X

Farse sau ce? “TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI” – inregistrari in diferite locuri de pe Pamant in noiembrie

Sub titlul “TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI” AUZITE ÎN DIFERITE LOCURI PE PĂMÎNT, ÎN LUNA NOIEMBRIE. VIDEO blogul APARATORUL ORTODOX a facut o selectie cu inregistrari din noiembrie ale unor zgomote bizare postate pe youtube:
Localizarea e necunoscută, data publicării – 28 noiembrie.

Texas, 28 noiembrie

Germania, 22 noiembrie

Belgia, 14 noiembrie

Filipine, 13 noiembrie

Canada, 6 noiembrie

Localizare necunoscută, data încărcării video-ului 31 octombrie

O selecţie de video-uri din luna noiembrie de pe tot Pamantul

 

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Zgomote bizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Ceva este in neregula cu multe din aceste inregistrari. Aproape toate au imaginea statica, si zici ca sunt filmate undeva in pustie, adica nu apare nimeni in cadrul. Singurul video pe care l-am vazut ca nu e static si nu este undeva in pustie, este cel din rusia de la ultimul videoclip, insa am vazut ceva bizar, desi sunetul era suficient de perceptibil de a putut fi inregistrat cu camera. Oamenii care merg pe drum, se pare ca nu observa nimic, ci este ca si cum nu s-a intamplat nimic. Cineva s-ar gandi ca daca s-ar auzi un astfel de zgomot neobisnuit toti s-ar opri pe loc pentru a cerceta sursa zgomotului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.