X

Scoția. Pentru a RĂMÂNE „religios neutre“ în MALL-uri este INTERZISĂ scena NAŞTERII DOMNULUI

Scottish Mall şi The Thistles Shopping Center renunţă la tradiţii în această perioadă frumoasă a anului. Fără scena naşterii Domnului pentru a nu ofensa alte religii. Şi chiar se mândresc cu această decizie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Utilizatorii de Twitter au deplâns “pierderea tradițiilor” ca răspuns la respingerea unui mall din Stirling să găzduiască un afiș creștin de Crăciun. 

Grupul catolic a depus o cerere la Mall pentru a prezenta un mic afiș cu naștere Domnului. Ei au fost surprinși de răspunsul centrului comercial unde spun că se mândresc să fie neutri din punct de vedere religios și politic în comportamentul lor în cadrul comunității locale și “având în vedere că nu credem că ar fi corect să acceptăm să găzduim acest tip de promovare într-un centru comercial unde clienții noștri vin să se bucure de o petrecere a timpului liber fără a fi supuși unor credințe ale organizațiilor individuale”.

Arhiepiscopia Catolică prin purtătorului de cuvânt al St Andrews și Edinburgh a făcut referire la decizia mall-ului sperând că “în adevăratul spirit al Crăciunului îşi vor reconsidere decizia “.

Biserica Scoției a adăugat:

 “Considerăm că este foarte dezamăgitor faptul că adevăratul sens al Crăciunului a fost complet pierdut aici. Atunci când un centru comercial se poate concentra exclusiv pe comerţ, excluzând motivul pentru sărbătorirea Crăciunului, este o zi tristă pentru noi toți “, notează voiceofeurope

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. pai sa interzica si “black friday” si haloinu daca tot o ard “neutri”_vorba vine_caci deranjeaza crestini ortodocsi (cati or mai fi prin Scotia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button