X

Plandemia e pretext pentru orice: Ursula von der Leyen declară că nu ne vom întoarce la activitatea economică având la bază combustibili fosili

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că după pandemie nu se mai poate reveni la activitatea economică având la bază combustibili fosili. Declarația a fost făcută în deschiderea Dialogului pentru Tranziţia Energetică de la Berlin, care se desfășoară online.

„Schimbarea climatică este marea criză de după coronavirus. După pandemie nu există posibilitatea de a ne întoarce la activitatea economică având la bază combustibili fosili şi în detrimentul climei şi al mediului înconjurător”, a declarat Von der Leyen.

Șefa CE a precizat că obiectivele UE sunt de a reduce emisiile de dioxid de carbon cu 55% până în 2030 şi de a obţine neutralitatea climatică până în 2050.

„Obiectivele noastre sunt ambiţioase, dar fezabile”, a subliniat Ursula von der Leyen, care a vorbit despre „o modernizare sistemică” până la atingerea sustenabilităţii.

Printre iniţiativele Comisiei Europene se numără actualizarea întregii legislaţii comunitare pentru a o alinia la obiectivul de reducere a emisiilor de dioxid de carbon, precum şi pentru a extinde şi consolida piaţa carbonului. „CO2 trebuie să aibă un preţ, pentru că nu mediul înconjurător trebuie să plătească preţul”.

Citiți și:

Timmermans șochează Europa: Vrea să interzică mașinile pe benzină, motorină sau GPL până în 2025

Cum vrea sistemul să ne limiteze libertatea de mișcare, folosind sperietoarea «încălzirea globală»: Vehiculele pe motorină și benzină ar putea fi INTERZISE în UE

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

  1. UE isi sapa groapa in fiecare zi, ora, minut, secunda !!! Nu mai dureaza mult !
    In curind vom fi LIBERI !!!

  2. „Schimbarea climatică este marea criză de după coronavirus.”

    Eu cred ca cea mai mare criza, tinand cont de functia lui tanti Ursula de sefa a Comisiei Europene si de consecintele ce decurg de-aici, este intrarea ei la menopauza, care o face candidata ideala pt concursul „Babele si mosii din Bilderberg spun lucruri traznite”!

  3. Lumea ,in general,si Europa ,in special,au ajuns pe mana unor bolnavi psihic.Se pare ca dnele cu gen neclar , Angela si Ursula ,aplica ordinele lasate mostenire in plic de la predecesorul Adolf Hitler.Din Reichul de 1000 de ani abia trecura vreo nouazeci.Asa ca ,prostime caratoare de sacosi,mai aveti de asteptat.

    1. La green deal trebuie panouri solare si turbine eoliene, nu paduri. Ne-au facut chiar un bine austriecii chelindu-ne Carpatii, acum avem unde sa intindem panouri si elici. Sper sa scoata si toate gazele, petrolul, minereurile si aurul din subsol ca sa facem loc pompelor de caldura. Si uite asa vom fi si noi verzi, gratie priceperii specialistilor de la Bruxelles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button