X

Frig și ninsori puternice. Vremea până pe 12 decembrie

Iarna îşi intră în drepturi, iar frigul pătrunzător ne va da bătăi de cap.

 

ANM a publicat şi estimările meteorologice pentru următoarele săptămâni, până pe 12 decembrie.

Prognoza meteo. Vremea 19-26 noiembrie 2018

Temperatura medie a aerului

Valorile termice vor fi în general mai scăzute decât cele normale ale săptămânii în toată ţara, cu o abatere mai mare în zonele de munte şi în regiunile estice şi sud-estice. Cantităţile totale de precipitaţii vor fi în general deficitare în vestul şi nord-vestul teritoriului şi uşor excedentare, local în regiunile sudice, sud-estice şi estice.

Prognoza meteo. Vremea 26 noiembrie-3 decembrie 2018
Temperatura medie a aerului

Mediile valorilor termice ale săptămânii se vor situa sub cele normale în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţiile estimate a se înregistra în această săptămână vor fi în general apropiate de mediile multianuale în regiunile extracarpatice şi, posibil, deficitare în restul teritoriului.

Prognoza meteo. Vremea 3-10 decembrie 2018

Temperatura medie a aerului

În general mediile valorilor termice ale acestei săptămâni se vor situa uşor sub cele normale pentru acestă perioadă. Cantităţile totale de precipitaţii ce se vor înregistra în acestă săptâmână vor fi în general apropiate de normalul perioadei.

Categorii
Vremea
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.