X

Poliția australiană declară că incendierile și fulgerele sunt de vină pentru incendiile masive, iar nu schimbările climatice

Gură închisă alarmiștilor cu încălzirea globală

Autoritățile din Australia lucrează pe premisa că incendierile și loviturile de trăsnet sunt de vină pentru focurile care au devastat numeroase zone ale țării, nu „schimbările climatice” așa cum au susținut mulți alarmiști în încălzirea globală.

Din noiembrie, incendiile au lovit diverse regiuni ale statului New South Wales, distrugând mii de clădiri și ucigând cel puțin 22 de oameni.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În ciuda faptului că incendiile nu sunt neobișnuite în Australia, gravitatea pagubelor a determinat numeroși alarmiști în ceea ce privește schimbările climatice să învinovățească dezastrul pentru încălzirea globală provocată de om.

La începutul acestei săptămâni, Bernie Sanders a învinovățit pe cei care „întârziau acțiunile cu privire la schimbările climatice” pentru „cerul roșu-sânge și aerul de nepătruns din Australia din cauza incendiilor forestiere furioase”.

Cu toate acestea, potrivit celor însărcinați cu investigarea incendiilor, schimbările climatice nu au nicio legătură cu acestea.

“Poliția lucrează acum la premisa că un incendiu este de vină pentru o mare parte din devastările cauzate în acest sezon de focuri”, relatează 7 News Sydney.

Autoritățile din țară au format Strike Force Indarra, care cuprinde detectivi de la omucideri și unități anti-incendiu, în încercarea de a găsi vinovații.

Alte cauze ale incendiilor includ loviturile de trăsnet și un fenomen meteorologic natural numit Dipole, din care niciuna nu are nicio legătură cu schimbările climatice provocate de om.

Multe incendii sunt, de asemenea, cauzate de politicile ecologice ale ecologiștilor care împiedică proprietarii de terenuri să-și golească propria vegetație pentru a se proteja.

Cunoscut și sub denumirea de „reducerea pericolului ”, este o metodă de ardere a învelișului solului inflamabil în lunile mai răcoroase, într-o manieră controlată, astfel încât să nu alimenteze inevitabilele focuri de vară”.

Ca întotdeauna alarmiștii privind schimbările climatice, ei nu lasă faptele să intre pe calea unei bune practici.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button