X

O misterioasă EXPLOZIE DE LUMINA urmată de un ZGOMOT PUTERNIC care a ZGUDUIT PAMANTUL i-a nedumerit pe locuitorii statului Washington

PHOTO: A surveillance video from a residents home in Grays Harbor County, Washington, shows the moment before the flash.
O cameră de supraveghere din casa unui locuitor din Grays Harbor, Washington, surprinde momentele dinaintea strălucirii

O misterioasă explozie de lumină urmată de un zgomot puternic i-a nedumerit pe locuitori

O explozie de lumina strălucitoare a luminat orizontul din vestul statului Washington (http://abcnews.go.com/topics/news/washington-state.htm), miercuri noaptea (7 martie 2018), urmată de un zgomot puternic care a zguduit pământul, potrivit mai multor rapoarte, lăsând-i nedumeriți atât pe locuitori  cât și pe funcționari.

Oficialitățile locale din ținutul Grays Harbour au primit sute de apeluri despre incident, a cărui cauză rămâne un mister.

Direcția de gestionare a situațiilor de urgență a ținutului a declarat că a contactat serviciul meteorologic național din Seattle, care a comunicat că nu a existat nici un eveniment meteorologic sever în zonă, în momentul ”zdruncinării pământului, a zgomotului puternic și a luminii pe cer”.

Responsabilul de stat din Washington a contactat, de asemenea, Administrația Federală a Aviației și Sectorul Vestic de Apărare Aeriană, dar ambele au declarat că nu sunt probleme la hotarul lor.

”Nu a fost nici un cutremur, nu există rapoarte despre explozii sau accidente la sol”, a comunicat miercuri noaptea, într-o declarație, Direcția de Gestionare a Situațiilor de Urgență a ținutului Grays Harbor. ”Vom continua investigarea incidentului”.

Ce trebuie să știți despre meteoritul care a provocat șocul seismic în Michigan

O cameră de supraveghere situată în afara unei case din Grays Harbour a capturat lumina strălucitoare în imagini alb-negru, în timp ce aceasta aprindea cerul nopții.

Șeriful ținutului Grays Harbour, Rick Scott, a declarat că a văzut ”o strălucire uriașă a ceva ce părea a fi o lumină portocalie” în timp ce conducea, dar nu a auzit zgomotul sau să simtă că se scutură pământul.

”Orice ar fi fost, a fost o imensă, imensă explozie de lumină strălucitoare”, a declarat Scott pentru KOMO, afiliatul ABC din Seattle. ”A acoperit tot orizontul.”

Joi, biroul șerifului nu a răspuns imediat la cererea ABC News, pentru a face comentarii suplimentare.

Video la:

http://abcn.ws/2FBSGaI

 

Categorii
Zgomote bizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Sanhedrinul, o curte mandatată biblic de 71 bătrâni, a lansat o scrisoare în ebraică, engleză și arabă, invitând arabii ca fii ai lui Ismael să își asume rolul în sprijinirea ridicarii celui de-al Treilea Templu, așa cum a profețit Isaia. Această mișcare este mult mai mult decât simbolică. Se intenționează să se aducă întreaga lume cu un pas mai aproape de „pacea globală” care va caracteriza epoca mesianică.
    https://www.breakingisraelnews.com/104480/sanhedrin-calls-on-arabs-to-take-their-role-in-third-temple-as-prophesized-by-isaiah/#m29GQpKZk9Ax5yog.97

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!