X

[VIDEO] Masonii “sărbătoresc” Marea Unire. Filmare unică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În înșelarea lor, francmasonii se cred patrioți, chiar și creștini practicanți, se consideră crema societății care construiesc și ajută la dezvoltarea țării.  Doar că ei și-au vândut sufletul diavolului, de bună voie, pentru a beneficia de anumite privilegii oferite de con-frații lor de lojă. Să ne reamintim că Biserica a dat anatema asupra masoneriei în 11 martie 1937, fapt ce este cam ignorat de întâistătătorii de acum. Ba chiar și de unii mega-acriviști ce îndeamnă credincioșii să asculte muzică clasică, adică masonică. Sau unii așa-ziși luptători anti-sistem, de fapt agenți cu misiune de a deturna orice inițiativă românească autentică.

Citiți vă rog și:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. E de ras cand ii vezi aliniati asa “frumos” cantand……….si de plans cand stii ce ii asteapta, daca nu isi revin la realitate!

  2. Domnilor masoni, ce caraghiosi sunteti cu uniformele alea de servitori pe voi. Puteti sa ma serviti la masa va rog? Va este frica sa nu va manjiti cu rahat? Sunteti pana la gat bagati, nu va faceti griji.
    Oamenii Satanei care il preamaresc, voi astia sunteti. Niste slugi/servitori.

  3. Treziti-va masoni, din a voastră adormire!
    Vedeți Calea Dreptății si Calea Mîntuirii!
    Etapa următoare ce o voiesti sa urci,
    Nicicum nu-i curătă, ci sufletul ti-l spurci!
    De vrei sa te retragi, gandeste-te ca poti!
    Exista Salvator!
    E greu, e periculos, dar tot cu o moarte ești dator!
    Dumnezeu sa va invredniceasca sa iesiti cat mai puteti! Treziti-va! Sunteti liberi….mai bine întemnițat decât suflet vandut! Mântuirea vine prin suflet!

  4. In partea din spate – “la prezidiu” ca sa zic asa – in partea stanga – se poate observa vicarul Arhiepiscopiei Targovistei -pr Ionut Ghibanu- Grele vremuri traim fratilor, de cumplita apostazie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button