X

Mesajul filmului “Geostorm”

In aceasta seara HBO a transmis filmul “Geostorm”. Asa ca repostam acest articol de anul trecut.

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mesajul ne este comunicat de catre fiica eroului principal (interpretat de Gerard Butler) la finalul filmului:

 

“Nu puteti inversa trecutul. Puteti doar sa va confruntati cu ceea ce urmeaza. NASA a intretinut satelitii in timp ce am reconstruit statia spatiala. Am facut-o mai sigura, mai puternica. Ii apartine tuturor acum. O planeta, un singur popor. Atata timp cat ne amintim ca impartasim un viitor, vom supravietui.”  

 

Adica, aceeasi idée pe care o regasim si la 2012:

 

NO MATTER WHERE YOU LIVE

NO MATTER WHAT YOU BELIEVE

ONE DAY WILL UNIT US ALL

 

Acesta este trailerul:

 

Povestea pe scurt:

Incalzarirea globala a generat fenomene atmosferice extreme. Catastrofele ucid multimi si devasteaza zone imense. Omenirea (in primul rand SUA si China) pun la punct “Dutch Boy”, o retea care inconjoara Pamantul. Retea ce seamana cu emblema asta:

Emblema despre care puteti citi mai multe la:

SIMBOLURI si MESAJE SINISTRE pe emblemele de misiune ale SATELITILOR care NE SPIONEAZA / De ce nu ne vorbesc despre democratie si libertate, ci ne ameninta cu LANTURI, cu SERPI si cu VRAJITORI?

Folosindu-se de sateliti, o uriasa statie spatiala si o tehnologie de schimbare a climei, echipa formata si coordonata de Jake Dawson (Gerard Butler) rezolva situatia intervenind acolo unde este nevoie si de cate ori este nevoie. Daca-i seceta, da ploaie, daca-i furtuna, risipeste norii.

La un moment dat, seful este demis iar in locul sau e pus Max, fratele sau. Pe parcursul filmului aflam ca fusese de fapt o miscare dibace gandita de catre unii rai ce planuiesc a folosi in rau masinaria din cosmos, caci Jake si Max nu se intelegeau, chiar daca ambii doreau sa fie bine.

Revenind la firul povestii, Jake, care era mai mintos decat fratele sau (ca de aia l-au si inlaturat) este parasit de femeie, fiica il iubeste dar il viziteaza cand si cand iar el isi duce veacul prin niste pustietati.

Cand totul pare ca este fericire pe Pamant, buf, loveste “Dutch Boy” niste nefericiti din Afganistan … inghetandu-i. Ce sa fie, ce sa fie? Vreo defectiune?

Imagine similară

Apoi mai loveste o data, dar la Hong Kong, de asta data declansand caldura mare.

Este contactat mintosul Jake si rugat sa urce pe statie pentru a rezolva problema.

Bla bla bla se mai petrec lucruri, actiune, efecte speciale. Morti suspecte, utilaje ce-o iau razna, tradatori. Aflam despre “Proiectul Zeus” ce trebuia sa declaseze “Geostorm”, o mega furtuna la nivel global, de natura sa distruga cataclismic tari intregi. Declansare ce era posibila dupa o serie de mari perturbari meteo punctuale.

Imagini pentru The Geostorm

Imagine similară

Pana la urma cei doi frati se unesc, Jack lucreaza sus, Max jos, primul e ajutat de o nemtoaica, al doilea de doua fete frumoase, una din ele lucrand chiar la Secret Service. Masinaria din cosmos trebuie resetata, dar asta nu se putea face decat folosindu-l pe presedintele SUA, pe care insa nu doreau sa-l foloseasca caci era primul din lista lor cu suspecti. Dar nu era el vinovatul, ci vicele, ce urmarea uciderea presedintelui, distrugerea inamicilor SUA, pentru ca SUA sa ramana miezul pe Pamant si singura stapana peste “Dutch Boy”. Planul este dejucat, vicele este arestat, iar sus, Jack isi face si el treaba si scapa teafar in ultimul moment dintr-o mare explozie a statiei.

Imagini pentru Geostorm Dutch Boy

Si se termina bine iar fata eroului principal ne transmite mesajul de care v-am zis la inceputul articolului.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. pai,nu? un singur popor,un singur guvern mondial…si celelalte…sa facem bine si sa bagam la cap ca asta urmeaza….numai ca rahateii asti mondialisti uita un lucru: Tata e la carma! spre a lor pierzare cu mare sunet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button