mai impresionante evenimente de la Hollywood, Balul UNICEF a fost precedată de un eveniment de covor roșu, în care oaspeții celebri pășeau pe tocurilor lor marca Louboutin sau rochii Versace și … măști satanice. Totul pentru copiii care mor de foame, desigur.

Foto: Designerul de moda August Getty a venit la petrecere arătând ca un super-erou satanic pe care l-am numit Goatman. Cuvintele “copiii în primul rând” în spatele lui sunt destul de îngrijorătoare.

Getty a participat, de asemenea, la Balul de anul trecut. Să vedem dacă masca lui era mai puțin satanică.

Foto: Getty se prezintă cu un organizator al evenimentului la Balul din 2017 Unicef ​​Masquerade. El vrea cu adevărat să se plimbe ca un diavol la petrecere.

Foto: Lydia Hearst purta o rochie cu o cruce clară și proeminentă inversată – simbolul principal asociat cu satanismul.

Și nu, nu este o “coincidență”.

Foto: Aceasta este o imagine prezentată în contul său Instagram.

Lydia Hearst este nepoata magnatului William Randolph Hearst – unul dintre cei mai puternici și mai influenți oameni ai secolului XX. El a fost un membru proeminent al elitei oculte. Iată câteva citate despre el:

“William Randolph Hearst Jr. a fost un mason de 33 de grade și un om foarte puternic în lumea mass-media.”
– B.Huldah, JFK Files

“Illuminatus William Randolph Hearst i-a acordat lui Anton LaVey un ajutor mare. Publicația Avon a publicat Biblia Satanică în 1969 (a fost lansată pentru prima dată în decembrie 1969). De atunci se pare că a trecut peste 30 de editări. Cartea următoare a lui LaVey Ritualurile satanice a fost publicată, de asemenea, de Hearst Avon în 1972. Se discută despre puterea pe care jertfele de sânge o dau magicianului. Lucrările lui Hearst i-au dat de asemenea publicitate. ”
– Fritz Springmeier, Formula Illuminati pentru a crea un Sclav controlat mental

Având în vedere aceste fapte, crucea inversată începe să aibă sens.

Sunteți gata să vă întâlniți cu ceilalți oaspeți?

Foto: Renee Olstead a adus o mască venețiană prezentată în Stanley Kubrick’s Eye Wide Shut.

Foto: Încă o imagine de la Eyes Wide Shut  (pentru mai multe informații, citiți articolul meu Mesajele ascunse ale ochilor Wide Shut).

Foto: Ringul de dans era de fapt un model ritualistic de masonerie.

Foto: Invitațiile la eveniment au un model dualist sub ochiul tuturor.

Un videoclip scurt care promovează Balul de anul trecut a fost oarecum ca un elogiu. Începe cu imagini ale copiilor din țările în curs de dezvoltare. Apoi, muzica de dans incepe sa cânte în timp ce apar personalități care dansează și beau, purtând o îmbrăcăminte de demonii.

Foto: O juxtapunere bizară

Foto: Foto camera de la evenimentul de anul trecut

Un Website Înfiorător

O privire la site-ul oficial al evenimentului face lucrurile clare: evenimentul este 100% inspirat de elita ocultă și ritualurile sale. Site-ul vă întâmpină cu această imagine.

Foto: Ochii sclipitori cu semnificație ocultă – semnul ochiului atotvăzător

Pagina “Attire” a site-ului este de fapt o pagină Pinterest care conține imagini care ar trebui să inspire participanți la petrecere. Tema din acest an a fost “Surrealismul post modern”. Cu toate acestea, uitandu-ne la imaginile care au fost selectate, este clar tema specifica care apare: Elita Ocultă. Seamănă cu o mega-ediție a imaginilor simbolice ale lunii

Foto: O captură de ecran de pe pagina Pinterest a UNICEF. Ochiul Atotvăzător și Controlul Minții Monarch.

Chiar și mai bizar, pagina Pinterest a UNICEF conține mai multe poze din Ball Masquerade din 1972, găzduit de Helene De Rothschild. Cu câțiva ani în urmă, am publicat un articol despre acest eveniment exact , explicând modul în care a fost un “model” pentru simbolismul ocult de astăzi.

Foto: Pagina Pinterest creată de UNICEF oferă mai multe poze ale Balului Mascat Rothschild, inclusiv cea a lui Helene de Rothschild, purtând coarne gigantice.

Foto: Aici poartă costumul întreg. Ce dragut.
Spre deosebire de petrecerile elitei oculte “moderne”, Balul Rothschilds a amestecat “suprarealismul” cu satanism subtil și aluzii la canibalism.

Foto: Petrecerea a prezentat cadavre pe masa

Foto: De asemenea, mulți copii dezmembrați. Ar trebui o organizație ca UNICEF să fie inspirată de un astfel de eveniment?

Foto: Al doilea element din meniu poate fi tradus în “imbroglio de cadavre delicioase”. Există ceva despre elită și canibalism.

Iată și alte imagini prezentate pe pagina Pinterest a UNICEF.

Foto: Tilda Swinton într-o poză ciudată. Așa cum s-a explicat în această ediție a SPOTM, întregul festival a fost plin de imaginile MK.

Foto: Această creație a lui Alexander McQueen (designerul ocult al elitei preferate) este 100% inspirată din controlul minții Monarch.

Foto: În această ediție a SPOTM, am explicat modul în care acest spectacol de modă, care a avut loc într-o sală de operație, a fost totul despre simbolismul MK.

Foto: Pagina Pinterest a inclus și acest anunț Gucci, care este puternic inspirat de simbolul ocult cunoscut sub numele de Hand of the Mysteries.

Foto: O imagine bizară a lui Ioan Podesta purtând mâna misterelor.

Pe scurt, pagina UNICEF spune: “Aderam pe deplin la cultura elitei oculte”. Unii ar putea spune: “Totul e bine, atâta timp cât este pentru copii”. Este UNICEF într-adevăr pentru copii?

Agenda UNICEF

În timp ce obiectivul inițial al UNICEF a fost de a oferi ajutor temporar de urgență copiilor victime ale celui de-al doilea război mondial, ea a devenit o parte permanentă a Sistemului Națiunilor Unite câțiva ani mai târziu. De atunci, misiunea sa s-a schimbat treptat de la salvarea copiilor de la moarte la “susținerea drepturilor lor”.

Criticii UNICEF pretind că agenția și Bellamy au contribuit la criză concentrându-se pe cauzele politice și conducând UNICEF departe de “afacerea de bază” a asigurării supraviețuirii copiilor.

Richard Horton, redactorul prestigiosului jurnal medical The Lancet, a publicat  un  editorial vehement, care numește direcția lui Bellamy “rușinoasă”.

Abordarea bazată pe drepturi a lui Bellamy (concentrându-se asupra “drepturilor” copiilor, spre deosebire de supraviețuirea lor fizică simplă) a fost, de asemenea, devastatoare pentru copii, aproximativ 10 milioane dintre care mor de cauze care pot fi prevenite înainte de împlinirea vârstei de cinci ani .

Implementarea de către UNICEF a viziunii sale privind “drepturile copiilor” este, de asemenea, vulnerabilă la critici. Într-adevăr, Planul strategic pe termen mediual UNICEF este mai mult un model pentru ingineria socială pe liniile feministe radicale. Planul afirmă că “UNICEF va promova reformele juridice și adoptarea de politici și programe care vor ridica statutul fetelor și femeilor atât în ​​familie, cât și în societate”
– Wendy McElroy,  Focusul “Drepturilor” UNICEF este greșit

În timp ce organizația se “maschează” într-o organizație de caritate, adevărata sa față a fost dezvăluită prin nenumărate controverse care implică fraude, corupție și copii.

UNICEF a fost deseori criticat pentru prevenirea adoptării de către familiile din lumea occidentală a milioane de orfani. Alte grupuri afirmă că UNICEF s-a transformat într-un partener de furnizare a contraceptivelor, a avorturilor și a sterilizării unor dintre cele mai notorii organizații de planificare familială din lume.

În 2014, asociația medicilor catolici din Kenya a acuzat UNICEF că a efectuat un “exercițiu secret de sterilizare în masă” atunci când un agent anti-fertilitate a fost găsit în vaccinul împotriva tetanosului administrat la 2,3 milioane de fete și femei.

În februarie 2018, UNICEF a recunoscut că nu protejează copiii care au fost abuzați sexual de propriul personal al Națiunilor Unite.

Agenția ONU pentru copii a recunoscut deficiențe în sprijinul său umanitar pentru copiii care pretind că au fost violați și abuzați sexual de către trupele franceze de menținerea păcii din Republica Centrafricană.

O declarație a Unicef ​​Olanda este prima recunoaștere publică a eșecurilor agenției de a oferi sprijin unor victime ale presupusului abuz de către trupele de menținerea păcii din țara africană. Acest lucru ridică întrebări despre gestionarea abaterilor sexuale interne de către personalul propriu.

Unicef ​​a primit sarcina de a supraveghea sprijinul pentru copiii care au spus că au fost abuzați de trupele ONU.
– The Guardian, Unicef ​​recunoaște deficiențele victimelor copilului de presupuse abuzuri sexuale de către trupele ONU

În martie 2018, UNICEF a semnat “Ghidul tehnic internațional privind educația sexualității”, care solicită ca copiii să poată “descrie răspunsurile bărbaților și femeilor la stimularea sexuală” și “să rezume elementele cheie ale plăcerii sexuale.” Unele grupuri au acuzat UNICEF de “Copiii sexualizați”.

Foto: Un grup de femei care protestează la sediul UNICEF lângă ONU pe 30 martie.

Documentul promovează de asemenea ideea că identitatea de gen a unei persoane nu se potrivește cu sexul biologic. UNICEF dorește ca acest lucru să fie explicat copiilor din grădiniță, argumentând că trebuie să “reflecteze asupra modului în care se simt despre sexul și sexul lor biologic”. Ar trebui să fie cu adevărat o prioritate?

In concluzie

Acest articol a plecat de la celebrități care se afișează purtând coarnele diavolului și cruci inversate, alături de ingineria socială pe care o impune în țările în curs de dezvoltare. Legătura dintre aceste două lumi separate este clară: elita ocultă. În timp ce, sub forma filantropiei, se desfășoară o agendă foarte specifică în cele mai sărace națiuni ale lumii, aceeași organizație susține petreceri inspirate de Balurile pseudo-satanice ale lui Rothschild.

Tot ce trebuie să faceți este să conectați punctele pentru a înțelege cine se ascunde cu adevărat în spatele acestor măști.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Satanismul a descoperit ca reeducand copiii si rupandu i de parinti e cheia venirii lui anticrist. In felul asta, intr o generatie se rezolva cu crestinismul de tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button