X

Farse sau ce? “TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI” – inregistrari in diferite locuri de pe Pamant in noiembrie

Sub titlul “TRÎMBIŢELE APOCALIPSEI” AUZITE ÎN DIFERITE LOCURI PE PĂMÎNT, ÎN LUNA NOIEMBRIE.  VIDEO blogul APARATORUL ORTODOX a facut o selectie cu inregistrari din noiembrie ale unor zgomote bizare postate pe youtube:
Localizarea e necunoscută, data publicării – 28 noiembrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Texas, 28 noiembrie

Germania, 22 noiembrie

Belgia, 14 noiembrie

Filipine, 13 noiembrie

https://www.youtube.com/watch?v=Dp-cZg8mqTo

Canada, 6 noiembrie

Localizare necunoscută, data încărcării video-ului 31 octombrie

O selecţie de video-uri din luna noiembrie de pe tot Pamantul

https://www.youtube.com/watch?v=HmLDM2EuIe8

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ceva este in neregula cu multe din aceste inregistrari. Aproape toate au imaginea statica, si zici ca sunt filmate undeva in pustie, adica nu apare nimeni in cadrul. Singurul video pe care l-am vazut ca nu e static si nu este undeva in pustie, este cel din rusia de la ultimul videoclip, insa am vazut ceva bizar, desi sunetul era suficient de perceptibil de a putut fi inregistrat cu camera. Oamenii care merg pe drum, se pare ca nu observa nimic, ci este ca si cum nu s-a intamplat nimic. Cineva s-ar gandi ca daca s-ar auzi un astfel de zgomot neobisnuit toti s-ar opri pe loc pentru a cerceta sursa zgomotului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button